Google

* آخرین فعالیتهای دسته جمعی توسط اعضای تالار تخصصی

موج مثبت


سپیدار سیستم


آموزش حسابداري جهت مصاحبه و استخدام


گپ وخنده


ختم قرآن ویژه ماه مبارک رمضان


انجمن کوهنوردی و طبیعت گردی متا


یاران محک


کاربازی-بازی کار


دفتر جناب آقای کیانی


دفتر جناب آقای فریدون مظفر نژاد


حسابداری تک کاربره IR




veryhot_post - تازه چه خبر - متا نویسنده موضوع: تازه چه خبر  (دفعات بازدید: 56872 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین m.amiri

xx - تازه چه خبر - متا
پاسخ : تازه چه خبر
« پاسخ #525 : ۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۱:۲۳ »
سامانه «تایید اینترنتی چک» تعطیل شد...
بانک مرکزی با ابلاغ بخشنامه‌ای، با تاکید بر اینکه دستور عدم پرداخت چک الزاماً باید کتبی باشد، دستور تعطیلی سامانه تایید اینترنتی چک را صادر کرد.

در بخشنامه بانک مرکزی به بانک ها آمده است: بنا به اطلاع واصله، اخیراً برخی بانک ها اقدام به راه اندازی سامانه هایی جهت تائید مبلغ چک توسط صادرکننده از طریق درگاه های الکترونیکی نموده اند. درخصوص موضوع مذکور شایان ذکر است؛ وفق ماده 14 قانون صدور چک، دستور عدم پرداخت وجه چک الزاماً باید کتبی بوده و طی آن دستور دهنده باید صراحتاً به بانک اعلام نماید که چک صادره توسط وی مفقود شده و یا به طریق مجرمانه در تصرف دارنده فعلی (رایه کننده چک به بانک) قرار گرفته و طبق تبصره دو همان ماده ظرف مهلت یک هفته، دستور دهنده نسبت به طرح شکایت نزد مراجع قضایی و تسلیم گواهی یاد شده به بانک محال علیه اقدام نماید. در غیر این صورت، بانک نسبت به پرداخت وجه چک از محل موجودی اقدام خواهد نمود.
در این بخشنامه تاکید شد: بنابراین ممانعت از پرداخت وجه چک بدون ارائه دلایل مذکور در قانون صدور چک، غیرقانونی بوده و بانک ها مجاز به ارائه این گونه خدمات تحت هر عنوان نمی باشند.
مدیریت کل مقررات، مجوزهای بانکی و مبارزه با پولشویی بانک مرکزی در این بخشنامه تصریح کرد: نظر به این که در خدمت صدرالاشاره مغایرت اطلاعات ثبت شده در سامانه اینترنتی بامفاد و محتوای فیزیک چک، به صورت کتبی نبوده و حتی با فرض کتبی تلقی شدن آن، تصریح دستور دهنده مبنی بر مفقودی یا تحصیل مجرمانه آن توسط ارائه کننده چک به بانک را در بر نداشته و از طرفی، اجرای تشریفات مندرج در تبصره 2 ماده 14 قانون صدور چک به شرح پیش گفته نیز محل تردید می باشد، لذا اقدام فوق مغایر با قوانین و مقررات جاری می باشد.
در پایان این بخشنامه خطاب به مدیران عامل همه بانک‌ها تصریح شد: با عنایت به موارد فوق، مقتضی است دستور فرمایند در صورت وجود سامانه صدرالاشاره در آن بانک تحت هر عنوان، نسبت به توقف آن به قید تسریع اقدام و مراتب به تمامی واحدهای ذی ربط ابلاغ و برحسن اجرای آن، تاکید و نظارت گردد.



منبع این مطلب سایت ارانیکو می باشد.
ز روز گذر کردن اندیشه کن.

آفلاین m.amiri

xx - تازه چه خبر - متا
پاسخ : تازه چه خبر
« پاسخ #526 : ۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۶:۲۸ »
بهشت های مالیاتی درجهان.

در بیشتر کشورهای توسعه یافته جهان مناطق خاصی به نام بهشت مالیاتی tax havenوجود دارند و ویژگی بارزآنها این است که فرد می تواند هر مقدار پول به این مناطق وارد کند بدون اینکه مواخذه شود .
ازسوی دیگر درآمدهای حاصله دراین مناطق نیزازپرداخت مالیات معاف است.
وجود این بهشت های مالیاتی در زمان های گذشته چندان محسوس نبوده است و از آنجا که فعالیت های این مناطق تأثیر زیادی بر درآمد های مالیاتی کشورها برجای نمی گذاشت، نگرانی و حساسیت خاصی را به وجود نمی آوردند.
این درحالی است که تشکیل مکانهایی با عنوان بهشتهای مالیاتی به تدریج به دلیل ازدست رفتن درآمدهای کشورها و نیزسرمایه انسانی آنان جنبه جدی به خود گرفت و جنب و جوشی را در میان افراد و سپس سران سایر کشورها اعم ازفقیر، درحال توسعه و توسعه یافته پدید آورده است.
کارشناسان اقتصادی درسراسردنیا معتقدند که بهشتهای مالیاتی نسبت به همة موارد و یا نسبت به برخی فعالیت ها و موارد خاص فاقد مالیات هستند و یا مالیاتی که وضع کرده اند جنبة اسمی و ظاهری دارد،همچنین به عنوان مکان مناسبی برای اشخاص غیر مقیم معرفی می شوند تا بتوانند از مالیات کشورهای متبوع خویش بگریزند،قوانین و مقررات آنان مبادلة اطلاعات راجع به مؤدیان مالیاتی را با سایر کشورها مجازنمی داند ، نظام مالیاتی آنها غیر شفاف است، و افراد خارجی که وجوه و سرمایه های خود را به این مراکز می آورند موظف نیستند که فعالیت تجاری یا اقتصادی مشخص و قابل توجهی داشته باشند وهمین امرسبب افزایش فرارمالیاتی وازدست رفتن سرمایه کشورها اعم ازانسانی ومالی شده است که ازجمله آن می توان به فرارمالیاتی جانی هالیدی خواننده مشهورفرانسوی به سوئیس شد.
▪ واکنشها :
نخستین واکنش ها در برابر این اوضاع و احوال جنبة انفرادی داشته و به طور طبیعی صورت رقابت در زمینة مسائل مالیاتی را به خود گرفته است. رقابت مالیاتی در کشورهای در حال توسعه بسیار دردناک است، زیرا آنها غالباً ناچار می شوند بار مالیاتی را به حد اقل برسانند و از بخش قابل توجهی از درآمدهای ناچیز مالیاتی خود صرفنظر کنند تا بلکه بتوانند از فرار پایه های مالیاتی خود به خارج جلوگیری نمایند و در عین حال به جذب منابع مالیاتی سایر کشورها بپردازند.
همین شیوه را کشورهای پیشرفته نیز اتخاذ نموده اند و با وضع مقررات ویژه می کوشند تا به همین اهداف دست یابند.
نتیجة این گونه رقابت ها توسعة هرچه بیشتر پدیدة بهشت مالیاتی به اشکال مختلف آن است و بدیهی است که در نهابت دور پایان ناپذیری از رقابت را می تواند به دنبال داشته باشد، به نحوی که مایه زیان هر دو دشته کشورهای فقیر و غنی جهان گردد. اثر دیگر این جریان که شاید بتوان گفت ازنظرمالی می تواند منشأ زیان به ویژه درکشورهای پیشرفته و صنعتی گردد، اختلالی است که در رقابت آزاد تجاری پدید می آورد. این رقابت در صورتی می تواند آزاد باشد، که تصمیم گیری های مؤسسات صرفاً بر اساس مقاصد و مصالح تجاری و اقتصادی صورت پذیرد. اما وجود رقابت شدید مالیاتی چه از سوی بهشت های مالیاتی و چه از طرف سایر کشورها می تواند تصمیمات اقتصادی را تحت تاثیر قرار دهد که نیتجة آن اخلال به امر رقابت سالم و آزاد خواهد بود.
بعدها این اعتراضها گسترده ترو به کشورهای فقیر، درحال توسعه وتوسعه یافته کشیده شد. همچنین دراین مناطق به این دلیل که مقررات شدید بانکی و تجاری در زمینه حفظ اسرار مشتریان ، عدم کنترل ارزی، سیستم مالیاتی انعطاف پذیر حاکم است ازجمله مناطق آلوده به درصد بالای فساد و پولشوئی به شمارمی روند که سالانه میلیاردها دلارازسرمایه های کشورها را برباد می دهند.
مجموعة این جریانات و عوامل، واکنشی از نوع دیگر را از سوی سازمان همکاری و توسعة اقتصادی (OECD) برانگیخت که درحقیقت نمود عکس العملی گروهی ازسوی کشورهای عضو این سازمان بود.
این سازمان که مهم ترین کشورهای صنعتی درجة یک و دو جهان را در خود گرد آورده از چند سال پیش متوجه اهمیت موضوع شد و فعالیت هایی را در این زمینه آغاز کرده است. سازمان توسعه وهمکاریهای اقتصادی در سال ۱۹۹۸ کوشید تا چهار چوبی بین المللی برای مقابله با گسترش رقابت های مالیاتی فراهم آورد و گزارشی را در این باب تحت عنوان رقابت زیانبخش مالیاتی یک مشکلِ در حال ظهور درجامعه جهانی به تصویب شورای وزیران خود رسانید.
تحلیلگران اقتصادی این سازمان درگزارش خود علاوه بر خطر بهشت های مالیاتی، به زیان های ناشی از گسترش رقابت مالیاتی در سایر نقاط جهان و بویژه در برخی از کشورهای عضو همین سازمان اشاره کرده اند. شورای وزیران این سازمان نیزضمن تصویب گزارش، یک سری قطعنامه در بارة مقابله با هر دو نوع رقابت فوق به تصویب رسانید. علاوه براین قرارشد اقداماتی به منظور جلب همکاری کشورهای غیر عضو سازمان در این زمینه ها نیز صورت پذیرد. بر اساس همین مصوبات یک مرجع خاص درون سازمان همکاری و توسعة اقتصادی جهت پیگیری موضوع، تهیه گزارش های مربوط و سایر اقدامات لازم برای رسیدن به اهداف سازمان در این زمینه پدید آمد.
بر این اساس مرجع رسیدگی به مسألة رقابت زیانبخش مالیاتی مکلف گردید نسبت به شناسائی بهشت های مالیاتی اقدام نماید. قرار شد پس از این تشخیص، مرجع نامبرده با این مراکز وارد گفتگو شود و آنان را به تغییر روش های خود ترغیب نماید و اگر این کوشش به نتیجه ای نرسد، صورتی از آنها به عنوان مراکزی که آمادة همکاری نیستند تهیه کند و سپس مسألة اجرای اقدامات مشترک دفاعی به منظور مقابله و خنثی سازی فعالیت های آنها از سوی کشورهای عضو سازمان مورد نظر قرار گیرد.
درنهایت این سازمان توانست ۴۷ کشور یا منطقه را تحت عنوان بهشت مالیاتی شناسایی کند و درصورت عدم همکاری درمورد آنان گزارش تهیه کرده وتصمیم گیری کند.
گفتنی است قبل از تهیه گزارش برخی از مراکزِ مورد تشخیص به طوررسمی موافقت خود را مبنی براصلاح روش ها و نظام مالیاتی خود مطابق با استانداردهای سال ۱۹۹۸ میلادی سازمان توسعه وهمکاری های اقتصادی اعلام کردند.
در نتیجه در گزارش مرجع رسیدگی به امر رقابت ، اسامی این چند مرکز حذف شد، ولی نام های سایر مراکز که به عنوان بهشت مالیاتی که با این سازمان همکاری نکردند ، درج شد.
این سازمان درنهایت کشورها ومناطق آندور، آنگویلا، آنتیگوا و باربودا، آروبا، باهاماس، بحرین، باربادوس، بلیز، ویرجین آیلندز انگلیس، کوک آیلندر، دومینیکا، جبل الطارق، گرنادا، گورنسی و سارک و آلدرنی، آیل آف من، جرسی، لیبریا، لیختنشتاین، مالدیو، جزایر مارشال، موناکو، مونسترات، نائورو، آنتیل هلند، نییو، پاناما، سیشل، فدراسیون سنت ونسان و گرنادین، تونگا، تورکس اند کایکوس، ویرجین آیلندز آمریکا، و وانواتورا به عنوان بهشت های مالیاتی اعلام کرد که حاضربه همکاری با سازمان توسعه وهمکاریهای اقتصادی نشدند.
البته نام لیبریا وجزایر مارشال اخیربه دلیل همکاری وتطابق با استانداردهای تعریف شده این سازمان ازلیست بهشتهای مالیاتی غیرهمکارحذف شد.
این سازمان نیزاعلام کرد این مناطق درمجازاتهای تنبیهی یا به گفتة آنان دفاعیِ مشترک قرار می گیرند.
▪ اقدامهای بعدی :
پس از انتشار فهرست بهشت های مالیاتی که از همکاری با OECD سرباز زده اند، باید منتظر بود که این سازمان تا چه حد در تهدید های خود جدی است و دربرابرواکنش احتمالی برخی کشورها چه موضعی می گیرد .
با این حال شرایط کنونی از بقاء و ادامة فعالیت بهشت های مالیاتی حکایت دارد.
ز روز گذر کردن اندیشه کن.

آفلاین m.amiri

xx - تازه چه خبر - متا
پاسخ : تازه چه خبر
« پاسخ #527 : ۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۶:۳۲ »
مشاور اقتصادی رئیس‌جمهور در فراخوانی از اندیشمندان، اقتصاددانان و فعالان صنعتی و معدنی کشور خواست دولت را برای انتخاب صنعتی که بتواند رشد اقتصادی کشور را ارتقا دهد، یاری کنند.
«مسعود نیلی» که با هفته‌نامه «تجارت فردا» گفت‌و‌گو کرده، با تشریح شرایط پیچیده اقتصادی کشور گفت: «از صاحبان صنایع و کارآفرینان می‌خواهیم صنعت مورد نظرشان را با استدلال‌های خود به دولت معرفی کنند و بگویند در چنین شرایطی ما باید به دنبال چه صنایعی برویم که بتواند، با کمترین هزینه برای دولت رشد اقتصادی را تامین کند و تا پایان سال آینده رشد اقتصادی را به حدود سه درصد برساند و کشور را در مسیر صعودی رشد قرار دهد. این سوال نیاز به همفکری همه دارد تا به دولت در انتخاب مسیرش کمک کند.» این استاد اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف افزود: «در مطالعاتی که حدود 10 سال پیش برای تدوین سند استراتژی توسعه صنعتی کشور به انجام رساندیم، ابتدا رابطه رشد اقتصادی را با رشد ارزش افزوده بخش صنعت و معدن مورد بررسی قرار دادیم و این سوال را مطرح کردیم که اگر بخواهیم به رشد هشت درصدی اقتصادی برسیم با در پیش گرفتن کدام یک از صنایع یا چه ترکیبی از آنها می‌توانیم به این رشد برسیم؟»
او گفت: «در آن مطالعات صنایع را به سه گروه «صنایع مصرفی کم دوام»، «صنایع مصرفی بادوام» و «صنایع واسطه‌ای و سرمایه‌ای» تقسیم کردیم. بعد از بررسی‌های زیاد و مدل‌سازی‌های مختلفی که انجام دادیم، به این نتیجه رسیدیم که صنایع مصرفی بادوام می‌توانند عامل اصلی رشد صنعت باشند. یعنی هم در بازار داخل برای آن تقاضا وجود داشته باشد و هم اینکه بتوان برای صادرات آن برنامه‌ریزی کرد.»
مشاور اقتصادی رئیس‌جمهور با تشریح اوضاع اقتصادی امروز کشور افزود: «اقتصاد ایران امروز با پدیده‌هایی روبه‌رو است که در گذشته یک یا دو مورد آن به‌طور همزمان با هم اتفاق افتاده‌اند. اگر قبلا تورم بود، رکود وجود نداشت. یا اگر رکود بود، کشور با تحریم‌های گسترده مواجه نبود. اما امروز شرایط به گونه‌ای است که چند چالش همزمان با هم رخ داده و وضعیت را به جایی کشانده که اقتصاد رقم کم سابقه منفی 6 درصد را تجربه کرده و تورم به بالای 40 درصد رسیده است.»
نیلی گفت: «در بخش اقتصاد کلان دو عامل رکود و تورم با هم اتفاق افتاده که اگر تحریم‌ها را نیز به آن اضافه کنیم، پیچیدگی این شرایط بیشتر می‌شود. همان‌طور که در سخنرانی‌ها یا مصاحبه‌های اخیر خود گفته ام تورم یک بیماری شناخته شده در اقتصاد ایران است که اقتصاددانان و سیاست‌گذاران می‌توانند برای درمان آن نسخه قابل حصولی را تجویز کنند. اما برای رفع رکود این کار خیلی سخت‌تر است. رکود تا حدی به تحریم‌ها بستگی دارد ولی نمی‌توان گفت وقتی رشد اقتصادی ما در سال 91 به منفی 6 درصد می‌رسد، تنها عاملش رکود بوده است. عمق این رشد بسیار زیاد است و به ما این نکته را گوشزد می‌کند که در پیش گرفتن برخی سیاست‌های نادرست مانند استقراض از بانک مرکزی در سال‌های گذشته برای ایجاد مسکن مهر یکی از عوامل اصلی عمق زیادی این رکود است.»
پنج چالش اقتصاد ایران
مشاور اقتصادی رئیس‌جمهور تصریح کرد: «اگر بخواهم چالش‌های امروز اقتصاد ایران را که تیم اقتصادی دولت با آن درگیر هستند، بیان کنم می‌توانم به پنج مورد اصلی اشاره داشته باشم. شیوه اجرای هدفمندی یارانه‌ها، رویکرد به اجرای سیاست‌های کلی اصل 44، شرایط بازار ارز، مشکلات نظام بانکی و بالاخره کسری بودجه دولت، پنج چالش اصلی امروز اقتصاد ایران هستند.»
او در پاسخ به این پرسش که باید چه کنیم تا در کوتاه‌مدت رشد اقتصادی‌مان افزایش یابد، گفت: «این سوالی است که باید در سطح جامعه و متخصصان به بحث گذاشته شود. اکنون این پرسش مطرح است که ما باید به دنبال کدام صنعت یا فعالیت برویم که بتواند، تا پایان سال 92 رشدمان را به حدود صفر برساند و در یکسال آینده آن را تا سه درصد افزایش دهد؟ آیا به فرض صنعت خودرو می‌تواند، برای چنین هدفی انتخاب شود؟»
نیلی در پاسخ به این پرسش که صنعت منتخب چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد، گفت: «ما به دنبال صنعتی هستیم که دولت از طریق نرم‌افزاری به آن کمک کند. یعنی اگر شرایط فضای کسب و کار برایش مساعد نیست، دولت فضا را مساعد کند تا این صنعت به رشد برسد. این صنایع یا مجموعه آنها باید بتوانند رشد اقتصادی کشور را تا پایان سال آینده به حول و حوش سه درصد برسانند.»
او افزود: «از سوی دیگر باید این موضوع را در نظر داشت که در صورت بالا رفتن قیمت انرژی آیا صنعت منتخب باز می‌تواند خود را در شرایط رقابتی قرار دهد یا خیر. آیا اگر سراغ صنعتی که به مواد معدنی وابسته‌اند و به انرژی زیاد محتاجند، برویم می‌توانیم پس از آزادسازی قیمت انرژی سودآوری آن را تضمین کنیم؟»
مشاور اقتصادی رئیس جمهور گفت: «اتفاقی که در سال‌های گذشته برای صنایع مان رخ داد، این بود که با جهش قیمت نفت، درآمدهای نفتی به صورت توزیعی وارد اقتصاد ایران شد. در نتیجه چنین رویکردی چالش اشتغال پابرجا ماند و عملا شغل زیادی ایجاد نشد. در مقیاس بین‌المللی هم سطح رفاه اقتصادی رو به رشد نبود و صنعت هم به‌دلیل هجوم کالاهای وارداتی با مشکل مواجه شد؛ بنابراین وابستگی صنعت به دنیای خارج بسیار افزایش یافت و این موضوع سبب شد در شرایط تحریم این صنایع با کاهش شدید تولید مواجه شوند و رشد ارزش افزوده بخش صنعت و به تبع آن رشد اقتصادی را پایین بیاورند.»
رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی مدیریت و برنامه‌ریزی گفت: «صنایعی که سهم مهمی در اقتصاد ما دارند، به همان میزان وابستگی شان به خارج بیشتر است. اگر در یک نمودار صنایع را در چهار ناحیه قرار دهیم یک قسمت صنایعی قرار دارند که نه سهم‌شان در اقتصاد ما زیاد است و نه اینکه وابستگی زیاد به واردات دارند. قسمت بعد صنایعی هستند که سهم‌شان ناچیز اما وابستگی شان زیاد است. در قسمت سوم صنایعی قرار می‌گیرند که سهم‌شان بالا و وابستگی‌شان کم است و در یک قسمت هم صنایعی که هم سهم شان بالاست و هم وابستگی زیادی به خارج دارند، قرار می‌گیرند. با نگاهی به این نمودار متوجه خواهیم شد در سال‌های گذشته دنبال صنایعی رفته‌ایم که هم سهم زیادی در رشد اقتصادیمان دارند و هم به شدت وابسته به خارج هستند و خودکفایی شان تامین نشده است.» او افزود: «حدود 60 درصد صنایع ما چنین وضعیتی دارند و علت اینکه در سال 1391 رشد اقتصادی‌مان به شدت کاهش یافت به این خاطر بود که نزدیک به 10 درصد ارزش افزوده بخش صنعت کشور در این سال کاهش یافت. صنعتی که روی خودکفایی سرمایه‌گذاری کرده بود به‌خاطر واردات خیلی زیاد آسیب‌پذیر شد و نتوانست در دوره تحریم‌ها نقش خود را ایفا کند.»


منبع این مطلب سایت ارانیکو می باشد.
ز روز گذر کردن اندیشه کن.

آفلاین m.amiri

question - تازه چه خبر - متا
پاسخ : تازه چه خبر
« پاسخ #528 : ۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۲:۳۵ »
فضاپیمای Voyager ۱ رسما منظومه شمسی را ترک کرد

فضاپیمای Voyager ۱ در سال ۱۹۷۷ به فضا پرتاب شد و از آن زمان تاکنون با سرعت ۵۶ هزار کیلومتر در ساعت در حرکت بوده است. در سال ۲۰۱۳ تحلیلگران اعلام کردند این سامانه منظومه شمسی را ترک کرده و نخستین شیء ساخته دست بشر لقب گرفته که به اعماق فضای بین ستاره‌ای وارد شده است.
36*365*24*56000
17660160000 km

                                             بدون شرح ...
ز روز گذر کردن اندیشه کن.

آفلاین m.amiri

xx - تازه چه خبر - متا
پاسخ : تازه چه خبر
« پاسخ #529 : ۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۴:۲۱ »
20 میلیارد زمین
در ماه نوامبر تیمی از دانشمندان دریافتند که حدود ۲۰ میلیارد جهان زمین‌مانند در کهکشان راه شیری وجود دارند.

بازهم بدون شرح...
ز روز گذر کردن اندیشه کن.

آفلاین m.amiri

xx - تازه چه خبر - متا
پاسخ : تازه چه خبر
« پاسخ #530 : ۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۹:۲۲ »
طرحی از شهر نیویورک در سال 2028

الف - طرحی از شهر نیویورک در سال 2028+ عکس
ز روز گذر کردن اندیشه کن.

آفلاین m.amiri

xx - تازه چه خبر - متا
پاسخ : تازه چه خبر
« پاسخ #531 : ۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۱:۲۱ »
رييس سازمان امور مالياتي از افزايش نرخ ماليات بر ارزش افزوده در سال 93 به هشت درصد خبر داد و گفت: ما به عنوان مجري قانون موظفيم اين مصوبه را اجرا کنيم. به گزارش رسانه مالياتي ايران، دکتر عسکري بابيان اينکه مطابق قانون ماليات بر ارزش افزوده در سال آينده نرخ اين ماليات بايد هفت درصد تعيين مي شد، ادامه داد: براساس مصوبه مجلس شوراي اسلامي يک درصد اضافه شده به اين نرخ، براي تامين هزينه هاي بهداشت و درمان مردم است. وي در ادامه افزود: در اصلاحيه قانون ماليات بر ارزش افزود، نرخ مشخصي را پيشنهاد نداده ايم بلکه نقاط ضعف اجراي آزمايشي 5 ساله را اصلاح مي کنيم. رييس سازمان امور مالياتي کشور همچنين از اثربخشي قابل توجه ماليات بر ارزش افزوده در تحقق درآمدهاي مالياتي سخن گفت و افزود: 74 درصد از درآمدهاي وصولي سالجاري مربوط ماليات بر ارزش افزوده است. وي با بيان اينکه در بسياري از کشورهاي پيشرفته، نرخ ماليات بر ارزش افزوده تا 23 درصد هم تعيين شده تصريح کرد: در کشور ما نرخ ماليات بر ارزش افزوده تا پايان برنامه پنجم هشت درصد است و ما هنوز پيشنهاد مشخصي را براي برنامه ششم توسعه ارايه نداده ايم و فعلا اصلاحات ديگري موردنياز است که انجام شود اما اگر بنا باشد افزايشي صورت گيرد، ممکن است تغيير رويه اي در ساير نرخ ها داشته باشيم.
intamedia.ir
ز روز گذر کردن اندیشه کن.

آفلاین m.amiri

xx - تازه چه خبر - متا
پاسخ : تازه چه خبر
« پاسخ #532 : ۱۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۷:۵۹ »
با درود

دوستانی که قصد سفر دارند.میتونند در سایت زیر اطلاعات خوبی کسب کنند.

رزرو هتل و هتل آپارتمان های ایران در مشهد، کیش، مازندران، شیراز، اصفهان، تهران، چالوس، گیلان، تبریز، آستارا
ز روز گذر کردن اندیشه کن.

آفلاین m.amiri

ز روز گذر کردن اندیشه کن.

آفلاین m.amiri

xx - تازه چه خبر - متا
پاسخ : تازه چه خبر
« پاسخ #534 : ۱۹ فروردین ۱۳۹۳ - ۰۷:۱۴:۴۷ »
جدول قیمت جدید بنزین، گازوئیل و CNG

الف - جدول قیمت جدید بنزین، گازوئیل و CNG
ز روز گذر کردن اندیشه کن.

آفلاین m.amiri

xx - تازه چه خبر - متا
پاسخ : تازه چه خبر
« پاسخ #535 : ۲۱ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۶:۲۷ »
یکی از سایتهای معتبر هواشناسی و اطلاعات مفید ساعتهای محلی و نیازمندیهای ضروری.

Current local time in Iran – Esfahãn
ز روز گذر کردن اندیشه کن.

آفلاین m.amiri

xx - تازه چه خبر - متا
پاسخ : تازه چه خبر
« پاسخ #536 : ۲۴ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۳:۳۸ »
فرویش در نیوزیلند
الف - تعطیلات در نیوزیلند
ز روز گذر کردن اندیشه کن.

آفلاین m.amiri

xx - تازه چه خبر - متا
پاسخ : تازه چه خبر
« پاسخ #537 : ۲۵ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۴:۳۸ »
ز روز گذر کردن اندیشه کن.

آفلاین m.amiri

ز روز گذر کردن اندیشه کن.

آفلاین m.amiri

xx - تازه چه خبر - متا
پاسخ : تازه چه خبر
« پاسخ #539 : ۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۱:۱۵ »
رتبه 86    گذرنامه ایرانی در میان دیگر کشورهای جهان


رتبه 86 گذرنامه ایرانی در میان دیگر کشورهای جهان
ز روز گذر کردن اندیشه کن.


اشتراک گذاری از طریق facebook اشتراک گذاری از طریق linkedin اشتراک گذاری از طریق twitter

xx
اگر تازه ازدواج کردید از این خطاها بپرهیزید

نویسنده m-agheli

0 پاسخ ها
1195 مشاهده
آخرين ارسال ۲۹ آبان ۱۳۹۰ - ۱۳:۰۷:۴۸
توسط m-agheli
 

anything