• linkedin

تالار تخصصی حسابداری در تلگرام


گروه تالار تخصصی حسابداری در تلگرام فعال است و همکاران در محیطی صمیمانه و تخصصی در کنار هم هستند

می توانید در قسمت جستجوی تلگرام
accmeta
را سرچ کرده و یا از لینک زیر وارد شوید

گروه
https://t.me/accmeta/

وارد شوید.


telegram_128-min - جرایم شرکتی که در ارزش افزوده ثبت نام کرده ولی اظهارنامه نداده - متا

این گروه جهت تبادل نظر و انتقال تجربه در بین همکاران حسابدار ایجاد شده است.

حضورتان را ارج می نهیم

Google


normal_post - جرایم شرکتی که در ارزش افزوده ثبت نام کرده ولی اظهارنامه نداده - متا نویسنده موضوع: جرایم شرکتی که در ارزش افزوده ثبت نام کرده ولی اظهارنامه نداده  (دفعات بازدید: 11822 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین behnoush_sed

با سلام :اگر شرکتی ارزش اقزوده ثبت نام کرده باشه ولی اظهارنامه نداده باشه جرایمش به چه صورت خواهد بود و /ایا عدم ثبت 4% در صورتحساب فروش هم مشمول جریمه خواهد بود؟اگر  به فزض مشمول جریمه باشد ما بخواهیم در صورتتحساب بیاوریم ولی مالیات را پرداخت نکنیم آیا این ایزاد بر شرکت میباشد که پول رو گرفتید و پرداخت نکردید؟ابا این هم جریمه بهش تعلق میگیرد؟



Linkback: https://irmeta.com/meta/b1054/t8206/

بنر قبل از دومین ارسال در مرجع مالیات بر ارزش افزوده

آفلاین A.Ehsani

سلام خدمت شما

موارد قانونی به شرح ذیل به تفصیل بیان شده:

ماده 22 _ مؤدیان مالیاتی در صورت انجام ندادن تکالیف مقرر در این قانون و یا در صورت تخلف از مقررات این قانون علاوه بر پرداخت مالیات متعلق و جریمه تأخیر ، مشمول جریمه ای به شرح زیر خواهند بود.

1 _ عدم ثبت نام مؤدیان در مهلت مقرر معادل هفتاد و پنج درصد (75%) مالیات متعلق تا تاریخ ثبت نام یا شناسایی حسب مورد

2 _ عدم صدور صورتحساب معادل یک برابر مالیات متعلق

3 _ عدم درج صحیح قیمت در صورتحساب معادل یک برابر مابه التفاوت مالیات متعلق

4 _ عدم درج و تکمیل اطلاعات صورتحساب طبق نمونه اعلام شده معادل بیست و پنج درصد (25%) مالیات متعلق

5 _ عدم تسلیم اظهار نامه از تاریخ ثبت نام یا شناسایی به بعد حسب مورد معادل پنجاه درصد(50%) مالیات متعلق

6 _ عدم ارایه دفاتر یا اسناد و مدارک حسب مورد معادل بیست و پنج درصد ( 25%) مالیات متعلق

ماده 23 _ تأخیر در پرداخت مالیاتهای موضوع این قانون در مواعد مقرر ، موجب تعلق جریمه ای به میزان دو درصد (2%) در ماه ، نسبت به مالیات پرداخت نشده و مدت تأخیر خواهد بود.

آفلاین behnoush_sed

 ممنونم ولی من مفهوم بعضی از بندها رومتوجه نمیشم عذرخواهی میکنم من چجوری میتونم 10 دقیقه وقت شما رو مستقیم بگیرم اصلا امکانش هست؟

آفلاین A.Ehsani

سلام


نگران نباشید همین جا موضوع رو برای شما تشریح میکنم.

وقتی که ممیز ارزش افزوده برای رسیدگی به شرکت شما مراجعه میکند به این ترتیب که دوره های مالیاتی مثلا" بهار 89 شما رو مورد رسیدگی قرار میدهد و با بررسی دفاتر و مدارک شما طبق محاسبات خود به مبلغ مالیات 1000 ریال میرسد(مبلغ فرضی).

جریمه ها به شرح ذیل است:
1- چون شما ثبت نام کردید به شما جریمه ای تعلق نمی گیرد.
2-چون صورتحساب صادر کردید و فرمت آن بر اساس موازین خواسته شده است اینجا هم جریمه ای به شما تعلق نمی گیرد.
3-چون قیمت را صحیح درج کرده اید این مورد هم جریمه ای به شما تعلق نمی گیرد.
4-این مورد هم اگر شما رعایت کرده اید جریمه ای تعلق نمی گیرد.
5-چون اظهارنامه نداده اید معادل 50% 1000 ریال یعنی 500 ریال جریمه به شما تعلق خواهد گرفت.
6-چون دفتر و مدارک را تحویل میدهید پس اینجا هم به شما جریمه ای تعلق نمی گیرد.
7-از تیرماه فرض کنید تا تیرماه امسال که رسیدگی شده اید 12 * 2% یعنی 24% مبلغ 1000 ریال جریمه دیرکرد به شما تعلق میگیرد.

ضمنا" اگر تلاش کنید تا 80درصد جرائم قابل بخشودگی هست.

موفق باشید

آفلاین helena

با سلام
ارزش افزوده اي كه در بيمه مسئوليت مدني كارفرما يا در بيمه نامه ماشين هست به حساب ارزش افزوده ميره يا بهاي تمام شده ممكنه ثبتش رو برام بگين ؟
همچنين ارزش افزوده اي كه در فاكتور خريدهامون هست مثلا در خريد مصالح مصرفي جهت مصرف كارگاه آيا به بهاي تمام شده منظور ميشه ؟

آفلاین A.Ehsani

سلام

مهم نیست که ارزش افزوده پرداخت شده توسط شما بابت چه موضوعی است و این ارزش افزوده پرداخت شده جزء مطالبات شما تلقی میشود بعنوان مثال در صورتحساب شما که 100 است و 4 ارزش افزوده شما این ثبت را میزنید:

هزینه ها یا موجودیها          100
پیش پرداخت ارزش افزوده    4

                   جسابهای پرداختنی     104

آفلاین آیلان

با سلام خدمت شما

ارزش افزوده در فاکتور ها یک حساب جداگانه میباشد و نبایستی به بهای تمام شده بزنید،منظور از بیمه ماشین بیمه شخص ثالث بود درسته؟

و اما در مورد خرید :

موجودی مواد ***
سایر حسابهای دریافتنی(ارزش افزوده دریافتنی)***
                                                                بستانکاران***
سامانه اطلاعات مالیاتی سام                                                         Emails are not allowed

آفلاین هومن دست ورز

نقل قول
ارزش افزوده اي كه در بيمه مسئوليت مدني كارفرما يا در بيمه نامه ماشين هست به حساب ارزش افزوده ميره يا بهاي تمام شده ممكنه ثبتش رو برام بگين ؟
بنده با نظر دوستان موافقم
 فقط دقت داشته باشد محصول شما معاف از ارزش افزوده نباشد
1- محصولی که از مالیات ارزش افزوده معاف است (ماده 12 قانون مالیات ارزش افزوده) در صورتی که بابت خرید مواد اولیه آن پرداختی جهت مالیات ارزش افزوده داشته باشید این پرداختی به بهای تمام شده کالا سر شکن می گردد
مثلا شما کارخانه تولید گوشت دارید و محصول  شما گوشت بسته بندی شده است.(ماده 12 ارزش افزوده)  کلیه پرداختی ارزش افزوده ای که بابت خرید مواد اولیه دارید مانند کارتن - فویل و...جز بهای تمام شده مواد اولیه منظور می شود.

آفلاین A.Ehsani

سلام

جناب دست ورز تولید دام که محصول کشاورزی است معاف از ارزش افزوده است ولی تولید گوشت بعنوان مثال گوشت زیاران مشمول ارزش افزوده است. اما فرمایش شما درست است فرض بفرمائید تولید شما عسل منظورم زنبورداری نه شرکتهائی که عسل رو داخل شیشه میکنند. چون محصول معاف است ارزش افزوده خرید های شما با فروش تهاتر نمیشود ولی باز اعتقاد بنده این است که باید این موارد رو زد و درخواست مطالبه داد و به این سادگی قبول نکنیم ببریم توی بهای تمام شده.

آفلاین helena

خوب شركت ما كلا معاف از ماليات هست ( داراي مجوز بهره برداري در منطقه آزاد) آيا خريد يا فاكتور هزينه هاي كه ارزش افزوده دارن به بهاي تمام شده ميره ؟
كارمند قسمت ارزش افزوده به من گفت بايد در اظهارنامه حتما ارزش افزوده رو بيارين
ولي رئيس قسمت ارزش افزوده گفت به بهاي تمام شده ببر و چون معافين اصلا بهتون استرداد نميشه .
من هم سر دوراهي موندم .

آفلاین هومن دست ورز

نقل قول
جناب دست ورز تولید دام که محصول کشاورزی است معاف از ارزش افزوده است ولی تولید گوشت بعنوان مثال گوشت زیاران مشمول ارزش افزوده است
قربان محصول گوشت طبق ماده 12 قانون ارزش افزوده از ارزش افزوده معاف است حال بنده ندیده ام در قانون جایی ذکر شود که  گوشت زیاران معاف نیست؟؟ لطفا بیشتر توضیح دهید

نقل قول
فرض بفرمائید تولید شما عسل منظورم زنبورداری نه شرکتهائی که عسل رو داخل شیشه میکنند
بلی حق با شماست چون این شرکتها کار خدماتی ارائه می دهند و مشمول ارزش افزوده هستند.

نقل قول
ولی باز اعتقاد بنده این است که باید این موارد رو زد و درخواست مطالبه داد و به این سادگی قبول نکنیم ببریم توی بهای تمام شده.
تشکر از راهنمایی شما . ولی به نظر بنده هر آنچه که به صراحت در ماده 12 قانون مالیات ارزش افزوده بیان شده است معاف است و اداره دارایی پرداختی بابت این موارد ندارد.

نقل قول
خوب شركت ما كلا معاف از ماليات هست ( داراي مجوز بهره برداري در منطقه آزاد) آيا خريد يا فاكتور هزينه هاي كه ارزش افزوده دارن به بهاي تمام شده ميره ؟
خانم هلنا خیلی دقت داشته باشید شما زمانی از ارش افزوده معاف هستید که صرفا در منطقه خرید و فروش انجام دهید اگر خرید و فروش شما خارج از منطقه باشد شما از ارزش افزوده معاف نیستید مثلا جنسی را به خارج از منطقه می فروشید در این حالت حتما باید ارزش افزوده آن را اخد کنید
ولی اگر  خرید و فروش داخل منطقه دارید و معاف هستید به نظر من به بهای تمام شده کالا سرشکن کن  چون دارایی بابت این مواردی پرداختی به شما ندارد

آفلاین helena

بله جناب دست ورز ، ما فروش كالا كه نداريم خريدهامون هم صرفا بابت هزينه هاي مصرفي كارگاه هست مثلا خريد گريت براي قسمت رنگ و سند پلاست كه توي فاكتورش ارزش افزوده هم محاسبه شده ولي شركتي كه ازش خريد ميكنيم در منطقه آزاد واقع نشده . بيمه مسئوليت هم با ز براي كارگراي كارگاه هستش . بيمه وسائط نقليه هم همين طور. پس با اين حساب من به بهاي تمام شده كالا ببرم و در اظهارنامه هم در قسمت كالاهاي مشمول چيزي ننويسم ؟

آفلاین هومن دست ورز

نقل قول
مثلا خريد گريت براي قسمت رنگ و سند پلاست كه توي فاكتورش ارزش افزوده هم محاسبه شده ولي شركتي كه ازش خريد ميكنيم در منطقه آزاد واقع نشده

در این قسمت معاف نیستید و به نظر من باید بگیرد و درخواست استرداد دهید دارایی هم موظف است به ازای این موارد بپردازد.
باز هم دقیقا طبق فرمایش خودتون با رئیس قسمت ارزش افزوده صحبت کنید و جزییات کار را به ایشان بگویید و بفرمایید که خرید های ما خارج از منطقه صورت میگیرد چطور ایشان فرموده پرداخت نمیکنیم؟؟

نقل قول
در بيمه مسئوليت هم با ز براي كارگراي كارگاه هستش . بيمه وسائط نقليه هم همين طور. پس با اين حساب من به بهاي تمام شده كالا ببرم و در اظهارنامه هم در قسمت كالاهاي مشمول چيزي ننويسم ؟
در این مورد چون شما در منطقه معاف فعالیت میکنید به نظر من دارایی پرداختی بابت این اعتبارات ندارد پس به بهای تمام شده سرشکن کن.

آفلاین A.Ehsani

ماده17ـ مالیاتهایی که مؤدیان در موقع خرید کالا یا خدمت برای فعالیتهای اقتصادی خود به استناد صورتحسابهای صادره موضوع این قانون پرداخت نموده‌اند، حسب مورد از مالیاتهای وصول شده توسط آنها کسر و یا به آنها مسترد می‌گردد. ماشین‌آلات و تجهیزات خطوط تولید نیز از جمله کالای مورد استفاده برای فعالیتهای اقتصادی مؤدی محسوب می‌گردد.
تبصره1ـ در صورتی که مؤدیان مشمول حکم این ماده در هر دوره مالیاتی اضافه پرداختی داشته باشند، مالیات اضافه پرداخت شده به حساب مالیات دوره‌های بعد مؤدیان منظور خواهد شد و در صورت تقاضای مؤدیان، اضافه مالیات پرداخت شده از محل وصولی‌های جاری درآمد مربوط، مسترد خواهدشد.
تبصره2ـ در صورتی که مؤدیان به عرضه کالا یا خدمت معاف از مالیات موضوع این قانون اشتغال داشته‌باشند و یا طبق مقررات این قانون مشمول مالیات نباشند، مالیتهای پرداخت شده بابت خرید کالا یا خدمت تا این مرحله قابل استرداد نمی‌باشد.
تبصره3ـ درصورتی که مؤدیان به عرضه توأم کالاها یا خدمات مشمول مالیات و معاف از مالیات اشتغال داشته‌باشند، صرفاً مالیاتهای پرداخت شده مربوط به کالاها یا خدمات مشول مالیات در حساب مالیاتی مؤدی منظور خواهدشد.
تبصره4ـ مالیات برارزش افزوده و عوارض پرداختی مؤدیان بابت کالاهای خاص موضوع تبصره ماده (16) و بندهای (ب)، (ج) و (د) ماده (38) این قانون، صرفاً در مراحل واردات، تولید و توزیع مجدد آن کالاها توسط واردکنندگان، تولیدکنندگان و توزیع‌کنندگان آن، قابل کسر از مالیاتهای وصول شده و یا قابل استرداد به آنها خواهدبود.
تبصره5 ـ آن قسمت از مالیاتهای ارزش افزوده پرداختی مؤدیان که طبق مقررات این قانون قابل کسر از مالیاتهای وصول شده یا قابل استرداد نیست، جز هزینه‌های قابل قبول موضوع قانون مالیاتهای مستقیم محسوب می‌شود.
تبصره6 ـ مبالغ اضافه دریافتی از مؤدیان بابت مالیات موضوع این قانون، در صورتی که ظرف سه ماه از تاریخ درخواست مؤدی مسترد نشود، مشمول خسارتی به میزان دو درصد (2%) در ماه نسبت به مبلغ مورد استرداد و مدت تأخیر خواهدبود.
تبصره7ـ مالیاتهایی که در موقع خرید کالاها و خدمات توسط شهردایها و دهیاریها برای انجام وظایف و خدمات قانونی پرداخت می‌گردد، طبق مقررات این قانون، قابل تهاتر و یا استرداد خواهدبود.


سلام

به نظر من این هم یکی از مشکلات و دوگانگی های قانون ارزش افزوده است چونکه شما کالای معاف تولید نمی کنید فقط در مناطق آزاد هستید که معاف از مالیات است و در بخش معافیتهای ارزش افزوده نامی از شما برده نشده لذا این تبصره به اعتقاد بنده اشاره به بند معافیتها دارد که شما درآن نیستید و به نظر من جزء مطالبات بیارید و درخواست مطالبه کنید.

فصل دوم ـ معافیتها
ماده12ـ عرضه کالاها و ارائه خدمات زیر و همچنین واردات آنها حسب مورد از پرداخت مالیات معاف می‌باشد:
1ـ محصولات کشاورزی فرآوری نشده؛
2ـ دام و طیور زنده، آبزیان، زنبورعسل و نوغان؛
3ـ انواع کود، سم، بذر و نهال؛
4ـ آرد خبازی، نان، گوشت، قند، شکر، برنج، حبوبات و سویا، شیر، پنیر، روغن نباتی و شیرخشک مخصوص تغذیه کودکان؛
5 ـ کتاب، مطبوعات، دفاتر تحریر و انواع کاغذ چاپ، تحریر و مطبوعات؛
6 ـ کـالاهای اهـدایی به صـورت بلاعـوض به وزارتـخانه‌ها، مؤسـسات دولتـی و نهادهای عمومی غیردولتی با تأییـد هیـأت وزیران و حـوزه‌های علمیه با تأیـید حوزه گیرنده هدایا؛
7ـ کالاهایی که همراه مسافر و برای استفاده شخصی تا میزان معافیت مقرر طبق مقررات صادرات و واردات، وارد کشور می‌شود. مازاد بر آن طبق مقررات این قانون مشمول مالیات خواهدبود؛
8 ـ اموال غیر منقول؛
9ـ انواع دارو، لوازم مصرفی درمانی، خدمات درمانی (انسانی، حیوانی و گیاهی) و خدمات توانبخشی و حمایتی؛
10ـ خدمات مشمول مالیات بر درآمد حقوق، موضوع قانون مالیاتهای مستقیم؛
11ـ خدمات بانکی و اعتباری بانکها، مؤسسات و تعاونی‌های اعتباری و صندوق‌های قرض‌الحسنه مجاز و صندوق تعاون؛
12ـ خدمات حمل و نقل عمومی و مسافری درون و برون‌شهری جاده‌ای، ریلی، هوایی و دریایی؛
13ـ فرش دستباف؛
14ـ انواع خدمات پژوهشی و آموزشی که طبق آئین‌نامه‌ای که با پیشنهاد مشترک وزارتخانه‌های علوم تحقیقات و فناوری، امور اقتصادی و دارایی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آموزش و پرورش و کار و امور اجتماعی ظرف مدت شش ماه از تاریخ تصویب این قانون به تصویب هیأت وزیران می‌رسد؛
15ـ خوراک دام و طیور؛
16ـ رادار و تجهیزات کمک ناوبری هوانوردی ویژه فرودگاهها براساس فهرستی که به پیشنهاد مشترک وزارت راه و ترابری و وزارت امور اقتصادی و دارایی تهیه و ظرف مدت شش ماه از تاریخ تصویب این قانون به تصویب هیأت وزیران می‌رسد؛
17ـ اقلام با مصارف صرفاً دفاعی (نظامی و انتظامی) و امنیتی براساس فهرستی که به پیشنهاد مشترک وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و وزارت امور اقتصادی و دارایی تهیه و به تصویب هیأت وزیران می‌رسد. فهرست مذکور از اولین دوره مالیاتی پس از تصویب هیأت وزیران قابل اجراء خواهدبود.
ماده13ـ صادرات کالا و خدمت به خارج از کشور از طریق مبادی خروجی رسمی، مشمول مالیات موضوع این قانون نمی‌باشد و مالیاتهای پرداخت شده بابت آنها با ارائه برگه خروجی صادره توسط گمرک (درمورد کالا) و اسناد و مدارک مثبته، مسترد می‌گردد.
تبصره ـ مالیاتهای پرداختی بابت کالاهای همراه مسافران تبعه کشورهای خارجی که از تاریخ خرید آنها تا تاریخ خروج از کشور بیش از دو ماه نگذشته باشد، از محل وصولی‌های جاری درآمد مربوط هنگام خروج از کشور در مقابل ارائه اسناد و مدارک مثبته مشمول استرداد خواهدبود.
ضوابط اجرائی این ماده توسط سازمان امور مالیاتی کشور تهیه و به تصویب وزیر امور اقتصادی و دارایی می‌رسد.

آفلاین هومن دست ورز

با تشکر از جناب احسانی استاد عزیز
جناب احسانی سوال 1 بنده رو جواب ندادید
بلی در ماده 12 به این مورد اشاره نشده است ولی در قسمت دیگر به صراحت اعلام کرده است .
قربان در متن قانون ارزش افزوده به صراحت به این موضوع اعلام شده است که شرکتهایی که جز مناطق آزاد هستند از ارزش افزوده معاف هستند . حتی بنده یادم هست که این سوال خانم هلنا یک سال جز سوالهای آزمون حسابدران رسمی بود که پاسخ همان چیزی بود که عنوان کردم یعنی شرکتهایی که در بخش منطقه آزاد فعالیت می کنند از ارزش افزوده معاف هستند مگر اینکه خرید و فروش به خارج از منطقه داشته باشند.
با این تفاسیر شما چیزی فراتر از قانون می فرمایید ؟؟

بنر بعد از آخرین ارسال در مرجع مالیات بر ارزش افزوده


اشتراک گذاری از طریق facebook اشتراک گذاری از طریق linkedin اشتراک گذاری از طریق twitter

xx
ثبت نام در مالیات ارزش افزوده شرکتی که کالاهای معاف از مالیات ارزش افزوده دارد

نویسنده acc.naseri

3 پاسخ ها
2319 مشاهده
آخرين ارسال ۱۸ شهریور ۱۳۹۱ - ۱۴:۴۳:۲۰
توسط kiarash
xx
نحوه ثبت فروش بدون ارزش افزوده به سازمان های معاف در اظهارنامه ارزش افزوده

نویسنده naznin

2 پاسخ ها
1478 مشاهده
آخرين ارسال ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۶:۲۶
توسط naznin
clip
بخشنامه ۲۶۰/۶۲۲۵مورخ ۹۵/۱۲/۳(بخشودگی جرایم مالیاتی ارزش افزوده ،

نویسنده محسن فرهادی

0 پاسخ ها
504 مشاهده
آخرين ارسال ۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۰:۴۷
توسط محسن فرهادی
xx
میتوان ارزش افزوده پرداختی را در اظهارنامه ارزش افزوده گزارش نکرد ؟

نویسنده davod.dashti

10 پاسخ ها
4226 مشاهده
آخرين ارسال ۱۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۲۲:۳۹:۰۲
توسط سعید خطیبی
xx
عدم ثبت نام مالیات بر ارزش افزوده و جرایم متعلق برای شرکتهای پیمانکاری

نویسنده سعدی مومیوند

3 پاسخ ها
6327 مشاهده
آخرين ارسال ۲۲ آذر ۱۳۹۱ - ۱۴:۵۱:۳۷
توسط behnam5
xx
ارئه خدمات به شرکتی که گواهی ارزش افزوده ندارد

نویسنده GEZAL

1 پاسخ ها
624 مشاهده
آخرين ارسال ۲۲ فروردین ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۷:۰۷
توسط فريدون مظفرنژاد