• linkedin

تالار تخصصی حسابداری در تلگرام

گروه تالار تخصصی حسابداری در تلگرام فعال است و همکاران در محیطی صمیمانه و تخصصی در کنار هم هستند

می توانید در قسمت جستجوی تلگرام
accmeta
را سرچ کرده و یا از لینک زیر وارد شوید

گروه
https://t.me/accmeta/

وارد شوید.

telegram_128-min - آموزش تهیه صورتهای مالی و اظهارنامه مالیاتی - متا

این گروه جهت تبادل نظر و انتقال تجربه در بین همکاران حسابدار ایجاد شده است.

حضورتان را ارج می نهیم

Google

normal_post - آموزش تهیه صورتهای مالی و اظهارنامه مالیاتی - متا نویسنده موضوع: آموزش تهیه صورتهای مالی و اظهارنامه مالیاتی  (دفعات بازدید: 20999 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین accacc

سلام و درود
خواهشمند  است تمهیداتی جهت آموزش تهیه صورتهای مالی و اظهار نامه مالیاتی مبذول فرمائید
باسپاس 

Linkback: https://irmeta.com/meta/b275/t6980/

بنر قبل از دومین ارسال در مرجع مالیات مستقیم

آفلاین A.Ehsani

xx - آموزش تهیه صورتهای مالی و اظهارنامه مالیاتی - متا
پاسخ : آموزش تهیه صورتهای مالی و اظهارنامه مالیاتی
« پاسخ #1 : ۲۳ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۶:۳۸:۳۳ »
سلام

تشکر جناب مومیوند

البته در جامعه مدیران مالی خوبی داریم ولی مسئله اینجاست که این پست بیشتر نصیب حسابرسان میشود بدلیل ارتباط مستقیم با صاحب کار و ذهنیتی که مدیران شرکتها از حسابرسان دارند.
خوب علاوه بر دانش مالی یک مدیرمالی باید دانش های دیگر خوبی نیز داشته باشد مثلا" مثل مهندسین صنایع با صنایع آشنا باشد. با بورس و اوراق بهادار - با کامپیوتر و شبکه و برنامه نویس - با مدیریت و روابط سازمان و......
در کل هدف از گذاشتن این دوره ها تکامل نیازهای مدیران و سرپرستان است که خیلی سخت است چرا؟ وقتی فردی که دانشگاه و تجربیات کاری وی را کامل نکرده است پس این دوره باید جامع تر و کامل تر از همه این موارد باشد.

آفلاین DELFAN

• کاربر متایی
  • index - آموزش تهیه صورتهای مالی و اظهارنامه مالیاتی - متا
  • تعداد ارسال: 1.834
  • متا امتیاز 18141 تومان
  • لیست کدهای من
  • تشکر و اهداء امتیاز به DELFAN
  • رای برای مدیریت : 21
  • يکي باش براي يک نفر،نه تصويري مبهم در خاطر صد نفر.
  • تخصص: حسابداری
  • سمت: حسابدار
  • سپاس شده از ایشان: 29
  • سپاس کرده از دیگران: 4
« پاسخ #2 : ۱ اسفند ۱۳۸۹ - ۲۰:۳۸:۴۲ »
سلام

جناب احسانی متاسفانه به رشته حسابداری به عنوان یک رشته تئوری نگاه میشه و در دانشگاه مباحث مثل دروس علوم انسانی تدریس میشه و این باعث شده که فارغ التحصیل ها با وجود 4 سال تحصیل در این رشته توانایی انجام کارهای حسابداری رو ندارند، پیشنهاد می کنم که اگه دامنه فعالیت این کلاس ها بیشتر شد حتما در کلاردشت و چالوس و اطراف هم حتما کلاس هایی برگزار بشه، چون واقعا کمبود کلاس های مناسب و مفید احساس میشه.

موفق باشید
هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم

آفلاین A.Ehsani

« پاسخ #3 : ۲ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۲:۲۶:۵۴ »
سلام

خدمت خانم دلفان عرض کنم مشکل اصلی ناتوانی حسابداران نیست بلکه عدم آگاه و دانش مدیران و صاحبان موسسات و شرکتهاست که  باعث بروز مشکل میشود.

مدیران موسسه دانش کافی راجع به مسائل حقوقی - مالی - بیمه و کار ندارند . در ارتباط با مدیریت هم ضعیف هستند و متاسفانه بر اساس دو اصل نسبت به جذب نیروی خوب اقدام نمیکنند.

1-میزان حقوق مدیران و متخصصین برای آنان مهم است و تصور میکنند مدیر مالی با حقوق بالا یعنی ضرر در حالی که میتوانند یک لیسانس کم  تجربه با حقوق پائین استخدام کنند و این فرد به مرور زمان قوی خواهد شد ضمن اینکه خیلی فرق هم ندارند.
این درحالیست که سالی میلیونها تا میلیاردها تومان بشکل اشتباه بیمه و مالیات اضافه پرداخت میشود و بخاطر عدم وجود اطلاعات مفید و تئوریهای مناسب در استفاده مفید از عوامل میلیاردها ضرر متوجه شرکت میشود اما چون نامحسوس است از نظر این مدیران این روند طبیعی است و مشکلات و ضرروزیان را به گردن دیگران و دولت و غیره میندازند.

2-اکثرا" صاحبان سرمایه خود مدیر هم هستند و ترس از اینکه نفرات قوی رو دست آنان بلند شوند نسبت به استخدام نیروهای قوی تمایلی نشان نمیدهند.

ما اگر بتوانیم دره های خوبی برای مدیر عامل ها و هیئت مدیره تدارک ببینیم تاثیر ان جذب نیروهای قوی در رشته های مختلف خواهد شد و وقتی در جامعه ای زندگی کنیم که بفهمیم فرق بین یک حسابدار ماهی 300 هزارتومان با 5 میلیون تومانی یعنی چی ما هم تلاش میکنیم که تبدیل به حسابداری با نرخ بالاتر شویم اما متاسفانه موسسات ما به کمیت نگاه میکنند و خیلی به کیفیت نگاه نمیکنند پس حسابدارهای ما تلاشی هم نمی کنند و همین به بدهکار و بستانکار کردن اکتفا میکنند.

آفلاین accacc

« پاسخ #4 : ۲ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۲:۵۶:۱۵ »
سلام و درود جناب احسانی

البته بنده حرفهای شما رو قبول دارم و به عنوان یک شاگرد دارم سعی می کنم به یک حسابدار ماهی 5 میلیون تومان تبدیل بشم  ، توضیح بدم که تا امروز هرگز خودم را ارزن نفروختم و همیشه با قدرت عمل کردم البته به لطف خداوند ، و درخواست من از شما دقیقا یکی از راه های تلاش بنداست برای رسیدن به حسابدار گران قیمت و که قطعا خریدارن خودشون رو دارن
با سپاس
موفق باشید

آفلاین A.Ehsani

« پاسخ #5 : ۲ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۳:۵۱:۲۰ »
سلام

بادرود بر شما وجود انسانهائی که برای خود و تخصص خود ارزش قائل هستند افتخار بنده هستند و تاسف باید خورد چرا در بسیاری از شرکتها حقوق کارگر ساده با 5 کلاس سواد با لیسانس حسابداری 303 هزارتومان است.
من اگر باشم تلاش میکنم مشکل رو حل کنم اگر نتوانستم مدرک رو پاره میکنم میندازم دور و راهی دیگر رو پیش میگیرم. خوشحالم که حضرتعالی به جمع ما تشریف آوردید و خوشحال میشم که با فعالیت بیشتر دوستان خود رو بهره مند کنید.

در هماهنگی سرپرستان در تدارک تشکیل دوره های تخصصی و کاربردی هستیم.

بااحترام

آفلاین A.Ehsani

« پاسخ #6 : ۵ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۱:۳۸:۴۵ »
سلام

خیلی متوجه منظور شما نشدم اما واقعا" دوره مدرک گرائی به پایان رسیده است و فقط دوره کار و دانش است. و اگر کسی کار بلد است بجای کسی که مدرک دارد انتخاب میشود.
مسئله اینجاست که دانشجویان ما بدون عشق و علاقه وارد دانشگاه میشوند و اگر کمی توجه کنند عبارت ساده دانشجو رو ترجمه کنند یعنی کسی که باید دانش را پیدا کند و تفاوت آن را با دانش آموز باید درک کرد.
متاسفانه اکثر دانشجویان از استاد جزوه و نمونه سوال طلب میکنند و تقریبا" دانشگاههای ما تبدیل به دبیرستان شده است . یادمه چند استاد داشتیم یکیش آقای دکتر نظری بود هیچ وقت جزوه نمیداد و باید تند تند می نوشتیم بعد میرفتیم مطالعه میکردیم تا متوجه بشیم که چی به گفته شده است.

آفلاین DELFAN

• کاربر متایی
  • متا امتیاز 18141 تومان
  • لیست کدهای من
« پاسخ #7 : ۵ اسفند ۱۳۸۹ - ۲۰:۲۱:۲۴ »
سلام

جناب احسانی مطلب شما من رو یاد یه استادم انداخت که دقیقا همین طور بود، استاد بیابانی، 3-4 کتاب معرفی می کرد و جزوه هم نمی گفت، سر کلاسش عین برق گرفته ها چشم می دوختیم به تابلو و می نوشتیم، انقد سریع می گفت که وقت نمی کردیم سر بیاریم رو جزوه ببینیم چی نوشتیم، بعد کلاس تازه با بچه ها می نشستیم و جزوه رو کامل می کردیم، تو نمره دادن هم خیلی سخت گیر بود واسه همین دانشجوها کمتر باهاش درس می گرفتن،خیلی هم جدی و بد اخلاق بود، ولی من واقعا شیفته نحوه تدریسش بودم و همیشه سعی می کرد با این استاد درس بگیرم.

آفلاین accacc

« پاسخ #8 : ۶ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۲:۲۷:۴۳ »
با سلا م و درود
بیایید با هم یک دانشگاه صد  در صد کاربردی ایجاد کنیم و آن را برای استفاده کلیه همکاران خود به ارمغان بگذاریم ، و بهتر است بدانیم هر چه در  گذشت بوده ، تمام شده چه خوب و چه بد ، امروز را در یابیم و به معنای واقعی عمل کنیم
همگی سربلند و پیروز باشید

آفلاین davod.dashti

« پاسخ #9 : ۱۰ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۳:۳۰:۵۹ »
جناب آقاي احساني
آيا ميتوان سي دي فيلم اين كلاسها را هم تهيه بفرماييد ؟
كساني زيادي مثل من نمي توانند به تهران بياييند و در اين مدت در تهران اسكان داشته باشند
متاسفانه امكانات و لوازم مورد نياز براي شهرستانيها محدود ميباشد.
همه شهرستانيها فكر كنم منتظر جواب شما باشند .
با تشكر
انسان شکست نمي خورد بلکه دست از تلاش بر ميدارد

آفلاین A.Ehsani

« پاسخ #10 : ۱۱ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۰:۰۶:۵۴ »
سلام جناب دشتی درحال حاضر کاری انجام نشده اگرشد حتما قربان.

بااحترام

آفلاین زیداله محمدی

« پاسخ #11 : ۱۳ بهمن ۱۳۹۰ - ۲۳:۰۳:۲۹ »
سلام جناب احسانی عزیز

آقا کاراتون به کجا رسیده ؟
چه اقداماتی انجام دادین ؟
تو چه فکری هستین ؟

آفلاین مرتضی رئیسی

« پاسخ #12 : ۸ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۸:۱۳:۱۲ »
سلام
جناب احسانی عزیز جناب کوثری بزرگوار از زحمات شما کمال تشکر را دارم و امیدوارم این کلاسها سریع ایجاد و عملی گردد.
دیروز بعد از 13سال رفتم دانشکده ایکه در ان درس خوانده بودم و رفتم بوفه ساعت 8صبح و در انجا جای سوزن انداختن نبود و فکر میکردی به یکی از فست فودهای مدرن تهران وارد شدی به همه چیز میخورد الا بوفه دانشگاه حتی حاظرین شبیه دانشجو هم نبودند و کلاسها خالی و جالب اینکه بندی وقتی چند تن از اساتید قدیمی را دیم که در سهای سطح پائین و غیر تخصصی را ارائه میکنند و عزیزانی که شاید تا ترم یا سال گذشته دانشجوی کارشناسی همین دانشکده بودند الان کرسی استادی دارند حالا بفرمائید چطور میشود پیشرفت کرد وقتی که فوق لیسانس علوم سیاسی از بیکاری میاید و میشود حسابدار و در یک کارخانه تولیدی مسئولیت میپذیرد.خودمان باید ارزش کارمان را بالا ببریم

آفلاین A.Ehsani

« پاسخ #13 : ۸ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۹:۳۷:۱۴ »
سلام

جناب محمدی عزیز باور بفرمائید امروز روز سومی است که این پروژه رو استارت زدیم و به یاری خداوند عزیز سال آینده اگر اتفاقی غیر منتظره ای نیوفتد چیزی برای ارائه خواهیم داشت.

جناب کوکبی تشکر از زحمات همیشگی شما.

وجناب رئیسی متاسفانه سطح دانش بسیار اسفناک پائین است . این چند روزه دارم مصاحبه میکنم باور کنید از حدود دهها لیسانس حسابداری پرسیدم اصل اهمیت رو تشریح کن تمامی آنان گفتند فقط شنیدیم...

حرفهائی بهشون زدم فکر کنم از خواب پریدن. خیلی دلم به حال پدر ومادر مظلومشون سوخت. میدونید 4 سال هزینه و وقت و ریسک یعنی چی ؟ بعدشم همشون میگفتن که ما چون سابقه نداریم استخدام نمیشیم.
گفتم نه عزیزدلم. تو برو سایپا یا ایران خودرو وقتی مدیر مالی سوالات رو ازت میکنه حرفه ای جواب بده ببین تورو بین ده ها نفر که سابقه دارن ترجیح خواهد داد یانه؟ ضمنا" 95% شرکتها کارهای عملیشون بدرد عمشون میخوره چون هیچ یک متناسب با اصول نیست ضمن اینکه بخش خیلی جزئی از تخصص ما در محیط کار با ان روبرو میشیم و ما مدام باید مطالعه کنیم مثل ...

آفلاین DELFAN

• کاربر متایی
  • متا امتیاز 18141 تومان
  • لیست کدهای من
« پاسخ #14 : ۱۰ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۸:۳۷:۲۳ »
سلام

متاسفانه همینطوره و به خروجی دانشگاهها اصلا نمیشه اعتماد کرد.

اول از خودم شروع میکنم، خیلی علاقه دارم از تجارب اساتید متا استفاده کنم و کار رو یاد بگیرم.

بنر بعد از آخرین ارسال در مرجع مالیات مستقیم

اشتراک گذاری از طریق facebook اشتراک گذاری از طریق linkedin اشتراک گذاری از طریق twitter

xx
مشاوره رایگان تهیه اظهارنامه و صورتهای مالی

نویسنده A.Ehsani

28 پاسخ ها
7231 مشاهده
آخرين ارسال ۲۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۴:۳۶
توسط امین حافظی
xx
محاسبه فروش صادرات در صورتهای مالی و اظهارنامه

نویسنده farazhesab

3 پاسخ ها
1195 مشاهده