• linkedin

تالار تخصصی حسابداری در تلگرام

گروه تالار تخصصی حسابداری در تلگرام فعال است و همکاران در محیطی صمیمانه و تخصصی در کنار هم هستند

می توانید در قسمت جستجوی تلگرام
accmeta
را سرچ کرده و یا از لینک زیر وارد شوید

گروه
https://t.me/accmeta/

وارد شوید.

telegram_128-min - تهیه صورتهای مالی اساسی و اظهارنامه - متا

این گروه جهت تبادل نظر و انتقال تجربه در بین همکاران حسابدار ایجاد شده است.

حضورتان را ارج می نهیم

Google

normal_post - تهیه صورتهای مالی اساسی و اظهارنامه - متا نویسنده موضوع: تهیه صورتهای مالی اساسی و اظهارنامه  (دفعات بازدید: 11183 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین A.Ehsani

xx - تهیه صورتهای مالی اساسی و اظهارنامه - متا
تهیه صورتهای مالی اساسی و اظهارنامه
« : ۱۹ خرداد ۱۳۸۹ - ۱۱:۳۲:۵۴ »
سلام خدمت همکاران گرامی

با توجه به اینکه در فصلی قرار داریم که باید صورتهای مالی تهیه و اظهارنامه تحویل دهیم.دوستان چنانچه سوال یا مشکلی دارند در این بخش مطرح فرمائید.

باتشکر

Linkback: https://irmeta.com/meta/b277/t1790/

بنر قبل از دومین ارسال در مرجع مالی

آفلاین DELFAN

• کاربر متایی
  • index - تهیه صورتهای مالی اساسی و اظهارنامه - متا
  • تعداد ارسال: 1.834
  • متا امتیاز 18141 تومان
  • لیست کدهای من
  • تشکر و اهداء امتیاز به DELFAN
  • رای برای مدیریت : 21
  • يکي باش براي يک نفر،نه تصويري مبهم در خاطر صد نفر.
  • تخصص: حسابداری
  • سمت: حسابدار
  • سپاس شده از ایشان: 29
  • سپاس کرده از دیگران: 4
پاسخ : تهیه صورتهای مالی اساسی و اظهارنامه
« پاسخ #1 : ۲۲ خرداد ۱۳۸۹ - ۱۴:۴۸:۴۰ »
با سلام و احترام

اظهارنامه اشخاص حقیقی چیست؟ و تفاوتش با اظهارنامه اشخاص حقوقی در چیست؟
هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم

آفلاین A.Ehsani

« پاسخ #2 : ۲۲ خرداد ۱۳۸۹ - ۱۵:۱۵:۲۵ »
 ماده 95 : صاحبان مشاغل موضوع اين فصل مكلف اند اسناد و مدارك مثبته كافي براي تشخيص درآمد مشمول ماليات خود نگاهداري كنند . صاحبان مشاغل از لحاظ تشخيص درآمد مشمول ماليات به گروه هاي زير تقسيم مي شوند :
الف : صاحبان مشاغلي كه به موجب اين قانون مكلف به ثبت فعاليت هاي شغلي خود در دفاتر روزنامه و كل موضوع قانون تجارت هستند و بايد دفاتر و اسناد و مدارك مربوط را با رعايت اصول و موازين و استانداردهاي پذيرفته شده حسابداري نگاهداري كنند .
ب : صاحبان مشاغلي كه بر حسب اين قانون مكلف به ثبت فعاليت هاي شغلي خود در دفاتر درآمد و هزينه مي باشند . نمونه هاي دفاتر مذكور توسط سازمان امور مالياتي كشور تهيه مي گردد و در دسترس قرار مي گيرد .
ج : صاحبان مشاغلي كه مشمول مقررات بندهاي (الف) و (ب) فوق نيستند مكلف اند صورت خلاصه وضعيت درآمد و هزينه خود را طبق ضوابط و نمونه هاي تعيين شده از طرف سازمان امور مالياتي كشور نگاهداري كنند .

تبصره 1 : سازمان امور مالياتي كشور در صورت تشخيص ضرورت تا پايان دي ماه هر سال فهرست مشاغل افزوده شده به بندهاي (الف) و (ب) ماده (96) و مشمول از آغاز سال بعد را تهيه و از طريق تشكل هاي صنفي و درج آگهي در روزنامه رسمي و يكي از روزنامه هاي كثرالانتشار به موديان اعلام مي دارد .

تبصره 2 : آيين نامه مربوط به روش هاي نگهداري دفاتر و اسناد و مدارك و نحوه ثبت وقايع مالي و چگونگي تنظيم صورت هاي مالي نهايي براساس نوع فعاليت و همچنين رعايت اصول و موازين و استانداردهاي پذيرفته شده حسابداري توسط سازمان امور مالياتي كشور با كسب نظر از جامعه حسابداران رسمي تهيه و به تصويب وزير امور اقتصادي و دارايي خواهد رسيد .

ماده 96 :
الف : صاحبان مشاغل موضوع بند (الف) ماده (95) اين قانون عبارتند از :
1- دارندگان كارت بازرگاني و كليه وارد كنندگان و صادركنندگان
2- صاحبان كارخانه ها و واحدهاي توليدي كه براي آنها جواز تأسيس و پروانه بهره برداري از وزارتخانه ذيربط صادر شده يا مي شود .
3- بهره برداران معادن .
4- صاحبان موسسات حسابرسي , حسابداري و دفترداري , خدمات مالي و ارائه دهندگان خدمات مديريتي , مشاوره اي , انفورماتيك , رايانه اي اعم از سخت افزاري و نرم افزاري و طراحي سيستم .
5- صاحبان مراكز آموزشي و پرورشي , آموزشگاه هاي آزاد , مدارس غيرانتفاعي , دانشگاهها و مراكز آموزش عالي .
6- صاحبان بيمارستانها , زايشگاهها , آسايشگاهها , درمانگاهها و خانه هاي سالمندان .
7- صاحبان هتلها و هتل هاي سه ستاره و بالاتر .
8- بنكداران , عمده فروشها , فروشگاه هاي بزرگ , واسطه هاي مالي , نمايندگان توزيع كالاهاي داخلي و وارداتي و صاحبان انبارها .
9- نمايندگان موسسه هاي تجاري و صنعتي , اعم از داخلي و خارجي .
10- صاحبان موسسات حمل و نقل موتوري , زميني , دريايي و هوايي اعم از مسافري يا باربري .
11- صاحبان موسسات مهندسي و مهندسي مشاور .
12- صاحبان موسسات تبليغاتي و بازاريابي .
ب : صاحبان مشاغل موضوع بند ( ب ) ماده (95) اين قانون عبارتند از :
1- صاحبان كارگاه هاي صنعتي
2- صاحبان مشاغل ساختماني , تأسيسات فني و صنعتي , نقشه كشي , نقشه برداري , محاسبات فني و نظارت .
3- چاپخانه داران,ليتوگرافها,صحافها , ارائه دهندگان خدمات چاپ وگرافيستها.
4- صاحبان مراكز ارتباطات رايانه اي
5- وكلا ,كارشناسان ,مترجمان رسمي دادگستري,مشاوران حقوقي , حسابداران رسمي و اعضاي سازمان هاي نظام مهندسي .
6- محققان , پژوهش گران و كارشناسان آزادكه به تهيه و ارائه طرح هاي تحقيقاتي اشتغال دارند .
7- دلالان , حق العمل كاران و كارگزاران .
8- صاحبان مراكز فرهنگي , هنري , فرهنگسراها , كانون هاي حرفه اي و انجمن هاي صنفي و تخصصي .
9- صاحبان سينماها , تماشاخانه ها و مكان هاي تفريحي و ورزشي .
10- صاحبان مشاغل فيلم برداري , دوبلاژ , مونتاژ و ساير خدمات سينمائي .
11- پزشكان و دندانپزشكان كه داراي مطب هستند و دامپزشكان كه به حرفه دامپزشكي اشتغال دارند .
12- صاحبان آزمايشگاهها , راديولوژي ها , فيزيوتراپي ها , سونوگرافي ها , الكتروانسفالوگرافي ها , سي تي اسكن ها , سالن هاي زيبايي و ديگر ارائه دهندگان خدمات بهداشتي و طبي و غيرطبي .
13- صاحبان ميهمان سراها , ميهمان پذيرها و مسافرخانه ها .
14- صاحبان تالارهاي پذيرايي , رستوران ها , تهيه كنندگان غذاهاي آماده , ارائه دهندگان خدمات پذيرائي و كرايه دهندگان ظروف .
15- صاحبان دفاتر اسناد رسمي .
16- صاحبان تعميرگاه هاي مجاز و اتو سرويسها .
17- صاحبان نمايشگاه ها و فروشگاه هاي اتومبيل و بنگاه هاي معاملات املاك و آژانس هاي كرايه اتومبيل .
18- سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر .
19- عاملان فروش و فروشندگان آهن آلات .

تبصره 1 : سازمان امور مالياتي كشور در صورت تشخيص ضرورت مي تواند هر يك از مشمولان بند(ب) اين ماده را به رعايت مقررات موضوع بند (الف) اين ماده ملزم نمايد مشروط بر آن كه مراتب كتبا تا پايان دي ماه هر سال به موديان فوق ابلاغ گردد . موديان اخيرالذكر از اول سال بعد مكلف به اجراي آن مي باشند .

تبصره 2: منظور از صاحبان مذكور در اين ماده اشخاصي است كه بهره برداري از موسسات به حساب آنان انجام مي شود .

تبصره 3 : مشمولان اين ماده كه در محل شغل خود داراي فعاليت هاي شغلي ديگر موضوع اين فصل مي باشند مكلف اند براي كليه فعاليت هاي شغلي خود طبق مقررات اين قانون عمل كنند .

آفلاین nadiam

« پاسخ #3 : ۱۴ دی ۱۳۸۹ - ۱۴:۳۹:۵۸ »
سلام
من پروژه ای دارم برای تهیه اظهارنامه یک شرکت بازرگانی
میخواستم ببینم دقیقا چه اطلاعاتی  باید جمع اوری کنم 
بجز ترازنامه و صورت سود زیان
ممنون میشم راهنمایی کنید

آفلاین A.Ehsani

« پاسخ #4 : ۱۴ دی ۱۳۸۹ - ۲۰:۴۲:۰۶ »
سلام

آیا شما حسابدار هستید؟

اگر تمام رویدادهای خود را بر اساس استانداردهای حسابداری و نیز قوانین مالیاتی ثبت کرده باشید و نیز صورتهای مالی تهیه فرموده اید بعد  میتوانید اظهارنامه را تکمیل کنید.
اطلاعات اظهارنامه بخشی مربوط به اطلاعات ثبتی شرکت و سهامداران و مدیران است و بخشی دیگر مربوط به عملکردوسودو زیان و نیز ترازنامه است. در نهایت برخی سوالات مندرج در اظهارنامه که باید پاسخگو باشید.

آفلاین DELFAN

• کاربر متایی
  • index - تهیه صورتهای مالی اساسی و اظهارنامه - متا
  • تعداد ارسال: 1.834
  • متا امتیاز 18141 تومان
  • لیست کدهای من
  • تشکر و اهداء امتیاز به DELFAN
  • رای برای مدیریت : 21
  • يکي باش براي يک نفر،نه تصويري مبهم در خاطر صد نفر.
  • تخصص: حسابداری
  • سمت: حسابدار
  • سپاس شده از ایشان: 29
  • سپاس کرده از دیگران: 4
« پاسخ #5 : ۱۴ دی ۱۳۸۹ - ۲۰:۵۷:۱۴ »
با سلام

دوست عزیز شما با تهیه فرم خام اظهارنامه بهتر می تونید تحقیقتون رو انجام بدید، همین طور که جناب احسانی فرمودید، اطلاعات کلی شرکت و صورتهای مالی، ترازنامه، صورت سود و زیان بعلاوه جداول تکمیلی مربوط به این دو مورد، و جداول مالیاتی و ....
 اطلاعات هم مربوط به وقایع کل سال مالی جاری و سال قبل(در صورت فعالیت) که در طی سال حسابداری شده و در دفاتر روزنامه، کل، معین و ... ثبت فرموده اید و استخراج مانده موارد مندرج در ترازنامه و صورت سود و زیان از روی دفاتر کل و معین.

با احترام
هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم

آفلاین nadiam

« پاسخ #6 : ۱۶ دی ۱۳۸۹ - ۰۴:۳۸:۰۸ »
سلام ممنون از پاسخ کامل و سریعتون
من دانشجوی حساداریم ولی تجربه کاری ندارم
از طریق یک موسسه آزاد دوره عملی حسابداری رو میگذرونم که استاد به عنوان پروژه اظهارنامه و گزارشات مالی کاملی رو خواسته
امیدوارم بازم بتونم از راهنماییتون استفاده کنم
بازم ممنونم

آفلاین A.Ehsani

wireless - تهیه صورتهای مالی اساسی و اظهارنامه - متا
« پاسخ #7 : ۱۶ دی ۱۳۸۹ - ۰۸:۳۰:۴۸ »
سلام

به ميمنت ورود شما سعي خواهم نمود بصورت عملي پرکردن اظهارنامه را اينجا بگذارم.

آفلاین fery66

« پاسخ #8 : ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۵:۳۴:۳۱ »
با سلا م
دوستان اگر نمونه صورتهای مالی استاندارد رو دارن لطف کنن لینکشو بزارن.تو سایتهای متفرقه لینک جدید و آپدیتی وجود نداره.
با تشکر
زندگی جاریست....

آفلاین amir138

« پاسخ #9 : ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۲۲:۱۴:۰۵ »
سلام.
من نرم افزار اظهارنامه الکترنیکی رو از اینترنت دانلود کردم ، در بالای آن نوشته بود (اظهارنامه و ترازنامه و حساب سود و زیان اشخاص حقوقی موضوع ماده 110 قانون مالیات های مستقیم ) می خواستم ببینم این اظهارنامه برای اشخاص غیر حقوقی قابل استفاده نمی باشد؟

آفلاین A.Ehsani

« پاسخ #10 : ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۲۳:۳۶:۳۰ »
سلام

اظهارنامه اشخاص حقیقی موضوع بند ب ماده 95 متفاوت است. فرم مربوطه را از حوزه دریافت کنید.

آفلاین amir138

« پاسخ #11 : ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۹:۲۳:۰۶ »
سلام.
من چند وقت پیش در یک آزمون استخدامی شرکت کردم که یکی از سوالات تهیه ی اظهارنامه بود ، ولی فرم اظهارنامه رو به ما ارائه نکردند ، و باید روی برگه آچار پاسخ می دادیم .
چطوری باید روی برگه اظهارنامه تهیه کرد ؟ عین فرم رو باید روی برگه بیاوریم؟

آفلاین omidi

« پاسخ #12 : ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۴:۳۴:۰۵ »
با سلا م
دوستان اگر نمونه صورتهای مالی استاندارد رو دارن لطف کنن لینکشو بزارن.تو سایتهای متفرقه لینک جدید و آپدیتی وجود نداره.
با تشکر

سلام
تقدیم به شما
http://irmeta.com/meta/index.php?action=downloads;sa=view;down=259

---------------------------------------------------------------------------------
لینک دانلود اصلاح شد  kowkabi

آفلاین mehdi seidabadi

« پاسخ #13 : ۱۹ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۴:۵۶:۳۱ »
سلام ممنون از پاسخ کامل و سریعتون
من دانشجوی حساداریم ولی تجربه کاری ندارم
از طریق یک موسسه آزاد دوره عملی حسابداری رو میگذرونم که استاد به عنوان پروژه اظهارنامه و گزارشات مالی کاملی رو خواسته
امیدوارم بازم بتونم از راهنماییتون استفاده کنم
بازم ممنونم

با درود
بحث من خارج از موضوع است ، ولي من شگفته و متعجب از اين هستم و بنظر مي رسد بار علمي دانشگاهي كه دوست من در آنجا نحصيل مي كنند كمتر از يك موسسه آزاد است .
با سپاس
ما از قبل يكي بوده ايم اما خيال مي كنيم كه يكي نبوده ايم . آنچه بايد دوباره احيا كنيم ، وحدت نخستين ماست . آنچه بايد باشيم هميني است كه هستيم .

آفلاین aryaii

« پاسخ #14 : ۲۲ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۵:۱۶:۵۱ »
"با درود
بحث من خارج از موضوع است ، ولي من شگفته و متعجب از اين هستم و بنظر مي رسد بار علمي دانشگاهي كه دوست من در آنجا نحصيل مي كنند كمتر از يك موسسه آزاد است ."
1- این واژهء "شگفته" یعنی چی؟ شاید منظورتون "شگفت زده " است.
2- دوست بزرگوار بهتر است بجای سرزنش، به پرسشها، پاسخ بدهید در صورتیکه اطلاع دارید.

بنر بعد از آخرین ارسال در مرجع مالی

اشتراک گذاری از طریق facebook اشتراک گذاری از طریق linkedin اشتراک گذاری از طریق twitter

xx
تهیه کاربرگ 6020 صورتهای مالی

نویسنده accountancy

7 پاسخ ها
19787 مشاهده
آخرين ارسال ۱۳ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۰:۳۷
توسط كياني
xx
تهیه صورتهای مالی از روی مدارک ناقص

نویسنده مصطفی شریعتی

3 پاسخ ها
3332 مشاهده