• linkedin

تالار تخصصی حسابداری در تلگرام


گروه تالار تخصصی حسابداری در تلگرام فعال است و همکاران در محیطی صمیمانه و تخصصی در کنار هم هستند

می توانید در قسمت جستجوی تلگرام
accmeta
را سرچ کرده و یا از لینک زیر وارد شوید

گروه
https://t.me/accmeta/

وارد شوید.


telegram_128-min - شرایط نقل و انتقال سوابق حق بیمه - متا

این گروه جهت تبادل نظر و انتقال تجربه در بین همکاران حسابدار ایجاد شده است.

حضورتان را ارج می نهیم

Google



normal_post - شرایط نقل و انتقال سوابق حق بیمه - متا نویسنده موضوع: شرایط نقل و انتقال سوابق حق بیمه  (دفعات بازدید: 528 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین فريدون مظفرنژاد

xx - شرایط نقل و انتقال سوابق حق بیمه - متا
شرایط نقل و انتقال سوابق حق بیمه
« : ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۳:۴۷ »
نمایندگان مجلس شرایط نقل و انتقال سوابق پرداختی حق بیمه یا کسور بازنشستگی را تعیین  و مقرر کردند: حق بیمه یا کسور بازنشستگی که به هر یک از صندوق‌های بیمه بازنشستگی پرداخت شده است، براساس تقاضای کتبی فرد بیمه‌شده یا بازماندگان واجد شرایط و یا قیم او و پس از به‌روزرسانی از سوی صندوق قبلی به صندوق جدید منتقل می‌گردد.

 



به گزارش تابناک اقتصادی، نمایندگان در جریان رسیدگی و تصویب برخی احکام برنامه‌های توسعه کشور درباره نقل و انتقال سوابق پرداختی حق بیمه یا کسور بازنشستگی این تصمیمات را گرفتند

۱- نقل و انتقال سوابق پرداخت حق بیمه یا کسور بازنشستگی کلیه اشخاصی که به‌علت استعفاء، بازخرید خدمت اعم از عادی و تعدیل نیروی انسانی، اخراج، انفصال دائم، تغییر ساختار سازمانی، انتقال، واگذاری‌ها و سایر ضوابط قانونی رابطه استخدامی آنان با دستگاه متبوع قطع و به تبع آن از عضویت و شمول صندوق مربوط خارج شده یا می‌شوند یا به سبب تبدیل وضعیت استخدامی (قراردادی به پیمانی مختص نیروهای مسلح و پیمانی به رسمی آزمایشی) مشترک صندوق جدید شده یا بشوند، به موجب این ماده می‌باشد.

تبصره- نقل و انتقال سوابق حق بیمه یا کسور بازنشستگی پس از برقراری حقوق بازنشستگی، حقوق وظیفه و یا مستمری بازماندگان و از کارافتادگی از صندوق پرداخت کننده مستمری به سایر صندوق‌ها ممنوع است.

۲- حق بیمه یا کسور بازنشستگی که به هر یک از صندوق‌های بیمه بازنشستگی پرداخت شده است، براساس تقاضای کتبی فرد بیمه‌شده یا بازماندگان واجد شرایط و یا قیم او و پس از به‌روزرسانی از سوی صندوق قبلی به صندوق جدید منتقل می‌گردد.

۳- سایر افراد مشترک هر یک از صندوق‌های بیمه و بازنشستگی، به‌استثنای کادر نیروهای مسلح و کارکنان وزارت اطلاعات می‌توانند از تاریخ لازم‌الاجراء شدن این قانون نسبت به تغییر صندوق و انتقال سوابق پرداخت حق‌بیمه یا کسور بازنشستگی خود اقدام نمایند.

۴- در صورتی که صندوق‌های مشمول این ماده طبق مقررات، علاوه بر پرداخت حقوق بازنشستگی، از کار افتادگی اعم از کلی و جزئی و فوت، مشترکین خود را در برابر بیماری‌ها، کمک ازدواج، بارداری، حقوق ایام بیماری، غرامت مقطوع نقص عضو بیمه نموده باشند، هنگام انتقال حق بیمه یا کسور بازنشستگی به صندوق جدید، سهم درمان به‌علاوه یک‌درصد(۱%) بابت مزایای یادشده از جمع وجه قابل انتقال کسر می‌شود.

۵- فرد ذی‌نفع اعم از بیمه‌شده یا بازماندگان واجد شرایط و یا قیم وی تقاضای انتقال سابقه پرداخت حق بیمه را به‌صورت کتبی به صندوق جدید ارائه می‌کند، صندوق جدید نیز تا یک‌ماه انتقال وجوه حق‌بیمه یا کسور بازنشستگی را از صندوق بیمه قبلی تقاضا می‌نماید و صندوق بیمه قبلی، مکلف است حداکثر تا شش ماه از تاریخ تقاضای صندوق بیمه جدید، وجوه قابل انتقال را به آن صندوق منتقل کند.

۶- وجوه حق بیمه و یا کسور بازنشستگی در صندوق‌های مبدأ و مقصد و مابه‌التفاوت آنها به‌شرح ذیل محاسبه می‌شود:

الف- صندوق مبدأ: محاسبه وجوه حق بیمه یا کسور بازنشستگی به‌روزرسانی شده سالهای قابل انتقال که توسط صندوق قبلی به صندوق جدید پرداخت می‌شود به شرح زیر است:

با توجه به نرخ تورم اعلامی بانک مرکزی، مجموع کسورات حق بیمه هرسال به‌روزرسانی‌شده ضربدر سنوات پرداخت حق بیمه تا زمان انتقال وجه می‌شود.

ب- صندوق مقصد: آخرین حقوق و مزایای مبنای برداشت کسور بازنشستگی یا حق بیمه در صندوق قبلی یا حقوق و مزایای مشمول کسر حق بیمه در زمان تقاضا نزد صندوق جدید (هر کدام بیشتر است) ضربدر تعداد ماههای سنوات قابل قبول در صندوق بیمه‌ای جدید

پ- مابه‌التفاوت بین دو صندوق: عبارت است از اختلاف بین دو رقم جزء «الف» و «ب» این بند.

۷- درخصوص مشمولان بند (۱) این ماده که به سبب تبدیل وضعیت استخدامی، تغییر ساختار سازمانی، انتقال و یا واگذاری، نقل و انتقال انجام می‌شود صرفاً وجوه حاصل از جزء «الف» بند (۶) به صندوق مقصد پرداخت می‌گردد.

درخصوص سایر مشمولان بند (۱) و مشمولان بند(۳) پرداخت جزء «پ» بند (۶) این ماده به‌عهده فرد ذی‌نفع می‌باشد.

تبصره- هزینه نقل و انتقال بیش از یکبار به‌صورت اختیاری براساس شرایطی است که توسط صندوق‌های مبدأ و مقصد مشخص می‌شود.

۸- از تاریخ لازم‌الاجراء شدن این قانون، موارد مغایر قانون نقل و انتقال حق بیمه یا بازنشستگی مصوب ۲۷/ ۳/ ۱۳۶۵ و قانون نحوه تعدیل نیروی انسانی دستگاههای دولتی مصوب ۲۷/ ۱۰/ ۱۳۶۶ و اصلاحات بعدی آن نسخ می‌شود.

۹- آیین‌نامه اجرائی این ماده ظرف مدت شش‌ماه از تاریخ ابلاغ این قانون از طرف وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تهیه می‌شود و به تصویب هیأت وزیران می‌رسد.


Linkback: https://irmeta.com/meta/b286/t20301/
در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

بنر بعد از آخرین ارسال در مرجع مالیات بر ارزش افزوده


اشتراک گذاری از طریق facebook اشتراک گذاری از طریق linkedin اشتراک گذاری از طریق twitter

xx
انتقال سوابق بیمه به شهری دیگر

نویسنده آیلان

0 پاسخ ها
1626 مشاهده
آخرين ارسال ۱۵ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۸:۴۰:۵۵
توسط آیلان
xx
احتساب سوابق سربازی در سوابق بیمه: چه وقت؟ چطور؟

نویسنده فريدون مظفرنژاد

0 پاسخ ها
529 مشاهده
آخرين ارسال ۳۱ شهریور ۱۳۹۳ - ۰۸:۱۲:۳۰
توسط فريدون مظفرنژاد
xx
تاثیر سوابق بیمه در حقوق پایه

نویسنده الی جون

2 پاسخ ها
3394 مشاهده
آخرين ارسال ۲۹ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۶:۱۷
توسط مرتضایی
xx
چگونه می توان سوابق بیمه ای را اضافه کرد؟

نویسنده فريدون مظفرنژاد

0 پاسخ ها
442 مشاهده
آخرين ارسال ۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۶:۴۹
توسط فريدون مظفرنژاد
question
مشاوره برای خرید وقفه های بین سوابق بیمه

نویسنده MORTEZA SAFARY

3 پاسخ ها
3068 مشاهده
آخرين ارسال ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۵:۴۹
توسط مرتضایی
xx
اشتباه در سوابق بیمه ای چگونه قابل اصلاح است؟

نویسنده فريدون مظفرنژاد

0 پاسخ ها
557 مشاهده
آخرين ارسال ۱۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۴:۰۹
توسط فريدون مظفرنژاد