ضمن عرض سلام و احترام خدمت اعضای محترم تالار حسابداری متا و عرض پوزش به دلیل تاخیر قابل توجه در حضور در تالار...
ان شا الله از این تاریخ به بعد سعی خواهم کرد در برنامه هفتگی خودم حضور در تالار رو حتی به میزان 1 یا 2 ساعت قرار بدم تا اگر کمکی از بنده برای دوستان ساخته است همچون گذشته در خدمت باشم...
مجموعه حاضر مشتمل بر برخی پرسش و پاسخ های رد و بدل شده ما بین دانشجویان بنده و بنده ، در جلسات مختلف کارگاهی طراحی و پیاده سازی سیستم حسابداری بهای تمام شده بوده که جهت استفاده اعضای محترم تالار حسابداری متا قرار میگیرد.به امید مفید واقع شدن.
سوالاتی که در این پست آموزشی به تفصیل از سوی بنده پاسخ داده خواهند شد...
الف) چطور میشه کارفرما رو راضی کرد که موافقت کنه سیستم حسابداری بهای تمام شده توی سازمان راه اندازی بشه؟
ب) خود ما چطور میتونیم قبل از اینکه به کارفرما اطمینان بدیم راه اندازی سیستم بهای تمام شده به سودآوریش کمک میکنه ، حقیقتا به این باور برسیم که این حرفمون درسته؟!
پ) زمانی که ما نشانه های اولیه رو مشاهده کردیم و متوجه شدیم که طراحی سیستم حسابداری بهای تمام شده میتونه تا حد زیادی برای سازمان مفید باشه و منافعش هم بیش از مخارجش میتونه باشه ، چطور این اطمینان رو به کارفرمای خودمون بدیم که حتما حق با ماست؟
ت) مهم ترین تفاوت طراحی و پیاده سازی سیستم های حسابداری بهای تمام شده دانشگاهی و عملی چیه؟
ث) یه کارشناس حسابداری بهای تمام شده خوب باید علاوه بر اینکه کاملا بر مفاهیم تئوری و روش های حسابداری صنعتی و گردش حسابها و ... مسلط باشه چه توانمندی های دیگه ای داشته باشه تا بتونه سیستمی رو که میخواد طراحی کنه رو در عمل هم پیاده سازی کنه؟
ج) " مدیریت منابع انسانی" چه کمکی به حسابدار میکنه تا بتونه سیستم رو پیاده سازی کنه؟
موفق باشید و سرفراز
علیرضا محمدی
مشاور مالی - عملیاتی مدیران صنایع
وبلاگ تخصصی علیرضا محمدی:
https://sites.google.com/site/smairtehکانال تلگرام آموزشی:
https://telegram.me/accountingonlinefilmsLinkback: https://irmeta.com/meta/b283/t20431/