• linkedin

تالار تخصصی حسابداری در تلگرام


گروه تالار تخصصی حسابداری در تلگرام فعال است و همکاران در محیطی صمیمانه و تخصصی در کنار هم هستند

می توانید در قسمت جستجوی تلگرام
accmeta
را سرچ کرده و یا از لینک زیر وارد شوید

گروه
https://t.me/accmeta/

وارد شوید.


telegram_128-min - ۱۷ راهکار پیشنهادی برای طرح‌های سرمایه‌گذاری  - متا

این گروه جهت تبادل نظر و انتقال تجربه در بین همکاران حسابدار ایجاد شده است.

حضورتان را ارج می نهیم

Google



normal_post - ۱۷ راهکار پیشنهادی برای طرح‌های سرمایه‌گذاری  - متا نویسنده موضوع: ۱۷ راهکار پیشنهادی برای طرح‌های سرمایه‌گذاری  (دفعات بازدید: 2775 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین حمید رستمی

۱۷ راهکار پیشنهادی برای طرح‌های سرمایه‌گذاری
 
بانک توسعه صادرات ایران تصریح کرد: در راستای دستیابی به اهداف چشم انداز بیست ساله، برنامه چهارم توسعه، تداوم سیاست های صادراتی دولت خدمتگزار، حمایت از صادرات و تسریع در روند طرح های سرمایه گذاری، بانک توسعه صادرات ایران، پیرو اطلاعیه قبلی در خصوص "روش‌های تامین مالی اعتبارات صادراتی "، نکات، مبانی و اصولی که باید طرح های سرمایه گذاری، احداث و نوسازی برای واحدهای تولیدی که محصولاتشان منجر به صدور کالا و خدمات می گردد را رعایت نمایند، به شرح زیر اعلام کرد:
۱) گزارش توجیه اقتصادی باید بر اساس استانداردهای شناخته شده و رایج در تدوین گزارش‌های امکان سنجی تهیه شده باشد.
۲) ارزیابی بازده اقتصادی طرح، باید بر اساس متدهای ارزیابی بودجه‌بندی سرمایه‌ای مدرن و کلاسیک صورت پذیرد. گزارش‌های ارزیابی قابل قبول به یکی از روش‌های شاخص‌های تنزیلی، مانند: "خالص ارزش فعلی" (NPV) ، "نرخ بازده داخلی" (IRR) ، “دوره بازگشت سرمایه” (PP)، "نرخ بازده حسابداری" (ARR)، به همراه تهیه صورتهای مالی پیش‌بینی شده (P.F.S)، خواهد بود و تحلیل بودجه‌بندی سرمایه‌ای با ترکیبی از روش‌های فوق قابل عمل خواهد بود همچنین در گزارش ارائه شده، باید مفروضات اولیه از جمله نرخ تنزیل، نرخ تورم، جریانات نقدی آتی بر مبنای تصمیم‌گیری منطقی و عقلایی تبیین و تشریح گردد.
۳) تهیه کننده طرح توجیهی معرفی شود.
در صورتی که تهیه کننده این طرح، یکی از موسسات مشاور معتمد بانک باشد، گزارش ارسالی با مهر و امضای معتبر شرکت مربوطه به بانک ارایه گردد.
در صورتی که اشخاص حقیقی یا حقوقی دیگری آن را تهیه کرده باشند، نام و مشخصات و سوابق تجربیات وی را به ضمیمه گزارش، به بانک ارایه نمایند.
۴) طراحی‌ها و محاسبات فنی و تکنیکی طرح و پیش‌بینی همه الزامات فنی و مهندسی و تجهیزات و خطوط تولید تأمین‌کننده آب، برق، مخابرات و سایر امکانات پشتیبانی به طور کامل طراحی و محاسبه شده باشد و این امر توسط مشتری و همچنین از طرف مشاور طرح، مورد تایید قرار گرفته باشد.
۵) برآورد منابع مالی ریالی و ارزی پروژه، ترکیب منابع و محل تامین هریک از منابع، ترکیب ابزارها و قراردادهای تیپ مورد نیاز برای تامین آن منابع، هزینه‌های مالی برآورد‌ی، سهم بانک از مجموعه منابع مالی مورد نیاز طرح، همچنین مصارف سرمایه‌ای به تفکیک سرمایه‌ در گردش و دارایی‌های سرمایه‌ای تبیین و روشن گردد.
۶) بررسی جامع و کارشناسی وضعیت بازار (جهانی، منطقه‌ای و داخلی) مواد اولیه، محصولات میانی و محصولات نهایی طرح بطوریکه برآوردی کارشناسی از وضعیت محصول در بلند‌مدت و نوسانات محتمل در قیمت آتی ارائه گردد. همچنین تحلیل حساسیت جریانات نقدی آتی نسبت به تغییرات قیمت مواد اولیه ومحصولات نهایی ارائه گردد. در " ارزیابی بازار" در گزارش توجیهی، باید به روشنی و با دقت قابل قبول و براساس مستندات تحلیلی بازار، قابلیت صدور تمام یا بخشی از محصول تولیدی طرح با تأکید بر بازارهای صادراتی هدف ارائه گردد.
۷) چنانچه اجرای طرح مستلزم خرید ارزی ماشین آلات، مواد، مصالح و قطعات وارداتی، خدمات مهندسی، دانش فنی و با حق امتیاز (لیسانس) باشد، گزارش توجیهی، دلایل و الزامات تامین آن، نیازمندی‌ها از خارج کشور و روش مورد نظر برای انتخاب فروشنده یا تامین کننده کالا و خدمات وارداتی به همراه برآورد هزینه را تبیین نماید.
۸) چنانچه طرح دارای شریک خارجی باشد، درصد مشارکت و نوع مشارکت خارجی و روش تامین منابع مربوط به سهم شریک خارجی به تفکیک "سرمایه‌گذاری مستقیم" (FDI) ، "روش‌های تامین مالی پروژه" از قبیل "بیع متقابل" (B.B) ، "ساخت مالکیت و انتقال" (BOT) ،"اجاره به شرط تملیک" (L.P) ، و یا "اعتبارات قرضی" (D.F.) ، به صورت وام سهامدار یا استقراض از منابع دیگر، توضیح داده شود و ساختار پیش بینی شده یا توافق شده در خصوص روش مدیریت طرح در دوران اجراء و همچنین ساختار پیش‌بینی شده برای مدیریت دوران بهره‌برداری در ارتباط با شریک خارجی تبیین شود.
۹) روش اجرای عملیات اجرایی و اطمینان از شروع به موقع طرح و تکمیل کار بررسی و توضیح داده شود.
۱۰) چنانچه برای تامین بخشی از اعتبارات مورد نیاز از منابع خارجی، مجوز یا تاییدیه‌ای از مؤسسات بیمه صادراتی خارجی (ECA) اخذ شده باشد، مشخصات و اطلاعات مربوط به آن مجوزها ضمیمه شود.
۱۱) لیستی از مقدمات و پیش نیازها و مجوزهای مربوط به اجرای آن طرح به انضمام الزامات و راهکارهای تأمین آنها ارایه شود.
چنانچه برخی از آن نیازمندی‌ها و یا مجوزهای مورد نیاز اخذ نشده باشد و احتمال تاخیر پروژه به دلیل ضرورت تامین آنها داده می شود، این موضوع باید به طور کامل تشریح شده و میزان تأخیر احتمالی، همچنین برآورد آثار هزینه‌ای محتمل ناشی از تأخیر و سایر آثار تبعی محتمل به طور کامل و روشن توضیح داده شود.
۱۲) مدیریت جامع ریسک برای اطمینان بیشتر از اجرای صحیح و کامل طرح و کنترل نااطمینانی‌های طرح توضیح داده شود. شناسایی ریسک ها و مخاطرات اصلی مربوط به طرح، احتمال وقوع هر یک، برآورد میزان خسارات احتمالی ناشی از هریک از وقایع احتمالی با توجه به تحلیل‌های کیفی و کمی (مانند ارزش در معرض خطر)، و روش‌های مهار ریسک‌ها و در نهایت هزینه‌های پوشش ریسک تشریح و تبیین گردد.
۱۳) چنانچه سرمایه‌گذاری مورد نظر، به عنوان یک عضو یا حلقه از یک مجموعه تولیدی در قالب سازماندهی خوشه‌های صادراتی، یا مجموعه‌هایی با مارک و نام تجاری مشترک قرار است فعالیت کند، مشخصات و ویژگی‌های مجموعه مورد نظر را ارایه نماید.
۱۴) در مواردی که اعتبارات مورد نظر برای اجرای یک طرح جدید و "شروع از زمین" (GF) پیشنهاد شده باشد جدول "پیش بینی کسب و کار" (BP) برای دوره اجرای طرح و دوره سه ساله بهره برداری آن ارایه شود.
۱۵) در مواردی که اعتبار مورد نیاز برای اجرای یک طرح تکمیلی و نوسازی یا توسعه ظرفیت واحد تولیدی موجود (BF) پیشنهاد شود، صورت‌های مالی حسابرسی شده سه سال گذشته واحد تولیدی موجود، گزارش‌های سالانه هیأت‌مدیره به همراه گزارش حسابرس و بازرس قانونی و تحلیل صورت‌های مالی اساسی و روند نسبت های مالی مربوطه ارایه گردد.
۱۶) گزارش توجیهی طرح‌های پیشنهادی به بانک توسعه صادرات به لحاظ عناوین و طبقه بندی مطالب، باید حاوی عناوین فوق باشد. لیکن حجم مطالب و عمق بررسی ها و دقت محاسبات و مستندات مربوطه، متناسب با حجم و ظرفیت و میزان سرمایه‌گذاری تهیه می‌شود و بدیهی است که برای طرح‌های کوچک، محاسبات و توجیهات در خور اندازه و مقیاس پروژه مورد انتظار است.
۱۷) ارایه گزارش مستند و متقن حاوی نکات فوق الذکر و متناسب با اندازه و حجم پروژه، مبنای تصویب اعتبارات طرح خواهد بود و سرمایه‌گذاران و صادرکنندگانی که طرحهای سرمایه‌گذاری متقن، مستند، مطالعه شده و موجه بر اساس شاخص ها و استانداردهای فوق الذکر، به بانک ارائه دهند، می‌توانند اطمینان داشته باشند که بانک در حد نیاز "احداث طرح" و "سرمایه در گردش" مورد نیاز آن را تامین اعتبار خواهد کرد. 
 

 
مجله گسترش صنعت


Linkback: https://irmeta.com/meta/b277/t7296/
امروز را با خدا قدم برداریم و فردا را به او بسپاریم

بنر بعد از آخرین ارسال در مرجع مالی


اشتراک گذاری از طریق facebook اشتراک گذاری از طریق linkedin اشتراک گذاری از طریق twitter

xx
راهنمای سرمایه گذاران غیرحرفه ای برای سرمایه گذاری در بورس

نویسنده حمید رستمی

0 پاسخ ها
2391 مشاهده
آخرين ارسال ۲۴ اسفند ۱۳۸۹ - ۰۰:۱۶:۱۹
توسط حمید رستمی
xx
سرمایه گذاری بلندمدت

نویسنده hajiza

0 پاسخ ها
445 مشاهده
آخرين ارسال ۲۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۷:۴۱
توسط hajiza
xx
سرمایه گذاری های کوتاه مدت

نویسنده babak firouzeh

1 پاسخ ها
1405 مشاهده
آخرين ارسال ۱۸ دی ۱۳۹۱ - ۱۷:۰۸:۳۴
توسط Safari
xx
استاندارد15(سرمایه گذاری ها) تجدید نظر شده

نویسنده مرضیه زهری

3 پاسخ ها
1649 مشاهده
آخرين ارسال ۲۰ مهر ۱۳۹۲ - ۲۱:۴۰:۳۶
توسط مرضیه زهری
xx
۱۰ اشتباه بدیهی در سرمایه گذاری

نویسنده حمید رستمی

0 پاسخ ها
1154 مشاهده
آخرين ارسال ۲۱ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۱:۲۷:۵۸
توسط حمید رستمی
xx
انواع سرمایه‌گذاری در دنیا

نویسنده حمید رستمی

0 پاسخ ها
2256 مشاهده
آخرين ارسال ۲۴ اسفند ۱۳۸۹ - ۰۰:۱۱:۵۳
توسط حمید رستمی
 


anything