Google


normal_post - اخبار فوتبالی - متا نویسنده موضوع: اخبار فوتبالی  (دفعات بازدید: 10177 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین DiYakO



همه رکوردهاي جام ملتها براي ايران

مرور تاريخ جام ملتهاي آسيا نشان مي دهد که عليرغم حسرت 35 ساله تيم ملي براي قهرماني در اين رقابت ها اما هنوز هم به يمن درخشش در سه دوره پياپي اين رقابت هارکوردهاي اصلي اين بازيها در اختيار ايران است.

   

   مرور تاریخ جام ملتهای آسیا نشان می دهد که علیرغم حسرت 35 ساله تیم ملی برای قهرمانی در این رقابت ها اما هنوز هم به یمن درخشش در سه دوره پیاپی این رقابت ها در سالهای 1968، 1972 و 1976 که منجر به رقم خوردن اولین و آخرین توالی سه باره قهرمانی در جام ملتها شده همه رکوردهای اصلی این بازیها در اختیار ایران است.
 بیشترین تعداد حضور با 11 دوره البته با شراکت کره جنوبی، بیشترین تعداد بازی در این رقابت ها با 54 بازی که تیم دوم کره جنوبی است با 50 بازی، بیشترین تعداد پیروزی در این رقابت ها با 31 برد که تیم دوم کره جنوبی است با تنها 23 پیروزی، بیشترین گل زده با 106 گل که تنها تیم قاره است که بیش از 100 گل به ثمر رسانده و تعداد گلهای زده اش سه رقمی است و فاصله ای وحشتناک با تیم دوم یعنی کره جنوبی دارد که فقط 79 گل زده است.
 بهترین تفاضل گل با عدد 66 که نسبت به تیم دوم یعنی ژاپن با فقط تفاضل گل 23 فاصله ای زیاد و تقریبا جبران ناپذیر است. بیشترین تعداد قهرمانی با سه بار بالای سر بردن جام به اندازه عربستان و ژاپن و در نهایت هشت بار حضور در نیمه نهایی که البته در این رکورد ژاپن هم شریک ایران است.
هیــــــــچی مــث سابـــــق نـــیس!!!؟!!!.

آفلاین Ivan


در ادامه روزدهم از مرحله گروهی مسابقات فوتبال جام ملت‌های 2011 آسیا -گروهِ A

قطر   3   -   0   کویت

    چین   2   -   2   ازبکستان



ازبکستان و قطر راهي يک چهارم نهايي شدند

تيم‌هاي ملي فوتبال ازبکستان و قطر راهي دور يک چهارم نهايي پانزدهمين دوره جام ملت‌هاي آسيا شدند.
   
جهت اطلاع کامل از اخبار ، جداول گروه ها و نمودار حذفي جام ملت ها کليک نماييد.

يکشنبه با انجام دو ديدار همزمان پرونده گروه نخست رقابت‌هاي جام ملت‌هاي آسيا در سال 2011 به ميزباني قطر بسته شد.

در اين دو ديدار که به طور همزمان برگزار شد، ازبکستان و چين با تساوي 2 بر 2 امتيازهاي بازي را ميان خود قسمت کردند و قطر با حساب 3 بر صفر کويت را از پيش رو برداشت و همراه با ازبکستان مسافر دور يک چهارم نهايي جام ملت‌هاي آسيا شد.

ازبکستان که پيش از اين با پيروزي برابر قطر و کويت با 6 امتياز حضورش در دور بعد رقابت‌ها را قطعي کرده بود، در ديدار برابر چين با تساوي 2 بر 2 به کار خود پايان داد و با 7 امتياز به عنوان صدرنشين گروه يک راهي دور دوم شد.

در اين بازي ابتدا "هاي يو" دروازه ازبکستان را در دقيقه 7 باز کرد، اما 23 دقيقه بعد "احمدف" بازي را به تساوي کشاند. "الکساندر گينريخ" در نخستين دقيقه از نيمه دوم بازي ازبکستان را از چين پيش انداخت. با اين حال برتري ازبک‌ها تنها 10 دقيقه دوام داشت و يون مين هائو در دقيقه 56 بازي را به تساوي کشاند.

تساوي 2 بر 2 نتيجه پاياني اين مسابقه بود که اميد چين براي حضور دور بعد رقابت‌ها از بين برد.

در ديدار قطر و کويت هم برتري از آن شاگردان برونو متسو، سرمربي تيم ملي فوتبال قطر بود. ميزبان جام ملت‌ها که از دو بازي اول خود صاحب يک برد و باخت شده بود، با گل‌هاي بلال محمد (11)، السيد محمد (17) و فابيو سزار مونتزينه (86) توانست 3 بر صفر کويت را شکست داده و با 6 امتياز به عنوان تيم دوم گروه نخست راهي دور حذفي رقابت‌ها شود.

به اين ترتيب در پايان رقابت‌هاي گروه نخست، ازبکستان و قطر راهي دور دوم شدند. چين و کويت هم با 4 و بدون امتياز از پانزدهمين دوره رقابت‌ها کنار رفتند.

اين دو تيم در دور يک چهارم نهايي با تيم‌هاي اول و دوم گروه دوم بازي خواهند داشت.

* قطر 3

بلا محمد (11)، السيد محمد (17)، فابيو سزار مونتزينه (86)

* کويت صفر

قطر: قاسم برهان، بلال محمد، ابراهيم عبدالماجد، ابراهيم الغنين، محمد کسولا(مسعد الحمد، 89)، حميد اسماعيل، لارنس کوآيه، وسام ريزکي عبدالماجد، يوسف احمد (مونتزينه، 73)، سباستين سوريا، السيد محمد (علي حسن عفيف، 80)

کويت: نواف الخلدي، يعقوب عبدالله (محمد سند، 46)، حسين علي عامر الفضل، احمد الراشدي، وليد جمعه، صالح الشيخ (عبدالعزيز العنزي، 66)، فهد العنزي، طلا العامر، بدر المطوا، حامد العنزي (خالد مطر، 79)

کارت زرد:

کسولا، اسماعيل و يوسف احمد از قطر

حسين علي عامر الفضل،‌ صالح الشيخ از کويت

* چين 2
هاي يو (7)، يون مين هائو (56)

* ازبکستان 2

اوديل احمدف (30)، الکساندر گينريخ (46)

چين: يانگ، دو، رونگ، ژانگ، هائو، ژائو (ليو، 46)، يو (يانگ، 60)، يانگ (ژوژيانگ، 72)، ژوئه پنگ، لين گائو

ازبکستان: نستروف، اسماعيلوف، جباروف (سلاموف، 84)، کاپادزه، احمدف، حيدرف، کارپنکو (ملاجانوف، 74)، آندريف، شاتسکيخ، گينريخ، نوکروف (تورسونوف، 61)

کارت زرد:

هائو از چين

اسماعيلوف،‌کاپاتزه و حيدرف از ازبکستان.

دوشنبه در ادامه رقابت‌ها دو ديدار همزمان از گروه دوم برگزار مي‌شود که در آن اردن با سوريه و عربستان با ژاپن با هم پيکار مي‌کنند. در اين گروه ژاپن و اردن 4 امتيازي هستند و سوريه هم با 3 امتياز در مکان سوم ايستاده و چشم به صعود دارد. عربستان هم پس از دو شکست اميدي به ماندن در رقابت‌ها نخواهد داشت.
   
دیگه بیداری شب عادتمه     همدم تنهایی من تیک تیک ساعتمه 

آفلاین DiYakO



رکورد علي دايي جاودانه مي شود

ياسرالقحطاني با توجه به سن و سالش مي توانست در دو دوره 2011 و 2015 براي تيم ملي عربستان بازي کند و شش گل زده اش در جام ملت ها را افزايش دهد.
   
  با حذف تیم ملی عربستان از گردونه رقابت های جام ملت های 2011 ، تنها بازیکنی که می توانست به رکورد 14 گل زده علی دایی در جام ملت ها نزدیک شده و آن را بشکند از دور بازی ها کنار رفت و به نظر می رسد رکورد 14 گله دایی در جام ملت ها مانند رکورد 15 گله رونالدو در جام جهانی جاودانه باقی بماند.
 یاسرالقحطانی با توجه به سن و سالش می توانست در دو دوره 2011 و 2015 برای تیم ملی عربستان بازی کند و شش گل زده اش در جام ملت ها را افزایش دهد اما حالا با حذف عربستان و با توجه به این که او حتی یک گل هم در این دو بازی نزده به نظر می رسد این فاصله 8 گله حتی در جام ملتهای 2015 جام ملتها هم پابرجا باقی بماند و به این ترتیب با توجه به این موضوع و خط خوردن لی دونگ گوک 10 گله از لیست نهایی کره جنوبی ، علی دایی در صدر جدول باقی خواهد ماند.
برترین گلزنان تاریخ جام ملت ها به این شرح می باشد:
14 گل: علی دایی- ایران
 10 گل: لی دونگ گوک- کره جنوبی
 9 گل: نائوهیرو تاکاهارا- ژاپن
 8 گل: جاسم الهویدی- کویت
7 گل: بهتاش فریبا و حسین کلانی- ایران، چوی سون هو- کره جنوبی، فیصل خلیل- امارات 6
 گل: یاسرالقحطانی- عربستان
 5 گل: یونس محمود- عراق ، علا هبیل – بحرین، علی کریمی و علی جباری- ایران


هیــــــــچی مــث سابـــــق نـــیس!!!؟!!!.

آفلاین Ivan

thumbup - اخبار فوتبالی - متا
پاسخ : رقابت‌های جام ملت‌های آسیا - قطر 2011
« پاسخ #18 : ۲۸ دی ۱۳۸۹ - ۲۱:۴۷:۱۴ »

در ادامه روز یازدهم از مرحله گروهی مسابقات فوتبال جام ملت‌های 2011 آسیا -گروه B

ژاپن   5   -   0   عربستان

اردن   2   -   1   سوریه


سه شنبه

در ادامه روز دوازدهم از مرحله گروهی مسابقات فوتبال جام ملت‌های 2011 آسیا -گروهِ C

کره جنوبی   4   -   1   هند

استرالیا      1   -   0   بحرین


تيم فوتبال استراليا با برتري برابر بحرين به عنوان تيم اول گروه سوم صعود کرد و کره‌جنوبي نيز حريف ايران شد.
   

    دو ديدار آخر از گروه سوم مسابقات از ساعت 16:45 به طور همزمان آغاز شد.
استراليا با نتيجه يک بر صفر و با گل جدينکا در دقيقه 37 برابر بحرين به برتري رسيد و همانند کره جنوبي 7 امتيازي شد اما به دليل اينکه بازي رو درو دو تيم استراليا و کره جنوبي با تساوي يک بر يک به پايان رسيده بود استراليا با تفاضل گل بيشتر به عنوان تيم اول گروه به مرحله يک چهارم نهايي صعود کرد و با عراق يا امارات يا کره شمالي روبه رو خواهد شد. بحرين هم با 3 امتياز سوم شد و هندوستان بدون امتياز در قعر گروه ايستاد. دروازه‌بان تيم استراليا به عنوان بهترين بازيکن ديدار امروز با بحرين معرفي شد.

در ديگر ديدار کره جنوبي با نتيجه 4 بر يک برابر هندوستان به برتري رسيد. دي جي در دقايق 6 و 23 و جي کو در دقيقه 9 و هاي سان در دقيقه 81 براي کره جنوبي گلزني کردند و تک گل هند را چراتي در دقيقه 12 از روي نقطه پنالتي به ثمر رساند.
   
دیگه بیداری شب عادتمه     همدم تنهایی من تیک تیک ساعتمه 

آفلاین Ivan


روز سیزدهم از مرحله گروهی مسابقات فوتبال جام ملت‌های 2011 آسیا -گروهD

ایران   3   -   0   امارات

عراق   1   -   0   کره شمالی



  صعود مقتدرانه ايران با برتري قاطع مقابل امارات
تيم ملي فوتبال ايران با نتيجه 3 بر صفر برابر امارات به برتري رسيد و تنها تيم 9 امتيازي جام ملت‌ها شد
 آرش افشين در دقيقه 70، محمد نوري در دقيقه 83 و وليد عباس (مدافع امارات) در دقيقه 93 براي ايران گلزني کردند.
 کيم دونگ جين از کره جنوبي قضاوت مسابقه را برعهده داشت که به آرش افشين و محسن بنگر از ايران کارت زرد نشان داد.
 داور آرش افشين را در دقيقه 74 با دادن کارت زرد دوم از ميدان اخراج کرد. خالد سبيل از امارات نيز در دقيقه 79 از ميدان اخراج شد.
 تيم ملي ايران پيش از اين ديدار با دو برد متوالي برابر کره شمالي و عراق صعودش را به عنوان تيم اول گروه چهار به مرحله يک چهارم نهايي قطعي کرده بود. ايران ساعت 19:55 شنبه آينده در اين مرحله بايد به مصاف کره جنوبي برود.

 ترکيب تيم ملي فوتبال ايران:
شهاب گردان، فرشيد طالبي، محسن بنگر، احسان حاج صفي( از دقيقه 60 محمد نصرتي)، خسرو حيدري، قاسم حدادي فر، آندرانيک تيموريان، محمد نوري، مسعود شجاعي( از دقيقه 46 غلامرضا رضايي)، آرش افشين و محمد غلامي( از دقيقه 83 رضا نوروزي)
سرمربي: افشين قطبي


ديدار تيم‌هاي عراق و کره‌شمالي از گروه‌چهارم جام ملت‌هاي آسيا ساعت 19:45 به وقت ايران در ورزشگاه احمد بن علي الريان قطر برگزار شد که در پايان عراق موفق شد با نتيجه يک بر صفر به برتري برسد و با کسب 6 امتياز به‌عنوان تيم دوم گروه چهارم جام‌ملت‌هاي آسيا به مرحله بعد راه يابد.
 تک گل اين ديدار را کرار جاسم در نيمه اول و در دقيقه 22 به ثمر رساند.
 اين تيم در مرحله يک‌چهارم نهايي بايد به‌مصاف استراليا برود

   
دیگه بیداری شب عادتمه     همدم تنهایی من تیک تیک ساعتمه 

آفلاین Ivan

thumbup - اخبار فوتبالی - متا
نگاهي به بيست و چهار جدال ايران و کره
« پاسخ #20 : ۲۹ دی ۱۳۸۹ - ۲۲:۴۸:۲۵ »

نگاهي به بيست و چهار جدال ايران و کره

ديدار تيم‌هاي ملي فوتبال ايران و کره جنوبي در مرحله يک چهارم نهايي مسابقات فوتبال جام ملت‌هاي 2011 آسيا بيست و پنجمين تقابل دو قدرت سنتي فوتبال قاره کهن است.
   

   تیم ملی فوتبال کشورمان عصر شنبه هفته آینده در مرحله یک چهارم نهایی مسابقات فوتبال جام ملت‌های 2011 آسیا در ورزشگاه قطر اسپورت شهر دوحه به مصاف ملی پوشان فوتبال کره جنوبی می رود. این بیست و چهارمین جدال تیم‌های ایران و کره جنوبی است که بازهم در مرحله یک چهارم نهایی جام ملت‌های آسیا برگزار می شود.

تیم‌های ایران و کره جنوبی تا به امروز 24 بار مقابل هم صف‌آرایی کرده‌اند که سهم تیم کشورمان 9 پیروزی بوده و تیم کره جنوبی نیز به هشت پیروزی دست یافته است. جدال دو قدرت سنتی قاره کهن در هفت بازی نیز به نتیجه تساوی انجامیده است.

بازی ایران و کره جنوبی کم کم به یک بازی سنتی در مرحله یک چهارم نهایی جام ملت‌های آسیا تبدیل می شود. دو تیم از سال 1996 که یازدهمین دوره جام ملت‌های آسیا در دوحه امارات برگزار شد، جدال خود در مرحله یک چهارم نهایی جام ملت‌های آسیا را آغاز کردند که تا به امروز ادامه پیدا کرده است.

در چهار دیداری که تیم‌های ایران و کره جنوبی در چهار دوره اخیر جام ملت‌های آسیا برای صعود به نیمه نهایی رقابت‌ها برگزار کرده‌اند، بصورت یک در میان هر کدام از دو تیم پیروزی شده‌اند که سهم هر یک از آنها 2 پیروزی است.

از قضا این بار نوبت تیم ملی ایران است که پس از برتری در مرحله یک چهارم نهایی یازدهمین و سیزدهمین دوره جام ملت‌های آسیا در پانزدهمین دوره جام ملت‌های آسیا از سد "افتخار قاره کهن" - لقب تیم ملی کره جنوبی - عبور کرده و جواز حضور در جمع چهار تیم برتر آسیا قرار بگیرند.

جام ملت‌های 1996 - مرحله یک چهارم نهایی
بیست و پنجم آذر 1375
* ایران 6 - کره جنوبی 2، ورزشگاه النصر دبی
گل‌ها: علی دایی (66، 77، 82 و 89 - پنالتی)، کریم باقری (31) و خداداد عزیزی (52) برای ایران و کیم دو هون (11) و سین تائه یونگ (34) برای کره جنوبی
بازیکنان تیم ایران: نیما نکیسا، نعیم سعداوی، افشین پیروانی، محمد خاکپور، فرشاد فلاحت زاده، علیرضا منصوریان (84 - داریوش یزدانی)، مهرداد میناوند، کریم باقری، حمید استیلی، خداداد عزیزی (89 - مهدی مهدوی‌کیا) و علی دایی
سرمربی: محمد مایلی‌کهن

جام ملت‌های 2000 - مرحله یک چهارم نهایی
اول آبان 1381
* ایران یک - کره جنوبی 2، ورزشگاه المپیک بیروت
گل‌ها: کریم باقری (71) برای ایران و کیم سانگ سیک (90) و لی دونگ گوک (99) برای کره جنوبی
بازیکنان تیم ایران: پرویز برومند، سهراب بختیاری‌زاده، بهروز رهبری‌فرد، محمدرضا مهدوی، مهرداد میناوند، کریم باقری، علیرضا امامی‌فر (90 - محمد نوازی)، حامد کاویانپور، مهدی مهدوی‌کیا (89 - علی کریمی)، حمید استیلی (83 - داریوش یزدانی) و علی دایی
سرمربی: جلال طالبی

جام ملت‌های 2004 - مرحله یک چهارم نهایی
نهم مرداد 1385
* ایران 4 - کره جنوبی 3، ورزشگاه المپیک شهر چونگ کینگ
گل‌ها: علی کریمی (10، 20 و 77) و پارک  جین سئوپ (51 - گل به خودی) برای ایران و سئول کی هیئون (16)، لی دونگ گوک (25) و کین نام ایل (68) برای کره جنوبی
بازیکنان تیم ایران: ابراهیم میرزاپور، یحیی گل‌محمدی، حسین کعبی (90 - مهدی امیرآبادی)، ابراهیم تقی‌پور (17 - ایمان مبعلی)، جلال کاملی مفرد، سیدمحمد علوی، جواد نکونام، ستار زارع، مهدی مهدوی‌کیا، علی کریمی و علی دایی
سرمربی: برانکو ایوانکوویچ

جام ملتهای 2007 - مرحله یک چهارم نهایی
سی و یکم تیر 1386
* ایران صفر (2) - کره جنوبی صفر (4)، ورزشگاه بوکیت جلیل مالزی
ضربات پنالتی: فریدون زندی و غلامرضا عنایتی ضربات اول و سوم ایران را تبدیل به گل کردند اما ضربات مهدوی‌کیا و رسول خطیبی از دست رفت
بازیکنان تیم ایران: حسن رودباریان (120 - وحید طالب‌لو)، رحمان رضایی، سید جلال حسینی، محمد نصرتی، مهدی مهدوی کیا، مهرزاد معدنچی (62 - فریدون زندی)، علی کریمی، جواد نکونام، آندرانیک تیموریان، وحید هاشمیان (87 - غلامرضا عنایتی) و رسول خطیبی
سرمربی: امیر قلعه‌نویی

- در زیر نگاهی به دیدارهای ایران و کره جنوبی خواهیم داشت:
سال 1958
* ایران صفر - کره جنوبی 5 (بازی‌های آسیایی - توکیو)

سال 1970
* ایران صفر - کره جنوبی یک (بازی‌های آسیایی - بانکوک)

سال 1971
* ایران صفر - کره جنوبی 2 (بازی دوستانه - سئول)

سال 1971
* ایران 2 - کره جنوبی صفر (بازی دوستانه - سئول)

سال 1972
* ایران 2 - کره جنوبی یک (جام ملت‌های آسیا - بانکوک)

سال 1974
 * ایران 2 - کره جنوبی صفر (بازی‌های آسیایی - تهران)

سال 1977
* ایران صفر - کره جنوبی صفر (مقدماتی جام جهانی - بوسان)

سال 1977
* ایران 2 - کره جنوبی 2 (مقدماتی جام جهانی - تهران)

سال 1982
* ایران یک - کره جنوبی صفر (بازی‌های آسیایی - دهلی نو)

سال 1986
* ایران یک - کره جنوبی یک (در ضربات پنالتی کره با نتیجه 6 بر 5 به برتری دست یافت) (بازی‌های آسیایی - سئول)

سال 1988
* ایران صفر- کره جنوبی 3 (جام ملت‌های آسیا – دوحه)

سال 1990
* ایران یک - کره جنوبی صفر (بازی‌های آسیایی - پکن)

سال 1993
* ایران صفر - کره جنوبی 3 (مقدماتی جام جهانی - دوحه)

سال 1996
* ایران 6 - کره جنوبی 2 (جام ملت‌های آسیا - دوبی امارات)

سال 2000
* ایران یک - کره جنوبی 2 (جام ملت‌های آسیا - تریپولی)

سال 2001
* ایران صفر - کره جنوبی یک (بازی دوستانه - قاهره)

سال 2004
* ایران 4 - کره جنوبی 3 (جام ملت‌های آسیا - جینان چین)

سال 2005
* ایران صفر - کره جنوبی 2 (بازی دوستانه - سئول)

سال 2006
* ایران یک - کره جنوبی یک (مقدماتی جام ملت‌های آسیا - سئول)

سال 2006
* ایران 2 - کره جنوبی صفر (مقدماتی جام ملت‌های آسیا - تهران)

سال 2007
* ایران صفر - کره جنوبی صفر (در ضربات پنالتی کره با نتیجه 4 بر2 به برتری دست یافت) (جام ملت‌های آسیا - کوالالامپور مالزی)

سال 2009
* ایران یک - کره جنوبی یک (مقدماتی جام جهانی - تهران)

سال 2009
* کره جنوبی یک - ایران یک ( مقدماتی جام جهانی - سئول)

سال 2010
کره جنوبی صفر - ایران یک (بازی دوستانه - سئول)


سال 2011
* ایران ؟ - کره جنوبی ؟ (جام ملت‌های آسیا - دوحه قطر
   
دیگه بیداری شب عادتمه     همدم تنهایی من تیک تیک ساعتمه 

آفلاین DiYakO


داوران يک چهارم نهايي جام ملت ها مشخص شدند

'روشن ايرماتوف' ازبکستاني براي قضاوت ديدار تيم ملي فوتبال ايران مقابل کره جنوبي در مرحله يک چهارم نهايي رقابت هاي جام ملت هاي 2011 آسيا انتخاب شد.
   

سايت کنفدراسيون فوتبال آسيا فهرست داوران ديدارهاي مرحله يک چهارم نهايي جام ملت هاي آسيا را اعلام کرد که بر اساس آن قضاوت ديدار تيم هاي ايران و کره جنوبي را ايرماتوف بر عهده خواهد داشت و ''''عبدوخميدلو رسولف'''' و ''''رافائل ايلياسوف'''' دو کمک او از ازبکستان خواهند بود.
داور چهارم اين بازي هم ''''نواب شکرالله'''' از بحرين اعلام شده است.
ديدار دو تيم شنبه شب در ورزشگاه اسپورتس کلاب قطر برگزار خواهد شد.
فهرست داوران ديدارهاي مرحله يک چهارم نهايي جام ملت هاي آسيا بر اساس اعلام کنفدراسيون فوتبال آسيا به شرح زير است:

(جمعه)
** ژاپن - قطر
داور وسط: سوبخيدين مهد صالح از مالزي
کمک داور اول: مو يوشين از چين
کمک داور دوم: مهد صبري بين مت داوود از مالزي
داور چهارم: عبدالله الهلالي از عمان

** ازبکستان - اردن
داور وسط: عبدالمالک از سنگاپور
کمک داور اول: جفري گاه از سنگاپور
کمک داور دوم: هاجا مايدين از سنگاپور
داور چهارم: يوييچي نيشيمورا از ژاپن

(شنبه)
** استراليا - عراق
داور وسط : عبدالرحمان محمد از قطر
کم داور اول: محمد ضرمان از قطر
کمک داور دوم: حسن ذاوادي از قطر
داور چهارم: کيم دونگ جين از کره

** ايران - کره جنوبي
داور وسط: روشن ايرماتوف از ازبکستان
کمک داور اول: عبدوخميدولو رسولف از ازبکستان
کمک داور دوم: رافائل ايلياسوف از ازبکستان
داور چهارم: نواف شکرالله از بحرين
هیــــــــچی مــث سابـــــق نـــیس!!!؟!!!.

آفلاین DiYakO


يادداشت ويژه:چگونه مقابل کره‌ بازي کنيم؟

زيبائي در نتيجه است؟ يا زيبائي در بازي تهاجمي است؟ در اينجا نويسنده بايد خالي از محافظه‌کاري بگويد:«نه، زيبائي و اصولا فضيلت،در انعطاف است. انعطاف نشان دادن براساس شرايط. مقابل تيمي که با توپ قوي‌تر است، «دفاع جانانه» چه زيباست،چنانکه حمله به تيم ضعيف‌تر يا خواباندن مچ حريفي هم‌سطح در نمايشي متعادل.در اتوبان خلوت،زيباست 160 تا پُر کردن اما رانندگي با همين استيل در جاده چالوس،اعلام جدائي از زندگي و دنياست.»

   

فرزاد حبیب‌اللهی

1-فوتبال واکنشی چیست؟ وقتی حریف در تملک توپ،سرعت گردش توپ در مناطق مختلف و سرعت جابجائی بازیکنان که روی هم مفهوم دینامیسم بازی را می‌سازد،از شما قوی‌تر است،یعنی «کنش‌گرا» بازی می‌کند؛بهتر است شما رو به بازی واکنشی بیاورید.به این مفهوم که وارد رقابتی که در آن ضعیف‌تر هستید،نشوید و از در دیگری وارد مجادله فنی شوید.می‌توان بازی کنشی را تعبیر به «بازی با مهره سفید» و بازی واکنشی را به «بازی با مهره سیاه» تشبیه کرد. کنش مهره سفید،واکنش مهره سیاه.

2-کره‌جنوبی در مالکیت توپ،تقسیم فضا هنگام تملک توپ،سرعت جابجائی‌ بازیکنانش و طراحی خط به خط و تدریجی، از ایران بهتر است. فشار روانی برای صعود نیز بیشتر روی آنهاست که شش ماه پیش در جام جهانی،در حد تیم‌های کلاس اول جهان ظاهر شدند. مقابل چنین تیمی عقب نشستن و رو آوردن به دفاع متراکم،نه تنها ایرادی ندارد که رویکردی منطقی است. اما چگونه دفاع کردن و چگونه واکنشی بازی کردن،تعیین کننده خواهد بود.

3-الگوی دفاعی ایران(طرح کمی که نشان‌گر تعداد نیروهای مشارکت کننده در فاز دفاع است) باید شامل 10 نفر باشد،یعنی همه بازیکنان منهای مهاجم مرکزی که احتمالا انصاری‌فرد باشد. به خصوص سپرهای راست و چپ خط سوم،حتما باید زمانی که توپ در منطقه سازمانی‌شان گردش دارد،تا محوطه جریمه خودی عقب‌نشینی کنند. چرا؟ کره از چپ و راست عالی طراحی می‌کند. دفاع راست و چپ‌شان اغلب به کمک سپر پیش رو می‌روند و در این مواقع اگر برتری عددی داشته باشند،معادل «عبور» است.برای کاهش احتمال عبور،رضائی لازم است گاهی تا پشت دفاع راست ایران را پوشش بدهد و از آن سو شجاعی(خلعتبری) باید این کار را انجام بدهد تا در کناره‌ها برتری عددی به کره‌ای ها ندهیم و در طراحی‌شان خلل ایجاد کنیم.

4-چگونه پرس کنیم و از کجا پرس را شروع کنیم؟  کره‌ای ها مثل ما ضعف بازیسازی از عقب ندارند که اگر پرس سنگین از جلو بزنیم،سریع دفاع وسط‌‌‌ شان زیر توپ بزند و اوت دستی نصیب‌مان شود. آنها بازیسازی ایستگاه به ایستگاه را خوب بلدند. پس بهتر است دعوا را از عقب زمین شروع کنیم.یعنی آنها وارد زمین ما شوند و نزدیک به یک سوم دفاعی‌مان،پرس توپ را شروع کنیم. چون حالا فضاها کوچک‌تر شده و می‌توان بازیکن خارج شده از پرس را پوشش داد و پرس را دوباره به سرعت شکل داد.آندرانیک و پژمان نوری(بسته به موقعیت مکانی) روی بازیکن صاحب توپ فشار می‌آورند و نکونام فضا را پرس می‌کند. ما در چپ مثلث دفاعی‌مان با حضور نوری و شجاعی(خلعتبری) و دفاع چپ‌مان(احتمالا حاج‌صفی) شکل می‌گیرد،با حمایت نکونام. و در راست هم مثلثی داریم با حضور دفاع راست(احتمالا نصرتی)،آندرانیک و غلام‌رضائی با حمایت نکونام. حرکات ترکیبی در عمق را نیز با مثلث نکونام،آندو،نوری و با حمایت یکی از دو سپر کناری کنترل می‌کنیم. ما در واقع «توپ‌گرا» و «بافاصله» دفاع خواهیم کرد،نه نفر به نفر. در این شرایط ممکن است زمان زیادی از بازی اطراف محوطه جریمه ما بگذرد اما برتری عددی در مناطق مختلف به کره نخواهد رسید و درنتیجه طراحی حمله آنها دچار مشکل خواهد شد.

5-برای اجرای این طرح دفاعی،اتفاقا بهترین سیستم 1-3-2-4 یا 1-4-1-4 است که ایران هم توان اجرای آنها را دارد. چه مهمترین نکته پوشش فضاهای کناری در فاز دفاع،با مثلث‌های ساخته شده از دفاع کناری،یکی از هافبک‌های میانی و سپر کناری است. این طرح دفاعی‌ای است که در سطح اول فوتبال اروپا مقابل بارسا و تیم ملی اسپانیا زیاد اجرا می‌شود.حتی اینتر و چلسی و منچستریونایتد هم در سه فصل اخیر لیگ قهرمانان با این طرح دفاعی در نیوکمپ بازی کردند:«شروع پرس و درگیری از عقب زمین، ساخت مثلث در کانال‌های کناری و مربع در کانال‌های میانی و استفاده از سیستم 1-3-2-4 با گرایش دفاعی(تاکید روی ترکیب وصفی «گرایش دفاعی» به این جهت است که برخی یک سیستم را هجومی می‌نامند و یک سیستم دیگر را دفاعی، درحالی که نفرات و پلان بازی،گرایش سیستمی را تعیین می‌کند.)

6-این طرح اما هنوز کامل نیست.در بازی کنشی،فوتبال «از حمله به دفاع» بازی می‌شود.حالت غالب بازی(در نتیجه صفر-صفر) اینگونه است که توپ مال کره است و ما عقب نشسته‌ایم. در این حالت آنها در ناخودآگاه‌شان جائی برای سازماندهی دفاعی در صورت از دست دادن توپ باز کرده‌اند و تیم ایران در ناخودآگاه جمعی خود،به فکر سازماندهی هجومی در صورت تصاحب توپ است.پس ما که مجری فوتبال واکنشی باشیم،«از دفاع به حمله» برنامه‌ریزی شده‌ایم و از دفاع به حمله قرار است بازی کنیم. برای اجرای مناسب این سبک بازی،چه چیزی نیاز داریم؟

7-مهمتر از هر چیز،«سرعت انتقال.» می‌توان اهمیت بسته و باز شدن تیم را در دو فاز دفاع و حمله در این فرم بازی،به حرکت «آکاردئون» تشبیه کرد. ایران چند ثانیه پس از تصاحب توپ،باید سپرهای کناری‌اش را حتی جلوتر از انصاری‌فرد ببیند. در این شرایط نیاز داریم به پاس‌‌های 3 یا 5 امتیازی. یعنی ارسال پاس‌های طولی و کلیدی،به این هدف که پیش از کامل شدن بازگشت کره به فاز دفاع،به مرحله زدن ضربه آخر برسیم. استاد صدور این پاس‌ها محمد نوری است که در فاز دفاع ضعیف‌تر از نوری و آندو است و احتمالا به همین دلیل باید روی نیمکت بنشیند. پس سپرهای خط سوم ایران در فاز حمله نیز مهمترین عناصر اجرائی هستند. طبق قواعد،احتمال تعویض‌شان تا دقیقه 70 نیز زیاد است چه انرژی‌ای که باید در این فرم بازی صرف کنند،به مهره‌های «زودانقباض» تبدیل‌شان خواهد کرد،مثل آنچه در بازیهای سطح اول اروپا می‌بینید.

8-  آکاردئون ایران باید پس از تصاحب توپ،سریع باز شود و با پاس های طولی،انصاری‌فرد یا یکی از دو سپر کناری را صاحب توپ کنیم. چگونه: اگر توپ را در سمت راست تصاحب می‌کنیم،یعنی رضائی عقب کشیده اما در آن جناح شجاعی(خلعتبری) بالاتر ایستاده و آماده استارت زدن و ورود به زمین کره با دریافت پاس است.در واقع یا پاس اول «قطری» خواهد بود،یا برای انصاری‌فرد. در مرحله بعد باید «همگرا» حمله کنیم. یعنی چون تعداد نفرات‌‌مان در حمله کم است،نزدیک به هم باشیم و به عمق بزنیم.

9-خطر این فرم بازی،بیش از آنکه عقب نشستن و فشار حریف باشد،احتمال خوردن «حمله سریع» است. حمله سریع یعنی تیم حمله‌کننده در زمین حریف توپ را از دست بدهد اما در همان نیمه زمین توپ را پس بگیرد و با چند پاس کوتاه،فرصت زدن ضربه نهائی را ایجاد کند. در واقع اگر ما در خنثی کردن موج اول حمله کره موفق عمل کنیم و توپ‌گیری کنیم،اما بعد پاس اول برای طراحی حمله را نادرست بدهیم،در خطر بزرگی قرار خواهیم گرفت،چه پس از دریافت توپ،تیم‌مان آماده سازماندهی هجومی شده و «تمرکز-استقرار»مان دیگر قابل مقایسه با زمانی که برای مقابله با موج اول حمله کره دفاع می‌کردیم،نیست. پس ما باید حتما پاس اول و دوم را درست بدهیم و توپ را به زمین کره برسانیم و اگر قرار به توپ لو دادن است،آنجا خراب کنیم تا زمان سازماندهی دوباره دفاع را داشته باشیم و با موج اول حمله مواجه شویم،نه با حمله سریع و موج دوم و سوم.

10- تمام این نکات و «ساختمان فرم بازی با مهره سیاه» باید در تمرینات امروز و فردای تیم‌ملی دربیاید. اگر دربیاید،آن وقت تازه باید در فاز اجرا دارای تمرکز،ضریب اشتباهات پائین و خوش‌شانسی باشیم. در این صورت می‌توانیم روی سرنوشت‌ساز شدن ضربات شروع مجدد نیز حساب کنیم. راستی اگر ایران گل اول را بخورد و زود هم بخورد،چه؟ مربیگری خاصه در این شب‌های بزرگ،چه کار سختی است... دو جلسه تمرین سخت و سنگین مانده و افشین قطبی باید دو پلان متفاوت را طراحی و اجرا کند. داشتن دو مهاجم بلندزن این فایده را دارد که برای جبران عقب‌ماندگی میتوان روی استفاده همزمان‌شان حساب کرد. پلان اول اما احتمالا همان فوتبال واکنشی و آکاردئونی خواهد بود.

11-زیبائی در نتیجه است؟ یا زیبائی در بازی تهاجمی است؟ در اینجا نویسنده باید خالی از محافظه‌کاری بگوید:«نه، زیبائی و اصولا فضیلت،در انعطاف است. انعطاف نشان دادن براساس شرایط. مقابل تیمی که با توپ قوی‌تر است، «دفاع جانانه» چه زیباست،چنانکه حمله به تیم ضعیف‌تر یا خواباندن مچ حریفی هم‌سطح در نمایشی متعادل.در اتوبان خلوت،زیباست 160 تا پُر کردن اما رانندگی با همین شرايط در جاده چالوس،اعلام جدائی از زندگی و دنیاست.» ایران امروز باید انعطافی برگرفته از اندیشه را بروز دهد. تنها تیم 9 امتیازی مرحله گروهی،احتمالا بازی واکنشی را انتخاب خواهد کرد. چه ببازد،چه ببرد،باید با ایده بازی کند.زیبا دفاع کند و زیبا و با ایده حمله‌ور شود. 

هیــــــــچی مــث سابـــــق نـــیس!!!؟!!!.

آفلاین وحيد زارعي

تیم ملی ایران ، در چهارچوب بازیهای جام ملت های آسیا ، در مقابل کره جنوبی قرارگرفت و بازی نسبتا سنگینی را در پیش داشت . از ابتدای بازی ، کره جنوبی در پی خطاهائی که اتفاق افتاد چند حمله بروی دروازه ایران داشت که با هوشیاری دروازه بان ایران ، نتیجه ای برای کره در بر نداشت . نیمه اول گلی را در بر نداشت و نیمه دوم با التهابی بیشتر ار طرف هر دو تیم ادامه یافت . تا اینکه نیمه دوم هم بدون هیچ نتیجه ای بپایان رسید و بازی با تساوی هر دو تیم به وقت اضافه رسید . در وقت اضافه اول ، کره توانست یک گل بثمر برساند و با این نتیجه ، وارد وقت اضافه دوم شدیم . در این وقت هم گلی بثمر نرسید و بازی با برد کره جنوبی ، به پایان رسید .
پیروزی یعنی :
توانایی رفتن از یک شکست ، به شکستی دیگر
بدون از دست دادن اشتیاق . . .

آفلاین وحيد زارعي

تيم فوتبال كره‌جنوبي در مرحله يك چهارم نهايي مسابقات فوتبال جام ملت‌هاي آسيا با نتيجه يك بر صفر ايران را شكست داد و به مرحله نيمه نهايي رسيد.

كره جنوبي در مرحله نيمه نهايي با تيم فوتبال ژاپن رو به رو خواهد شد.

"بيت گا رام"، بازيكن شماره ۸ تيم ملي كره جنوبي كه در وقت اضافه به جاي "جا چئول كو" به زمين آمده بود، در زمان تلف شده نيمه اول وقت اضافه با شوتي از بيرون محوطه جريمه گل پيروزي تيم كره را به ثمر رساند.

تيم ايران در دقايق پاياني مسابقه فشار زيادي را روي دروازه كره جنوبي آورد، اما از اين فشار نتيجه اي نگرفت و حذف شد.

مهدي رحمتي، هادي عقيلي، سيد جلال حسيني، محمد نصرتي، احسان حاج صفي، جواد نكونام، آندرانيك تيموريان، پژمان نوري، محمدرضا خلعتبري، غلامرضا رضايي و كريم انصاري فرد بازيكناني بودند كه در آغاز مسابقه براي تيم ايران به ميدان رفتند، اما نصرتي در ابتداي نيمه دوم جاي خود را به خسرو حيدري داد، مسعود شجاعي در دقيقه ۷۴ به جاي انصاري فرد به زمين آمد و محمد غلامي در دقيقه ۱۰۹ جايگزين پژمان نوري شد.
نيمه دوم وقت اضافه

در دقيقه ۱۲۲ "چانگ يونگ لي"، بازيكن شماره ۱۷ كره جنوبي كارت زرد گرفت.

در دقيقه ۱۱۴ ضربه قوس دار مسعود شجاعي با فاصله بسيار كمي از بالاي دروازه كره به بيرون رفت.

دروازه بان كره جنوبي در دقيقه ۱۱۰ شوت اندرانيك تيموريان را گرفت.
نيمه اول وقت اضافه

تيم كره جنوبي در وقت تلف شده نيمه اول وقت اضافه به گل رسيد.

مسعود شجاعي، بازيكن تيم ملي ايران در دقيقه ۱۰۵ كارت زرد گرفت.

در دقيقه ۹۵ تيم كره فرصت گل زدن داشت، اما مدافع ايران با يك تكل به موقع مانع از شوت زدن بازيكن كره اي شد.
نيمه دوم وقت قانوني

تيم ايران در نيمه دوم وقت قانوني به مراتب بهتر از نيمه اول و دقايق ابتدايي نيمه دوم بازي كرد و فرصت هاي خوبي به دست آورد.

تيم كره جنوبي، نيمه دوم را تهاجمي آغاز كرده بود و تيم ايران بيشتر دفاع مي كرد، اما روند بازي از حدود دقيقه ۶۰ به تدريج تغيير كرد و متعادل تر شد.

در دقيقه ۷۸ ضربه آزاد جواد نكونام با فاصله اي اندك از كنار دروازه كره جنوبي به بيرون رفت.

در دقيقه ۷۵ هادي عقيلي روي سانتر محمدرضا خلعتبري فرصت خوبي براي زدن گل داشت كه توپ را به بيرون زد.

شوت محكم احسان حاج صفي در دقيقه ۷۰ از كنار دروازه كره جنوبي گذشت.

ضربه سر بازيكن كره اي در دقيقه ۶۸ توسط مهدي رحمتي، دروازه بان ايران مهار شد.

در دقيقه ۶۶ يكي از بهترين موقعيت هاي تيم ايران توسط خلعتبري از دست رفت زيرا دروازه بان و مدافعان تيم كره جنوبي جلوي ضربه زدن او را درون محوطه جريمه گرفتند.

دروازه بان ايران در دقيقه ۶۲ ضربه سر بسيار خطرناك بازيكن كره اي را گرفت.
نيمه اول وقت قانوني

تيم كره جنوبي در نيمه اول بهتر از تيم ايران بازي كرد و حملات متعددي را روي دروازه ايران انجام داد.

برنامه تيم ايران در اين نيمه دفاع محتاطانه و اميد بستن به ضد حمله ها بود.

در دقيقه ۲۷ مسابقه اندرانيك تيموريان به دليل ضربه زدن به بدن يك بازيكن كره اي، در حالي كه هر دوي آنها روي زمين افتاده بودند، كارت زرد گرفت.

دقيقه اي بعد بهترين موقعيت تيم ايران در نيمه اول، با ضربه آزاد عالي محمدرضا خلعتبري به وجود آمد، اما دروازه بان كره جنوبي اين ضربه را به زيبايي دفع كرد.

بلافاصله پس از اين صحنه، يكي از بازيكنان كره جنوبي در دقيقه سي ام مسابقه با دروازه بان ايران تك به تك شد، اما نتوانست توپ را كنترل كند و موقعيت را از دست داد.

در دقيقه ۴۴ هم شوت محكم دونگ وون جي، مهاجم كره اي با فاصله بسيار نزديك از كنار دروازه ايران به بيرون از زمين رفت.

سرمربيان دو تيم در كنفرانس هاي خبري كه يك روز پيشتر انجام شد، يكديگر را به تلاش براي استفاده از تدابير غير منصفانه در اين مسابقه متهم كرده بودند.

چو كوانگ رائه، سرمربي تيم ملي فوتبال كره جنوبي گفته بود كه تيم ايران احتمالا قصد دارد كه با مرتكب شدن خطاهاي متعدد و تلف كردن وقت، مسابقه را به دقايق پاياني بكشاند و مانع از بازي روان بازيكنان تيم كره جنوبي شود.

اما افشين قطبي، سرمربي تيم ملي فوتبال ايران در پاسخ به او گفت كه تيم ايران نيازي به تلف كردن وقت ندارد.

او گفت: "كره اي ها چون تحت فشار هستند، جنگ رواني راه انداخته اند. اما نتيجه اي نخواهند گرفت."
پیروزی یعنی :
توانایی رفتن از یک شکست ، به شکستی دیگر
بدون از دست دادن اشتیاق . . .

آفلاین Ivan


  اشک‌هاي قطبي و استقبال سرد از تيم ملي

کاروان تيم ملي فوتبال شب گذشته به ايران بازگشت.
   

   به گزارش خبرگزاري فارس، کاروان تيم ملي فوتبال ايران پس از شکست برابر کره جنوبي و حذف از جام ملت‌هاي آسيا ساعت 22 شب گذشته از طريق فرودگاه امام خميني (ره) وارد تهران شد.
بازيکنان تيم ملي قبل از پرواز به ايران در هتل شرايتون دوحه مراسم خداحافظي با افشين قطبي سرمربي تيم ملي ايران برگزار کردند.
بازيکنان تيم ملي در هتل شرايتون با سرمربي خود خداحافظي کردند. در اين ميان اشک‌هاي قطبي همه را تحت تأثير خود قرار داد. او به دليل اين که هدايت تيم شيميزوي ژاپن را بر عهده گرفته به ايران بازنگشت.
ملي‌پوشان سپس وارد فرودگاه دوحه شدند تا با پروازي مستقيم به کشور بازگردند. اين پرواز که قرار بود ساعت 18:30 به وقت دوحه انجام شود با 50 دقيقه تأخير و ساعت 19:20 انجام شد.
کاروان تيم ملي با يک ساعت تأخير و فقط با استقبال مهدي محمدنبي دبير فدراسيون فوتبال و در غياب مردم و ساير مسئولان به ايران بازگشت
   
دیگه بیداری شب عادتمه     همدم تنهایی من تیک تیک ساعتمه 

آفلاین Ivan


دیدار های نیمه نهایی و فینال جام ملت های آسیا2011
   
دیگه بیداری شب عادتمه     همدم تنهایی من تیک تیک ساعتمه 

آفلاین Ivan


تيم‌هاي استراليا و ازبکستان در دومين ديدار نيمه‌نهايي مقابل هم به ميدان رفتند که کانگوروها که دومين حضورش را در جام ملت‌هاي آسيا تجربه مي‌کردند، با پيروزي 6 بر صفر مقابل ازبکستان به فينال راه يافتند تا براي به دست آوردن نخستين عنوان قهرماني با ژاپن روبرو شوند.

در اين ديدار هري کيول در دقيقه 5 و اگنه نوفسکي در 34 دو بار براي شاگردان اوسيک گلزني کردند تا نيمه نخست با برتري دو بر صفر استراليا به پايان برسد. در نيمه دوم باز هم استراليا بود که ابتکار عمل را در دست داشت و 4 بار ديگر توسط کارني، والري، امرتون، کروس به گل رسيد تا شکست براي شاگردان آبراموف سنگين‌تر شود.

پيش از اين هم ژاپن در ديگر ديدار مرحله نيمه نهايي مقابل کره‌جنوبي قرار گرفته بود که پس از تساوي 2 بر 2 در وقت‌هاي قانوني و اضافي، در ضربات پنالتي به پيروزي رسيد و به ديدار پاياني راه يافت.
   
دیگه بیداری شب عادتمه     همدم تنهایی من تیک تیک ساعتمه 

آفلاین Ivan


دیدار رده بندی جام پانزدهم

کره جنوبی   3   -   2   ازبکستان

كره جنوبي به مقام سوم دست يافت
 تيم ملي فوتبال کره جنوبي جمعه شب با برتري مقابل ازبکستان به مقام سوم جام ملتهاي اسيا دست يافت   


تيم هاي فوتبال کره جنوبي و ازبکستان براي کسب عنوان سومي پانزدهمين دوره جام ملت هاي آسيا در ورزشگاه السد شهر دوحه و با قضاوت ''محمد سوبخيدين'' از مالزي به مصاف هم رفتند که طي آن تيم کره موفق شد با حساب سه بر دو برابر حريف خود به برتري برسد.
اين ديدار با حملات پراکنده دو تيم آغاز شد اما اين تيم کره جنوبي بود که از دقيقه 15 و با استفاده از تجربه بالاي بازيکنان خود توپ و ميدان را در اختيار گرفت.
در دقيقه 17 بازيکنان کره جنوبي با يک ضد حمله سريع توپ را به محوطه جريمه ازبکستان رساندند که اشتباه ''احمدوف'' باعث شد تا ''کا جائه چول'' مهاجم جوان کره جنوبي با يک ضربه دقيق گل نخست اين ديدار را به ارمغان بياورد.
در ادامه بازيکنان کره جنوبي حملات خود را ادامه دادند تا ''دونگ وون'' 2 مرتبه و در دقايق 28 و 39 گلزني کند.
در دقيقه 44 ازبکستان يک ضربه پنالتي به دست آورد که ''الکساندر گيرن ريخ'' آنرا تبديل به گل کرد تا ازبک ها براي ادامه اين ديدار اميدوارتر باشند.
بازي در وقت دوم ، چهره اي مهيج تر بخود گرفت و اين ازبکستان بود که در دقيقه 53 مجددا توسط گيرن ريخ به گل رسيد تا برتري کره جنوبي به حداقل برسد.
در دقايق باقيمانده ، باوجود تلاش دوتيم ، دروازه ها بسته ماند تا در پايان نتيجه 3بر2 بسود کره جنوبي در تابلو نقش ببندد.
کره جنوبي در چهارده دوره گذشته جام ملت هاي آسيا 2 عنوان قهرماني در سالهاي 1956 و 1960، سه عنوان نايب قهرماني در سالهاي 1972، 1980 و 1988 و 3 مقام سومي را در سالهاي 1964، 2000 و 2007 کسب کرده بود. تيم ملي ازبکستان نيز تاکنون هيچ مقامي در جام ملت هاي آسيا کسب نکرده است.
   
دیگه بیداری شب عادتمه     همدم تنهایی من تیک تیک ساعتمه 

آفلاین Ivan

thumbup - اخبار فوتبالی - متا
جام ملت‌های 2011آسیا - ژاپن قهرمان شد
« پاسخ #29 : ۹ بهمن ۱۳۸۹ - ۲۳:۴۸:۳۸ »

فینال جام پانزدهم

ژاپن   1   -   0   استرالیا

تيم ملي فوتبال ژاپن قهرمان شد

تيم ملي فوتبال ژاپن شنبه شب با پيروزي مقابل استراليا به مقام قهرماني پانزدهمين دوره رقابت هاي جام ملت هاي آسيا دست يافت.
   

در اين ديدار که در ورزشگاه خليفه دوحه قطر برگزار شد،‌ تيم ژاپن در وقت هاي اضافي با يک گل از سد استراليا گذشت و بر سکوي نخست اين مسابقه ها تکيه زد.
 ''تاماناري لي''‌ مهاجم جوان تيم ملي ژاپن در دقيقه 109 تنها گل اين ديدار را به ثمر رساند.
 اين بازي با حملات شاگردان آلبرتو زاکروني‌ سرمربي ايتاليايي تيم ژاپن آغاز شد، آنان با پاس هاي تک ضرب و کوتاه سعي داشتند تا به سمت دروازه تيم حريف نزديک شوند اما تجمع بازيکنان استراليا در يک سوم خط مياني،‌ مانع از گلزني ژاپني در لحظات ابتدايي شد.
 تاکتيک تيم استراليا در نيمه نخست، کشاندن توپ به کناره ها و سانتر از جناحين بود تا مهاجمان بلندقامت زردپوش بتوانند در ضربات سر دروازه ايجي کاواشيما‌ سنگربان ژاپن را باز کنند اما تيم کاهيل و ‌هري کيول‌ نتوانستند از فرصت هاي خود به خوبي استفاده کنند.
 درنيمه دوم، بازيکنان تيم استراليا با پرس در ميانه ميدان، اجازه بازيسازي را به هافبک هاي ژاپن ندادند که همين امر باعث شد تا ژاپني ها با حفظ توپ از جناح چپ به سمت دروازه حريف نزديک شوند.
 در خطرناکترين صحنه يوتو ناکاتومو مدافع تيم چپ سانتري را براي شينجي اوکازاکي ارسال کرد که ضربه سر اين مهاجم با اختلاف اندکي به خارج رفت.
 ژاپني ها نيز درنيمه دوم با بستن کناره ها، هافبک هاي استراليا را مجبور به ارسال پاس هاي مستقيم و بلند کردند تا از قدرت ضربات سر مهاجمان اين تيم کاسته شود.
 تاکتيک تيم استراليا نيز در نيمه دوم تعيير کرد به طوريکه آنان سعي داشتند از خلع پشت مدافع ژاپن استفاده کنند اما هري کيول و تيم هاکيل موقعيت هاي خود را به هدر دادند.
 دراواخر نيمه دوم، بازيکنان دو تيم بازي جذاب، درگيرانه و ‌سرعتي را به نمايش گذاشتند اما درامر گلزني ناموفق عمل کردند تا بازي به وقت هاي اضافي کشيده شود.
 جدال نفس گير و پاياپاي دو تيم در وقت هاي اضافي ادامه يافت اما آبي پوشان ژاپن در يک کار گروهي از جناح چپ به گل قهرماني دست يافتند.
 در اين صحنه ، ناگاتومو مدافع پيش تاخته ژاپن سانتري را بر روي دروازه استراليا ارسال کرد که ''تاماناري لي''‌ مهاجم جانشين اين تيم با شوت زيبايي دروازه حريف را باز کرد تا ژاپني ها براي چهارمين بار فاتح جام ملت هاي آسيا شوند.
   
دیگه بیداری شب عادتمه     همدم تنهایی من تیک تیک ساعتمه 


اشتراک گذاری از طریق facebook اشتراک گذاری از طریق linkedin اشتراک گذاری از طریق twitter

xx
اخبار ورزشی

نویسنده CIVILAR

6 پاسخ ها
4024 مشاهده
آخرين ارسال ۲۷ تیر ۱۳۹۰ - ۱۴:۰۴:۵۴
توسط اجـاقـی
 

anything