• linkedin

تالار تخصصی حسابداری در تلگرام


گروه تالار تخصصی حسابداری در تلگرام فعال است و همکاران در محیطی صمیمانه و تخصصی در کنار هم هستند

می توانید در قسمت جستجوی تلگرام
accmeta
را سرچ کرده و یا از لینک زیر وارد شوید

گروه
https://t.me/accmeta/

وارد شوید.


telegram_128-min - راهنمای استراداد اضافه پرداختی مالیات و عوارض بر ارزش افزوده - متا

این گروه جهت تبادل نظر و انتقال تجربه در بین همکاران حسابدار ایجاد شده است.

حضورتان را ارج می نهیم

Google


normal_post - راهنمای استراداد اضافه پرداختی مالیات و عوارض بر ارزش افزوده - متا نویسنده موضوع: راهنمای استراداد اضافه پرداختی مالیات و عوارض بر ارزش افزوده  (دفعات بازدید: 6215 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین A.Ehsani

ماده 13 _ صادرات کالا و خدمت به خارج از کشور از طریق مبادی خروج رسمی مشمول مالیات موضوع این قانون نمیباشد و مالیاتهای پرداخت شده بابت آنها با ارایه برگه خروجی صادره توسط گمرک ( در مورد کالا ) و اسناد و مدارک مثبته ، مسترد میگردد.

ماده 17 _ مالیاتهایی که مؤدیان در موقع خرید کالا یا خدمت برای فعالیتهای اقتصادی خود به استناد صورتحسابهای صادره موضوع این قانون پرداخت نموده اند حسب مورد از مالیاتهای وصول شده توسط آنها کسر و یا به آنها مسترد میگردد . ماشین آلات و تجهیزات خطوط تولید نیز از جمله کالای مورد استفاده برای فعالیتهای اقتصادی مؤدی محسوب می گردد.

تبصره 1_ در صورتی که مودیان مشمول حکم این ماده در هر دوره مالیاتی اضافه پرداختی داشته باشند مالیات اضافه پرداخت شده به حساب مالیات دوره های بعد مؤدیان منظور خواهد شد و در صورت تقاضای مؤدیان اضافه مالیات پرداخت شده از محل وصولی های جاری درآمد مربوط مسترد خواهد شد.

تبصره 4 _ مالیات بر ارزش افزوده و عوارض پرداختی مؤدیان بابت کالا های خاص موضوع تبصره ماده 16 و بند های ب ، ج ، د ، ماده 38 این قانون صرفاً در مراحل واردات ، تولید و توزیع مجدد آن کالا ها توسط وارد کنندگان ، تولید کنندگان و توزیع کنندگان آن قابل کسر از مالیاتهای وصول شده و یا قابل استرداد به آنها خواهد بود.

تبصره 5 _ آن قسمت از مالیاتهای ارزش افزوده پرداختی مؤدیان که طبق مقررات این قانون قابل کسر از مالیاتهای وصول شده یا قابل استرداد نیست جز هزینه های قابل قبول موضوع قانون مالیاتهای مستقیم محسوب میشود.

تبصره 6 _ مبالغ اضافه دریافتی از مؤدیان بابت مالیات موضوع این قانون در صورتی که ظرف سه ماه از تاریخ درخواست مؤدی مسترد نشود مشمول خساراتی به میزان 2 درصد در ماه نسبت به مبلغ مورد استرداد و مدت تأخیر خواهد بود.

تبصره 7 _ مالیاتهایی که در موقع خرید کالا ها و خدمات توسط شهرداریها و دهیاری ها برای انجام وظایف و خدمات قانونی پرداخت می گردد طبق مقررات این قانون قابل تهاتر و یا استرداد خواهد بود.

موارد غیر قابل استرداد


ماده 17 _

تبصره 2_ در صورتی که مؤدیان به عرضه کالا یا خدمات معاف از مالیات موضوع این قانون اشتغال داشته باشند و یا طبق مقررات این قانون مشمول مالیات نباشند مالیاتهای پرداخت شده بابت خرید کالا یا خدمت تا این مرحله قابل استرداد نمی باشد.

تبصره 3 _ در صورتی که مؤدیان به عرضه توام کالا ها یا خدمات مشمول مالیات و معاف از مالیات اشتغال داشته باشند صرفأ مالیاتهای پرداخت شده مربوط به کالا ها یا خدمات مشمول مالیات در حساب مالیاتی مؤدی منظور خواهد شد.



Linkback: https://irmeta.com/meta/b1054/t2587/

بنر قبل از دومین ارسال در مرجع مالیات بر ارزش افزوده

آفلاین A.Ehsani

ضوابط و شرایط استرداد:(مهم)

1-طبق ماده 18 ثبت نام کرده باشیم.

2-متقاضی استرداد حتما" باید اظهارنامه دوره مالیاتی را بر اساس ماده 21 تکمیل و ارسال کرده باشد.
تبصره: درصورت عدم تسلیم اظهارنامه اضافه پرداختی مودی در این دوره قابل استرداد نیست و در اختیار سازمان با رسیدگی حسابرسی قابل انتقال به حساب مالیات و عوارض دوره بعد خواهد بود.

3-درخواست استرداد منوط به وجود اضافه پرداختی(مازاد مالیات و عوارض) و انتخاب روش دو بخش ج مندرج در اظهارنامه تسلیمی هر دوره مالیاتی میباشد.

تبصره: درصورت درخواست استرداد مودی می بایست علاوه بر درج درخواست استرداد در فرم اظهارنامه , فرم درخواست استراداد (نموه ذیل) تکمیل و حداکثر ظرف سی روز از انقضای مهلت تسلیم اظهارنامه و عدم ارائه فرم درخواست استرداد در مهلت مقرر(سی روز) درخواست استرداد کان لم یکن تلقی واضافه پرداختی مودی با رعایت سایر مقررات مربوطه (از جمله اختیار سازمان به رسیدگی و حسابرسی) به حساب مالیات و عوارض دوره بعدی منظور خواهد شد.

4-کلیه مودیان مکلفند کلیه اسناد و مدارک معاملات خود را ثبت و نگهداری نموده و درصورت لزوم به درخواست اداره امور مالیاتی بر ارزش افزوده تحویل نمایند.

5-مودیان نظام مالیات بر ارزش افزوده که متقاضی استرداد میباشند,مکلفند همراه فرم تکمیل شده درخواست استرداد و یا حداکثر ظرف 30 روز از انقضای مهلت تسلیم اظهارنامه اسناد و مدارک مثبته را به اداره امور مالیاتی ذیربط ارائه دهند.

6-کلیه صورت حسابهای خرید و فروش مودیان(به استثنای موارد خاصی که از سوی سازمان امور مالیاتی اعلام میشود) بایستی در چارچوب مفاده ماده 19 قانون مالیات بر ارزش افزوده صادر شود.بدیهی است آن قسمت از مدارک خرید کالا(صورتحساب خرید) که مطابق با نمونه سازمان امور مالیاتی کشور و با رعایت مقررات و ضوابط مربوطه نباشد به عنوان اعتبار مالیاتی قابل قبول نبوده و وجه مربوطه مسترد نخواهد شد.

نقل قول
  ماده19ـ مؤديان مكلفند در قبال عرضه كالا يا خدمات موضوع اين قانون، صورتحسابي با رعايت قانون نظام صنفي و حاوي مشخصات متعاملين و مورد معامله به‌ ترتيبي كه توسط سازمان امور مالياتي كشور تعيين و اعلام مي‌شود، صادر و ماليات متعلق را در ستون مخصوص درج و وصول نمايند. در مواردي كه از ماشين‌هاي فروش استفاده مي‌شود، نوار ماشين جايگزين صورتحساب خواهدشد.


آفلاین A.Ehsani

لینک کل مقررات استراداد و فرمها:

http://www.vat.ir/Assets/PDF/IranVAT_RefundInstruction.pdf

بنر بعد از آخرین ارسال در مرجع مالیات بر ارزش افزوده


اشتراک گذاری از طریق facebook اشتراک گذاری از طریق linkedin اشتراک گذاری از طریق twitter

xx
فرق بین مالیات بر ارزش افزوده و عوارض

نویسنده behrouz.sa712

1 پاسخ ها
6658 مشاهده
آخرين ارسال ۱۰ مهر ۱۳۹۱ - ۱۴:۱۸:۴۹
توسط DELFAN
xx
آیا منظور از عوارض و مالیات قبض تلفن همان مالیات ارزش افزوده هست؟

نویسنده مهدی قاسمی

1 پاسخ ها
1468 مشاهده
آخرين ارسال ۱۹ مهر ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۴:۱۱
توسط ابراهیمی
xx
تجمیع عوارض و مالیات بر ارزش افزوده

نویسنده حبیبی

3 پاسخ ها
2553 مشاهده
آخرين ارسال ۱۰ آذر ۱۳۹۲ - ۰۰:۲۴:۳۲
توسط MAZIARDM
xx
بستن حساب مالیات بر ارزش افزوده و عوارض

نویسنده تراورتن

12 پاسخ ها
6821 مشاهده
آخرين ارسال ۳ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۳:۳۳:۴۹
توسط مصطفی شریعتی
xx
ثبت مالیات ارزش افزوده پرداختی به دارایی

نویسنده محمد محمدی

2 پاسخ ها
1762 مشاهده
آخرين ارسال ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۶:۵۶
توسط محمد محمدی
xx
واردات بنزین از مالیات بر ارزش افزوده و عوارض معاف شد

نویسنده tali_1367

0 پاسخ ها
668 مشاهده
آخرين ارسال ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۰۴:۲۲:۵۰
توسط tali_1367