حلوای انگشت پیچ
مواد لازم:
آرد یک پیمانه
روغن مایع 1 پیمانه
شیر یک پیمانه
گلاب یک دوم پیمانه
عسل یک پیمانه
دارچین 1 قاشق مرباخوری
خلال بادام وپسته برای تزئین
زعفران به مقدار کم
طرز تهیه:
ابتدا آرد را در تابه ریخته تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود سپس روغن را اضافه کرده و هم می زنیم شیر را درون ظرف دیگری ریخته سپس گلاب را اضافه کرده زعفران را به آن اضافه کرده وقتی شیر گرم شد شعله را خاموش کرده عسل را اضافه می کنیم مواد مایع را به آرد و روغن اضافه کرده هم زده تا جا بیافتد این حلوا نباید زیاد سفت باشد همانطور که از اسمش پیداست باید دور انگشت پیچیده شود در آخر خلال بادام و پسته را به آن می افزائیم این حلوا مخصوص شهرهای جنوبی کشور است .
لازم به ذکر است که تفاوت این حلوا استفاده از شیر بجای آب می باشد)
این هم یک روش دیگر
مواد لازم:
1- آرد................. 1 پيمانه
2- شكر................... 1 پيمانه
3- گلاب ..................1 پيمانه
4- زعفران................. به مقدار لازم
ابتدا زعفران و شكر را در گلاب ريخته و داغ كنيد و بعد آرد و روغن را در ماهيتابهاي به هم بزنيد تا به رنگ قهوهاي درآيد و بعد گلاب داغ شده را در آن بريزيد و هم بزنيد و وقتي خوب و بدون گلوله شد، در بشقاب بريزيد.
منبع : یاران امین
گرد آوری:گروه آشپزی وتغذیه سایت تبیان زنجان