تالار گفتگوی تخصصی متا

بخش عمومی تالار و آشنایی با متا => تالار مشترک بین تخصصها => نويسنده: amirmohamad در ۱۷ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۸:۵۵:۱۵

عنوان: اعتماد به نفس
رسال شده توسط: amirmohamad در ۱۷ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۸:۵۵:۱۵
سلام دوستان عزیز
دوستان خواهشمندم راههای ساده و عملی افزایش اعتماد به نفس رو بیان کنید
باتشکر
عنوان: پاسخ : اعتماد به نفس
رسال شده توسط: A.Ehsani در ۱۷ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۹:۲۹:۳۰
سلام

امیرمحمد سخت ترین کار ممکن در زندگی هر فرد است. ساده نیست و اینطور بهت بگم اعتماد به نفس هر فرد از زمان جنین تا کودکی شکل میگیرد و تا جوانی تکمیل میشود حال اگر ضایعه ای هست جبرانش نیاز به زحمات زیادی دارد که توی این کار تقریبا تجربیات جالبی برای خودم دارم. البته کامل درست نمی شود ولی بهبود حاصل خواهد شد.
عنوان: پاسخ : اعتماد به نفس
رسال شده توسط: amirmohamad در ۱۷ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۹:۳۵:۲۳
سلام

امیرمحمد سخت ترین کار ممکن در زندگی هر فرد است. ساده نیست و اینطور بهت بگم اعتماد به نفس هر فرد از زمان جنین تا کودکی شکل میگیرد و تا جوانی تکمیل میشود حال اگر ضایعه ای هست جبرانش نیاز به زحمات زیادی دارد که توی این کار تقریبا تجربیات جالبی برای خودم دارم. البته کامل درست نمی شود ولی بهبود حاصل خواهد شد.
سلام استاد
ازتوجه شماسپاسگذارم
اگه بنده گفتم راههای ساده وکاربردی دقیقا منظورم تجربیات میباشد که بتوان اون رو به کار گرفت چون با یک سرچ ساده دراینترنت کلی راههای افزایش اعتمادبه نفس بهت پیشنهد میده
درهرصورت اگر قابل بیان است بفرمایید،خوشحال میشم تجربیات شمارو بشنوم
باتشکر
عنوان: پاسخ : اعتماد به نفس
رسال شده توسط: A.Ehsani در ۱۷ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۹:۵۵:۳۲
بله حتما"

تمامی موضوع به سلطان درون ما بر میگردد. اون کسی که فرمانروای ماست و همیشه در تفکر است. شاید خود شما همیشه از چیزی رنج میبری با اینکه میدانی فکرت راجع بهش غلط است ولی باز هم این فکر دست بر دار نیست گویا این سلطان با خود شما عناد دارد.
تغییرات من برتر کار خیلی سختی است گاها" روانشناسان روشهای مختلفی توصیه میکنند شامل:
هیپنوتیزم
رفتاردرمانی
تمرینات روحی و جسمی
گاها" دارو
بخش عمده مشکل در میان خانواده است مثلا" در خانه ای هستیم که یک پدر زورگو وجود دارد و فرزندان از اعتماد به نفس کمی برخوردارن در این شرایط هر چقدر زحمت میکشیم هنگام مراجعه به منزل ازبین میرود.
اما در کل بجز افرادی که مشکل دارند و این مشکل تبدیل به یک بیماری شده است که بحثش جداست توصیه من برای افزایش عزت نفس است که یک پله فراتر از اعتماد به نفس در افراد است.

در این شرایط باید اعمال و افکار خود را بصورت روزمره آنالیز کنیم سپس جدولی تهیه کرده و هر شب روند هر روز خود را درجدول قید کنیم.
در این موارد باید سعی کنیم عیوب خود را کم کم و به تدریج رفع کرده و انجام آن را یک منفی و ندادن آن را یک مثبت به خود امتیاز دهیم.
فرض کنید این عیوب من است:
1-خجالتی هستم
2-بدبین هستم
3-حساس و زد عصبی میشوم
4-همیشه خودم رو سرزنش میکنم واحساس گناه میکنم
5-به کسی اعتمادندارم
6-ایمانم به خدا ضعیف است

همگی این رفتارها خوره عزت نفس هستند حتی یکیش زیاد است چه رسد به چند تاش.
حالا از صبح که بیدار میشم یک سری شعار رو رو کاغذ یادداشت میکنم و هر روز قبل از شروع با خودم مرور میکنم و این کار رو مثل نماز چند بار در روز انجام خواهم داد.
من که خجالتی هستم به یکباره فردی اجتماعی نخواهم شد و فوری نمیتوانم جلوی 100نفر متخصص سخنرانی کنم پس برای شروع هر روز باید تمرین کنم. برای تمرین خوب به رفتارخودم فکر کنم گویا من فردی هستم که همش صبر میکنم دیگران با من ارتباط برقرار کنند پس از فردا پیش قدم بشم و تلاش کنم با رفتار متشخص با اطرافیان ارتباط برقرار کنم به موقع صبحت کنم و به موقع به صحبت های آنان گوش دهم و هر کجا که احساس کردم وقت تلف میشود خیلی محترمانه با عذرخواهی به کارم ادامه دهم.کم کم با تمرین بعد از گذشت ماه ها تبدیل به یک عادت در من خواهد شد ولی توجه کنید مثل اعتیاد است اگر رهاش کنید دوباره به حالت اول برمیگردید.

همیشه سعی کنیم به شخصیت خود احترام بگذاریم اگر ما برای خود محترم باشیم و بجای حس گناه حس رضایتمندی داشته باشیم دیگران هم برای ما محترم خواهند بود در اینصورت منفی بافی و بدبینی هم کنار میرود.

به صحبت هائی که همیشه در منزل میکنیم یا خانواده میکنند دقت کنید.این صبحتها اگر راجع به پول است پس ما عاشق پولیم اگر راجع به همسایه و فامیل است ما بدبین هستیم ولی اگر راجع به عشق و زندگی و دانش است ما افرادی نیک اندیش هستیم پس محور صحبت و محافل خود رو درست انتخاب و انجام دهیم.