***براساس اطلاعات اتحادیه مجازی متا شما عضو هیچ یک از گروههای سازمانی متا نیستید *** لطفا در صورت تمایل برای مشارکت و استفاده بهتر از امکانات متا ، فرم عضویت را پرنمایید*** برای این کار برروی همین نوار یا کلمه عضویت کلیک نمایید ...***

بخشهاي فعال

آخرين ارسالهاي هر بخش در همان بخش وجود دارد براي سهولت دسترسي به آخرين مباحث مورد علاقه ، از آخرين ارسالهاي همان بخش استفاده نماييد

بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس
بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس

نویسنده موضوع: اگرمي خواهيد دفاترتان رد نشود 3 موضوع مهم را مد نظر قرار دهيد ...  (دفعات بازدید: 540 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال دیدن موضوع.

1- تمام موضوعات اضافي حذف شود.
2- آئين نامه تحرير دفاتر قانوني مد نظر قرار گيرد.
3-اطلاعاتي بيشتر و يا كمتر از آنچه لازم است ارائه ندهيد(اطلاعات بيشتر گمراه كننده وكمتر محدوديت در رسيدگي ايجاد مي كند).

گروه حرفه ای مدیران مالی

• کاربر فعال
  • تعداد ارسال: 226
  • ایجاد موضوع : 3
  • رای برای مدیریت : 4
  • حسابداری یعنی آخر عشقه یک حسابدار
  • توان محتوا سازی: +28
  • تخصص: حسابداری ، حسابرسی ، نظام مالیاتی
  • سمت: مدیر مالی
سلام دوست نازنینم

حالا یه چیزی در مورد بند 2 که حرفی نداریم هر چی شما بگین به روی چشم

ولی میشه لطف کنید و در مورد بند یک و سه یه توضیحاتی بدین ! آخه ما سالانه کلی دفتر روزنامه و کل می نویسیم و فقط سعی می کنیم بند دو رعایت کنیم !!! حالا این دو مورد رو توضیح بدین ممنونتان خواهم بود

شاد شاد شاد باشید

پاسخ :
« پاسخ #2 : فوریه 05, 2012, 15:49:35 »
0
سنگي كه يك آدم ديوانه به چاهي بندازه خيلي وقتها صدتا مرد عاقل هم نمي تونن درش بيارن

• کاربر فعال
پاسخ :
« پاسخ #3 : فوریه 05, 2012, 17:00:49 »
0
سنگي كه يك آدم ديوانه به چاهي بندازه خيلي وقتها صدتا مرد عاقل هم نمي تونن درش بيارن

ببخشید من یه سوال کردم
نمی دونستم متهم به جنون و دیوانگی خواهم شد !!!

حالا دوست من این سنگی که گفتی یعنی چه ؟
میشه واسه نوشته هاتون یه مثال بزنی لطفا که اصلا بفهمیم چیکار باید بکنیم یا چیکار نکنیم ؟؟

میشه راهنمایی بفرمایید که خدایی نکرده سنگی به چاه کسی نندازیم

ممنونم

شاد شاد شاد باشید

• کاربر متایی
  • تعداد ارسال: 1.418
  • ایجاد موضوع : 64
  • رای برای مدیریت : 12
  • هیچکی یادمون نداده خنده همو ببینیم
  • توان محتوا سازی: +159
  • تخصص: مدیریت
با سلام
خدایی نکرده دوستمون قصد جسارت نداشتند!!!!
منظور دوستمون اینه که در تحریر دفاتر دقت شود و به افراد بی تجربه واگذار نشود تا طبق آئین نامه تحریر شود که گاهی برخی اشتباهات را به هیچ طریق نمی توان درست کرد
آدمی در عالم خاکی نمی آید به دست
عالمی دیگر بباید ساخت و از نو آدمی

• کاربر فعال
  • تعداد ارسال: 207
  • ایجاد موضوع : 1
  • رای برای مدیریت : 8
  • خورشيد جاودانه ميدرخشد در مدار خويش
  • توان محتوا سازی: +31
  • تخصص: كارآموز
  • سمت: دانشجو
پاسخ :
« پاسخ #5 : فوریه 05, 2012, 17:27:06 »
0
سلام 
سئوال آقاي محمدي ، سئوال من هم هست

منظورتان از موضوعات اضافي چيست؟
يعني رويداد مالي بوده كه اضافه ثبت شده است و بعدا بايستي كلا حذف شود؟!

در
1- تمام موضوعات اضافي حذف شود.2- آئين نامه تحرير دفاتر قانوني مد نظر قرار گيرد.
3-اطلاعاتي بيشتر و يا كمتر از آنچه لازم است ارائه ندهيد(اطلاعات بيشتر گمراه كننده وكمتر محدوديت در رسيدگي ايجاد مي كند).
با سلام
خدایی نکرده دوستمون قصد جسارت نداشتند!!!!
منظور دوستمون اینه که در تحریر دفاتر دقت شود و به افراد بی تجربه واگذار نشود تا طبق آئین نامه تحریر شود که گاهی برخی اشتباهات را به هیچ طریق نمی توان درست کرد
سلام سركار خانم
افراد بيتجربه را ديوانه خطاب كردن (مستقيم يا غير مستقيم ) توجيه پذير نيست . اميدوارم منظور ايشان اين هم نباشد
الهي،غريب را غربت وطن است مباد آن كسي كه غربت او را وطن است

• کاربر فعال
خانم آیلان سلام

از لطف و بزرگواری شما ممنونم

راستش متوجه منظور ایشون شدم (در ضمن چون بی تجربه هم نیستم به خودم نمی گیرم و گذاشتم به حساب شوخی )ولی متوجه بند اول و سوم فرامیشاتشون خیر ! اگه شما می دونید مقصودشون چی بوده خوشحال میشم راهنمایی بفرمایید

• کاربر متایی
  • تعداد ارسال: 1.418
  • ایجاد موضوع : 64
  • رای برای مدیریت : 12
  • هیچکی یادمون نداده خنده همو ببینیم
  • توان محتوا سازی: +159
  • تخصص: مدیریت
پاسخ :
« پاسخ #7 : فوریه 05, 2012, 17:44:30 »
0

در سلام سركار خانم
افراد بيتجربه را ديوانه خطاب كردن (مستقيم يا غير مستقيم ) توجيه پذير نيست . اميدوارم منظور ايشان اين هم نباشد
با سلام خدمت شما
فکر می کنم ایشان ضرب المثل درستی نزدند اما با بیان این ضرب المثل خواستند منظورشان را برسانند بله مطمئنا این طور است و اصلا نبایستی افراد بی تجحربه را دیوانه خطاب کرد !!!
فکر می کنم مقصود دوستمون اینه که تمامی مدارک و اسناد را همان ابتدا به ممیز تحویل ندهیم!!!!
البته نمیگم همیشه ،اما بنده خودم برخی موارد مثلا مدارک انبار را و یا کارت انبار و شاید بعضی مواردی که می دونم ممکنه برام دردسر درست کنند را تحویل نمیدهم
آدمی در عالم خاکی نمی آید به دست
عالمی دیگر بباید ساخت و از نو آدمی

سلام دوست نازنینم
حالا یه چیزی در مورد بند 2 که حرفی نداریم هر چی شما بگین به روی چشم
ولی میشه لطف کنید و در مورد بند یک و سه یه توضیحاتی بدین ! آخه ما سالانه کلی دفتر روزنامه و کل می نویسیم و فقط سعی می کنیم بند دو رعایت کنیم !!! حالا این دو مورد رو توضیح بدین ممنونتان خواهم بود
سلام
جناب محمدی و جناب کیانی عزیز بنده بهتر متوجه این موضوع شدم به همین خاطر فکر میکنم که بتونم توضیح بدهم
در مورد اولی یعنی فقط روکش سندها رو بگذاریم و تمام ضمائم رو حذف کنیم یا به قول اقای کیانی عزیز برخی از سندها رو حذف کنیم
ولی در مورد سوم اینکه هرچی ممیز پرسید بگوییم اطلاعات نمی دهیم  یا اطلاعی نداریم
اخه دوست عزیز و بزرگوار هرنکته جایی ... داره
با احترام

پاسخ : parsa81
« پاسخ #9 : فوریه 06, 2012, 16:24:45 »
0
با سلام خدمت تمام دوستان و به نوعي همكاران عزيز
من اول عذر مي خوام از مثالي كه زدم منظورم بي احترامي به كسي نبود
تمام تجربيات پيش آمده را نميشه يكجا بيان كرد شايد با يك مثال ساده براي هركدوم از موارد1و3بتونم كمي موضوع را واضح تر بيان كنم:
 ذيل روكش سندها امضاء حسابدارومدير عامل درج شده ،روكشها امضاء مدير عامل ندارند مميز محترم مي گويد"سندهاي شما مورد تائيد مدير مجموعه شما هم نيست پس چطور من به اينها استناد كنم"البته حرفش بي منطق است ولي يكجورهايي هم درسته وحالابيا درستش كن....در صورتي كه اگر امضاء مدير عامل را نمي گذاشتن چنين حرفي زده نمي شد.
و مثال مورد سوم:به مميز مي گوئيد ما شركتمان بازرگاني است مي خريم و مي فروشيم مي گويد گردش كالا بده...و مشكلات بعدي ،در صورتي كه اگرمي گفتيد ما حواله اي مي خريم و حواله اي مي فروشيم و در پايان سال هم موجوديمان صفر است (و بصورت مستقيم عمل مي كنيم )ديگر مميز سراغ گردش كالا را نمي گرفت .

• کاربر فعال
با سلام خدمت تمام دوستان و به نوعي همكاران عزيز
من اول عذر مي خوام از مثالي كه زدم منظورم بي احترامي به كسي نبود
تمام تجربيات پيش آمده را نميشه يكجا بيان كرد شايد با يك مثال ساده براي هركدوم از موارد1و3بتونم كمي موضوع را واضح تر بيان كنم:
 ذيل روكش سندها امضاء حسابدارومدير عامل درج شده ،روكشها امضاء مدير عامل ندارند مميز محترم مي گويد"سندهاي شما مورد تائيد مدير مجموعه شما هم نيست پس چطور من به اينها استناد كنم"البته حرفش بي منطق است ولي يكجورهايي هم درسته وحالابيا درستش كن....در صورتي كه اگر امضاء مدير عامل را نمي گذاشتن چنين حرفي زده نمي شد.
و مثال مورد سوم:به مميز مي گوئيد ما شركتمان بازرگاني است مي خريم و مي فروشيم مي گويد گردش كالا بده...و مشكلات بعدي ،در صورتي كه اگرمي گفتيد ما حواله اي مي خريم و حواله اي مي فروشيم و در پايان سال هم موجوديمان صفر است (و بصورت مستقيم عمل مي كنيم )ديگر مميز سراغ گردش كالا را نمي گرفت .
مگه سند حسابداری بدون امضا هم میشه ؟
حالا که این جوریه امضای هیئت مدیره رو از صورتهای مالی حذف می کنیم که حسابرسان نتونند چیزی بگن !!!
یا مثلا امضاهای مجاز رو از زیر همه اوراق برمیداریم !!!
یا میشه زیر چک ها رو هم امضا نکرد تا طلبکاران نتونند گیر بدن !!!

در مورد مثال بعدیتون هم حالا این حواله ای می خریم و می فروشیم اگه موجودی باقی موند چیکار کنیم ؟
مگه گردش کالا رو به ممیز بدیم مشکل ایجاد می کنه ؟

این تجارب شخصیتون بود ؟ یا یک سری ساخته های ذهنی ؟؟

ممنون میشم شفاف سازی کنید

« پاسخ #11 : فوریه 06, 2012, 20:31:42 »
0
دوست عزيز من يك سوال مي پرسم شايد تمام جوابها را بشه از اون گرفت
بقول دارايي چي ها هر بستانكاري در صورتحساب بانك به معني درآمد و هر بدهكاري به معني هزينه است وگردش حساب به معني اعتباردهي معنايي نداردو....
 چرا؟
چرا بعضي از مميزين صحبت بالا را مبنا قرار مي دهند و بعضي هم اعتقادي به آن ندارن؟
مميزين به كدام قانون استناد مي كنند؟شايد هيچ قانون وشايد اينها تصورات ذهن شخصي من باشد!
يا تجربه شخصي من!
ولي اين وجود دارد و اجتناب ناپذير است چه بعضي ها خوششان بيايد وچه نيايد؟
اينجا ايران است.

« پاسخ #12 : فوریه 06, 2012, 20:47:50 »
0
موسسات خدمات مالي معمولاً از حسابداران ورزيده اي برخوردارن وآئين نامه تحرير دفاترواز بيشتر قوانين مالياتي اطلاع دارن پس چرا اكثر شركتهايي كه آنها كار خدمات مالي اشان را انجام داده اند پس از رسيدگي مميز (با وجود رعايت كردن تمام اصول نگهداري دفاتر ) علي الراس مي شوندوآنوقت دست به دامن مشاورهاي پير مالياتي با دستمزدهاي آنچناني مي شوند؟كه گاهاً پرونده مالياتي اشان تا سالها باز مي ماند و فكر به عاقبت آن، شب و روز ، انرژي يك صاحب سرمايه رابه خود اختصاص مي دهد چرا؟

• کاربر فعال
دوست نازنینم
اتفاقا دارین با مدیر عامل یکی از همین موسسات حسابداری و خدمات مالی بحث می کنید !

دوست من اون کسایی که ادعای حسابدار بودن دارند و کار خیلی از ماها رو هم خراب می کنند حسابدار نیستند بنده می تونم واسه شرکتها حساب سازی کنم و دفاعیه های مالیاتی رو هم خودم بنویسم و دفاتر هم قبول بشه و علی الراسی هم در کار نباشه
دوست نازنینم شما چند تا موسسه حسابداری (بیشتر موسسات ثباتی ) دیدی فکر می کنید همشون یه جورند !!

دوست نازنینم هیچ ممیزی نمی تونه ادعایی رو که شما در مورد بدهکار و بستانکاری بودن حساب بانکی داشته باشه مگر اینکه بدونند حسابداری که باهاش طرف هستند با دلایل ذهنی پیش میره نه واقعیت های حسابداری
من الان از سال 878 رو یک پرونده مالیاتی کار می کنم و ریالی از اون بابت پرداخت نکردیم !!

موفق باشی

« پاسخ #14 : فوریه 07, 2012, 09:04:32 »
0
همكار محترم
من خودم 6سال حسابرس بودم اين موضوعي كه گفتم مختص شركتهاي ثباتي نيست بلكه طرف صحبتم دقيقاً همكاران محترم و با تجربه خودم در شركتهاي حسابرسي و خدمات مالي است.

موضوعاتی که ممکن است عنوان یا محتوای آن با این موضوع در یکی از تالارهای متا مرتبط باشد

موضوع / نویسنده پاسخ ها آخرين ارسال
3 پاسخ ها
609 مشاهده
آخرين ارسال مه 26, 2010, 13:27:48
توسط A.Ehsani
0 پاسخ ها
212 مشاهده
آخرين ارسال سپتامبر 02, 2010, 11:29:12
توسط iacpabahman
2 پاسخ ها
493 مشاهده
آخرين ارسال اكتبر 18, 2010, 16:12:45