***براساس اطلاعات اتحادیه مجازی متا شما عضو هیچ یک از گروههای سازمانی متا نیستید *** لطفا در صورت تمایل برای مشارکت و استفاده بهتر از امکانات متا ، فرم عضویت را پرنمایید*** برای این کار برروی همین نوار یا کلمه عضویت کلیک نمایید ...***

بخشهاي فعال

آخرين ارسالهاي هر بخش در همان بخش وجود دارد براي سهولت دسترسي به آخرين مباحث مورد علاقه ، از آخرين ارسالهاي همان بخش استفاده نماييد

بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس
بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس

نویسنده موضوع: اگرمي خواهيد دفاترتان رد نشود 3 موضوع مهم را مد نظر قرار دهيد ...  (دفعات بازدید: 540 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال دیدن موضوع.

پاسخ : parsa81
« پاسخ #15 : فوریه 07, 2012, 09:53:02 »
0
همكار محترم
من خودم 6سال حسابرس بودم اين موضوعي كه گفتم مختص شركتهاي ثباتي نيست بلكه طرف صحبتم دقيقاً همكاران محترم و با تجربه خودمان در شركتهاي حسابرسي و خدمات مالي است.

گروه حرفه ای مدیران مالی

• کاربر فعال
  • تعداد ارسال: 226
  • ایجاد موضوع : 3
  • رای برای مدیریت : 4
  • حسابداری یعنی آخر عشقه یک حسابدار
  • توان محتوا سازی: +28
  • تخصص: حسابداری ، حسابرسی ، نظام مالیاتی
  • سمت: مدیر مالی
دوست من سلام

خوشحالم که با همکاران عزیز و با تجربه ای مثل شما هم صحبت می شوم

ولی دوست من اون تجربه ای که شما می گین ریالی ارزش نداره ! چطور ممکنه کسی تجربه چندین ساله حسابداری و حسابرسی داشته باشه و این قدر سوتی بده !!
چیزهایی که شما گفتید نه از نظر علمی و نه از نظر تجربی قابل قبول نیست مگر اینکه دلیل و مثال منطقی برای گفته هایتان بیاورید که عملا قادر به این کار نخواهید بود چرا که تنها چیزی که برای قبولی دفاتر باید به آن استناد گردد آیین نامه تحریر دفاتر می باشد و بندهای یک و سه که شما فرمودید به هیچ کاری نمیاد !!

شاد شاد شاد باشید

سلام
جناب پارسای عزیز فرمایش شما در خصوص توضیحات اضافی و مخصوصا مثالی که زدید نگوئیم خرید و فروش بلکه بگوئیم حواله خریدیم و حواله فروختیم کاملا صحیح است فقط یک مسئله دارد وانهم این است که شما گزارشات خود را بر اساس دفتر دوم ارائه مینمائید و ما در اینجا در خصوص حسابداری قانونی بحث میکنیم نه خلاف قانون چون همه چیز را نمیشود حواله ای خرید و فروخت تازه اگر اینکار ار هم بکنید بازهم باید گردش کالا را ارائه نمائید.در ضمن مدیریکه نمیخواهد برای واحد مالی خود هزینه کند و با شرکتهای ثبات قرارداد میبندندبهتر است که علی الراس شوند و بعد دست به دامن باتجربه ها شوند.البته با قانون جدید کد اقتصادی دیگه جایی برای ثباتهای کم تجربه نمیماند.کمی بررسی کنید این دستور العمل راه خیلی چیزها را بسته حالا هرکسی میتونه 2دفتره کار کنه.
جناب پارسا چناب محمدی ارادتمند هستیم

موضوعاتی که ممکن است عنوان یا محتوای آن با این موضوع در یکی از تالارهای متا مرتبط باشد

موضوع / نویسنده پاسخ ها آخرين ارسال
3 پاسخ ها
609 مشاهده
آخرين ارسال مه 26, 2010, 13:27:48
توسط A.Ehsani
0 پاسخ ها
212 مشاهده
آخرين ارسال سپتامبر 02, 2010, 11:29:12
توسط iacpabahman
2 پاسخ ها
493 مشاهده
آخرين ارسال اكتبر 18, 2010, 16:12:45