***براساس اطلاعات اتحادیه مجازی متا شما عضو هیچ یک از گروههای سازمانی متا نیستید *** لطفا در صورت تمایل برای مشارکت و استفاده بهتر از امکانات متا ، فرم عضویت را پرنمایید*** برای این کار برروی همین نوار یا کلمه عضویت کلیک نمایید ...***

بخشهاي فعال

آخرين ارسالهاي هر بخش در همان بخش وجود دارد براي سهولت دسترسي به آخرين مباحث مورد علاقه ، از آخرين ارسالهاي همان بخش استفاده نماييد

بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس
بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس

نویسنده موضوع: بهترين حالت رويارويي با مميزين دارايي !  (دفعات بازدید: 188 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال دیدن موضوع.

من صاحب يك شركت بازرگاني نسبتاً كوچك مي باشم
دوسال بود پشت سر هم علي الراس مي شدم آنهم به اين دليل كه مميز در رسيدگي به اسناد و مدارك شركتم به تعدادي از اسناد شخصي برخورد كرده بود (كه بعضاً ارتباطي به عمليات تجاري شركت نداشت و كاملاً شخصي بود) ولي مميز به اين دليل كه با تعدادي اسناد ثبت نشده در دفاتر قانوني برخورد كرد دفاترم را رد كرد.
 سال گذشته نگهداري دفاترم را در اختيار يك شركت خدماتي مستقل گذاشتم وآنها هم بر اساس مستندات مرتبط با عمليات شركت دفاترقانوني ام را تنظيم ودر محل دفتر خودشان با مميز رودررو شدن و مميزدر همانجا دفاترقانوني من را رسيدگي كرد و من بدون دغدغه و با آسودگي خاطر عملكرد سال قبل را پشت سر گذاشتم.
تازه با يك حساب سرانگشتي هزينه ايي كه من براي اين خدمات متحمل شدم نصف هزينه سالهاي87 ويا حتي 88بوده واين تجربه خوبي براي من بود.
دوست داشتم دوستان خودم را در جريان اين تجربه  بگذارم.
اميدوارم كه هيچوقت شركت شما با يك مميز دچار چالش نشود.

گروه حرفه ای مدیران مالی

• گروه مدیریت
  • تعداد ارسال: 4.099
  • ایجاد موضوع : 644
  • رای برای مدیریت : 82
  • متحد ایران متا
  • توان محتوا سازی: +1075
  • تخصص: حسابداری
  • سمت: مدیرمالی
سلام

از قدرشناسی شما سپاسگزارم.

یک مشکلی که تقریبا" شایع است بدلیل عدم وجود اعتماد اکثرا" ما خود تلاش میکنیم کارهائی تخصصی که درآن تخصص نداریم انجام دهیم بعنوان مثال گوشی خراب میشود پیچ گوشتی میندازیم بازش میکنیم و ضایعه آن به شکلی خواهد شد که 500 هزارتومان گوشی کامل از بین میرود درحالی که یک متخصص باگرفتن 20هزار تومان ظرف یک دقیقه تعمیر میکند.
به این دلیل حسابداری کار حسابداران با تجربه است و این در اصل به سود صاحبان مشاغل و موسسات است که از حضور حسابداران خوب استفاده کنند.
با کارهات خدارو دلخورنکن

موضوعاتی که ممکن است عنوان یا محتوای آن با این موضوع در یکی از تالارهای متا مرتبط باشد

موضوع / نویسنده پاسخ ها آخرين ارسال
0 پاسخ ها
229 مشاهده
آخرين ارسال مارس 28, 2010, 01:37:13
توسط CIVILAR
0 پاسخ ها
362 مشاهده
آخرين ارسال سپتامبر 15, 2010, 13:46:50
توسط nadi
0 پاسخ ها
729 مشاهده
آخرين ارسال سپتامبر 21, 2010, 11:28:04