***براساس اطلاعات اتحادیه مجازی متا شما عضو هیچ یک از گروههای سازمانی متا نیستید *** لطفا در صورت تمایل برای مشارکت و استفاده بهتر از امکانات متا ، فرم عضویت را پرنمایید*** برای این کار برروی همین نوار یا کلمه عضویت کلیک نمایید ...***

بخشهاي فعال

آخرين ارسالهاي هر بخش در همان بخش وجود دارد براي سهولت دسترسي به آخرين مباحث مورد علاقه ، از آخرين ارسالهاي همان بخش استفاده نماييد

بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس
بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس

نویسنده موضوع: عالم ذر و آفرينش !  (دفعات بازدید: 1186 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال دیدن موضوع.

• کاربرپرکار
  • تعداد ارسال: 268
  • ایجاد موضوع : 17
  • رای برای مدیریت : 2
  • به زندگی لبخندبزن
  • تخصص: حسابداری وحسابرسی
  • سمت: مدیر شرکت خدمات مالی
پاسخ : عالم ذر و آفرينش !
« پاسخ #90 : ژانویه 17, 2012, 12:27:36 »
سلام
اختلاف در بین مسلمانان بعد از حضرت رسول عمیق شد در خصوص وضو فقه شیعه قائل به حدیث ثقلین و نفسیر قران است که اهل سنت به ان قائل نیستند و به ظاهر کلام قران بسنده میکنند که در قزان ذکر شده دستها را بشوئید تا ارنج به همین خاطر ایشان از سر پنجه تا ارنج را زیر اب میبرند ولی شیعه میگوید سیره حضرت رسول و ائمه شستن از ارنج تا نوک انگشت است که این تفاوت از اهمیت بالایی برخوردار نیست چون مهم این است که با وضو و خضوع در محضر خدا باشیم ولی اختلافات اساسی تری وجود دارد که انها باید مرتفع شود که مستلزم عدول دو طرف از احساسات است و اهل سنت و شیعه از بی احترامی به هم بپرهیزند ما هردو یک خدا و یک قبله و یک کتاب داریم توجه کنیم که امامان ما با اهل سنت در یک شهر زندگی میکردند و با انها در یک مسجد نماز میخواندند و بی احترامی به یکدیگر نداشتند پس ما هم باید پیرو انان باشیم.ولی وهابیت باید برچیده شود چون نه اهل سنت را قبول دارد و نه شیعه و نه هر دین دیگری را که اگر ایشان بی دین و مشرک باشند خیلی بهتر میشود با ایشان کنار امد
جناب رئیسی من زیاد مذهبی نیستم و برای تمام ادیان ومذاهب ارزش واحترام قائل هستم(خدا پرستان)ولی واقعیتش نسبت به اهل سنت نظرم کاملا فرق داره چون من ازنزدیک باآنها برخوردداشتم ومطوئن هستم که درخرافه کامل به سرمیبرند دلیلش هم دشمنی بااهل بیت هستش
برای مثال :شایدباورنکنیدکه ماروز اربعین برای یکی ازهمسایه ها که سنی بود شله زرد نذری بردیم ولی باکمال بی شرمی قبول نکرد ومیگفت ما روز مردن ابن ملجم نذری میدیم ما اعتقادبه این نذرشمانداریم

« پاسخ #91 : ژانویه 17, 2012, 12:42:21 »
سلام
امیر محمد عزیز در بین اهل سنت هم اختلاف بسیار زیاد است که ایشان قائل به 4صحیح بیشتر نیستند(صحیح نام کتب فقهی اهل سنت است)و از نکات ضعف فقه سنت این است که به غیر ازاین 4کتاب مرجع دیگر فقهی ندارند.ولی هستند اهل سنتی که با شیعیان در تمام مراسمهای شهادت ائمه شرکت میکنند نمونه اش بمبم گذاری سال گذشته چابهار در عاشورا که تعداد زیادی از اهل سنت در زمان عزا داری به شهادت رسیدند و تعدادی از ایشان بعنوان نیروهای امنیتی در جلسه حضور داشتند که به شهادت رسیدند که اگر شهید گلمکانی نبود بمب گذار وارد صحن اصلی مسجد میشد.
اقا رضا علت اصلی وجود اختلاف از زنان امام صادق ع در این است که در ان دوره امام توانستند مباحث علمی و عملی داشته باشند و به گسترش اسلام بپردازند البته نه با شمشیر که باعث شد مسلمانان به وجود این اختلافات پی ببرند.

« پاسخ #92 : ژانویه 17, 2012, 13:00:00 »
جناب رئیسی من زیاد مذهبی نیستم و برای تمام ادیان ومذاهب ارزش واحترام قائل هستم(خدا پرستان)ولی واقعیتش نسبت به اهل سنت نظرم کاملا فرق داره چون من ازنزدیک باآنها برخوردداشتم ومطوئن هستم که درخرافه کامل به سرمیبرند دلیلش هم دشمنی بااهل بیت هستش
برای مثال :شایدباورنکنیدکه ماروز اربعین برای یکی ازهمسایه ها که سنی بود شله زرد نذری بردیم ولی باکمال بی شرمی قبول نکرد ومیگفت ما روز مردن ابن ملجم نذری میدیم ما اعتقادبه این نذرشمانداریم

امير خان سلام
فقط يك چيز و خلاص

نماز بي ولاي او عبادتي است بي وضو
به منكر علي بگو نماز خود قضا كند!

چون نبايد بحث رو ادامه بديم خيلي سخت نگير !

موضوعاتی که ممکن است عنوان یا محتوای آن با این موضوع در یکی از تالارهای متا مرتبط باشد

موضوع / نویسنده پاسخ ها آخرين ارسال
1 پاسخ ها
649 مشاهده
آخرين ارسال مارس 07, 2010, 23:09:10
توسط امیر شهباززاده
0 پاسخ ها
177 مشاهده
آخرين ارسال ژوئن 06, 2010, 04:56:40
توسط CIVILAR
1 پاسخ ها
662 مشاهده
آخرين ارسال ژوئن 06, 2010, 13:42:38