***براساس اطلاعات اتحادیه مجازی متا شما عضو هیچ یک از گروههای سازمانی متا نیستید *** لطفا در صورت تمایل برای مشارکت و استفاده بهتر از امکانات متا ، فرم عضویت را پرنمایید*** برای این کار برروی همین نوار یا کلمه عضویت کلیک نمایید ...***
آخرين ارسالهاي هر بخش در همان بخش وجود دارد براي سهولت دسترسي به آخرين مباحث مورد علاقه ، از آخرين ارسالهاي همان بخش استفاده نماييد
0 کاربر و 6 مهمان درحال دیدن موضوع.
پرواز در هوای خیال تو دیدنی ستحرفی بزن که موج صدایت شنیدنی ستشعر زلال جوشش احساس های مناز موج دلنشین کلام تو چیدنی ستیک قطره عشق کنج دلم را گرفته استاین قطره هم به شوق نگاهت چکیدنی ست
امیر محمدا سلاماتاپیکت شبیست به تاپیک سلطانابابت این تاپیک تشکر هزار بارهاامید ست که روید درآن استعدادها[/size] ساقیا آمده است شب یلدا یاران به فال نیک بنگرید این طیبه جونم پونت کجا رفت پی کدامین شیطنت برباد رفت؟یا طیبا داری از انوشه خبر ز شیطنت ها وتاپیکهایش خبرطیبه جونم مددی نما تو خود کامل کن این نامهاببخشید گر تکراری بوده استفقط جهت یاد آوری رفیقی بوده است
بی تو ،جايي در اين دنياي بزرگ ندارم ، و تنهاتر از من ديگر تنهايي نيست! ...زیرا که اين قلب کوچک و پر از عشق مرا در قلبت طلسم کرده اي و نگذاشتي هيچ کس ديگر قلب مرا از تو بگيرد ! اينبار با فرياد ، با چشمهاي گريان ، با قلبي عاشق ، و با احساسي پر از دوست داشتن ميگويم که دوستت دارم طیبه جونم ...
بهر دوست جان دادنم رواست که هر چه غیر این باشد خطاست عزیزدلی و جز دوست ندارم کس اندر این وادی بی دادرس ای همنفس لحظه های تنهایی وقتست که نزد دوست بازآیی
هر کلامی من به مهر گفتم با توامآنچه در شعرم سرودم با توامبی تو گردد اين دلم بی تاب و تنگگر نباشی همکلامم با توامخسته در اين کوره راه زندگیدست در دستت گرفتم باتوامآمدی همراه من در کوی غممن نشستم غصه خوردم با توامباتوام من باتوام باز باتوامتا تو باشی درکنارم باتوام ...
تو همه ماه منی یارمنی شاه منی تو همان دوست گرانقدر منی تو همان شادی دنیای منی تو منی ومن توام بی تو من غریب وتنهاتو ی دنیای وانفسا با تو اما من پر از شادی وشورم پر دنیای غرورمپر یک دنیا سرورم
باتو همیشه شادمبی تو تنها و غمگینبا تو دنیام بهشتهبی تو زندون تاریکبا تو گلا وا میشنبی تو پژمرده میشنبا تو عشقو معنی میکنمبی تو عشقو زمین گیر میکنمبا تو شادم با تو خوبمبی تو تنهام بی تو رسوامبی تو من نمیتونم نمیکشمبی تو من کم میارم دق میکنم
مرحبا ای پیک مشتاقان بده پیغام دوستتا کنم جان از سر رغبت فدای نام دوست.درود بر سرکار خانم مرضیه عزیز و شوق و ذوق زیبای او....
گفته بودند شکری الحق سخن تو شکری بود در این تلخستان گفته بودند گلی الحق که گلی سروده ات امیدبود در این شورستان