***براساس اطلاعات اتحادیه مجازی متا شما عضو هیچ یک از گروههای سازمانی متا نیستید *** لطفا در صورت تمایل برای مشارکت و استفاده بهتر از امکانات متا ، فرم عضویت را پرنمایید*** برای این کار برروی همین نوار یا کلمه عضویت کلیک نمایید ...***

بخشهاي فعال

آخرين ارسالهاي هر بخش در همان بخش وجود دارد براي سهولت دسترسي به آخرين مباحث مورد علاقه ، از آخرين ارسالهاي همان بخش استفاده نماييد

بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس
بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس

نویسنده موضوع: NOKIA 6500 slid  (دفعات بازدید: 237 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

• کاربر نیمه فعال
  • **
  • تعداد ارسال: 88
  • ایجاد موضوع : 11
  • رای برای مدیریت : 1
  • خدايا ، يادم بده ، يادم باشه ، يادت باشم
  • توان محتوا سازی: +12
  • تخصص: حسابداری
NOKIA 6500 slid
« : دسامبر 30, 2011, 21:19:18 »
0
سلام ، گوشیم نوکیا۶۵۰۰اسلاید به تازگی مشکل خیلی پیداکرده دارم کارمیکنم باگوشی صفحه سیاه و سفید میشه چنددقیقه دوباره به حالت عادی برمیگرده یاواردبرنامه ای که نصب کردم یاواردقسمت بازیها میشم قفل میشه باید باطری گوشی دربیارم دوباره روشن کنم یا تم گوشی از مموری انتخاب میکنم بعد یک ساعت صفحه نمایش سفیده، به نظرتان چیکارکنم؟؟ بااحترام
خدايا ، يادم بده ، يادم باشه ، يادت باشم

فروشگاه پایا آنلاین

پاسخ : NOKIA 6500 slid
« پاسخ #1 : دسامبر 31, 2011, 00:13:44 »
0
سلام
سرکار خانم سپیده گرامی گوشیهای 6500نوکیا از علاقمندیهای بنده است و خیلی دوستش دارم ولی عمر مفیدش دیگه تمام شده است سعی کنید عوضش کنید البته بنده گوشیم را عوض کردم ولی هنوز چشم به 6500دارم.اما به جهت تعمیر باید عرض کنم به احتمال بالا سیستم شما ویروس گرفته و باید فلش کنید.الان دوره جاوا و سیمبین سرامده اندروید و مک حرف اول را میزنند.

موضوعاتی که ممکن است عنوان یا محتوای آن با این موضوع در یکی از تالارهای متا مرتبط باشد

موضوع / نویسنده پاسخ ها آخرين ارسال
0 پاسخ ها
328 مشاهده
آخرين ارسال مه 03, 2010, 12:04:06
توسط امیر شهباززاده
0 پاسخ ها
383 مشاهده
آخرين ارسال اوت 31, 2010, 12:15:54
توسط امیر شهباززاده