***براساس اطلاعات اتحادیه مجازی متا شما عضو هیچ یک از گروههای سازمانی متا نیستید *** لطفا در صورت تمایل برای مشارکت و استفاده بهتر از امکانات متا ، فرم عضویت را پرنمایید*** برای این کار برروی همین نوار یا کلمه عضویت کلیک نمایید ...***

بخشهاي فعال

آخرين ارسالهاي هر بخش در همان بخش وجود دارد براي سهولت دسترسي به آخرين مباحث مورد علاقه ، از آخرين ارسالهاي همان بخش استفاده نماييد

بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس
بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس

نویسنده موضوع: نظرسنجي درمورد راي مثبت و منفي به سفارش آقای احساني  (دفعات بازدید: 1797 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

• کاربر فعال
  • تعداد ارسال: 192
  • ایجاد موضوع : 29
  • رای برای مدیریت : 13
  • متحد متا
  • توان محتوا سازی: +84
  • تخصص: حسابداري
  • سمت: كارآموز
لطفا درخصوص نحوه امتيازدهي به ارسالهاي عزيزان نظرات و راهكارهاي خود را بيان فرماييد

با نام و یاد خدا

با سلام و وقت بخیر خدمت دوستان گرامی

در ابتدا از جناب آقا رضا برای ایجاد این تاپیک سپاسگزارم.
برای اینکه نظرات دوستان در تاپیک سلام وقت بخیر به صورت منسجم مشخص باشند و بتوانیم به نتیجه بهتری برسیم، نظرات به صورت نقل قول در این قسمت قرار داده می شود تا از نظرات خوب سایر دوستان در ادامه استفاده کنیم.
لازم به ذکر است مطالبی که در بخش انتقادات و پیشنهادات عمومی (همین بخش) مطرح می شوند در آخرین ارسال های همه تالارهای تخصصی (حسابداری، آمار، روانشناسی و ... ) قابل رؤیت می باشند و سایر دوستان در بخشهای مختلف نیز مطلع خواهند بود.

پیشاپیش از همکاری و نظرات همه دوستان سپاسگزارم

http://irmeta.com/meta/index.php/board,1481.0.html   انجمن انتقادات و پیشنهادات عمومی

1) سرکار خانم آیلان:
جناب آقای کوکبی عرضی داشتم:
نتونستم تاپیکی که برای اظهار نظرها در مورد سایت بود پیدا کنم اینجا عرض می کنم:
اگر امکان دارد پر محتوا یا کم محتوا بودن را از ارسالها کنترل شده باشد یا بردارید
برای رای مدیریتی نبز هر ماه یا هر فصل کلا دوره ای چند نفر کاندید بشوند و رای گیری کنیم اینطور خیلی بهتر نیست؟
چون من بعضا دیدم این رای ها به قصد و قرض می باشد و برخی را بی حوصله و کم تمایل می کند (خود بی صبر و قرارم منظورمه) :-\
خواهشا یک فکر اساسی در این باره بفرمایید

2) پاسخ جناب آقای احسانی:
سلام

سایر دوستان هم لطفا" در این مورد مهم اظهار نظر کنند. هدف ما از ایجاد امتیاز شناسائی افرادی هست که نوشته های آنان محتوای بیشتری دارد و نیز کمتر از کپی پیست استفاده میکنند. حال اگر این موارد چیزی شود جهت رقابت ناسالم یا جدال با هم متاسفانه ما به نتیجه مناسب نمیرسیم. دوستان لطفا" نظر خودشون رو اعلام کنند.

3) پاسخ سرکار خانم آیلان:

با سلام
استاد بنده با چند نفر از دوستان که صحبت کردم گویا این دو ایتم برایشان فرقی نمی کند یعنی مثبت و منفی برایشان مهم نیست،اما برای برخی دیگر که اهمیت دارد البته نه رای مدیریتی فقط پر محتوا یا کم محتوا بودن رو عرض می کنم،در برخی موارد دیدم با قصد قرض می باشد و در برخی موارد هم از روی دوستی و محبت!!!
اگر دوره ای و با شرکت همه افراد در زمان خاص این رای ها باشد خیلی بهتر است

4) پاسخ سرکار خانم آیلان:

در ضمن:
این گونه رای ها را همه می توانند بدهند چه کسی مثل من که اول راهه و یا استادانی مثل شما اما در اون قسمت بالا مشخص نمی شود که چه کسی این رای را داده ،!آیا بار علمی بالایی داشته یا خیر؟این تایید از سمت چه کسی بوده؟می دانید؟
کلا مطلب اینکه ،مثلا بنده آقای ایکس رو قبول دارم و نوشته هاشو دنبال می کنم و هر کسی هم که بخواهد جمله ای خلاف ایشون بگوید در ادامه تاپیک باز گو میشود حال اگر 100 نفر اون بالا مثبت و منفی بدهند باز هم فرقی ندارد مهم نتیجه گیری از تاپیک است که توسط افراد شایسته انجام میشود و همه پی می برند

5) پاسخ جناب آقای احسانی:

به هر حال خیلی از تولیدات اون ور آب در اینجا ممکن است جواب منفی بدهد اما تلاش کنیم ما که ادعا میکنم تحصیل کرده هستیم و تمایل داریم جامعه ای پویا و فهیم داشته باشیم درست عمل کنیم و همین متا بخشی از مراحل آزمایشی زندگی ماست.
خیلی وقتها از کسی عصبی هستیم شاید متنفر ولی به مطلبش که خوب است رای مثبت میدهیم . این یعنی پیروزی من بر نفس خودم چون اون نفر نه هست و نه مطلع خواهد شد ولی من و وجدانم که هست.

راجع به دوره ای بودن نمیتونم اظهار نظر کنم چون فرض کنید زحمات چند وقته یک نفر همش یهو صفر میشه. شاید بتونیم روش رو عوض کنیم مثلا" در اثر فعالیت افراد که امتیازات اضافه میشود تعداد ستاره ها هم اضافه شود.

6) پاسخ جناب آقا رضا:

استاد احساني گل سلام
به نظر ميرسه اگه بات اين موضوع يه تيم تشكيل بدين خيلي بهتر باشه . هر مبحثي رو يه گروه مشخص  پيگيري كنن و امتياز بدن . شخصي نباشه بهتره .

7) پاسخ جناب اقای احسانی:

سلام خدمت آقا رضای گل

البته نا گفته نماند ما بخش گروه ها رو هم داریم دوستان میتونند گروه تشکیل دهند وتوی گروه خودشون کار کنند. رضا جان دقیقا" هدف اصلی متا ایجاد گروه های کاری و تخصصی است و از انفرادی کار کردن گریزانیم. در این رابطه نباید یک گروه رو حاکم کنیم بر نظر همه اعضاء یکی از اعتراضات من توی سایتهای دیگر همین بود که یک گروه برای همه تصمیم میگرفتن. به نظر من بهترین راه نظر سنجی است.

8) پاسخ سرکار خانم آیلان:

خوب استاد حرف شما درست؟اما منی که تازه واردم و تازه کارم بهتر تصمیم میگیرم یا کسانی که کهنه کارند و روی یک سیستم سالها زحمت کشیدند؟آیا نظر من مهمتر است یا نظر آنهایی که هم بی طرف هستند و هم داناتر؟کدامیک؟

9)پاسخ سرکار خانم آیلان:

مثلا یک راهنمایی می کنم یک نفر به من رای مدیریتی داده و دلیلشم گفته قلب رئوف،خوب آیا من با قلب رئوف می تونم مدیر کاملی باشم؟خیر نمیتوانم چون انسانهایی مثل من توان مدیریتی ندارند چراکه همین قلب رئوف هم جلو بسیاری تصمیماتی که لازمند گرفته شوند ولی باعث شکسته شدن دلی شود می گیرد و هم اینکه همین قلب با اندک چیزی شکسته شده و باز هم از تصمیم درست باز می ماند پی یک مدیر باید مقتدر و آگاه و عالم و محکم و منطقی باشد نه اینکه قلب رئوف داشته باشد نمی دونم منظورمو خوب بیان کردم یا خیر
اندیشه نازنینم چون این بخش توسط همه کاربران دیده می شد تو این بخش ادامه دادم اما چشم بقیشو می ریم در تاپیک ارسالی توسط شما
با احترام

10)  پاسخ جناب آقای احسانی:

سلام

برای زندگی کردن خانم آیلان تازه کار و کهنه کار ندارد. شما وارد یک هتل میشوید باید جای تمیز و خوش آب و هوا داشته باشید چه قدیمی هتل باشید چه جدید یا وارد دانشگاه میشوید باید محیط آموزشی مناسب. استاد خوب مطالب خوب داشته باشید و حقوق نفر تازه وارد و قدیمی در این گونه موارد یکسان است. مسلما" دادن یک رای منفی به شما و یک نفر که امروز وارد شده موثر است ضمن اینکه نفر تازه وارد حساسیت بیشتری نسبت به این موضوع نشان میدهد.
برای یک جامعه رای برای افراد واجد شرایط یکسان است و رای رئیس جمهور با کارگر یکی خوانده میشود چون قوانینی که ما وضع میکنیم باید با پذیرش و حضور اکثریت جامعه ونیز حق حضور آنان باید انجام شود.

11) پاسخ سرکار خانم آیلان:

کاملا متین می فرمایید اما یک کارگر می تواند در جامعه بیشتر تاثیر بگذارد یا دیپلمات؟کدامیک بهتر میاندیشند؟من دانشجو تازه وارد بهتر میتوانم برای دانشگاهم نظر بدهم یا کسی که 2سال در آن دانشگاه درس خوانده و با مشکلات آن بیشتر آشنایی دارد؟کدام یک؟

12) پاسخ جناب آقا رضا:

سلام بعدازظهر متمايل به شبتون بخير وشادي
دوستان خداوكيل يه نظر سنجي كه تو سايت ميشه رو جواب بدين تا بتونيم به يك نتيجه برسيم . اين ذات ايرانيگريمو كمي زير پا بذاريم و بيخيال نباشيم " هرچه پيش آيد خوش آيد" يا" هرچه ديگران گفتند ما هم قبول داريم"خدا نكرده  قشرتحصيل كرده اين جامعه ايم. درمورد راي مثبت ومنفي نظراتتون رو بيان كنيد چه اينجا  يا تاپيك مختص اين موضوع!
ممنون از لطفتون

13) پاسخ جناب آقای احسانی:

رضا جان خودت یک تاپیک جدا بزن دوستان هم لطفا" نظر بدن رضا درست میگه. کمی هم در بحثهای تخصصی شرکت کنیم. بابا خارجیها 3 ساعت کار میکنند 10 دقیقه زنگ تفریح ما 3ساعت تفریح میکنیم 10 دقیقه کار. مزاح
بیاید نظر بدید و آقا رضا هم جمع بندی میکنند.و در نهایت نتیجه گیری.
ستایشگر استادی هستم که اندیشیدن را به من بیاموزد نه اندیشه ها را!
www.irmeta.com | www.payaonline.ir | www.modiranemali.ir | www.iranmeta.org/v1 | www.irmeta.net | www.daftartelefon.com | www.iranmeta.net |

• کاربر متایی
  • تعداد ارسال: 1.418
  • ایجاد موضوع : 64
  • رای برای مدیریت : 12
  • هیچکی یادمون نداده خنده همو ببینیم
  • توان محتوا سازی: +159
  • تخصص: مدیریت
با سلامو خدمت سرکار خانم اندیشه
دوست خوبم در این قسمت عرض کردم فکر می کنم دوستان به این بخش بی تفاوت هستند
نقل قول از: آیلان در دیروز ساعت 14:19:19
با سلام
استاد بنده با چند نفر از دوستان که صحبت کردم گویا این دو ایتم برایشان فرقی نمی کند یعنی مثبت و منفی برایشان مهم نیست،اما برای برخی دیگر که اهمیت دارد البته نه رای مدیریتی فقط پر محتوا یا کم محتوا بودن رو عرض می کنم،در برخی موارد دیدم با قصد قرض می باشد و در برخی موارد هم از روی دوستی و محبت!!!
اگر دوره ای و با شرکت همه افراد در زمان خاص این رای ها باشد خیلی بهتر است

آدمی در عالم خاکی نمی آید به دست
عالمی دیگر بباید ساخت و از نو آدمی

• کاربر جدید
  • *
  • تعداد ارسال: 45
  • ایجاد موضوع : 10
  • رای برای مدیریت : 6
  • عاشق همیشگی همسرم (گیتی عزیزم)
  • توان محتوا سازی: +22
  • تخصص: حسابداری و روان شناسی - کامپیوتر
با سلام خدمت دوستان بزرگوارم
پیشنهاد من برای نحوه امتیاز دهی برای پاسخ ها به نظر من فقط برای سئوال کننده باشد
یعنی اینکه فردی که سئوالی برایش پیش می آید و به دنبال پاسخ آن می باشد به پاسخ هایی امتیاز دهد که واقعا توانسته است مشکل ایشان را رفع کرده و یا اینکه کمکی به حل مشکل کرده باشد.
در واقع هم سئوال کننده مسئول امتیاز دهی به سئوال خودش باشد که تا چه حدی توانسته از دیگران کمک بگیرد و همچنین پاسخ دهنده هم از میزان درستی پاسخ خودش مطلع شود.
در مورد رای مدیریتی هم هر 10 امتیاز مثبت برای هر شخص در یک تالار یک رای برای مدیریت محسوب شود.
یعنی اگر فردی در تالارهای مختلف فعالیت دارد امتیازهایی که می گیرد برای همان تالار باشد
البته این نظر شخصی من است و نظرات دیگر دوستان بسیار محترم و قابل استفاده می باشد
موفق باشید
راه را راهبر خود قرار مده، بلکه راهی ناپیموده را آغاز کن و از خود راهی بجای بگذار.

• کاربر متایی
با سلام خدمت شما جناب آقای نیکپر
خیلی نظر مثبت و کارایی بود و از نظر جنابعالی نهایت تشکر را دارم و خیلی با شما موافقم منتظر نظرات دیگر دوستان عزیزم هستم
با احترام

• سرپرست آزمایشی
  • تعداد ارسال: 1.847
  • ایجاد موضوع : 365
  • رای برای مدیریت : 21
  • يکي باش براي يک نفر،نه تصويري مبهم در خاطر صد نفر.
  • توان محتوا سازی: +481
  • تخصص: حسابداری
  • سمت: حسابدار
با سلام و احترام

آبلان جان قبلا برای من پیش اومده که به خاطر تفاوت عقیده با یکی از کاربران، هر روز بدون استثناء یک امتیاز منفی بهم میداد ( چون هر کسی به یک کاربر خاص در 24 ساعت فقط یک رای میتونه بده)،این اتفاق 12 روز ادامه داشت و من 12 رای منفی در 12 روز گرفتم، این موضوع رو با آقای کوکبی در میون گذاشتم و بیشتر نظرم این بود که بدونم کجا ارسال ضعیف یا بدی داشتم و سعی در اصلاح داشته باشم، که آقای کوکبی زحمت کشیدن و گزینه ای قرار دادن که در هر رای علت رای رو هم میپرسه و تو پیام خصوصی مشخص میشه که تو کدوم ارسال رای داده شده و به چه علت.

به نظر من آیتم های مقایسه ای که در متا هست خیلی کمک می کنه برای سنجیدن کاربر، مثل تعداد رای، توان محتوا سازی، زمان فعالیت کاربر در متا و...

ولی در هر کاری، مواردی پیش میاد که شاید کارایی اون آیتم رو کم کنه.

الان رو نمی دونم ولی زمانی که من تازه عضو شده بودم، کاربر تازه وارد توانایی دادن رای مدیریت و محتوا رو نداشت، و سقف ارسال و فعالیت براش در نظر گرفته بودند، که این به نظر من نقطه قوته.

با این نظر که با توجه به سن عضویت و فعالیت کاربر رای دادن سهمیه بندی بشه موافق نیستم، شاید فردی که 1 ماهه عضو شده از اعضاء قدیمی باسوادتر و شایسته تر باشه.

پیشنهادم باز شدن یک صفحه کوتاه با چند پرسش که دوستان طراحی کنند در زمان رای دادن می تونه به ارزیابی و بررسی رای ها کمک کنه.

جناب نیکپر با احترام، موافق با نظرتون نیستم، گاهی پیش اومده فقط به عنوان خواننده مطلب، از تاپیکی و پاسخ ها استفاده زیادی بردم و رای دادم، بعضی از کاربرها هم عادت به رای دادن ندارند و براشون خیلی فرق نمی کنه، فرض کنید کاربری سوالی پرسیده که کاربر دیگه پاسخ کارشناسانه و کاملی داده، ولی پرسش کننده معتقد به رای دادن نیست، در اینصورت باز هم معیارها واقعی و مصفانه نیست.

در ضمن در اینصورت من به عنوان پاسخ دهنده مطلع هستم که رای منفی و یا مثبت رو چه کسی به من داده و این می تونه غرض ورزی ها رو بیشتر کنه و فک می کنم اکثر پرسش دهنده ها در دادن رای آزادی عمل ندارند و تحت تاثیر روابط قرار می گیرند.

البته این ها نظر های شخصی بنده هست.

با تشکر
هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم

• کاربر متایی
با سلام و احترام

آبلان جان قبلا برای من پیش اومده که به خاطر تفاوت عقیده با یکی از کاربران، هر روز بدون استثناء یک امتیاز منفی بهم میداد ( چون هر کسی به یک کاربر خاص در 24 ساعت فقط یک رای میتونه بده)،این اتفاق 12 روز ادامه داشت و من 12 رای منفی در 12 روز گرفتم، این موضوع رو با آقای کوکبی در میون گذاشتم و بیشتر نظرم این بود که بدونم کجا ارسال ضعیف یا بدی داشتم و سعی در اصلاح داشته باشم، که آقای کوکبی زحمت کشیدن و گزینه ای قرار دادن که در هر رای علت رای رو هم میپرسه و تو پیام خصوصی مشخص میشه که تو کدوم ارسال رای داده شده و به چه علت.
البته این ها نظر های شخصی بنده هست.

با تشکر

دلفان جان با سلام خدمت شما دوست خوبم
نقل قول
الان رو نمی دونم ولی زمانی که من تازه عضو شده بودم، کاربر تازه وارد توانایی دادن رای مدیریت و محتوا رو نداشت، و سقف ارسال و فعالیت براش در نظر گرفته بودند، که این به نظر من نقطه قوته.
خوب من با قسمت موافقم چون کاربر تازه وارد به هیچ مسئله ای اشراف نداشته مگر اینکه مثل کاربران محترم ای سی سی که به تازگی به جمع ما پیوستند باشند

با یانکه میفرمایید آیتم های مقایسه ای بیشتر هست به نظر من همه ما باید به اون سطح از درک برسیم که بی جهت به کسی منفی و مثبت ندهیم بنده خودم به شخصه چندین بار با پیام خصوصی و شخصی مطلع شدم که دلیل منفی مثبتهایم خیلی سطحی و بسته به مسائلی بود که اصلا نه به تاپیک مربوط می شد و نه به بار علمی ربط داشت اکثرا اینطور بوده و شاید هر کدام از ما با این مسئله جور دیگر برخورد کنیم ،مثلا آقا/خانم* با دید باز ولی آقا یا خانم ** با دید دیگر ..
نقل قول
با این نظر که با توجه به سن عضویت و فعالیت کاربر رای دادن سهمیه بندی بشه موافق نیستم، شاید فردی که 1 ماهه عضو شده از اعضاء قدیمی باسوادتر و شایسته تر باشه.

در این باره باید بگم موافق نیستم چرا که کسی که تازه عضوش ده در هفته اول خودشو نشون می دهد کما اینکه رای مدیریتی من که 4-5ماهه عضوم با رای مدیریتی مثلا آقای مرداس که 2هفته است عضوند برابره پس===>این کاملا مشخص است که بار علمی چه کسی در چه حدی میباشد
نقل قول
جناب نیکپر با احترام، موافق با نظرتون نیستم، گاهی پیش اومده فقط به عنوان خواننده مطلب، از تاپیکی و پاسخ ها استفاده زیادی بردم و رای دادم، بعضی از کاربرها هم عادت به رای دادن ندارند و براشون خیلی فرق نمی کنه، فرض کنید کاربری سوالی پرسیده که کاربر دیگه پاسخ کارشناسانه و کاملی داده، ولی پرسش کننده معتقد به رای دادن نیست، در اینصورت باز هم معیارها واقعی و مصفانه نیست.
با این هم موافق نیستم چون در هر دو صورت این افراد وجود دارند که برایشان رای دادن مهم نیست
نقل قول
در ضمن در اینصورت من به عنوان پاسخ دهنده مطلع هستم که رای منفی و یا مثبت رو چه کسی به من داده و این می تونه غرض ورزی ها رو بیشتر کنه و فک می کنم اکثر پرسش دهنده ها در دادن رای آزادی عمل ندارند و تحت تاثیر روابط قرار می گیرند.
پس بهتره این موضوع رو با دید بازتری پیگیری کنیم البته اگر رای دهنده معلوم باشد فکر می کنم خیلی بهتر است الان چون معلوم نیست غرض ورزی بیشتر میباشد اما تون موقع معلوم میشود و نمیتواند بی دلیل نمره منفی دهد چرا که برای بقیه روشن میشود که به چه علت رای داده اگر جواب قانع کننده باشد رای منفی==قصدو نیت سوء

• گروه مدیریت
  • تعداد ارسال: 4.094
  • ایجاد موضوع : 644
  • رای برای مدیریت : 81
  • متحد ایران متا
  • توان محتوا سازی: +1075
  • سمت: مدیرمالی
سلام

به نظر من اگر بتونیم برنامه رو طوری تنظیم کرد که یک فرد نتونه امتیاز منفی مداوم رو بده مثلا" به یک نفر بیشتر از 5 رای منفی در مدت یکماه نتونه بده یا رای های منفی نسبت به مثبت بیشتر از 2برابر نشه. چونکه واقعیت دنیای مجازی این است که انسانها واقعیتهای درونی خود را بیرون میریزند.
برخی برای یادگیری و برخی هم برای تخریب وارد این محیط میشوند و چون پلیسی نیست شروع به تخلف میکنند. به نظر من باید متخلف ها رو کشف کرد و از جمع خارج بشن   تا جامعه با امنیت بهتری کار کنند.
اما نکته مهم این است من یک مطلب رو میخونم میبینم خیلی جالب است و یک رای منفی به آن داده شده پس عقل سلیم به من خوهد گفت رای مثبت رو بدهم تا به کسی که رای منفی داده ثابت کنم شما اشتباه میکنید و برداشت من با شما متفاوت است. حالا به نظر شما وقتی همه ما با احساس مسئولیت در جامعه زندگی کنیم چه اتفاقی می افتد؟
این اتفاق که وقتی یک مطلب مفید در جامعه متا خالص امتیازش منفی شود یعنی تمامی اعضاء متا افرادی منفی هستند و اگر مثبت این افراد مثبت اندیش هستند.
مسئله این است وقتی کسی می اید از رو غرض رای منفی میدهد ما شاهد هستیم پس ما سریع بیایم خنثی کنیم پس این جامعه میتوان گفت پلیس هم دارد.

با کارهات خدارو دلخورنکن

• گروه مدیریت
  • تعداد ارسال: 1.672
  • ایجاد موضوع : 577
  • رای برای مدیریت : 55
  • انسان شکست نمي خورد بلکه دست از تلاش بر ميدارد
  • توان محتوا سازی: +364
  • تخصص: Information Is Power
با سلام و درود

جناب آقای احسانی بزرگوار صد البته این تاپیک برای بررسی آثار مثبت و منفی رای و امتیاز دهی که به نوعی علاوه بر تحلیل این موضوع، نوعی آموزش و بیان کاربری این دو امکان نیز می باشد ایجاد شده است اما از آنجا که تا به این لحظه متا بالغ بر 12000 کاربر فعال شده دارد و از ابتدای فعالیت متا، فقط و فقط دو کاربر به قصد تخریب وارد متا شدند (setayesh88 و meisam) و نیز با توجه به این نکته که اعضای هر جامعه ای، در عین لمس تاثیر مشارکتشان، در صورتی به سمت مشارکت بیشتر در اینگونه امور کشیده خواهند شد که احساس نمایند هر نوع بیان مخالف و یا موافق آنها در هر قالبی (رای، امتیاز، نظر و هر نوع فعالیتی) حمل بر مواجهه با گروه، تلقی نخواهد شد و نیز حاکم بودن این نگاه و فضا، لازمه بوجود آمدن فرهنگ مشارکت است. بنابراین به نظر حقیر با نادیده گرفتن این دو مورد و به منظور حصول نتیجه لازم از این تاپیک و تشدید فضای اعتماد بجای بی اعتمادی و اتهام، گزینه " رای منفی یا امتیاز منفی به منظور تخریب " را از گزینه های قابل بحث خارج نماییم (هر چند راه ساده خنثی نمودن آنرا به شیوایی بیان نمودید) و به سایر آثار مثبت و منفی رای و امتیاز دهی بپردازیم (باز با توجه به تجربه ، قطعا نظر حضرت عالی قابل اتکاست) اما واقعیت این است که انسانها مورد تایید قرار گرفتن را به رد شدن ترجیح می دهند و همین خصیصه زمینه ساز رقابت و رشد است .

هدف از امتیاز توان محتوا سازی و رای، حرکت در مسیر حضور مفیدتر اعضا بدون نیاز به کنترل های لحظه به لحظه مدیران و به حداقل رساندن کنترل هایی از این دست و جایگزین کردن آن بوسیله رفتارهای درون کنترلی هر شخص و نیز تاثیر مثبت، بوسیله تشویقات دیگر اعضا و نهایتا جو مثبت و تاثیر گذار رشد و نیز در صورت نیاز ایجاد توقف رفتار منفی یک شخص در صورت موثر نبودن برخوردهای مثبت (رای و امتیاز مثبت ) و نهایتا دسترسی به معیاری نسبی (تاکید می شود نسبی ) برای انتخاب سرپرستان می باشد.

ضمن تشکر از مشارکت همه عزیزان و سروران امیدواریم با طرح ابهامات و دیدگاه مختلف بتوانیم به یک جمع بندی مثبت برسیم.
                                                                                                                                                                                                                                با تقدیم احترام                                                                       
از ارسال مواردی که قابل طرح به صورت عمومی هستند در پیام خصوصی خودداری بفرمایید!
آموخته ام که به هر چه یقین داشنه باشی محقق خواهد شد و این همان ایمان من است
www.irmeta.com | www.payaonline.ir | www.modiranemali.ir | www.iranmeta.org/v1 | www.irmeta.net | www.daftartelefon.com | www.iranmeta.net |

• کاربر متایی
با سلام خدمت سروران محترم متا
بنده به عنوان یک کاربر ساده عرض می کنم :
نظرات همه دوستان محترم و به جاست و با همه دوستان مواقم اما برخی مسائل هست که اید از نظر برخی دور افتاده باشد و آن اینست :
بر هیچ کسی پوشیده نیست که متا در حال رشد و شکوایی می باشد و روز به روز این وضعیت بهتر و بهتر می شود آیا مدیران و برنامه ریزان سایت باید به جای رشد دادن بیشتر و ترقیب به فضاسازی و ایجاد پیشرفت و شکوفایی بیشتر و مترقی شدن متا بایستی فقط بنشینند و ببینند که چه کسی و چگونه دنبال تخریب دیگران است؟همان وقتی را که می خواهند برای این مسئله بسیار ساده بگذارند بایستی در راه پیشرفت بیشتر انرژی کرده و انشاءا.. نتیجه زحمات را ببینند
مورد بعدی اینست که: شخصی که با یک دیدگاه مثبت وارد این جمع می شود اگر با چنین مسائلی هر روز مواجه شود کم کم سرد شده و به دنبال راه گریز می باشد
این از نظر مدیران پوشیده نیست که هر شخص می تواند این کار ها را با هر کاربری که بخواهد انجام دهد
جناب آقای کوکبی نمی توان کاری کرد که هر کاربر فقط با یک ای پی وارد شود؟این از چند کاربره بودن اشخاص جلوگیری نمی کند؟
قبلا از ایجاد این تاپیک توسط آقای رضا و دیگر مدیران و سخت کوشان تشکر می کنم
با احترام

• گروه مدیریت
  • متحد ایران متا
سلام

شما ببینید توی این یک ماه چند نفر جدید به جمع ما اضافه شده است. حتی یک رای مدیریتی به کسی داده نشده است. به دلیل به نظر من دوستان کمتر مشارکت میکنند در اینکه مشارکت کنند در آینده مکانی که توی آن به نوعی کار و تلاش و اوقات خود را سپری میکنند و برای آنان این تصور وجود دارد که دادن این امتیازات هیچ تاثیری ندارد ولی توی سایتهای دیگری که من حضور داشتم این مشکل بود که ما نفراتی بسیار قوی داشتیم ولی کاربر ساده محسوب میشدند در حالی که مدیرانی داشتیم که تجربه و کارائی مناسبی هم نداشتند خوب کاربران بعنوان اولین استفاده کنندگان از وجود سایت و مدیران آن باید در این امور خودشون رو کنار نکشن و مشارکت کنند و خنثی بودن چیز خوبی نیست.
با کارهات خدارو دلخورنکن

• کاربرپرکار
  • تعداد ارسال: 403
  • ایجاد موضوع : 58
  • رای برای مدیریت : 10
  • متحد متا
  • توان محتوا سازی: +131
  • تخصص: امور مالی
  • سمت: امور مالی
با سلام

راستش امرز من یک تاپیک دیدم که قبلا جواب درستی به سوال کابر داده بودم و حتی پیگیری کرده بودم نمره مثبت نداشتم البته اصلا برای من مهم نیست که مثبت یا منفی بگیرم اگر هر روز منفی بگیرم مهم نیست اما اینکه یک کابر دیگر بیاید و جواب منو به اصلاح خودشان اصلاح نماید و دوباره بگذارد هر چند هیچ دلیلی برای اصلاح وجود ندارد و جواب کاملا صحیح نیباشد چون خودم استفاده کردم و نتیجه گرفتم با این امدن دو نمره مثبت به ایشان داده اند

خیلی بمن برخورد  نمیخواستم اصلا تاپیک ادامه دهم و انگیزه پاسخ دادن از بین برد  ولی بعدا پشیمان شدم که سوال کننده چه گناهی دارد به بابت رفتار اشتباه کسی جواب درست نگیرد

ولی در کل احساس میکنم مثبت و منفی دادن صرفا بر اساس اسم کاربر داده میشود نه مطلب ان  و بار علمی مطلب
بنظر من کلا برداشته شود مگر دوستان بابت مثبت یا منفی کردن عضو سایت شده ایم ایا سایتهای دیگر که چنین قابلیتی ندارد پرکار نبودند
صرفا حداقل هدف من از عضویت در این سایت استفاده از تجربیات دوستان  و در صورت داشتن به اشتراک گذاشتن تجربیاتم میباشد

با احترام

با نام و یاد خدا

با سلام و عرض ادب و با سپاس از نظرات و مشارکت دوستان و همراهان گرامی

جهت اطلاع دوستان عزیز می رساند:

ویژگی های فعلی ابزار توان محتوا سازی در هر ارسال
1) کاربران جدید بعد از داشتن 20 ارسال (که ارسالها تنها در بخش های تخصصی شمارش می گردند) قادر به استفاده از این امکان هستند.

2) امکان ابزار های می پسندم و نمی پسندم در هر ارسال در بخش های تخصصی وجود دارد، که مجموع تمامی امتیازات در مشخصات هر کاربر قابل نمایش است (در حال حاضر امکان امتیاز منفی موقتا از دسترس خارج شده است).

3) در صورت دریافت 4 امتیاز منفی ارسال مربوط در آن موضوع قابل نمایش نخواهد بود و مطالعه کننده تاپیک راحتتر می تواند مطالب بعدی را دنبال نماید.

ویژگی های ابزار رای دهی
1) این امکان برای کاربران بعد از 50 ارسال در بخش های تخصصی، ممکن خواهد بود.

2) امکان رای به یک کاربر در هر 24 ساعت تنها یکبار امکان پذیر است.

3) برای همه عزیزان در صورت تنظیمات حساب کاربری (برای مشاهده نحوه فعال سازی آن می توانید به این تاپیــک که جناب آقای کوکبی توضیح داده اند مراجعه نمایید)، امکان مشاهده دلیل رای و آدرس تاپیک مورد نظر، بدون مشخص شدن نام رای دهنده وجود دارد.

در آخر نیز لازم به ذکر است که ابزارات موجود در هر جامعه ای مباحث خود را دارند و فرهنگ و نحوه استفاده از آن ها نیز مباحث خود را دارند؛ نکته قابل توجه دیگر اینکه ویژگی های عنوان شده تاکنون حاکم بوده است که قابل بحث و تغییر خواهند بود.

با سپاس و تقدیم احترام
ستایشگر استادی هستم که اندیشیدن را به من بیاموزد نه اندیشه ها را!

• گروه مدیریت
  • متحد ایران متا
ﺑﺎﺗﺸﮑﺮﺍﺯﺗﻮﺿﻴﺤﺎﺕ ﺧﻮﺏ ﺷﻤﺎ
با کارهات خدارو دلخورنکن

• کاربر جدید
  • *
  • تعداد ارسال: 45
  • ایجاد موضوع : 10
  • رای برای مدیریت : 6
  • عاشق همیشگی همسرم (گیتی عزیزم)
  • توان محتوا سازی: +22
  • تخصص: حسابداری و روان شناسی - کامپیوتر
با سلام خدمت دوستان عزیز
عرض ادب و احترام به همه دوستان و اساتید محترم
یه درخواستی از کلیه دوستان داشتم
بنظر این حقیر هرکسی که می تواند یه برنامه جامع از نحوه امتیاز دهی و مشارکت دوستان در امتیاز دهی و استفاده از این امتیازها تدوین کند و در یک تاپیک بخصوص ارائه دهد خیلی خوبه و برای اینکه نظرات دوستان را در مورد این برنامه اش جویا شود نیز در این تاپیک پیگیر شود
البته این ک پیشنهاد است و امکان دارد برنامه ای دوستان طراحی می کنند و عالی هم باشد مدیران سایت نتوانند آنرا در سایت پیاده کنند و محدودیت برنامه نویسی وب را داشته باشد. پس در ابتدا مدیران اعلام نمایند تغییرات امتیاز دهی در برنامه سایت و وب اختلالی ایجاد نمی کند و امکانات آن فراهم است.و یا اینکه از چه امکاناتی می تواند استفاده نمود. سپس دوستان اقدام به ارائه برنامه خود بکنند.
با تقدیم احترام مجدد
راه را راهبر خود قرار مده، بلکه راهی ناپیموده را آغاز کن و از خود راهی بجای بگذار.

موضوعاتی که ممکن است عنوان یا محتوای آن با این موضوع در یکی از تالارهای متا مرتبط باشد

موضوع / نویسنده پاسخ ها آخرين ارسال
0 پاسخ ها
1409 مشاهده
آخرين ارسال اكتبر 14, 2010, 11:38:01
توسط A.Ehsani
0 پاسخ ها
208 مشاهده
آخرين ارسال اكتبر 24, 2010, 09:02:21
توسط A.Ehsani
0 پاسخ ها
264 مشاهده
آخرين ارسال نوامبر 13, 2010, 00:48:20