***براساس اطلاعات اتحادیه مجازی متا شما عضو هیچ یک از گروههای سازمانی متا نیستید *** لطفا در صورت تمایل برای مشارکت و استفاده بهتر از امکانات متا ، فرم عضویت را پرنمایید*** برای این کار برروی همین نوار یا کلمه عضویت کلیک نمایید ...***

بخشهاي فعال

آخرين ارسالهاي هر بخش در همان بخش وجود دارد براي سهولت دسترسي به آخرين مباحث مورد علاقه ، از آخرين ارسالهاي همان بخش استفاده نماييد

بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس
بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس

نویسنده موضوع: ارتباط مثبت انديشي و اعتماد بنفس  (دفعات بازدید: 891 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

ارتباط مثبت انديشي و اعتماد بنفس
« : نوامبر 28, 2011, 01:44:36 »
+3
ارتباط مثبت انديشي و اعتماد بنفس

افرادي كه اعتماد بنفس ضعيفي دارند بطور مداوم با خود افكار را مرور مي كنند در حالي كه با جايگزيني مثبت نگري به جاي افكار منفي مي توان از اعتماد بنفس بيشتري برخوردار شد و موفقيت هاي بسيار بيشتري را در زندگي رقم زد. شايد اين مورد براي شما هم پيش آمده باشد كه متوجه شده ايد صحبت كردن در يك موقعيت اجتماعي، براي شما تشويش بوجود مي آورد. در حالي كه وقتي در برابر يك گروه يا در يك جايگاه حرفه اي صحبت مي كنيد كه در واقع نسبت به اطلاعات و دانش خود در آن زمينه هستيد به هیچ وجه با اين مشكل روبرو نمي شويد. به عبارتي زماني كه در برابر جمعيت با گروهي قرار مي گيريد احساس مي كنيد مي خواهيد راهي براي تاثير گذاري بر ديگران انتخاب و خود را به لحاظ اجتماعي طرح كنيد دچار بيشترين تشويش مي شويد هيچ به اين مسئله فكر كرده ايد كه ممكن است اين مشكل به دوران كودكي تان مربوط شود برخورد پدر و مادران با شما در اين دوران چگونه بود؟ آيا همواره از طرف هردو يا يكي از آنها بطور اساسي و حتي بصورت روزانه مورد نكوهش قرار نمي گرفتيد؟ روانكاران معتقـــد به تاثير گذاري عميق دوران كودكي در شكل گيري شخصيت فرد در اين باره مي گويند قطعا اين مشكل ريشه در مسايلي دارد كه در دوران كودكي پيش آمده است و تكرار آن باعث ايجاد ثبات در اين زمينه در فكر و روان فرد شده است . بنابراين ما بايد بپذيريم نگوهش هاي پدر و مادر در زندگي بزرگسالي كودك، تاثير و نمود قابل توجهي خواهد داشت اگر چه چگونگي اين تاثير و آثار آن برای ما كاملا مشخص نباشد و به بررسي خاص نياز دارد بي ترديد اولين گام براي درمان هر مشكل رواني شناخت مقولاتي است كه در ايجاد آن موثر بوده اند بعد از مرحله شناخت و آگاهي است كه بايد راههايي را براي تغيير نگرش و رفتارمان در نظر بگيريم . آيا با مثبت نگري مثبت سخن گفتن و تاكيدات مثبت مي توان اعتماد بنفس لازم را براي ايجاد اين تغييرات در خود بوجود آورد؟ پاسخ اين سوال مثبت است اين روشها به ما كمك مي كند به يك وضعيت مطمئن و پايدار ذهني دست يابيم كه در واقع اساس آن اين تغييرات محسوب مي شود. متاسفانه ما معمولا خود را تخريب مي كنيم كه در نهايت باعث سخت تر و پيچيده تر شدن مشكلات مان مي شود. اين روند بطور اتوماتيك اتفاق مي افتد يك مثال ساده ازاين نوع تخريب مي توان اين تاكيد باشد من برآشفته و مضحك هستم. بنابراين با كسب آگاهي بيشتر نسبت به آنچه انجام مي دهيم ما مي توانيم با انتخاب راههاي سودمند در رفتارمان تغيير ايجاد كنيم قطعا نكوهش دائمي بچه ها يك روش سودمند تربيتي محسوب نمي شود بلكه پدر و مادراني كه معمولا بچه هايشان را مورد تشويق قرار مي دهند در واقع به موفق شدن آنها كمك مي كنند. بي ترديد هر دو روش نكوهش و تحسين در رفتار افراد تاثير گذار است اما بهترين روش تربيتي بر تحسين رفتار خوب و چشم پوشي از رفتار نادرست مبتني است. از اين رو اگر كسي دوران خوبي نداشته است خود بايد تلاش كرده و به خودش كمك كند و شرايطي فراهم سازد كه با اعتماد بنفس كافي و با مجموعه گفتار و رفتار مثبت نگرانه بر آنچه مي خواهد اتفاق بيفتد تاكيد كند. هرگز نكوهش هاي پدر و مادرتان را با خود تكرار نكنيد. درست است اين مسئله در ذهن شما هست اما شما نيازي به تكرار آن نداريد. بنابراين ايجاد تاكيدات جديدي كه بتواند شما را در دستيابي به اهداف تان كمك كند بسيار مهم است شما بايد اين تاكيدات را چند بار در روز تكرار كنيد تا خود به حذف منفي نگري در كليه سطوح زندگي مي انجامد. اين تاكيدات مي تواند اين گونه باشد: من خوشحال هستم، امروز من خوشحال هستم، امروز من واقعا خوشحال هستم. من واقعا مورد توجه هستم و همه مرا دوست دارند. من بطور حيرت آوري در زندگي اجتماعي ام موفــق هستم.

فرستنده مقاله: مسعود رجایی

سلام

با توجه به متن این مقاله شما چگونه فکـــر می کنید؟ در صورت تمایل نظرتون رو بیان کنید.

با سپاس فراوان
ستایشگر استادی هستم که اندیشیدن را به من بیاموزد نه اندیشه ها را!
www.irmeta.com | www.payaonline.ir | www.modiranemali.ir | www.iranmeta.org/v1 | www.irmeta.net | www.daftartelefon.com | www.iranmeta.net |

• کاربر متایی
  • تعداد ارسال: 1.418
  • ایجاد موضوع : 64
  • رای برای مدیریت : 12
  • هیچکی یادمون نداده خنده همو ببینیم
  • توان محتوا سازی: +159
  • تخصص: مدیریت
پاسخ : ارتباط مثبت انديشي و اعتماد بنفس
« پاسخ #1 : نوامبر 28, 2011, 08:27:42 »
+1
اندیشه جون با سلام
از مطلبی که گذاشتی خیلی ممنونم و کاملا موافقم چون کائنات در جهت افکار شما قدم بر می دارند و چنانچه مثبت اندیش باشید و انرژی مثبت بدهید مطمئنن همانگونه به شما باز خواهد گشت اندیشه جوون واقعا از مطالبتون خیلی خوشم میاد
پاینده باشید
آدمی در عالم خاکی نمی آید به دست
عالمی دیگر بباید ساخت و از نو آدمی

« پاسخ #2 : دسامبر 28, 2011, 17:13:57 »
+1
آیلان عزیزم ممنون از نظر قشنگت. ;)

مثبت فکر کردن را تمرین کنید، هر روز!
اگر بدبین هستید و افکاری منفی دارید توقع نداشته باشید که در عرض یک شب، به یک فرد مثبت‌نگر و خوش‌بین تبدیل شوید. اما با تمرین کردن گفت‌وگوی ذهنی شما، کم‌کم مثبت می‌شود و از حالت خود انتقادی بیرون می‌آید و خودپذیری جای آن را می‌گیرد و همین‌طور نسبت به جهان اطرافتان کمتر دیدگاهی بدبینانه خواهید داشت و زیباتر به نظر خواهد آمد. تمرین تفکر مثبت، دید بهتری به شما می‌بخشد. وقتی حالت ذهنی مثبت باشد قادرید از پس هر مسئله‌ای هرچه‌قدر هم استرس‌زا و ناراحت‌کننده باشد به نحو مؤثری برآئید. این توانائی (مثبت‌نگری) به سلامت جسم و روح شما کمک می‌کند و درهای جدیدی را به رویتان می‌گشاید. تمرین روزانه را به یاد داشته باشید.
خوش بینی
نگاه مثبت باید درونی باشد
نگاه مثبت به زندگی به این معنی نیست که لزوما انسان مثبتی باشید یا سعی کنید وقایع غیرقانونی و ناراحت‌کننده را نادیده بگیرید. وقتی به شما گفته می‌شود که یک بیماری حاد دارید یا دچار یک مشکل بزرگ شده‌اید، طبیعی است که آزرده شوید و احساس ناراحتی و شکست کنید، اما با نگاهی مثبت به مسایل زندگی می‌توانید خوش‌بینی را در وجودتان درونی کنید. به این ترتیب، می‌توانید با مسایل زندگی سرسختانه روبه‌رو شوید و آنها را حل کنید. به عنوان نمونه، فرد مبتلا به التهاب مفاصل که دید مثبت درونی ندارد، ممکن است هنگامی که از باز کردن درب یک بطری عاجز می‌ماند، بگوید: «من آدم بی‌فایده‌ای شده‌ام!» اما آنکه دید مثبت درونی دارد، این ناتوانی را می‌پذیرد و به سراغ اموری می‌رود که قادر به انجام آنهاست. داشتن دید مثبت توجه بیشتر داشتن به دوست داشتنی‌های زندگی و گرایش بیشتر به سمت آنهاست.

تـمـریـن:
به‌طور مرتب در طی روز لحظاتی توقف کنید و ببینید مشغول فکر کردن به چیزی هستید. اگر متوجه شدید که بیشتر افکار شما منفی هستند سعی کنید یک نکته مثبت در آنها پیدا کرده و فکرتان را تصحیح کنید.
این قانون ساده را به یاد داشته باشید: هیچ‌وقت به خودتان حرفی نزنید که حاضر نباشید آن حرف را به دیگران بزنید.
در هر روز زمانی را به این کارها اختصاص دهید .
نفس عمیقی بکشید.
ـ به خاطر دو موهبت در زندگی‌تان تشکر کنید.
ـحس آرامش و سپاسگزاری را در طی روز به همراه داشته باشید.
به یاد داشته باشید که در طی روز می‌توانید چند بار این پروسه را تکرار کنید.
حداقل برای یک بار عبارت تأکیدی خاص را در طی روز تکرار کنید.
سعی کنید اثرات مثبت این تفکر جدید در زندگی‌تان را حداقل یک‌بار دیگر در طی روز در ذهنتان مجسم کنید.

زنـدگــے زیـبـاسـت ای زیـبـا پـسـنـد     زنـده انـدیـشـان بـه زیـبـایـی رسـنـد
آنقـدر زیـبـاسـت ایـن بـی بـازگـشت     کـز بـرایـش مـے تـوان از جــان گـذشـت

ذهن ما باغچه ایست...
گل در آن باید کاشت...
تا نروید علف هرز در آن
زحمت کاشتن یک گل سرخ
کمتر از زحمت برداشتن
هرزگی آن علف است.
www.irmeta.com | www.payaonline.ir | www.modiranemali.ir | www.iranmeta.org/v1 | www.irmeta.net | www.daftartelefon.com | www.iranmeta.net |

• کاربر متایی
« پاسخ #3 : دسامبر 30, 2011, 17:59:41 »
0
خواهش می کنم خانمی
زنده باشی
مطالبت بسیار مفید بودند

• گروه مدیریت
  • تعداد ارسال: 4.094
  • ایجاد موضوع : 644
  • رای برای مدیریت : 81
  • متحد ایران متا
  • توان محتوا سازی: +1075
  • تخصص: حسابداری
  • سمت: مدیرمالی
« پاسخ #4 : دسامبر 30, 2011, 19:44:46 »
0
سلام

ممنونم از مطالب خیلی خوب شما.

روند جامعه به شکلی است که خود به خود نگرش منفی را در وجود ما شکل میدهد حتی اگر در خانواده مثبت اندیش بزرگ شده باشیم.

وجود ناهنجاریهای اجتماعی در زمینه های کار و زندگی مانند دوستانی که مدام به ما ضربه میزنند. موقعیت های کاری که بنای آن بر اساس روابط شکل میگیرد. زندگی هائی که بر اساس شخصیت نیست و.....

تک تک این مسائل هر روز به ما نیروی منفی وارد میکند و حالا یا ما باید تسلیم شویم یا واقعیت ها رو بپذیریم و تمرین کنیم چگونه فکر و باور خود را از این مراحل گذر کنیم.

اگر توجه کنید اطراف ما مقدار زیادی مسائل ناراحت کننده وخوشحال کننده وجود دارد که شخصیت ما باعث میشود به کدام یک بیشتر توجه نشان میدهیم. مثلا" همیشه به فقرا و افراد بیکار نگاه کنیم یا همیشه افراد موفق را توجه میکنیم.

خانم اندیشه تمرین خوبی بود اما برای ادامه فرمایش شما باید عرض کنم برخی مواقع لازم است تغییراتی نیز در روند زندگی خود ایجاد کنیم و ساعاتی را حتما" به نیازهای روحی و کسب ارامش خود اختصاص دهند. با طبیعت ارتباط برقرار کنند و با بچه ها و نیز با اجتماع رابطه ای خوب و معقول داشته باشند باعث میشود کم کم انرژی مثبت جذب کنند.
با کارهات خدارو دلخورنکن

« پاسخ #5 : ژانویه 03, 2012, 00:48:01 »
+1
با نام و یاد خدا...

با سلام و سپاس از توجه آقای احسانی گرامی و آیلان عزیز

ضمن سپاس از مطالب مفید شما، در ادامه عرض می کنم که به نظر من هم جامعه و اطرافیان بسیار در داشتن افکار مثبت مؤثر هستند. اما من معتقدم حتی اگر جامعه روندی ناهنجار داشته باشد افراد با باورهای قوی می توانند افکار و اندیشه ای مثبت داشته باشند. بنده بسیار در اطرافم توجه کردم. افرادی که دارای باورهای قوی هستند مثبت اندیش ترند. افرادی که باور قوی دارند و بر باورهایشان استوارند دارای ایمان قوی تری هستند. برخی به ظاهر مومن نیستند اما باورهای محکمی دارند باور علمی ، اعتقادی، و ... .آنهایی که باور محکم دارند تکیه بر نیرویی قوی به نام ایمان دارند که باعث می شود همیشه در مقابل همه رویدادها و مسائل زندگی توکل داشته باشند.
به همین دلیل همیشه نیمه پر لیوان را می بینند.
تفکر مثبت باورها، کلمات و تصوراتی محکم رو در پی دارد. حال ما با وجود مشکلات و مسائل زندگی و جامعه چگونه می توانیم تفکر مثبتی داشته باشیم؟ پس تنها کسانی می توانند مثبت اندیش باشند که هیچ مشکلی ندارند!!! در صورتی که ما افراد زیادی رو می بینیم که نه مشکلی دارند و نه بیماری و نه... اما باز هم مثبت نگر نیستند.
چند روز پیش یکی از دوستانم رو دیدم که فرزندش از وقتی به دنیا آمده مشکلاتی رو داره که تحملش برای هر مادر و پدری بسیار دشوار  هست. هنوز 9 ماه بیشتر نداره اما ...  خیلی ناراحت شدم. طوری که دکتر ها هم به ایشون قبل از به دنیا آمدن نوزاد توصیه از بین بردن بچه را داده بودند. اما ایمان و باور قوی این مادر چنان بود که با مثبت نگری، امید بسیاری به خوب شدن فرزندش و موفقیت او در زندگی داشت. من باور مثبت و امیدواری رو اون روز از دوستم یاد گرفتم.
اگر ما در زندگی در گیر مشکلات و بیماری و ... شویم همانند شنا کردن در دریای متلاطم است؛ گاهی گرفتار امواج میشیم ، اما همان دریای متلاطم گاهی به ما فرصت می دهد موجی رو پیدا کنیم و همراه اون به ساحل امنی برسیم. امّا چگونه این موج رو می توان پیدا کرد. یافتن این موج همان یافتن "مثبت نگری" ست.
1. در این راه باید صبور بود، با زمان خیلی چیزها حل میشه.
2. این رو بدونیم که هر چیزی در دنیا اتفاق میفته حتما دلیلی داره، پس اگر هر اتفاقی و هر مشکلی برای ما به وجود میاد فکر کنیم که امروز چه درسی از این اتفاق یاد گرفتم  چه پیامی برای من داشت نگاهمون به مسائل متفاوت میشه.

گاه زخمی که به پا داشته ام زیر و بم های زمین را به من آموخت است "سهراب سپهری"

3. توجه داشته باشیم که همیشه شرایط بدتر از شرایط فعلی هم می تونه وجود داشته باشه.
4. به راه حل های زیادی فکر کنیم. وقتی با نگاه خلاقانه به راه حل ها فکر کنیم انعطاف بیشتری برای حل مسائل پیدا می کنیم بنابراین همیشه امیدواریم.
5. به امور معنوی، تفریحی، ورزشی، هنری، سرگرمی و ... بپردازیم. (همان گونه که حضرت عالی اشاره کردید)
6. همیشه نیمه چر لیوان رو بینیم.
7. ایمان، امید و عشق به خدا رو در خود زنده نگه داریم. زیرا اینطوری همیشه او رو در کنار خود حس می نیم پس احساس تنهایی نمی کنیم. با اعتماد به او همیشه پذیرای خواسته او هستیم و به سرعت خسته و ناامید نمیشیم. و این حس علاقه و نوع دوستی به کل جهان باعث میشه همه چیز رو زیبا ببینیم که این باعث نگاهی خوش بین و مثبت در ما میشه.

به خاطر داشته باشیم که باورها و نگرش های ما نیروهای قدرتمندی هستند که به افکار ما شکل می دهند و در نهایت بر زندگــی ما تاثیر می گذارند. پس مراقب آنها باشیم.

• کاربر متایی
« پاسخ #6 : ژانویه 03, 2012, 08:57:34 »
+1
نقل قول
چند روز پیش یکی از دوستانم رو دیدم که فرزندش از وقتی به دنیا آمده مشکلاتی رو داره که تحملش برای هر مادر و پدری بسیار دشوار  هست. هنوز 9 ماه بیشتر نداره اما ...  خیلی ناراحت شدم. طوری که دکتر ها هم به ایشون قبل از به دنیا آمدن نوزاد توصیه از بین بردن بچه را داده بودند.

اندیشه نازنین بحث خوبی بود
اما من با این قسمتش مخالفم!!!!نمی دونم چرا اما حس میکنم به دنیا نیامدن و زجر نکشیدن آن کودک معصوم بهتر بود ولی اگر خدا امری را بخواهد جاری کند در دل آن والدین همین را می گذارد و کلا بی خواست خدا برگ از درخت نخواهد افتاد

• گروه مدیریت
  • متحد ایران متا
« پاسخ #7 : ژانویه 03, 2012, 09:48:32 »
+2
سلام

خدمت خانم اندیشه محترم

نعمتهای خدائی چیست؟

سلامتی - ثروت - مقام - فرزند خوب - والدین خوب -شرایط زندگی خوب و.....

اما توی همه اینها مهمترین و محوری ترین موهبت الهی سلامتی است. سلامتی یعنی چی؟  سلامتی ترکیبی از شرایط متعادل روح با جسم است که در این مبحث روح مقدم برجسم است. به قولی یک روح قوی یک جسم بیمار رو تا صدسال میکشد ولی یک روح بیمار یک جسم سالم رو حتی به مدت کوتاهی نمیتواند همراهی کند.

اگر تمام شرایط زندگی ما مساعد باشد باز هم مثبت اندیش نباشیم دچار افسردگی و از دست دادن اعتماد به نفس خواهیم شد و این موهبت الهی صرفا" برای کسب خوشبختی در اختیار ماست که بسیاری ازما انسانها ازش استفاده نمیکنیم و بخاطر چیزهای غیر اساسی و مهم آرامش خود را از بین میبریم.

توجه داشته باشیم بدون داشتن اعتماد و عزت نفس قادر به استفاده از سرمایه های تخصصی و فنی و تجربی خود نیستیم پس همیشه اگر به دنبال پرورش جسم و دانش خود هستید به یاد داشته باشید در کنار آن روح خود را نیز مورد توجه قرار دهید. ببینید روح شما در کجا آرام و قرار دارد برای او نیز وقت بگذارید.
با کارهات خدارو دلخورنکن

« پاسخ #8 : ژانویه 03, 2012, 10:23:20 »
+2
با نام و یاد خدا...

آیلان عزیز ممنون از توجهت. چرا نباید اون بچه به دنیا می اومد؟  خدا به اون نعمت حیات داده حقش هست که زندگی کنه. خدایی که اون رو به گونه ای دیگه افریده حتما حکمتی داره و حتما میدونه چطور از اون حمایت کنه. خدا رو شکر پدر و مادر محکمی داره و حتما من می دونم این بچه با امیدی که اونها دارند هر روز بهتر و بهتر میشه. اما من بیشتر منظورم روحیه امیدواری و اعنمادشون هست ( که جناب آقای احسانی هم اشاره کردند) که اگه واقعا شاید من جای اون ها بودم شاید شاید نمی تونستم از این امتحان با موفقیت بیرون بیام. خدا رو شکر بچه خیلی نازنینی هست.
نقل قول
ولی اگر خدا امری را بخواهد جاری کند در دل آن والدین همین را می گذارد و کلا بی خواست خدا برگ از درخت نخواهد افتاد  =D> آفرین

جناب آقای احسانی ممنون از پاسخ خوبتون و واقعا درست می فرمایید وقتی روح مثبت نگر باشد مشکلات جسمی هم از بین می روند.

از همراهی شما سپاسگزارم

• گروه مدیریت
  • متحد ایران متا
« پاسخ #9 : ژانویه 03, 2012, 11:18:28 »
0
باتشکر از شما همکار خوب.
با کارهات خدارو دلخورنکن

• کاربر متایی
« پاسخ #10 : ژانویه 03, 2012, 12:33:21 »
0
با سلام
اندیشه نازنین این اسم فامیلتونه؟عوض کردید؟چرا؟به دلیل گفته های  آقای زید الله؟؟؟
راستش من به شخصه نمیدونم خدایی نکرده اگر جای اونها بودم چی کار می کردم!!!!نمی دونم اما شاید راضی نمیشدم نگهش دارم 8)( 8)( 8)( 8)(بازم همه چیز خواست خداست امیدوارم همه سالم و سلامت باشند

« پاسخ #11 : ژانویه 03, 2012, 13:35:32 »
0
با سلام
اندیشه نازنین این اسم فامیلتونه؟عوض کردید؟چرا؟ بله- خیلی وقت بود تصمیم داشتم اما فراموش می کردم.
راستش من به شخصه نمیدونم خدایی نکرده اگر جای اونها بودم چی کار می کردم!!!!نمی دونم اما شاید راضی نمیشدم نگهش دارم 8)( 8)( 8)( 8)(بازم همه چیز خواست خداست امیدوارم همه سالم و سلامت باشند ان شاالله

خدا گر زحکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری (سعدی شیرازی)

موضوعاتی که ممکن است عنوان یا محتوای آن با این موضوع در یکی از تالارهای متا مرتبط باشد

موضوع / نویسنده پاسخ ها آخرين ارسال
0 پاسخ ها
265 مشاهده
آخرين ارسال فوریه 24, 2010, 02:10:31
توسط CIVILAR
0 پاسخ ها
169 مشاهده
آخرين ارسال نوامبر 15, 2010, 08:47:39
توسط اکبرزاده
0 پاسخ ها
537 مشاهده
آخرين ارسال دسامبر 11, 2010, 12:23:24