***براساس اطلاعات اتحادیه مجازی متا شما عضو هیچ یک از گروههای سازمانی متا نیستید *** لطفا در صورت تمایل برای مشارکت و استفاده بهتر از امکانات متا ، فرم عضویت را پرنمایید*** برای این کار برروی همین نوار یا کلمه عضویت کلیک نمایید ...***

بخشهاي فعال

آخرين ارسالهاي هر بخش در همان بخش وجود دارد براي سهولت دسترسي به آخرين مباحث مورد علاقه ، از آخرين ارسالهاي همان بخش استفاده نماييد

بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس
بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس

نویسنده موضوع: سيستم تعمير ونگهداري و اثر آن در سيستم بهاي تمام شده  (دفعات بازدید: 1801 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

• کاربر جدید
  • *
  • تعداد ارسال: 5
  • ایجاد موضوع : 2
  • رای برای مدیریت : 0
  • متحد متا
  • توان محتوا سازی: +1
  • تخصص: مديريت بازرگاني
  • سمت: كارمند
 اثر اين سيستم در بهاي تمام  شده كجاست .

گروه حرفه ای مدیران مالی

• گروه مدیریت
  • تعداد ارسال: 4.094
  • ایجاد موضوع : 644
  • رای برای مدیریت : 81
  • متحد ایران متا
  • توان محتوا سازی: +1075
  • تخصص: حسابداری
  • سمت: مدیرمالی
سلام

تعمیرات و نگهداری انجام شده دو حالت دارد:
1-هزینه سرمایه ای و ارزش دارائی را اضافه میکند.
2-هزینه جاری و به سربار اضافه میشود.

در حالت اول از طریق استهلاک گیری وارد هزینه های مستقیم یک مرکز هزینه و روی محصولات تسهیم میشود و درحالت دوم هم این هزینه ها بر اساس گزارش واحد تعمیرات به هزینه های مرکز هزینه اضافه و روی محصولات به نسبت میزان استفاده از دارائی ثابت سرشکن خواهدش د.
با کارهات خدارو دلخورنکن

• کاربر متایی
  • تعداد ارسال: 1.418
  • ایجاد موضوع : 64
  • رای برای مدیریت : 12
  • هیچکی یادمون نداده خنده همو ببینیم
  • توان محتوا سازی: +159
  • تخصص: مدیریت
با سلام خدمت شما
استاد احسانی یعنی شما می خواهید عخملا از لفظ سربار مستقیم و غیر مستقیم استفاده کنید؟ چه فرقی دارد؟هر دو اثرشون رو بهای تمام شده منعکس می شود!!!!
این موضوع برای من قابل درک نیست؟؟؟
آدمی در عالم خاکی نمی آید به دست
عالمی دیگر بباید ساخت و از نو آدمی

• گروه مدیریت
  • متحد ایران متا
سلام خدمت همکار عزیزآِیلان

یکی از مشکلات ما حسابداران اختلاف اطلاعات در ریز است نه کلان. کل درآمد و هزینه یک موسسه رو همه مثل هم در میاریم ولی ریز قیمت تمام شده اختلاف دارد. دلیل آن پارامتر های مورد استفاده از دیدگاه هریک از ماخواهد بود.
سربار مستقیم هزینه ایست که مستقیم به مرکز هزینه و محصول مرتبط میشود پس احتمال خطای محاسبات کمتری نسبت به سربار غیر مستقیم دارد. سربار غیر مستقیم سرباریست که به همه تولید ارتباط دارد مثل هزینه واحد تاسیسات فنی یا حقوق مدیران تولید که باید اول مراکز هزینه سپس محصول سرشکن گردد حال به چه معیاری این مهم است ولی هزینه برق مصرفی یک کارگاه مستقیم روی محصولات تولیدی همان کارگاه تسهیم میشود پس یک پله مسئله روشن تر است.
با کارهات خدارو دلخورنکن

• کاربر متایی
با سلام و با تشکر از شما
اما بحث من بحث اختلاف نظر از لحاظ کلان یا ریز مبحث نیست فقط می خوام روشن بشه که اصلا من با این لفظ مستقیم یا غیر مستقیم واسه سربار موافق نیستم ...!
می خوام به من بفرمایید که اگر این سربارو مستقیم لحاظ کنم یا غیر مستقیم چه فرقی تو سند هام ایجاد می کنه؟؟؟یا اختلاف مبلغ بهای تمام شده به چه صورت خودشو نشون می ده؟
با احترام

• گروه مدیریت
  • متحد ایران متا
سلام

توی سند حسابداری هزینه ای که به بهای تمام شده میرود عنوانش مهم نیست مستقیم یا غیر مستقیم باشد این تفکیک برای ما مهم است که راحتتر عملیات بستن حسابها رو انجام دهیم.
هزینه غیر مستقیم یعنی هزینه ای که به کل تولید مربوط است و مستقیم به بخشی از تولید یا محصول.
با کارهات خدارو دلخورنکن

• کاربر متایی
با سلام
خوب درست؟من یک سوال دارم اونم اینه که بالاخره در سند ها وقتی سربار را جدا ثبت نمیکنیم پس در گزارش گیری نیز سربار مستقیم و غیر مسقیم معنا ندارد
بحث من اینست که فقط دو چیز مستقیم:1-مواد  2- دستمزد
اما من با جدا کردن سربار به 2 قسمت مستقیم و غیر مستقیم مخالفم اما ثابت و متغییر رو می پذیرم که باز هم عرض می کنم این ثابت و متغییر نیز در گزارش و اسناد تاثیر ندارد در هر حال سربار سرباره چه مستقیم چه غیر مستقیم
با این اوصاف می خوام بدونم منی که مستقیم و غیر مستقیمو جدا نمی کنم بهای تمام شده ام چطور بدست میاد و شما که جدا می کنید چطور؟
چه فرقی با هم دارند؟
حس می کنم نتیجه یکی باشد

• کاربر فعال
  • تعداد ارسال: 192
  • ایجاد موضوع : 29
  • رای برای مدیریت : 13
  • متحد متا
  • توان محتوا سازی: +84
  • تخصص: حسابداري
  • سمت: كارآموز
با عرض سلام وادب
من فكر كنم شما اگه تو شركتتون سيستم انبار هم نداشته باشين براتون هيچ فرقي نكنه - هرچي رسيد كردين ببرين به موجودي انبار . هرچي هم مصرف كردين هزينه كنين بره ديگه - چيكار دارين ريز موادتون چيه  . يا حتي كار به موجودي انبارتون هم نداشته باشين تا آخر سال - اصلا يه كار ديگه كنين از روش ادواري استفاده كنين راحتتره -

ما سيستم انبار رو راه اندازي ميكنيم برا كنترل موجودي و......
وقتي قراره يه جا صنعتي اجرا كنين ديگه اين حرف يه كم دور از انتظار بنظر ميرسه كه من كار به سربار مستقيم وغير مستقيم و يا مثلا سهم بري اداري تشكيلاتي از خدماتي و... نداشته باشم .
اينطوركه شما ميگين  مثل تمام شركتهايي كه ميشينن بهاي تمام شده رو از روي ترازشون در ميارن يه بها تمام شده محاسبه كنين بره ديگه !

اگه قراره بهاي تمام شده داشته باشين و بخواين اون رو تجزيه تحليل كنين اينهايي كه شما ميگين نميخوام لازمه ولي اگه قصدتون تهييه يه گزارش ماليه الكي وقتتون رو روي بهاي تمام شده نذارين

با تشكر

• کاربر متایی
با سلام
باید عرض کنم که شما مطلب رو کامل متوجه نشدید آقای غریبه اینقدر ها هم که شما آسون و ساده گرفتید نیست بنده ماهانه بهای تمام شده بدست میارم و این طور نتیجه گیری مربوط به این بحث نبود

• کاربر متایی
در ضمن خواهش می کنم بحث رو با سند و مدرک ادامه دهید و بنده رو با عدد و رقم مجاب کنید من می خوام تفاوت عددی بهای تمام شده رو به روش خودتون و بنده بدست بیارید
با احترام

• کاربر فعال
  • متحد متا
اي بابا من ميگم نره شما ميگين بدوشش .
شما حسابدارا فقط عدد تهش رو ميخواين ما تو صنعتي ميگيم اين عدد از كجا بدست اومده . چيكارش كنيم كه بشه كنترلش كرد . بقول معروف شما مو رو ميبينين ما پيچش مو

اگه اين رو قبول دارين ميشه بحث كرد ولي اگه ميخواين بگين جمع ريز عدد ما با عددي كه شما تو صورتهاي مالي گذاشتين يكيه اون يه بحث ديگه ايه .

• کاربر متایی
بله می خوام همینو بگم
ما حسابدارا اینطوری نیستیم آخه استاد احسانی فرمودند که مبلغ بهای تمام شده فرق می کنه خواستم از اطلاعاتشون استفاده کنم که چرا فرق می کنه؟؟؟؟؟
جواب آخر یکی هستش حالا اگه مسیر متفاوته ... چون بنده هر دو روشو رفتم و این که هر شرکتی چه مسیری رو انتخاب می کنه حق انتخاب با خودشه و بستگی به مدیریت داره ...
حرف شما رو کامل قبول دارم اما می خوام بحث رو تموم نکنید و ادامه بدید
اي بابا من ميگم نره شما ميگين بدوشش .
شما حسابدارا فقط عدد تهش رو ميخواين ما تو صنعتي ميگيم اين عدد از كجا بدست اومده . چيكارش كنيم كه بشه كنترلش كرد . بقول معروف شما مو رو ميبينين ما پيچش مو

اگه اين رو قبول دارين ميشه بحث كرد ولي اگه ميخواين بگين جمع ريز عدد ما با عددي كه شما تو صورتهاي مالي گذاشتين يكيه اون يه بحث ديگه ايه .

• کاربر فعال
  • متحد متا
با سلام مجدد
در خصوص فرق ريال يك مورد ميتونه پيش بياد اينم بصورت زير
 من يه مثال ميزنم 
 فرض يك شركت داريم كه مراكز هزينش يصورت زيره با هزينه در آخرش ( يعني جمع ريالهاي آخر دوره مورد نظر )
1- مركز توليد 1        2000ريال
2- مركز خدماتي 1   1000 ريال
3- مركز اداري 1       100  ريال
4- مركز فروش 1      50    ريال

حالا اگه شما تسهيم هزينه رو انجام ندين و به روش معمول محاسبه بهاي تمام شده انجام بدين اون 1000 ريال رو بايد يا ببرين به بهاي تمام شده يا اداري تشكيلاتي .فروش

پس جمع هزينه هاي توليديتون ميشه 3000 ريال  يا كه بعيد ميدونم اينكارو بكنيد جمع هزينه هاي اداري تشكيلاتي ميشه 1150ريال .

ولي اگه تسهيم هزينه انجام بدين (با فرض مبناي مناسب وضريب تسهيم درست ) فرض كنيم 90درصد سهم خدماتي ميره به توليد و 10درصد به اداري تشكيلاتي

پس بعداز تسهيم داريم:
 مركز توليدي  -- سربار مستقيم     2000
                     سربار غ مستقيم  900 

مركز اداري ---  100+100 ريال
 حالا بجاي 3000 ريال براي توليد 2900 ريال داريم

نميدونم توضيح خوبي دادم يانه .

همواره در زندگي موفق و پيروز باشيد .

• کاربر متایی
با سلام
فرمایشاتتون عالی بود آقای غریبه ی آشنا!

خیلی سپاسگزارم
فقط یک مورد دیگر مونده و اونم اینه که اگر لطف بفرمایید و
1- مركز توليد 1       
2- مركز خدماتي 1   
3- مركز اداري 1     
4- مركز فروش 1   

این 4 تا مرکز هزینه رو به تفصیل بیان کنید که شامل چه مواردیست ؟؟؟مخصوصا خدماتی

• گروه مدیریت
  • متحد ایران متا
سلام

بحث تفاوت در قیمت تمام شده مربوط میشود به نحوه تسهیم و سرشکن هزینه ها. هر میزان تخصیص ما نسبتش به تسهیم بیشتر شود ما به درستی اطلاعات بیشتر نزدیک شدیم.
اینکه میفرمائید مستقیم و غیر مستقیم فرقی ندارد یک مثال کوتاه کوتاه بزنم.
فرض کنید دایره برش شما یک سری هزینه دارد شامل:
مواد
دستمزد مستقیم
حقوق سرپرستان ومدیران
بهداشت و ایمنی
آب - برق - سوخت
ملزومات
استهلاک
هزینه غذا
ایاب و ذهاب
و...

برخی از این هزینه ها همیشه بطور مشخص و مسلم فقط برای دایره برش اتفاق می افتد مثل هزینه مواد که با حواله انبار تعیین میشود که مربوط به این دایره است اما برخی دیگر مثل غذا یا ایاب و ذهاب (سرویس شرکت) کلی انجام و به این دایره سهم داده میشود. مورد اول هزینه های مستقیم و مورد دوم هزینه های غیر مستقیم تلقی میشود که مستقیم را با قرمز مشخص میکنیم
مواد
دستمزد مستقیم

حقوق سرپرستان و مدیران
بهداشت و ایمنی
آب - برق - سوخت
ملزومات
استهلاک
هزینه غذا
ایاب و ذهاب
و...

با کارهات خدارو دلخورنکن

موضوعاتی که ممکن است عنوان یا محتوای آن با این موضوع در یکی از تالارهای متا مرتبط باشد

موضوع / نویسنده پاسخ ها آخرين ارسال
2 پاسخ ها
408 مشاهده
آخرين ارسال نوامبر 30, 2011, 00:50:23
توسط hesam tavazon
0 پاسخ ها
1040 مشاهده
آخرين ارسال ژوئن 18, 2010, 20:13:10
توسط $$علی خسروی$$
0 پاسخ ها
305 مشاهده
آخرين ارسال سپتامبر 26, 2010, 16:44:14