***براساس اطلاعات اتحادیه مجازی متا شما عضو هیچ یک از گروههای سازمانی متا نیستید *** لطفا در صورت تمایل برای مشارکت و استفاده بهتر از امکانات متا ، فرم عضویت را پرنمایید*** برای این کار برروی همین نوار یا کلمه عضویت کلیک نمایید ...***

بخشهاي فعال

آخرين ارسالهاي هر بخش در همان بخش وجود دارد براي سهولت دسترسي به آخرين مباحث مورد علاقه ، از آخرين ارسالهاي همان بخش استفاده نماييد

بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس
بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس

نویسنده موضوع: رشته ی حسابداری یا مدیریت؟  (دفعات بازدید: 506 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

رشته ی حسابداری یا مدیریت؟
« : نوامبر 17, 2011, 14:52:23 »
0
سلام من سال دیگه کنکور کاردانی به کارشناسی دارم. رشته ی خودم هم حسابداری می باشد. می خواستم نظرتون رو در مورد رشته ی مدیریت بپرسم. رشته ی حسابداری بهتره یا مدیریت؟ از نظر بازار کار و حقوق و پیشرفت و ...

گروه حرفه ای مدیران مالی

• گروه مدیریت
  • تعداد ارسال: 4.094
  • ایجاد موضوع : 644
  • رای برای مدیریت : 81
  • متحد ایران متا
  • توان محتوا سازی: +1075
  • تخصص: حسابداری
  • سمت: مدیرمالی
پاسخ : رشته ی حسابداری یا مدیریت؟
« پاسخ #1 : نوامبر 17, 2011, 19:53:58 »
+1
ﺳﻼﻡ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﻪ ﺗﻮﺍﻧﺎﻳﯽ ﻫﺎﯼ ﺧﻮﺩﺕ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﻨﯽ.ﺍﮔﺮﻓﺮﺩﯼ ﺍﺟﺘﻤﺎﻋﯽ ﻭﺗﺎﺛﻴﺮﮔﺬﺍﺭﻫﺴﺘﯽ ﺑﺎﺯﺭﮔﺎﻧﯽ ﺑﻬﺘﺮﺍﺳﺖ ﺍﻣﺎﺍﮔﺮﺍﻫﻞ ﺣﺴﺎﺏ ﮐﺘﺎﺏ ﻭﻋﻼﻗﻪ ﻣﻨﺪﯼ ﮐﺎﺭﺣﺴﺎﺑﺪﺍﺭﯼ ﮐﻨﯽ ﺭﺷﺘﻪ ﺣﺴﺎﺑﺪﺍﺭﯼ.ﺍﻳﻨﺪﻩ ﺷﻐﻠﯽ ﺑﺴﺘﮕﯽ ﺑﻪ ﺗﻮﺍﻧﺎﻳﯽ ﺷﻤﺎﺩﺍﺭﻩ.
با کارهات خدارو دلخورنکن

« پاسخ #2 : نوامبر 17, 2011, 20:17:10 »
0
سلام
نظر آقای احسانی کاملا درسته
 ولی به نظر من واسه شاغل شدن بند پ هم لازمه
خدایا شرمنده ام ... چه بی حساب میدهی و من چه با حساب مهره های تسبیح را ذکر تو می گویم...

• گروه مدیریت
  • تعداد ارسال: 1.672
  • ایجاد موضوع : 577
  • رای برای مدیریت : 55
  • انسان شکست نمي خورد بلکه دست از تلاش بر ميدارد
  • توان محتوا سازی: +364
  • تخصص: Information Is Power
« پاسخ #3 : نوامبر 17, 2011, 21:38:57 »
+1
سلام

به نظر حقیر لازم است که هر فرد شناخت مناسب و قابل اتکایی از خود داشته باشد
و چنانچه بر اساس آن شناخت ، در مسیر مناسب قرار گیرد حتما با علاقه بهتری مانند آبی که مسیر خود را خواهد یافت در مسیر پیشرفت و ترقی ، حرکت خواهد کرد.

چنانچه تواناییهای بالقوه و بالفعل شما در مسیری که مناسب است قرار نگیرد احتمالا رضایتمندی شما را در آینده در بر نخواهد داشت.

لطفا تصویر زیر را ملاحظه فرمایید :
http://irmeta.com/meta/index.php?action=dlattach;topic=8711.0;attach=656;image

بر اساس مهارتهای سه گانه :
  • مهارتهای فنی
  • مهارتهای انسانی
  • مهارتهای ادراکی
می توانید انتخاب بهتری داشته باشید.

توضیح مورد 1 : چنانچه شما علاقه مند باشید بر روی یک کار تمرکز کنید و صرفا آن کار را انجام دهید و توجه قابل تخصیص در حین انجام کار به اطراف و روابط انسانی شما را آزرده می کند شما دارای مهارتهای فنی هستید و به نظر حقیر حسابداری را دنبال نمایید.

توضیح مورد 2 : چنانچه امور شما بر پایه ارتباط با دیگران تنظیم می شود و از اینکه مرتبا هیجان ارتباط (ارتباط به خودی خود لذت بخش نیست و صرفا هیجان ناشی از آن افراد را به ارتباطات جدید سوق می دهد ) را تجربه کنید احساس بهتری خواهید داشت و توفیق شما تا به حال اینگونه بوده به سمت گرایشهای خاصی از مدیریت جهت گیری کنید احتمالا موفقترید.

توضیح مورد 3 : و اگر شما فرصت شناس خوبی هستید و می توانیم ضعفهای درون را با فرصتهای بیرون (Swot) شناسایی و پوشش و به این وسیله باعث رشد شوید توصیه حقیر انتخاب قطعی مدیریت است.

البته در انتخاب خود صاحب اختیارید                   
                                                                      پیروز باشید
از ارسال مواردی که قابل طرح به صورت عمومی هستند در پیام خصوصی خودداری بفرمایید!
آموخته ام که به هر چه یقین داشنه باشی محقق خواهد شد و این همان ایمان من است
www.irmeta.com | www.payaonline.ir | www.modiranemali.ir | www.iranmeta.org/v1 | www.irmeta.net | www.daftartelefon.com | www.iranmeta.net |

موضوعاتی که ممکن است عنوان یا محتوای آن با این موضوع در یکی از تالارهای متا مرتبط باشد

موضوع / نویسنده پاسخ ها آخرين ارسال
8 پاسخ ها
1109 مشاهده
آخرين ارسال ژوئن 15, 2010, 11:44:34
توسط DELFAN
7 پاسخ ها
2195 مشاهده
آخرين ارسال سپتامبر 14, 2010, 18:37:25
توسط سعدی مومیوند
3 پاسخ ها
511 مشاهده
آخرين ارسال اوت 14, 2010, 15:20:24