***براساس اطلاعات اتحادیه مجازی متا شما عضو هیچ یک از گروههای سازمانی متا نیستید *** لطفا در صورت تمایل برای مشارکت و استفاده بهتر از امکانات متا ، فرم عضویت را پرنمایید*** برای این کار برروی همین نوار یا کلمه عضویت کلیک نمایید ...***

بخشهاي فعال

آخرين ارسالهاي هر بخش در همان بخش وجود دارد براي سهولت دسترسي به آخرين مباحث مورد علاقه ، از آخرين ارسالهاي همان بخش استفاده نماييد

بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس
بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس

نویسنده موضوع: اولین سینمای 5 بعدی ایران افتتاح شد!!!!  (دفعات بازدید: 314 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

0
اولین سینمای 5 بعدی ایران افتتاح شد!!!!

اين سينماي پنج بعدي با نمايش فيلم‌هاي «تيمارستان ارواح» ،‌ «فانتوم» ‌، «دراكولا‌» و «جزيره گمشده» كار خود را آغاز كرد.

در اين برنامه پس از اجراي قطعه‌اي توسط گروه سرود ناشنوايان و كم شنوايان كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان، دو فيلم پنج دقيقه‌اي از اين مجموعه براي مسئولان و حاضران به نمايش درآمد.

محمدعلي نولدا ـ مدير سينما پنج بعدي ـ بيان كرد: انيميشن‌هايي كه از طريق سينما پنج بعدي به نمايش در مي‌آيند ساخت آمريكا هستند و به طور كلي 10 فيلم براي اين سينما خريداري شده است، به طوري كه هر مجموعه شامل سه فيلم است و به مدت چند ماه بر پرده سينما پنج بعدي قرار مي‌گيرد.

او با بيان اينكه اين سينما براي روحيه و نشاط مردم منطقه راه‌اندازي شده بيان كرد: مخاطبان در هر سني مي‌توانند از فيلم‌هاي سينما پنج بعدي استفاده كنند. قيمت‌ بليت‌هاي اين سينما 2500 تومان تعيين شده و افزايش هم پيدا نمي‌كند.

سينما پنج بعدي در فلكه دوم صادقيه ‌، بلوار اباذر واقع شده است و داراي 16 نفر ظرفيت است. اين سينما از ساعت پنج بعد از ظهر تا ساعت 12 شب ميزبان علاقه مندان است و داراي صندلي متحرك و عينك مخصوص براي تماشاي بهتر فيلم است.

ستایشگر استادی هستم که اندیشیدن را به من بیاموزد نه اندیشه ها را!
www.irmeta.com | www.payaonline.ir | www.modiranemali.ir | www.iranmeta.org/v1 | www.irmeta.net | www.daftartelefon.com | www.iranmeta.net |

پاسخ : اولین سینمای 5 بعدی ایران افتتاح شد!!!!
« پاسخ #1 : سپتامبر 08, 2011, 11:28:14 »
0
سلام
میتونم بپرسم سینمای 5 بعدی یعنی چی ؟!! من سه بعد رو هم به زور میتونم درک کنم و تا اونجا که یادمه در فیزیک بعد چهارم همون بعد زمان هست !!! که تقزیبا هیچ کس اونم نفهمیده جز انیشتن و دو سه نفر دیگه !!! به گفته خود انیشتن، اما بعد پنجم ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چرا در نظریه ریسمان ها ما تا 21 بعد هم داریم اما در ابعاد میکروسکپی !!! یکی نیست  بگه 5 بعد چیه آخه ؟!!!  ???   8)

« پاسخ #2 : سپتامبر 08, 2011, 11:53:04 »
0
سلام دوست عزیز خوش آمدید.

فکر کنم منظورشون اون بعدی که تو فیزیک مطرحه نباشه!!!!!!!!!

فکر کنم همون 3 بعدیه، با یک سری اتفاقاتی که فکر می کنی واقعیه، بیشتر برای هیجانش هست.

اما هر چیه نمی دونم چرا میگه برای اولین بار . با اینکه من قبلا شنیده بودم همچین سینمایی در ایران هست!!!!!!!!
ستایشگر استادی هستم که اندیشیدن را به من بیاموزد نه اندیشه ها را!
www.irmeta.com | www.payaonline.ir | www.modiranemali.ir | www.iranmeta.org/v1 | www.irmeta.net | www.daftartelefon.com | www.iranmeta.net |

• کاربرپرکار
  • تعداد ارسال: 403
  • ایجاد موضوع : 58
  • رای برای مدیریت : 10
  • متحد متا
  • توان محتوا سازی: +131
  • تخصص: امور مالی
  • سمت: امور مالی
« پاسخ #3 : سپتامبر 08, 2011, 12:11:35 »
0
سلام
ستایش خانم خیر مقدم

خوشحال شدم دیدم تخصصتون روانشناسی است

حالا بخواهی ما رو ویزیت کنید چند؟؟؟

« پاسخ #4 : سپتامبر 08, 2011, 12:19:03 »
0
سلام

ممنون از خوش آمد گوییتون

من هنوز اول راهم، تا تخصص خیلی راهه. چون اجباری بود نوشتم.

• کاربرپرکار
  • تعداد ارسال: 403
  • ایجاد موضوع : 58
  • رای برای مدیریت : 10
  • متحد متا
  • توان محتوا سازی: +131
  • تخصص: امور مالی
  • سمت: امور مالی
« پاسخ #5 : سپتامبر 08, 2011, 12:42:04 »
0
خوب اشکال نداره صبر میکنم تا تخصص بگیری :-[ :-[

موضوعاتی که ممکن است عنوان یا محتوای آن با این موضوع در یکی از تالارهای متا مرتبط باشد

موضوع / نویسنده پاسخ ها آخرين ارسال
0 پاسخ ها
281 مشاهده
آخرين ارسال ژوئن 04, 2010, 04:28:32
توسط CIVILAR
0 پاسخ ها
308 مشاهده
آخرين ارسال ژوئیه 09, 2010, 14:50:10
توسط CIVILAR
0 پاسخ ها
280 مشاهده
آخرين ارسال اوت 17, 2010, 01:25:48