***براساس اطلاعات اتحادیه مجازی متا شما عضو هیچ یک از گروههای سازمانی متا نیستید *** لطفا در صورت تمایل برای مشارکت و استفاده بهتر از امکانات متا ، فرم عضویت را پرنمایید*** برای این کار برروی همین نوار یا کلمه عضویت کلیک نمایید ...***


بخشهاي فعال

آخرين ارسالهاي هر بخش در همان بخش وجود دارد براي سهولت دسترسي به آخرين مباحث مورد علاقه ، از آخرين ارسالهاي همان بخش استفاده نماييد

 

بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس
بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس

نویسنده موضوع: فرمول پارک ماشین !  (دفعات بازدید: 370 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

فرمول پارک ماشین !
« : آوریل 04, 2010, 04:08:38 »
0
به گزارش فارنت پایگاه اینترنتی “Tgdaily” خبر از کشف فرمول ریاضی پارک کردن ماشین توسط یک ریاضیدان لندنی داد.
این فرمول که تحت امتیاز انحصاری “Vauxhall Motors” منتشر شده است متاسفانه بسیار پیچیده و معماگونه است و زنان و مردان معمولی و یا کسانی که از نظر جسمانی ناتوان هستند توانایی استفاده از این فرمول را ندارند.
گفتنی است که طبق بررسی‌های انجام شده بیش از ۵۷ درصد افراد فاقد اعتماد به نفس کافی برای پارک خودرو در معابر شلوغ هستند و ۳۲ درصد افراد نیز ترجیح می‌دهند که ماشین خود را در جایی دورتر و خلوت‌تر پارک کنند.
پروفسور “بلک بورن” مبدع این فرمول در این مورد می‌گوید: “اکثر مردم روزانه چندین بار خودروی خود را در خیابان‌ها پارک می‌کنند و تبدیل به یک عمل روزانه شده است و این فرمول به ما نشان می‌دهد که چطور از ریاضی می توانیم در امور روزمره زندگی خود استفاده کنیم”.
شما برای استفاده از این فرمول باید درک دقیقی از محل پارک، ابعاد و زوایای اتومبیل خود داشته باشید و با این فرمول اعتماد به نفس از دست رفته در پارک ماشین را دوباره به دست می آورید”.



برای استفاده از این فرمول باید با اندازه‌گیری شعاع دایره چرخش خودرو، اندازه چرخ‌ها، طول کاپوت ماشین، عرض خودرو و ابعاد پارکینگ می‌توانید به صورت دقیق به فضای مورد نیاز برای پارک کردن خودرو خود دست پیدا کنید.
البته با توجه به این فرمول راننده‌ها همواره به این نیاز خواهند داشت که یک متر اندازه‌گیری را برای بررسی این پارامترها به همراه خود داشته باشند.
به طور قطع پشتکار شهروندان تهرانی در یادگیری این فرمول، کمک شایانی به آنها در پارک خودرو در خیابان‌های شلوغ پایتخت خواهد کرد.





منبع : فارنت - www.farnet.ir
لینک به مطلب : http://www.farnet.ir/?p=627

 

موضوعاتی که ممکن است عنوان یا محتوای آن با این موضوع در یکی از تالارهای متا مرتبط باشد

  موضوع / نویسنده پاسخ ها آخرين ارسال
1 پاسخ ها
1270 مشاهده
آخرين ارسال اوت 19, 2010, 04:07:41
توسط sadegh kowkabi
4 پاسخ ها
325 مشاهده
آخرين ارسال نوامبر 06, 2010, 12:03:10
توسط A.Ehsani
0 پاسخ ها
305 مشاهده
آخرين ارسال ژانویه 19, 2011, 02:59:28
توسط DiYakO
0 پاسخ ها
387 مشاهده
آخرين ارسال مارس 22, 2011, 13:52:53
توسط elahe
0 پاسخ ها
913 مشاهده
آخرين ارسال آوریل 15, 2011, 00:06:13
توسط حمید رستمی
0 پاسخ ها
852 مشاهده
آخرين ارسال اكتبر 07, 2011, 20:57:16
توسط A.Ehsani