***براساس اطلاعات اتحادیه مجازی متا شما عضو هیچ یک از گروههای سازمانی متا نیستید *** لطفا در صورت تمایل برای مشارکت و استفاده بهتر از امکانات متا ، فرم عضویت را پرنمایید*** برای این کار برروی همین نوار یا کلمه عضویت کلیک نمایید ...***

بخشهاي فعال

آخرين ارسالهاي هر بخش در همان بخش وجود دارد براي سهولت دسترسي به آخرين مباحث مورد علاقه ، از آخرين ارسالهاي همان بخش استفاده نماييد

بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس
بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس

نویسنده موضوع: آچارکشی ویندوز، تنها با یک کلیک!  (دفعات بازدید: 609 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

• گروه مدیریت
  • تعداد ارسال: 4.094
  • ایجاد موضوع : 644
  • رای برای مدیریت : 81
  • متحد ایران متا
  • توان محتوا سازی: +1075
  • تخصص: حسابداری
  • سمت: مدیرمالی
+1

نرم ‎افزارهای بسیاری وجود دارند که برای تعمیر و نگهداری ویندوز ساخته شده‎اند. در این نوشتار به برنامه‎ای می‎پردازیم که از جهت استفاده از ساده‌ترین این برنامه‎ها و جزو محبوب‌ترین آن‌ها است.
Advanced SystemCare Free نرم‎ افزاری است رایگان، برای بهینه‎ سازی عملکرد سیستم عامل ویندوز. به گفته شرکت سازنده، iobit، این برنامه بسیاری از مشکلاتی که به مرور کار با این سیستم عامل به وجود می‎آیند را حل می‌کند و با مواردی مانند پاکسازی رجیستری و تارومار نمودن جاسوس‎افزارها، بهبود امنیت و کارایی را به ارمغان می‎آورد.
تنها کافیست پس از نصب، با کلیک بر روی دکمه Care بهینه‎سازی را آغاز کنید. نرم‎ افزار به طور خودکار، مراحل را یکی یکی انجام می‌دهد و مزاحم شما نمی‌شود.
Turbo Boost از امکانات جانبی ASC Free است که به شما امکان می‌دهد با از کار انداختن مواردی مانند بروزرسانی ویندوز و میانبردهای صقحه کلید، موقتاً عمل‌کرد سیستم خود را بالا ببرید. یا SmartRAM که از بخش Utilities قابل دسترسی است سهم برنامه‌های در حال اجرا از رم سیستم را، برای افزایش کارایی، محدود می‌کند. برخی از قابلیت‎های دیگر این نرم ‎افزار در نسخه Pro موجود می‌باشند.
همان‌طور که می‎دانید بهینه ‎سازها گهگاه مشکلاتی ناخواسته برای سیستم عامل به وجود می‎آورند. گرچه Advanced SystemCare Free در جایگاه یکم نرم‎افزارهای نگهداری سیستم در سایتی همچون Download.com قرار دارد و نگارنده نیز این نرم‎افزار را امتحان نموده و با مشکل خاصی برخورد نداشته(البته ظاهرا!) ولی این دلیلی بر بی‎نقص بودن این برنامه نیست. پریانا مسئولیتی را، در قبال خرابی‎های احتمالی و از دست رفتن اطلاعات رایانه شما، نمی‎پذیرد.

برخی از ویژگی‌های این نرم ‎افزار:
* کاربرد آسان
* ایمن و رایگان و نداشتن آگهی در نرم‎افزار
* افزایش کارایی سیستم و اتصال اینترنتی
* یافتن برخی جاسوس‎افزارها و آگهی‎افزارها و پاکسازی آن‌ها
* پاکسازی رجیستری ویندوز و همچنین حذف فایل‌های ناخواسته و ناکارآمد
* مرتب‎سازی دیسک‎سخت(Defragmentation) تا ۱۰ بار سریع‎تر از دیگر نرم‎افزارها

Advanced SystemCare Free ،با حجمی کمتر از ۱۰MB ،برای ویندوز های XP, Vista و ۷ قابل دریافت است.

لينک صفحه دانلود (حجم فايل حدود 10 مگابايت مي باشد)
http://download.cnet.com/Advanced-SystemCare-Free/3000-2086_4-10407614.html?part=dl-6271865&subj=dl&tag=button
رمز فايل: ندارد

منبع:اینترنت ایمیل
با کارهات خدارو دلخورنکن

فروشگاه پایا آنلاین

پاسخ : آچارکشی ویندوز، تنها با یک کلیک!
« پاسخ #1 : مارس 08, 2011, 20:52:01 »
0
نرم افزارهای رایگان سایت سی نت خیلی خوبه
من هر چیزی رو نیاز دارم اول تو نرم افزارهای رایگان اون یه جستجو می کنم، پیدا نشد می رم سراغ سایت های دیگه

• گروه مدیریت
  • تعداد ارسال: 1.672
  • ایجاد موضوع : 577
  • رای برای مدیریت : 55
  • انسان شکست نمي خورد بلکه دست از تلاش بر ميدارد
  • توان محتوا سازی: +364
  • تخصص: Information Is Power
« پاسخ #2 : مارس 08, 2011, 21:30:56 »
0
سلام
جناب سیویلار آیا ممکن است آدرس سایتی را که فرمودید بگذارید ؟

با تشکر از محبت حضرت عالی
از ارسال مواردی که قابل طرح به صورت عمومی هستند در پیام خصوصی خودداری بفرمایید!
آموخته ام که به هر چه یقین داشنه باشی محقق خواهد شد و این همان ایمان من است
www.irmeta.com | www.payaonline.ir | www.modiranemali.ir | www.iranmeta.org/v1 | www.irmeta.net | www.daftartelefon.com | www.iranmeta.net |

« پاسخ #3 : مارس 08, 2011, 21:39:54 »
+2
آقای احسانی لینکشو گذاشتند دیگه
Download.com
یا
Download.Cnet.com
مشهورترین سایت دانلود قانونی نرم افزار در دنیا متعلق به سایت خبری معروف Cnet

من خودم از نرم افزاری که آقای احسانی معرفی کردند، استفاده نمی کنم.
از نرم افزار WinUtilities Free Edition استفاده می کنم.
قابلیت های خیلی بیشتری داره نسبت به این نرم افزار
http://download.cnet.com/WinUtilities-Free-Edition/3000-18512_4-75021441.html

موضوعاتی که ممکن است عنوان یا محتوای آن با این موضوع در یکی از تالارهای متا مرتبط باشد

موضوع / نویسنده پاسخ ها آخرين ارسال
0 پاسخ ها
223 مشاهده
آخرين ارسال ژوئن 15, 2010, 08:13:33
توسط iacpabahman
0 پاسخ ها
223 مشاهده
آخرين ارسال سپتامبر 08, 2010, 12:34:48
توسط A.Ehsani
34 پاسخ ها
2451 مشاهده
آخرين ارسال ژوئیه 06, 2011, 00:21:58