***براساس اطلاعات اتحادیه مجازی متا شما عضو هیچ یک از گروههای سازمانی متا نیستید *** لطفا در صورت تمایل برای مشارکت و استفاده بهتر از امکانات متا ، فرم عضویت را پرنمایید*** برای این کار برروی همین نوار یا کلمه عضویت کلیک نمایید ...***

بخشهاي فعال

آخرين ارسالهاي هر بخش در همان بخش وجود دارد براي سهولت دسترسي به آخرين مباحث مورد علاقه ، از آخرين ارسالهاي همان بخش استفاده نماييد

بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس
بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس

نویسنده موضوع: حرف حساب  (دفعات بازدید: 431 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

حرف حساب
« : مارس 02, 2011, 22:55:33 »
تجربه ی غریبی است در برابر آینه ایستادن. نه فقط خود را دیدن بلکه در سکوت و بدون عجله به پستی بلندی های صورت نگاه کردن و بخصوص در چشم ها خیره شدن. تجربه ی من این است که نمی توان زیاد در چشم ها خیره شد. به نوعی شبیه گفت و گو با وجدان است. نوعی اعتراف کردن است در برابر خود. رازهای سر به مهرت به زبان می آیند و کارهای ناخوبت گریبانت را می گیرند.

البته شاید هم همه ی این ها برای من باشد. شاید کسی باشد که روزهای خوش و اعماق شادش را بکاود و از شیرین کاری هایش لذت ببرد. بله آن ها هم هستند ولی حداقل برای من شبیه خاطره گویی نیست. نمی دانم شاید بعضی چشم در چشم خویش از خویش قدردانی کنند. شاید بعضی به خویش افتخار کنند و شاید هم بعضی ترجیه بدهند که زیاد درونگرا نباشند و کلا سر به سر خود نگذارند و در خود خیره نشوند. هر چه هست برای من همیشه تجربه ی غریبی بوده است. برای شما چه؟
سخاوت ، زیباست آن زمان که دست نیازی به سویتان گشوده آید ، اما زیباترآن ایثار که نیازمند طلب نباشد و از افق های تفحص و ادراک برآید .

پاسخ : حرف حساب
« پاسخ #1 : مارس 03, 2011, 09:27:59 »
من خيلي بيشتر از آنچه که فکر ميکني با درونم دوست هستم.دوران طولاني رو با آن سپري کردم.او مرا درک نميکند ولي من به او وابسته ام.به آزارهايش عادت دارم به نه گفتن هايش و مرا سرزنش و ملامت کردن.اما ميدانم هميشه بايد باشد تا زنده ام. من خودم کردم و خود کرده را تدبير نيست .او اين نبود من او را به اين تبديل کردم اما او خيلي يک دنده است و عقب نشيني در کارش نيست.او نميخواهد مرا تحقير کند چون او تعالي من است .بهتراست بگويم ما هيچ گاه همديگر رو درک نکرديم.
با کارهات خدارو دلخورنکن

موضوعاتی که ممکن است عنوان یا محتوای آن با این موضوع در یکی از تالارهای متا مرتبط باشد

موضوع / نویسنده پاسخ ها آخرين ارسال
9 پاسخ ها
2650 مشاهده
آخرين ارسال سپتامبر 15, 2010, 16:20:13
توسط سعدی مومیوند
0 پاسخ ها
264 مشاهده
آخرين ارسال اكتبر 03, 2010, 21:17:36
توسط elahe
0 پاسخ ها
365 مشاهده
آخرين ارسال اكتبر 22, 2010, 01:02:32