***براساس اطلاعات اتحادیه مجازی متا شما عضو هیچ یک از گروههای سازمانی متا نیستید *** لطفا در صورت تمایل برای مشارکت و استفاده بهتر از امکانات متا ، فرم عضویت را پرنمایید*** برای این کار برروی همین نوار یا کلمه عضویت کلیک نمایید ...***

بخشهاي فعال

آخرين ارسالهاي هر بخش در همان بخش وجود دارد براي سهولت دسترسي به آخرين مباحث مورد علاقه ، از آخرين ارسالهاي همان بخش استفاده نماييد

بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس
بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس

نظرسنجی

بهترین مرورگر

Apple Safari
0 (0%)
Google Chrome
8 (66.7%)
Microsoft Internet Explorer
0 (0%)
Mozilla Firefox
4 (33.3%)
opera
0 (0%)

مجموع آرای اعضا: 12

بستن رای گیری: سپتامبر 12, 2010, 21:55:04

نویسنده موضوع: به نظر شما بهترین مرورگر چیه؟  (دفعات بازدید: 1118 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

• آریامنش
  • گروه مدیریت
  • تعداد ارسال: 1.440
  • ایجاد موضوع : 680
  • رای برای مدیریت : 32
  • ۞ كسی كه خوب فكر می كند لازم نیست زیاد فكر كند ۞
  • توان محتوا سازی: +402
  • تخصص: Software & Web Design
به نظر شما بهترین مرورگر چیه؟
« : مارس 31, 2010, 15:23:25 »
0
ایجاد کننده موضوع civilar , ادیت موضوع توسط meta

به نظر شما بهترین مرورگر چیه؟

فروشگاه پایا آنلاین

پاسخ : به نظر شما بهترین مرورگر چیه؟
« پاسخ #1 : آوریل 23, 2010, 00:51:34 »
0
دوستان لطف کنند ، چون این مطلب و نتایج اون برای من مهمه و دوست دارم بفهم آمار کاربران ایرانی چه طور است ، در این نظر سنچی شرکت نمایند .

دوستان اگر رای می دهید لطف کنید منطق رای خودتان را هم بیان کنید .

• آریامنش
  • گروه مدیریت
« پاسخ #2 : ژوئن 14, 2010, 22:04:15 »
0
با سلام من به Google Chrome رای دادم به خاطر سازگاری با اسکریپت های سازگار با کدهای باز و همچنین سبک بودن برنامه ولی یه سری مشکلات از جمله ناسازگار بودن به   utf-8 persian داره ولی در حال حاضر از opera خیلی خوشم اومده داره امکانات خوبی به کاربراش میده در ضمن به معنای واقعی سبک و پر سرعت در باز کردن چند صفحه در یک زمان است......

« پاسخ #3 : ژوئن 15, 2010, 02:49:57 »
0
اپرا نسخه 10.5.3 اما به یه سری مشکلات برخوردم که مجبور شدم پاکش کنم .

یکی این که خیلی با بعضی سایت های فارسی زبان هماهنگ نیست . تا وقتی کامل صفحه بارگذاری نشه ، نمی شه راحت توش گشت و گذار کرد . تنظیماتش حوصله آدم رو سر می بره . اما در نهایت برای من که رشته ام کامپیوتر نیست و خیلی با اسکریپت و این جور چیزها کار ندارم ، همین گوگل کروم فوق العاده است . گوگل کروم سبک ، دم دست و ... است . فقط بعضی موقع ها بد کرش می کنه .

ولی چیزی که در موردش میشه با اطمینان صحبت کرد اینه که دیگه فایرفاکس بهترین مرورگر نیست .

« پاسخ #4 : اوت 27, 2010, 09:43:58 »
0
 با سلام

من نظر بنده بهترین مرورگر opera   میباشد.
داشتن پشتکار ، تفاوت ظريف بين شکست و کاميابي است.

• کاربر جدید
  • *
  • تعداد ارسال: 43
  • ایجاد موضوع : 2
  • رای برای مدیریت : 3
  • متحد متا
  • توان محتوا سازی: +45
  • تخصص: حسابداری صنعتی و زبان انگلیسی
« پاسخ #5 : اوت 27, 2010, 13:50:13 »
0
من فایر فاکس رو انتخاب میکنم. تنها ضعفش Start up اش هست که یه مقدار طول میکشه. اما محیطش واقعا بهینه اس. Add on هایی که روش نصب میشه واقعا کارامد هست. مهمترین قابلین فایرفاکس همین Add on هاشه.
ضمنا همیشه توی مرورگر من بالای 10 تا و بعضی اوقات حدود 20 تا تب بازه. یعنی اینا رو همیشه باز نگه میدارم و ازشون استفاده میکنم. به ندرت (خیلی خیلی کم) کرش میکنه. و با هیچ سایتی ندیدم که سازگاری نداشته باشه.
البته من تخصصی توی برنامه نویسی و این حرفا ندارم. بعنوان یه کاربر عادی نظر دادم.

• گروه مدیریت
  • تعداد ارسال: 4.094
  • ایجاد موضوع : 644
  • رای برای مدیریت : 81
  • متحد ایران متا
  • توان محتوا سازی: +1075
  • تخصص: حسابداری
  • سمت: مدیرمالی
« پاسخ #6 : اوت 27, 2010, 21:54:28 »
0
سلام

من توی کامپیوتر از فایر فاکس خیلی راحتتر استفاده میکنم و توی موبایل از اپرا.البته اپرا توی موبایل فقط با ویندوز موبایل با کدپیج های فارسی مشکل پیدا نمی کنه اما در اندروید و سیمبیان و جاوا مشکل دارد.ولی امکانات خیلی خوبی در تلفن همراه به ما میدهد.
راستی یک گوشی خیلی عالی و مناسب HTC TOUHE 2 است حدود 250 هزارتومان با ویندوز موبایل 6.5 که از دو مرورگر اپرا و مایکروسافت استفاده میکنید.قابلیتهای آن نسبت به قیمت ارزان آن قابل توجه است .
با کارهات خدارو دلخورنکن

« پاسخ #7 : اوت 28, 2010, 11:47:40 »
+1
اوپرا در سیمبین هیچ مشکلی ندارد.من دارم از ان استفاده میکنم.

بهترین مرورگر هم فایرفاکس هست.

یکی از نظرات درباره راحت بازکردن اسکریپت ها بود،که واقعا به نظرم مسخره اومد.چون هیچ ربطی نداره.مرورگر کروم یک سری قابلیت خوب داره ولی هنوز استیبل نشده.

• آریامنش
  • گروه مدیریت
« پاسخ #8 : اوت 28, 2010, 12:10:27 »
0

یکی از نظرات درباره راحت بازکردن اسکریپت ها بود،که واقعا به نظرم مسخره اومد.چون هیچ ربطی نداره.مرورگر کروم یک سری قابلیت خوب داره ولی هنوز استیبل نشده.

با سلام

اسکریپت چيست
زبان های اسکریپتی برای ارائه تحولات و ایجاد پویایی در صفحات وب ایجاد شدند . این زبان ها از روی زبان های برنامه نویسی ساخته شدند و بهمین دلیل دارای تشابه بسیاری با هم هستند . این زبان ها در اصل نمونه کوچک شده زبان های مادر خود هستند . تعدادی از فرمان ها و امکانات زبان های بزرگ در این زبان ها حذف شده اند . مثلا امکان نوشتن فایل یا پاک کردن فایل ها برروی سیستم کاربر مانند زبان های برنامه نویسی وجود ندارد . البته این زبان ها برای استفاده در زمینه کاری شبکه طراحی شده اند و حذف این دستورات علل خاصی ( از جمله بالا رفتن امنیت و ... ) داشته است .

اميدوارم اين مطلب براي ميثم عزيز مفيد باشد.

در ضمن از دوستان خواهشمنديم از كلمات نرم تر استفاده نمايند اين سايت يك سايت علمي و فرهنگي است.

• گروه مدیریت
  • متحد ایران متا
« پاسخ #9 : اوت 28, 2010, 12:51:13 »
0

سلام

میثم جان میشه یک سایت فارسی رو باز کنی و یک اسکرین شات بگیری همین جا بگذاری که من باور کنم اپرا فارسی رو اجرا میکنه؟
با کارهات خدارو دلخورنکن

« پاسخ #10 : اوت 28, 2010, 13:04:41 »
0
چشم
ولی حالا با موبایلم.در ضمن اسکرین شات چور میتونه سیستم عامل گوشی را نشون بده؟
شما واقعا خبره ای.
اوپرا ورژن های مختلفی داره.ورژن مخصوص سیمبین با پسوند سیس میتونه فارسی را هم نشون بده.

• گروه مدیریت
  • متحد ایران متا
« پاسخ #11 : اوت 28, 2010, 14:25:30 »
0
سلام

میثم جان نرم افزارهای زیادی هست برای تصویر برداری از صفحه گوشی و تبدیل به فایل تصویری میکند.راستش من همین اپرا نسخه 10 رو که نوشته ساپورت فارسی هم داره نصب کردن فارسی رو برعکس نشون میده اگر توی موبایلستان تشریف ببرید راجع بهش صحبت زیاد شده.

باتشکر
با کارهات خدارو دلخورنکن

« پاسخ #12 : اوت 28, 2010, 15:14:00 »
0
احتمالا شما ورژن جاوا را نصب کردید.ورژن سیمبین این مشکل حل شده

• گروه مدیریت
  • متحد ایران متا
« پاسخ #13 : اوت 28, 2010, 17:31:50 »
0
سلام

ميثم جان پسوند جاوا ٢ فايل به نام jarوJAD ‎است و پسوند سيمبيان sis ‎وsisxاست.در اين حد رو ميدونيم.
ضمنا توانائي ساپورد فارسي ربطي به جاوا بودن ندارد با جاوا هم ميتوان برنامه مناسب حمايت از زبان فارسي نوشت.
با کارهات خدارو دلخورنکن

« پاسخ #14 : اكتبر 04, 2010, 00:26:50 »
+1
می ارپا هنوز هم با فارسی مشکل داره. به عنوان مثال وبلاگ خود من که روی بستر وردپرس بنا شده و وردپرس هم که همه می دانید بهترین سیستم برای بلاگینک است. خیلی از بخش های وبلاگ من در اپرا درست خوانده نمی شود. مشکلات بزرگ تر از سازگاری با زبان فارسی هم من از این مرورگر دیدم. مثلا در خیلی سایت ها تا کامل از برنامه خارج نشوی صفحه هنوز هم به روال قبل باقی است. فایرفاکس هم که خدا رو شکر فعلا فقط در حال تقلیده و اپرا هم ظاهرا منبع تقلیدات اونه.

هنوز هم اعلام می کنم بهترین رابط کاربری رو گوگل کروم داره. بیشترین سرعت مربوط به گوگل کرومه. بهترین امکانات وب گردی مربوط به گوگل کرومه. سیک ترین مرورگر گوگل کرومه. بهترین آدرس بار رو هم گوگل کروم داره. فعلا هم کاملا پایا یا به قول دوستمان Stable شده و تقریبا برای مدت خیلی طولانیه که دیگه من کرشی از اون ندیدم. هماهنگی با امکانات فراگیر خود گوگل هم یکی از بهترین امکاناته. تا یادم نرفته امکان Pin کردن تسک ها به مرورگر در گوگل کروم واقعا از بقیه بهتره.

راحتی، سرعت و کیفیت = گوگل کروم

مسخره کردن یه فکر بزرگ می خواد، دوست من. فکر نکن با مسخره کردن در این تاپیک جدی خیلی هنرمندی. هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد.

موضوعاتی که ممکن است عنوان یا محتوای آن با این موضوع در یکی از تالارهای متا مرتبط باشد

موضوع / نویسنده پاسخ ها آخرين ارسال
0 پاسخ ها
544 مشاهده
آخرين ارسال سپتامبر 15, 2010, 15:25:09
توسط سید علا سبزپوش
1 پاسخ ها
666 مشاهده
آخرين ارسال نوامبر 02, 2010, 18:20:20
توسط امیر شهباززاده
4 پاسخ ها
1277 مشاهده
آخرين ارسال مارس 24, 2011, 01:23:33