***براساس اطلاعات اتحادیه مجازی متا شما عضو هیچ یک از گروههای سازمانی متا نیستید *** لطفا در صورت تمایل برای مشارکت و استفاده بهتر از امکانات متا ، فرم عضویت را پرنمایید*** برای این کار برروی همین نوار یا کلمه عضویت کلیک نمایید ...***

بخشهاي فعال

آخرين ارسالهاي هر بخش در همان بخش وجود دارد براي سهولت دسترسي به آخرين مباحث مورد علاقه ، از آخرين ارسالهاي همان بخش استفاده نماييد

بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس
بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس

نویسنده موضوع: نوشتن نامه و جایگزینی گیرنده و آدرس در هرنامه  (دفعات بازدید: 1115 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

• گروه مدیریت
  • تعداد ارسال: 1.672
  • ایجاد موضوع : 577
  • رای برای مدیریت : 55
  • انسان شکست نمي خورد بلکه دست از تلاش بر ميدارد
  • توان محتوا سازی: +364
  • تخصص: Information Is Power
سلام

احتراما این موضوع در راستای همین سوال در بخش اکسز می باشد

http://irmeta.com/meta/index.php/topic,7017.msg20141/topicseen.html#new
با سلام

احتراما چنانچه بخواهیم چند نامه یکسان بنویسیم . به این صورت عمل نماییم که بتوانیم در هرنامه اطلاعات نام گیرنده نامه را عوض نماییم چه روشی را پیشنهاد می کنید ؟

منظورم این است که فرضا یک نامه را آماده نماییم آنرا نامه را با یک دستور تبدیل به فرضا 20 نامه نماییم سپس فرمی 20 نام  و آدرس از ما بگیرد و بصورت خودکار نامهای دریافتی را در هریک از نامه ها جایگزین کند.

و در مرحله بعد اگر نیاز بود یک متن را بگبرد و در همان نامه ها متن همه 20 نامه را تغییر دهد

با تشکر

سلام.
به کمک  mail merge در ورد می توانید این کار را انجام دهید.اگر توضیح کامل این روش را می خواهید اعلام کنید, چون مراحل انجام کار کمی پیچده است...
با سلام و تشکر
موجب امتنان است راهنمایی بفرمایید
از ارسال مواردی که قابل طرح به صورت عمومی هستند در پیام خصوصی خودداری بفرمایید!
آموخته ام که به هر چه یقین داشنه باشی محقق خواهد شد و این همان ایمان من است
www.irmeta.com | www.payaonline.ir | www.modiranemali.ir | www.iranmeta.org/v1 | www.irmeta.net | www.daftartelefon.com | www.iranmeta.net |

فروشگاه پایا آنلاین

پاسخ کامل این سوال را از لینک زیر دانلود کنید.

http://s29.aks98.com/download.php?file=31853695771716755421.pdf

• گروه مدیریت
سلام

جناب Alireza110 ضمن تشکر پیشاپیش از لطف حضرت عالی در صورت امکان این موضوع را نیز برای حقیر حل بفرمایید .
متاسفانه فایل خانم پوست زاده را بدلیل از دست دادن کل اطلاعات سیستمم از دست دادم.

با احترام و تشکر ویژه
www.irmeta.com | www.payaonline.ir | www.modiranemali.ir | www.iranmeta.org/v1 | www.irmeta.net | www.daftartelefon.com | www.iranmeta.net |

سلام

جناب Alireza110 ضمن تشکر پیشاپیش از لطف حضرت عالی در صورت امکان این موضوع را نیز برای حقیر حل بفرمایید .
متاسفانه فایل خانم پوست زاده را بدلیل از دست دادن کل اطلاعات سیستمم از دست دادم.

با احترام و تشکر ویژه

سلام و عرض ادب
بسیار شرمنده ام بابت تاخیر تاپیک زیر را مطالعه میکردم به اینجا رسیدم
http://irmeta.com/meta/index.php/topic,7017.msg20141/topicseen.html#new

جناب کوکبی اگر هنوز تمایل برای حل این موضوع دارید بنده در حد توان توضیحاتی رو ارائه میکنم .
راستش در وحله اول که این اسم رو دیدم فکر کردم منظورتون در اکسل هست برای همین فایلی هم در اکسل براتون ارسال میکنم .
بنده هم با خانم post zadeh موافقم بهترین راه که نه , اصلا راه اصلی اینکار همین است .
اگر اجازه بدهید , در اسرع وقت که فکر میکنم نهایتا تا فردا شب طول بکشد من این آموزش رو هر چند که میتواند راحت باشد ولی به صورت مصور آماده کنم چون به نظرم استفاده از اون میتونه جنبه ی عمومی داشته باشه لذا بهتره آموزش نسبتا کامل و صریحی باشد .

اما قبل از اینکه بریم سراغ بحث
من یه نمونه کار در رابطه با این موضوع برای علاقه مندان به اکسل آپ میکنم امیدوارم مورد استفاده قرار بگیرد .

فایل نمونه در اکسل :
http://s1.picofile.com/file/7214674836/mailmerge.xls.html

کدها و فرمول ها رو بررسی کنید , کار بسیار راحته فقط باید به تکرار و ترتیب اطلاعات جایگذاری بشن و سپس به پرینتر ارسال بشن .

*برای اجرای امکانات فایل بایستی ماکروهاتون رو فعال کنید
اینطور هم نمی ماند ...

برای این که بخواهید نامه های یکسانی به چند نفر ارسال کنید و یا فرمی را برای چند پر کنید , قاعدتا اینطور به نظر میاد که باید برای تک تک افراد این نامه را تایپ کرد , که اینکار هم وقت گیر است هم نامه ها ممکن است یکسان نباشند .

امکانی در ورد وجود دارد به نام ادغام پستی یا Mail Merge که با دریافت جدول اطلاعات به طور خودکار و بنا به تنظیمات مورد نیاز  اطلاعات متغییر را در نامه و در فیلدهای تعیین شده توسط کاربر جایگذاری میکند

شروع کار ادغام پستی :
ابتدا فایل ورد حاوی نامه خام را باز نموده .

سپس همانطور که گفتم برای استفاده از این ابزار بایستی جدولی حاوی اطلاعات پایه متغییر که قرار است در نامه جایگذاری کنیم آماده کنیم
در MS Word 2007-2010 به تب Mailings رفته و از بخش Start Mail Merge , بر روی Select Recipients کلیک نمایید .

در کشوی باز شده موارد انتخابی زیر وجود دارد

• Type New List
  • Use Exiting List
  • Select form Outlook Contacts

- با استفاده از Type New List میتوانید جدول اطلاعات خود را در داخل واژه پرداز ورد ایجاد نموده و در همان فایل جاری ذخیره نمایید .
 - با استفاده از Use Exiting List میتوانید جدول اطلاعات خود را از برخی از برنامه ها و دیتا بیس های خارجی دریافت نمایید .مانند جدوال موجود در ورد , فایلهای اکسل , فایلهای متنی , دیتابیس های اکسس و sql  و ...
 - در نهایت Select form Outlook Contacts که همانطور که از اسمش هم پیداست از اطلاعات تماس های داخل Outlook استفاده می کند .

حال میدانیم از چه راههایی میتوانیم جدول اطلاعات پایه و یا تماس را وارد واژه پرداز ورد بنماییم . بنا به سهولت و قابلیت بیشتر Use Exiting List , در توضیحات جاری به تشریح این مورد می پردازیم و استفاده از جدوال خارجی بر پایه ی فایلهای اکسل به علت انعطاف بسیار بالا .

برای اینکار شما فایل اکسلی حاوی اطلاعات پایه در اکسل تهیه نمایید دقت کنید که در اکسل به علت صفحه گسترده بودن و عدم تعریف فیلد به صورت پیشفرض اولین ردیف جدول شما به عنوان فیلدهای شما شناسایی خواهد شد .

فایل اکسلی با اطلاعاتی مانند تصویر زیر ایجاد نمایید  :

فایل اکسل را ذخیره نمایید و ببندید . حال به واژه پرداز ورد برگشته و از منوی کشویی Select Recipients با استفاده از Use Exiting List فایل اکسل مورد نظر خود را انتخاب نمایید .

از پنجره ی Select Table شیت مورد نظر خود را که حاوی اطلاعات پایه است انتخاب نمایید .
حال فیلدهای شما که در واقع ردیف اول جدول شما می باشد به صورت خودکار شناسایی میشوند .

اکنون کلیدهای دیگر این بخش مانند تغییر , قرار گذاری , نوشتن , پرینت و ارسال و ... فعال شده است .
در مرحله بعد در همان تب به بخش Write & Insert Fields رفته و کشوی Insert Merge Fields را باز کنید در اینجا میتوانید فیلد های موجود در جدول اطلاعات اکسل را که به ورد منتقل کردیم را ببنید .

اکنون بایستی فیلد های جدول اطلاعات را با استفاده از Insert Merge Fields در متن خام نامه جایگذاری کنید .

کار تمام است میتوانید با استفاده از کلید Preview Results که در همان تب و در بخش Preview Results قرار دارد نتایج کار را در حالت نمایش مشاهد کنید .
ضمنا در همین بخش میتوانید در بین رکوردها جستجو نموده و جابجا شوید .

در نهایت شما میتواند برای ایجاد فایل حاوی تمامی نامه ها , پرینت و ارسال به صورت ایمیل نامه های ایجاد شده از کلید Finish & Merge که در همان تب و در بخش Finish وجود دارد استفاده کنید .

*دوستانی که نمیخواهند با اکسل کار کنند میتوانند از همان بخش اول داده های خود را یا در فایل جاری و در جدولهای مخصوص اینکار وارد نمایند یا فایل ورد دیگری ایجاد کرده و با استفاده از Table جدول اطلاعات پایه خودشان را وارد نمایند .
*اینها تنها نکات کلیدی و بخشی از تنظیمات و توانایی های ادغام پستی بود دوستان میتوانند برای اشنایی هر چه بیشتر تنها با این ابزار کار کنند ...

اینطور هم نمی ماند ...

• گروه مدیریت
سلام

ضمن تشکر از راهنمایی شما بسیار مفید و عالی بود .

سوالی برای حقیر ایجاد شده است اینکه در همین مثالی که حضرت عالی بعنوان نمونه فرمودید ، خروجی ما به چه صورت است ؟
با توجه به اینکه ما 5 رکورد اطلاعاتی داریم آیا خروجی بصورت 5 صفحه است یا 5 فایل (سند ) متنی که می توان هر کدام را با نامی ذخیره کرد ؟

با سپاس مجدد

موضوعاتی که ممکن است عنوان یا محتوای آن با این موضوع در یکی از تالارهای متا مرتبط باشد

موضوع / نویسنده پاسخ ها آخرين ارسال
1 پاسخ ها
714 مشاهده
آخرين ارسال فوریه 26, 2010, 19:37:54
توسط kowkabi
0 پاسخ ها
878 مشاهده
آخرين ارسال مارس 01, 2010, 15:40:30
توسط kowkabi
7 پاسخ ها
3657 مشاهده
آخرين ارسال مه 01, 2012, 11:08:13