***براساس اطلاعات اتحادیه مجازی متا شما عضو هیچ یک از گروههای سازمانی متا نیستید *** لطفا در صورت تمایل برای مشارکت و استفاده بهتر از امکانات متا ، فرم عضویت را پرنمایید*** برای این کار برروی همین نوار یا کلمه عضویت کلیک نمایید ...***

بخشهاي فعال

آخرين ارسالهاي هر بخش در همان بخش وجود دارد براي سهولت دسترسي به آخرين مباحث مورد علاقه ، از آخرين ارسالهاي همان بخش استفاده نماييد

بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس
بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس

نویسنده موضوع: آموزش تهیه صورتهای مالی و اظهارنامه مالیاتی  (دفعات بازدید: 5569 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال دیدن موضوع.

• گروه مدیریت
  • تعداد ارسال: 4.094
  • ایجاد موضوع : 644
  • رای برای مدیریت : 81
  • متحد ایران متا
  • توان محتوا سازی: +1075
  • تخصص: حسابداری
  • سمت: مدیرمالی
سلام

خیلی متوجه منظور شما نشدم اما واقعا" دوره مدرک گرائی به پایان رسیده است و فقط دوره کار و دانش است. و اگر کسی کار بلد است بجای کسی که مدرک دارد انتخاب میشود.
مسئله اینجاست که دانشجویان ما بدون عشق و علاقه وارد دانشگاه میشوند و اگر کمی توجه کنند عبارت ساده دانشجو رو ترجمه کنند یعنی کسی که باید دانش را پیدا کند و تفاوت آن را با دانش آموز باید درک کرد.
متاسفانه اکثر دانشجویان از استاد جزوه و نمونه سوال طلب میکنند و تقریبا" دانشگاههای ما تبدیل به دبیرستان شده است . یادمه چند استاد داشتیم یکیش آقای دکتر نظری بود هیچ وقت جزوه نمیداد و باید تند تند می نوشتیم بعد میرفتیم مطالعه میکردیم تا متوجه بشیم که چی به گفته شده است.
با کارهات خدارو دلخورنکن

گروه حرفه ای مدیران مالی

• سرپرست آزمایشی
  • تعداد ارسال: 1.847
  • ایجاد موضوع : 365
  • رای برای مدیریت : 21
  • يکي باش براي يک نفر،نه تصويري مبهم در خاطر صد نفر.
  • توان محتوا سازی: +481
  • سمت: حسابدار
سلام

جناب احسانی مطلب شما من رو یاد یه استادم انداخت که دقیقا همین طور بود، استاد بیابانی، 3-4 کتاب معرفی می کرد و جزوه هم نمی گفت، سر کلاسش عین برق گرفته ها چشم می دوختیم به تابلو و می نوشتیم، انقد سریع می گفت که وقت نمی کردیم سر بیاریم رو جزوه ببینیم چی نوشتیم، بعد کلاس تازه با بچه ها می نشستیم و جزوه رو کامل می کردیم، تو نمره دادن هم خیلی سخت گیر بود واسه همین دانشجوها کمتر باهاش درس می گرفتن،خیلی هم جدی و بد اخلاق بود، ولی من واقعا شیفته نحوه تدریسش بودم و همیشه سعی می کرد با این استاد درس بگیرم.

هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم

با سلا م و درود
بیایید با هم یک دانشگاه صد  در صد کاربردی ایجاد کنیم و آن را برای استفاده کلیه همکاران خود به ارمغان بگذاریم ، و بهتر است بدانیم هر چه در  گذشت بوده ، تمام شده چه خوب و چه بد ، امروز را در یابیم و به معنای واقعی عمل کنیم
همگی سربلند و پیروز باشید

• گروه مدیریت
  • متحد ایران متا
سلام

باتشکر از خانم دلفان خدمت اي سي سي هم سلام عرض ميکنم و ما هم چنين هدفي داريم و البته براي رسيدن به آن بايد بسيار باشيم بخصوص به استاد نياز داريم و اساتيد هم حسابي سرشون شلوغه اما از پيشنهادات شما استقبال ميکنيم. پاينده باشيد
با کارهات خدارو دلخورنکن

• کاربر فعال
  • تعداد ارسال: 192
  • ایجاد موضوع : 32
  • رای برای مدیریت : 0
  • چو موج عزم ميكنم
  • توان محتوا سازی: +20
  • سمت: کارآموز
جناب آقاي احساني
آيا ميتوان سي دي فيلم اين كلاسها را هم تهيه بفرماييد ؟
كساني زيادي مثل من نمي توانند به تهران بياييند و در اين مدت در تهران اسكان داشته باشند
متاسفانه امكانات و لوازم مورد نياز براي شهرستانيها محدود ميباشد.
همه شهرستانيها فكر كنم منتظر جواب شما باشند .
با تشكر
انسان شکست نمي خورد بلکه دست از تلاش بر ميدارد

• گروه مدیریت
  • متحد ایران متا
سلام جناب دشتی درحال حاضر کاری انجام نشده اگرشد حتما قربان.

بااحترام
با کارهات خدارو دلخورنکن

• کاربر فعال
  • تعداد ارسال: 226
  • ایجاد موضوع : 3
  • رای برای مدیریت : 4
  • حسابداری یعنی آخر عشقه یک حسابدار
  • توان محتوا سازی: +28
  • تخصص: حسابداری ، حسابرسی ، نظام مالیاتی
  • سمت: مدیر مالی
سلام جناب احسانی عزیز

آقا کاراتون به کجا رسیده ؟
چه اقداماتی انجام دادین ؟
تو چه فکری هستین ؟

با سلام

جناب accacc

بنده در شهر شیراز چندین بار این آگهی را در روزنامه خبر چاپ کرده ام

موسسه رستا تراز پارسه برگذار می کند

کارگاههای مهارت آموزی حسابداری حرفه ای
ویژه حسابداران  و دانشجویان 

کارگاه تحریرعملی دفاتر قانونی
کارگاه کنترل و بستن حسابها در پایان سال مالی
کارگاه اظهارنامه مالیاتی
کارگاه  صورتهای مالی
کارگاه  حقوق  و دستمزد
کارگاه حسابداری صنعتی

به صورت شرکت نمونه

دانشجویان با ارائه کارت دانشجوئی از  30% تخفیف بهره مند خواهند شد

متقاضیان  جهت   نحوه  و  شروع  کارگاهها :
از ساعت   16 الی   20  به آدرس بلوار زند ابتدای صورتگر طبقه دوم  ساختمان نظر  با    شماره  2356727  و در تمام  ساعات اداری با تلفن   8391491  و همراه     09171882284     تماس حاصل نمایند .

پس از چندین مورد آگهی کسانی که تماس گرفته اند

اصلا کاری به کیفیت کار ندارند و فقط سئوالشان در خصوص مقدار هزینه است

بنده هم از خیرش گذشتم
چقدر مراقب هستیم که دچار فرزندان ناقص الخلقه نشویم ولی چرا اکثریت مردم در عالم دیگر به صورت ناقص الخلقه محشور می شوند

• کاربر فعال
  • تعداد ارسال: 189
  • ایجاد موضوع : 19
  • رای برای مدیریت : 3
  • مادر شاهکار طبيعت است
  • توان محتوا سازی: +57
  • تخصص: کمی حسابداری
با سلام
آقای اکبر زاده من فکر میکنم اگه تو همین متای خودمون کلاس آنلاین برگزار کنید متقاضیان کم نخواهند بود.

• گروه مدیریت
  • تعداد ارسال: 1.672
  • ایجاد موضوع : 577
  • رای برای مدیریت : 55
  • انسان شکست نمي خورد بلکه دست از تلاش بر ميدارد
  • توان محتوا سازی: +364
  • تخصص: Information Is Power
سلام و درود

احتراما از مدتها پیش سایتی که برای برگزاری آموزشهای آنلاین و انواع آزمونگیری به تفکیک هر رشته در متا صحبت شده بود آماده شده است و به محض وجود شرایط مساعد برای ارائه خدمات بهینه اطلاع رسانی خواهد شد.

با احترام
از ارسال مواردی که قابل طرح به صورت عمومی هستند در پیام خصوصی خودداری بفرمایید!
آموخته ام که به هر چه یقین داشنه باشی محقق خواهد شد و این همان ایمان من است
www.irmeta.com | www.payaonline.ir | www.modiranemali.ir | www.iranmeta.org/v1 | www.irmeta.net | www.daftartelefon.com | www.iranmeta.net |

سلام
جناب احسانی عزیز جناب کوثری بزرگوار از زحمات شما کمال تشکر را دارم و امیدوارم این کلاسها سریع ایجاد و عملی گردد.
دیروز بعد از 13سال رفتم دانشکده ایکه در ان درس خوانده بودم و رفتم بوفه ساعت 8صبح و در انجا جای سوزن انداختن نبود و فکر میکردی به یکی از فست فودهای مدرن تهران وارد شدی به همه چیز میخورد الا بوفه دانشگاه حتی حاظرین شبیه دانشجو هم نبودند و کلاسها خالی و جالب اینکه بندی وقتی چند تن از اساتید قدیمی را دیم که در سهای سطح پائین و غیر تخصصی را ارائه میکنند و عزیزانی که شاید تا ترم یا سال گذشته دانشجوی کارشناسی همین دانشکده بودند الان کرسی استادی دارند حالا بفرمائید چطور میشود پیشرفت کرد وقتی که فوق لیسانس علوم سیاسی از بیکاری میاید و میشود حسابدار و در یک کارخانه تولیدی مسئولیت میپذیرد.خودمان باید ارزش کارمان را بالا ببریم

• گروه مدیریت
  • متحد ایران متا
سلام

جناب محمدی عزیز باور بفرمائید امروز روز سومی است که این پروژه رو استارت زدیم و به یاری خداوند عزیز سال آینده اگر اتفاقی غیر منتظره ای نیوفتد چیزی برای ارائه خواهیم داشت.

جناب کوکبی تشکر از زحمات همیشگی شما.

وجناب رئیسی متاسفانه سطح دانش بسیار اسفناک پائین است . این چند روزه دارم مصاحبه میکنم باور کنید از حدود دهها لیسانس حسابداری پرسیدم اصل اهمیت رو تشریح کن تمامی آنان گفتند فقط شنیدیم...

حرفهائی بهشون زدم فکر کنم از خواب پریدن. خیلی دلم به حال پدر ومادر مظلومشون سوخت. میدونید 4 سال هزینه و وقت و ریسک یعنی چی ؟ بعدشم همشون میگفتن که ما چون سابقه نداریم استخدام نمیشیم.
گفتم نه عزیزدلم. تو برو سایپا یا ایران خودرو وقتی مدیر مالی سوالات رو ازت میکنه حرفه ای جواب بده ببین تورو بین ده ها نفر که سابقه دارن ترجیح خواهد داد یانه؟ ضمنا" 95% شرکتها کارهای عملیشون بدرد عمشون میخوره چون هیچ یک متناسب با اصول نیست ضمن اینکه بخش خیلی جزئی از تخصص ما در محیط کار با ان روبرو میشیم و ما مدام باید مطالعه کنیم مثل ...
با کارهات خدارو دلخورنکن

• سرپرست آزمایشی
  • تعداد ارسال: 1.847
  • ایجاد موضوع : 365
  • رای برای مدیریت : 21
  • يکي باش براي يک نفر،نه تصويري مبهم در خاطر صد نفر.
  • توان محتوا سازی: +481
  • سمت: حسابدار
سلام

متاسفانه همینطوره و به خروجی دانشگاهها اصلا نمیشه اعتماد کرد.

اول از خودم شروع میکنم، خیلی علاقه دارم از تجارب اساتید متا استفاده کنم و کار رو یاد بگیرم.
هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم

• گروه مدیریت
  • متحد ایران متا
سلام

ممنونم خانم دلفان آرزوی موفقیت برای شما دارم. متا که اساتیدی ندارد . با مطالعه میتوان رشد کرد البته باید کشش هم باشد و این لازمه هر تخصصی است که ما ترکیبی از دانش + تجربه + انگیزه + خلاقیت را با نسبتهای مناسب حفظ کنیم تا رشد کنیم. برخی به دانششون می بالند برخی به تجربشون ولی من بیشتر به انگیزه و خلاقیت اعتقاد و ارادت دارم. این دوتا 70 درصد کار را بر عهده دارد.
با کارهات خدارو دلخورنکن

• کاربر فعال
  • تعداد ارسال: 226
  • ایجاد موضوع : 3
  • رای برای مدیریت : 4
  • حسابداری یعنی آخر عشقه یک حسابدار
  • توان محتوا سازی: +28
  • تخصص: حسابداری ، حسابرسی ، نظام مالیاتی
  • سمت: مدیر مالی
سلام

ممنونم خانم دلفان آرزوی موفقیت برای شما دارم. متا که اساتیدی ندارد .

خواهش می کنم نفرمایید جناب احسانی پس من اینجا چیکاره ام !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

از شوخی گذشته هر کسی که ازش مطلبی یاد می گیرم حق استادی بر ضمه بنده داره و دستبوس همشون هم هستم بارها گفته ام جناب احسانی اگه الان ادعایی دارم اگه می تونم افق های دورتری رو ببنیم همش به این دلیل بوده که بر دوش بزرگانی ایستاده ام که بزرگواری را در حق بنده تمام و کمال داشته اند

پایدار باشید

موضوعاتی که ممکن است عنوان یا محتوای آن با این موضوع در یکی از تالارهای متا مرتبط باشد

موضوع / نویسنده پاسخ ها آخرين ارسال
16 پاسخ ها
2510 مشاهده
آخرين ارسال مه 19, 2012, 14:41:55
توسط fery66
9 پاسخ ها
2175 مشاهده
آخرين ارسال ژوئیه 21, 2010, 21:17:26
توسط A.Ehsani
2 پاسخ ها
1012 مشاهده
آخرين ارسال ژوئن 12, 2011, 12:53:23