***براساس اطلاعات اتحادیه مجازی متا شما عضو هیچ یک از گروههای سازمانی متا نیستید *** لطفا در صورت تمایل برای مشارکت و استفاده بهتر از امکانات متا ، فرم عضویت را پرنمایید*** برای این کار برروی همین نوار یا کلمه عضویت کلیک نمایید ...***

بخشهاي فعال

آخرين ارسالهاي هر بخش در همان بخش وجود دارد براي سهولت دسترسي به آخرين مباحث مورد علاقه ، از آخرين ارسالهاي همان بخش استفاده نماييد

بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس
بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس

نویسنده موضوع: آموزش زبان انگلیسی با اینترچنج  (دفعات بازدید: 3733 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال دیدن موضوع.

• گروه مدیریت
  • تعداد ارسال: 1.672
  • ایجاد موضوع : 577
  • رای برای مدیریت : 55
  • انسان شکست نمي خورد بلکه دست از تلاش بر ميدارد
  • توان محتوا سازی: +364
  • تخصص: Information Is Power
آموزش زبان انگلیسی با اینترچنج
« : فوریه 05, 2011, 09:57:44 »
+2
با سلام

احتراما در این تاپیک در کنار یکدیگر دوره اینترچنج را ادامه می دهیم

علاقه مندان به این تاپیک مستحضر باشید ابتدا باید کتابهای اینترچنج که شامل 4 کتاب است و اولین آنها کتابی زرد رنگ است را داشته باشند

با تشکر از همه عزیزان

از ارسال مواردی که قابل طرح به صورت عمومی هستند در پیام خصوصی خودداری بفرمایید!
آموخته ام که به هر چه یقین داشنه باشی محقق خواهد شد و این همان ایمان من است
www.irmeta.com | www.payaonline.ir | www.modiranemali.ir | www.iranmeta.org/v1 | www.irmeta.net | www.daftartelefon.com | www.iranmeta.net |

• سرپرست آزمایشی
  • تعداد ارسال: 1.847
  • ایجاد موضوع : 365
  • رای برای مدیریت : 21
  • يکي باش براي يک نفر،نه تصويري مبهم در خاطر صد نفر.
  • توان محتوا سازی: +481
  • تخصص: حسابداری
  • سمت: حسابدار
پاسخ : آموزش زبان انگلیسی با اینترچنج
« پاسخ #1 : فوریه 05, 2011, 12:27:28 »
0
با سلام

با توجه به تاپیک " زبان را چگونه و از چه مرجعی شروع کنم ؟ " حدود 7 نفر اعلام آمادگی کردند و من سعی می کنم در اولین فرصت کتاب رو تهیه کنم.

با آرزوی موفقیت
هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم

« پاسخ #2 : فوریه 05, 2011, 12:37:16 »
0
با سلام

ایده بسیار جالبی است اگه دوستان اجازه دهند ما هم هستیم.

با تشکر
داشتن پشتکار ، تفاوت ظريف بين شکست و کاميابي است.

« پاسخ #3 : فوریه 15, 2011, 18:38:36 »
+1

با سلام

دوستانی که علاقه مند به  آموزش زبان انگلیسی با اینترچنج  می باشند می توانند به این بخش مراجعه نمایند.

ستایشگر استادی هستم که اندیشیدن را به من بیاموزد نه اندیشه ها را!
www.irmeta.com | www.payaonline.ir | www.modiranemali.ir | www.iranmeta.org/v1 | www.irmeta.net | www.daftartelefon.com | www.iranmeta.net |

« پاسخ #4 : فوریه 18, 2011, 19:48:34 »
+1
با سلام خدمت همراهان گرامی

دوستان اگر آماده اید کار را شروع کنیم. یکی از همکاران که کارشناسی زبان هستند و دوره های اینترچنج را گذرانده اند ، می توانند سر نخ کار را به ما بدهند و ما هم با انگیزه بالا و تمرین بسیار ، آموزش را شروع کنیم. در ضمن اگر با مشکلی مواجه شدیم یا سوالی داشتیم ، ایشون (البته بصورت غیر مستقیم ) می تونند به ما کمک کنند. من تقریبا هر روز می تونم ایشون رو ببینم.

همانطور که آشنایی دارید ، شروع کتاب مقدمه و معرفی و روش کار است و بیان می کند این کتاب ویرایش شده کتاب New Interchange می باشد. در صفحه بعد افراد و موسساتی که باعث بوجود آمدن این مجموعه شده اند را معرفی می نماید.
نکته ای که حائز اهمیت است اینکه گرامر در مکالمات نهفته و ما با هر مکالمه گرامر را نیز یاد می گیریم.

درس اول:  ( که البته بسیار ساده است و حتما همه ما با آن آشنایی داریم )، بهتر است ابتدا درس را بصورت صوتی بدون کتاب یکبار به دقت گوش دهیم و تکرار کنیم، تا مهارت شنیدن و نحوه تلفظ را تقویت کنیم. هرگاه یک تمرین را بصورت کامل یاد گرفتیم به تمرین بعد می رویم.

تمرین 1. مکالمه ایست برای معرفی و بیان اسم و فامیل ،
تمرین 2.  شناسایی اسامی.
تمرین 3. ضمیر های ملکی ست. که باید با همگروه خود تمرین کنیم .
تمرین 4. تلفظ حروف است که باید تمرین شود و بعد بتوانید اسپل کلمات را از یکدیگر بپرسید.
تمرین 5. اسپل نام ها
تمرین 6. قدرت کلمات است که برای دوشیزه یا خانم مجرد از یک کلمه و برای خانم متاهل از یک کلمه و... ما باید به تلفظ این کلمات بدقت گوش دهیم تا فرق استفاده از آنها را متوجه شویم.
و همچنین در آخر برای اسامی و آشنایان استفاده کنیم تا روان شویم.

ادامه دارد...
ستایشگر استادی هستم که اندیشیدن را به من بیاموزد نه اندیشه ها را!

« پاسخ #5 : فوریه 23, 2011, 21:28:15 »
0
دوستان با اجازه منم هستم
سخاوت ، زیباست آن زمان که دست نیازی به سویتان گشوده آید ، اما زیباترآن ایثار که نیازمند طلب نباشد و از افق های تفحص و ادراک برآید .

« پاسخ #6 : ژوئن 21, 2011, 13:37:57 »
0
سلام
چطور ميتونم توي اين بحث ها شركت كنم ؟
مي خوام از كتاب قرمز شروع كنم
لطفا راهنمايي كنيد

« پاسخ #7 : اوت 11, 2011, 00:24:21 »
0
it is interesting to me

موضوعاتی که ممکن است عنوان یا محتوای آن با این موضوع در یکی از تالارهای متا مرتبط باشد

موضوع / نویسنده پاسخ ها آخرين ارسال
4 پاسخ ها
3317 مشاهده
آخرين ارسال اوت 09, 2010, 17:05:58
توسط Arghavan
0 پاسخ ها
469 مشاهده
آخرين ارسال نوامبر 28, 2010, 21:21:46
توسط امیر شهباززاده
1 پاسخ ها
1258 مشاهده
آخرين ارسال فوریه 06, 2011, 11:56:42