***براساس اطلاعات اتحادیه مجازی متا شما عضو هیچ یک از گروههای سازمانی متا نیستید *** لطفا در صورت تمایل برای مشارکت و استفاده بهتر از امکانات متا ، فرم عضویت را پرنمایید*** برای این کار برروی همین نوار یا کلمه عضویت کلیک نمایید ...***

بخشهاي فعال

آخرين ارسالهاي هر بخش در همان بخش وجود دارد براي سهولت دسترسي به آخرين مباحث مورد علاقه ، از آخرين ارسالهاي همان بخش استفاده نماييد

بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس
بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس

نویسنده موضوع: ابطال بخشنامه سازمان مالیاتی در خصوص ضمیمه کردن گزارش حسابرس به اظهارنامه  (دفعات بازدید: 1570 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال دیدن موضوع.

• کاربر فعال
  • تعداد ارسال: 173
  • ایجاد موضوع : 2
  • رای برای مدیریت : 10
  • متحد متا
  • توان محتوا سازی: +51
  • تخصص: مالی و اداری
  • سمت: مدیریت در صنعت
با سلام خدمت شما
درآمد فرض گرفتیم و ضریب را هم فرضی گرفتیم
در آمد اظهار شده ایشان در دفاتر را 20 م گرفتیم و فرض کردیم ضریب علی الراس ایشان هم 7% می باشد
جناب آقای مرداس علی الراس رو از درآمد اظهار شده خودشان محاسبه می کنند
سلام  دوست عزیز
ایا به نظر شما  نظر دادن بر فرضیات صحیح است ؟ البته که خیر کسی که  قانون و مصوبات و ائین نامه میخواهد که فرضیات را نباید بپذیرد
خیر!! تعیین درآمد مشمول  علی الرس  رویه و مقررات خاص خودش را دارد  و ضرایب هم فرضی نیست  هر ساله تدوین یا تصحیح یا تعیین میگردد ودر کتاب ضرائب و قرائن در اختیار واحد های مالیاتی قرار میگیرد

شایان ذکر است که منهم میتوانم فرضیاتی را در اینجا عنوان کنم که مشمول گردد اما آیا این درست است ؟

گروه حرفه ای مدیران مالی

• کاربر متایی
  • تعداد ارسال: 1.418
  • ایجاد موضوع : 64
  • رای برای مدیریت : 12
  • هیچکی یادمون نداده خنده همو ببینیم
  • توان محتوا سازی: +159
  • تخصص: مدیریت
با سلام مجدد
آقای مرداس عزیز بنده می دانم ضرایب هر فعالیت جدا گانه مشخص شده است و در آمد ایشان را هم فرضی گرفتم و ضریب را هم فرضی گرفتم چون نه میدان درامد دوستمون چقدر بوده و نه اینکه ضریب مشمول ایشا چقدر است و !!
فقط برای نحوه برخورد و روش مشخص شدن مالیات ایشان راه را عرض کردم وگرنه همه چیز فرضی می باشد در مثال بنده!عرض کردم اگر درآمد شما فلان مبلغ و ضریب مشخص شده شما فلان درصد باشد این طور برایتان محاسبه می کنند
آدمی در عالم خاکی نمی آید به دست
عالمی دیگر بباید ساخت و از نو آدمی

• کاربر فعال
  • تعداد ارسال: 173
  • ایجاد موضوع : 2
  • رای برای مدیریت : 10
  • متحد متا
  • توان محتوا سازی: +51
  • تخصص: مالی و اداری
  • سمت: مدیریت در صنعت
با سلام مجدد
آقای مرداس عزیز بنده می دانم ضرایب هر فعالیت جدا گانه مشخص شده است و در آمد ایشان را هم فرضی گرفتم و ضریب را هم فرضی گرفتم چون نه میدان درامد دوستمون چقدر بوده و نه اینکه ضریب مشمول ایشا چقدر است و !!
فقط برای نحوه برخورد و روش مشخص شدن مالیات ایشان راه را عرض کردم وگرنه همه چیز فرضی می باشد در مثال بنده!عرض کردم اگر درآمد شما فلان مبلغ و ضریب مشخص شده شما فلان درصد باشد این طور برایتان محاسبه می کنند
سلام
ممنون از شما
 اما سوال چیست ؟ :
نقل قول
  لینا با سلام

دوستان گرامی اگر شرکتی معافیت مالیاتی 100% داشته باشد و درامد سال مالی بالای سه میلیارد باشد ایا الزام حسابرسی مالیاتی دارد یا خیر؟
بهرحال چون معاف صددردصد ایا هزینه مضاعف نمیگردد
لطفا دوستانی که اطلاع دارند راهنمایی فرمایند

طبق قانون چون درامد بالای 800 میلیون دارد الزام حسابرسی مالیاتی دارد 

بهتر نیست در  خصوص سوال نظرات را ارائه کنیم ؟

• کاربر متایی
  • تعداد ارسال: 1.418
  • ایجاد موضوع : 64
  • رای برای مدیریت : 12
  • هیچکی یادمون نداده خنده همو ببینیم
  • توان محتوا سازی: +159
  • تخصص: مدیریت
با سلام خدمت شما
بله بنده منظور دوست عزیز لینا رو می دونم و طی صحبتی که با ایشان کردم ایشان می خواهند بدانند که چون از مالیات معاف هستند مبلغ بیشتری هزینه نفرمایند که حسابرسی انجام دهند
آدمی در عالم خاکی نمی آید به دست
عالمی دیگر بباید ساخت و از نو آدمی

سلام دوستان بالخره این بخشنامه ابطال شده یانه؟ منظورم ضمیمه کردن گزارش حسابرسی می باشد؟
هیچ وقت مغرور نشو. برگ ها وقتی می ریزند که فکر می کنند طلا شده اند.

با سلام

شما باید قرارداد حسابرسی همراه با اظهار نامه بدهید اما برای تحویل گزارش 3 ماه بعد از تحویل اظهار نامه فرصت دارید

موضوعاتی که ممکن است عنوان یا محتوای آن با این موضوع در یکی از تالارهای متا مرتبط باشد

موضوع / نویسنده پاسخ ها آخرين ارسال
1 پاسخ ها
1164 مشاهده
آخرين ارسال سپتامبر 21, 2011, 23:04:37
توسط ACCSM
0 پاسخ ها
967 مشاهده
آخرين ارسال ژوئن 20, 2010, 16:02:08
توسط A.Ehsani
9 پاسخ ها
2175 مشاهده
آخرين ارسال ژوئیه 21, 2010, 21:17:26