***براساس اطلاعات اتحادیه مجازی متا شما عضو هیچ یک از گروههای سازمانی متا نیستید *** لطفا در صورت تمایل برای مشارکت و استفاده بهتر از امکانات متا ، فرم عضویت را پرنمایید*** برای این کار برروی همین نوار یا کلمه عضویت کلیک نمایید ...***

بخشهاي فعال

آخرين ارسالهاي هر بخش در همان بخش وجود دارد براي سهولت دسترسي به آخرين مباحث مورد علاقه ، از آخرين ارسالهاي همان بخش استفاده نماييد

بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس
بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس

نویسنده موضوع: عکس های بسیار زیبا از 10 اتومبیل اسپرت برتر سال 2010  (دفعات بازدید: 1404 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال دیدن موضوع.

سلام

الهه جان من یک کارت موتور سیکلت دارم ازش استفاده نمی کنم میتونم تقدیم شما و خانم دلفان کنم نوبتی استفاده کنید هرچی هم موند به خودم برگردونید.
با کارهات خدارو دلخورنکن

یه مثل هست که میگه از خرس پتی هم کندن غنیمته
شنیدینش؟ ها ها ها :)
سخاوت ، زیباست آن زمان که دست نیازی به سویتان گشوده آید ، اما زیباترآن ایثار که نیازمند طلب نباشد و از افق های تفحص و ادراک برآید .

مو رو شنیدم ولی پتی رو خیر. حالا پتی چی هست؟
با کارهات خدارو دلخورنکن

همونه به لحجه شیرینه کرمونی
سخاوت ، زیباست آن زمان که دست نیازی به سویتان گشوده آید ، اما زیباترآن ایثار که نیازمند طلب نباشد و از افق های تفحص و ادراک برآید .

به لری پت میشه بینی.
با کارهات خدارو دلخورنکن

• سرپرست آزمایشی
  • تعداد ارسال: 1.847
  • ایجاد موضوع : 365
  • رای برای مدیریت : 21
  • يکي باش براي يک نفر،نه تصويري مبهم در خاطر صد نفر.
  • تخصص: حسابداری
  • سمت: حسابدار
سلام

الهه جان من یک کارت موتور سیکلت دارم ازش استفاده نمی کنم میتونم تقدیم شما و خانم دلفان کنم نوبتی استفاده کنید هرچی هم موند به خودم برگردونید.

یه تله تئاتر بچه که بودم یادمه که آقای حسین پناهی و خانم ژاله صامتی بازی می کردند که یه 10 تومن داشتن و براش برنامه ریزی می کردن، کلی رویاپردازی کردن و کلی لیست گرفتن، که راروئک و ... بخریم، آخرش حسین پناهی با لهجه قشنگ لری گفت " ولی ستاره ما فقط 10 تومن داریم"

یه موقع هایی دنگ میذاریم برای خرید هله هوله و به داداشم میدیم با کلی لیست، داداشم آخرش میگه چه خبره، می خواید بقیش رو هم بر گردونم.

جریان کارت سوخت این موتور فلک زدست، مگه چقد هست که الهه استفاده کنه، من استفاده کنم، بقیش رو هم بدیم خدمت شما.

هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم

مگه شما چقدر میخواستید اجازه بدید ما کنار ماشین شما عکس بگیریم! اندازه هاش یکیه فقط نوعش متفاوته
با کارهات خدارو دلخورنکن

• سرپرست آزمایشی
قصد خرید نداشتم، میخواستم شیشه شو پاک کنم، آخه صاحب این ماشینا انعام خوبی میدن. ;D

ارزش انسانها به اندازه تقواي آنهاست.صاحبان اين اتومبيل ها با پول جان مردم اين ماشين ها رو ميخرن.نه اصلا نميخوام چنين چيزائي.
با کارهات خدارو دلخورنکن

• سرپرست آزمایشی
درود بر شما

همه جا خوب و بد هست، چه ثروتمند و چه فقیر، بله حق باشماست، ارزش انسان به ظاهر نیست.

خوشبختی و غنی بودن به این نیست که چقد از مال دنیا جمع کردی، به اینه که چقد خیال آسوده داری و وجدان راحت.

سلام

بله همه جا خوب بد هست اما توی ثروتمندان هیچ وقت خوب پیدا نمی کنی. واقعا" عرض میکنم
با کارهات خدارو دلخورنکن

موضوعاتی که ممکن است عنوان یا محتوای آن با این موضوع در یکی از تالارهای متا مرتبط باشد

موضوع / نویسنده پاسخ ها آخرين ارسال
2 پاسخ ها
798 مشاهده
آخرين ارسال دسامبر 22, 2010, 12:52:14
توسط DELFAN
2 پاسخ ها
927 مشاهده
آخرين ارسال اوت 16, 2010, 09:10:41
توسط nadi
0 پاسخ ها
697 مشاهده
آخرين ارسال اكتبر 16, 2010, 17:34:49