***براساس اطلاعات اتحادیه مجازی متا شما عضو هیچ یک از گروههای سازمانی متا نیستید *** لطفا در صورت تمایل برای مشارکت و استفاده بهتر از امکانات متا ، فرم عضویت را پرنمایید*** برای این کار برروی همین نوار یا کلمه عضویت کلیک نمایید ...***

بخشهاي فعال

آخرين ارسالهاي هر بخش در همان بخش وجود دارد براي سهولت دسترسي به آخرين مباحث مورد علاقه ، از آخرين ارسالهاي همان بخش استفاده نماييد

بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس
بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس

نویسنده موضوع: چگونه موریانه ها رادفع کنیم  (دفعات بازدید: 1840 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال دیدن موضوع.

چگونه موریانه ها رادفع کنیم
« : دسامبر 25, 2010, 11:18:39 »
0

باسلام

از دوستان کسی با موریانه ها و چگونگی دفع آنها آشنا نیست؟ اینکه اگر لانه آنها را خراب کنیم باز هم مزاحم میشوند یا نه؟

اینکه علاوه بر چوب آیا پارچه یا چیز های دیگر را میخورند یا نه ؟ (چه خطراتی دارند )

از کمک دوستان سپاسگزارم
ستایشگر استادی هستم که اندیشیدن را به من بیاموزد نه اندیشه ها را!
www.irmeta.com | www.payaonline.ir | www.modiranemali.ir | www.iranmeta.org/v1 | www.irmeta.net | www.daftartelefon.com | www.iranmeta.net |

• سرپرست آزمایشی
  • تعداد ارسال: 1.847
  • ایجاد موضوع : 365
  • رای برای مدیریت : 21
  • يکي باش براي يک نفر،نه تصويري مبهم در خاطر صد نفر.
  • توان محتوا سازی: +481
  • تخصص: حسابداری
  • سمت: حسابدار
پاسخ : چگونه موریانه ها رادفع کنیم
« پاسخ #1 : دسامبر 25, 2010, 12:47:46 »
0
با سلام

من شنیدم که مبارزه غیر اصولی با موریانه نه تنها دفع نمی کنه بلکه مقاوم تر و بیشترش میکنه، روش سنتی و مردمی ریختن نفت داخل لانه موریانه هست، جایی خواندم که برای پیش گیری ماليدن روغن منداب به چوب مفیده، برای از بین بردن اصولی و قطعی رد موریانه رو از سوراخ بیرونی چوب میگیرن و به منبع اصلی میرسند و با سم موریانه از بین میبرند، در ضمن میشود با سمی کردن بدن یک موریانه کارگر همه ی موریانه ها را مسموم کرد و از بین برد، روش دیگه استفاده از گوشى هاى الكترونيكى است که باعث آلودگی زیست هم نمیشه، روشی هم هست که بهش میگن تله گذاشتن، در مسیری که می دونید موریانه هست بسته هایی پر از چوب و مقوا قرار بدید تا موریانه ها رو جذب کنه و از چوب مورد نظر خارج بشن.
هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم

« پاسخ #2 : دسامبر 25, 2010, 13:16:48 »
0
 با سپاس از پاسخ شما

البته من لونه و محل زندگی اونها رو پیدا کردم .و اون ها رو از بین بردم . در کارتن هم لونه کرده بودن . فقط خوبه که هنوز به رختخواب نرسیده بودند. کارتن ها هم بیرون انداختیم. مشکل من این هست که نکنه ملکه اونها هنوز باشه . و یا تخم ریزی کرده باشند. به نظر شما ملکه هم ازبین میره. البته من در این مورد در گوگل سرچ کردم اما پاسخ مناسب دریافت نکردم. باز هم از راه کارهاتون ممنون فقط باید از چه سمی استفاده کنیم .
ستایشگر استادی هستم که اندیشیدن را به من بیاموزد نه اندیشه ها را!
www.irmeta.com | www.payaonline.ir | www.modiranemali.ir | www.iranmeta.org/v1 | www.irmeta.net | www.daftartelefon.com | www.iranmeta.net |

• سرپرست آزمایشی
  • تعداد ارسال: 1.847
  • ایجاد موضوع : 365
  • رای برای مدیریت : 21
  • يکي باش براي يک نفر،نه تصويري مبهم در خاطر صد نفر.
  • توان محتوا سازی: +481
  • تخصص: حسابداری
  • سمت: حسابدار
« پاسخ #3 : دسامبر 25, 2010, 14:29:01 »
+1
سلام

امیدوارم که مشکلتون حل بشه، من تا الان نشنیدم که موریانه به پارچه برسه و فقط به چوب و مشتقاتش میره و اصلا علاقه مند به چوبه، به نظر من باز هم از کارتون پر از کاغذ و چوب در مکانی که شک دارید ملکه باشه استفاده کنید تا در صورتی که باشه به سمت تراشه های چوب و کاغذ و کارتون بیاد و در دام بیفتند.

سم هم به نام سم موریانه هست.

در ضمن در جایی خواندم که موریانه از نور متنفر هست، شاید بتونید با استفاده از یک لامپ و روشنایی به محل مورد نظر موریانه باقی مانده رو فراری بدید و تهویه مناسب و جلوگیری از رطوبت در محل هم مفید هست.

هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم

موضوعاتی که ممکن است عنوان یا محتوای آن با این موضوع در یکی از تالارهای متا مرتبط باشد

موضوع / نویسنده پاسخ ها آخرين ارسال
2 پاسخ ها
1153 مشاهده
آخرين ارسال نوامبر 10, 2010, 10:25:17
توسط اجاقی معز
0 پاسخ ها
308 مشاهده
آخرين ارسال نوامبر 15, 2010, 23:19:27
توسط حمید رستمی
0 پاسخ ها
487 مشاهده
آخرين ارسال دسامبر 15, 2010, 14:58:04