***براساس اطلاعات اتحادیه مجازی متا شما عضو هیچ یک از گروههای سازمانی متا نیستید *** لطفا در صورت تمایل برای مشارکت و استفاده بهتر از امکانات متا ، فرم عضویت را پرنمایید*** برای این کار برروی همین نوار یا کلمه عضویت کلیک نمایید ...***

بخشهاي فعال

آخرين ارسالهاي هر بخش در همان بخش وجود دارد براي سهولت دسترسي به آخرين مباحث مورد علاقه ، از آخرين ارسالهاي همان بخش استفاده نماييد

بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس
بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس

نویسنده موضوع: احساسات مردها  (دفعات بازدید: 542 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

• سرپرست آزمایشی
  • تعداد ارسال: 1.847
  • ایجاد موضوع : 365
  • رای برای مدیریت : 21
  • يکي باش براي يک نفر،نه تصويري مبهم در خاطر صد نفر.
  • توان محتوا سازی: +481
  • تخصص: حسابداری
  • سمت: حسابدار
احساسات مردها
« : نوامبر 29, 2010, 15:23:58 »
0
احساسات مردها

چنانچه به راستی مردی را خوشحال و خوشبخت دیده باشید یا بی گمان مشغول ساختن یک قایق بوده و یا نوشتن سمفونی یا تدریس به پسرش و یا مشغول کاشتن گل کوکب در باغچه ی خانه اش یا در صحرای گبی به دنبال تخم دایناسور بوده است . هیچ وقت نمی بینید مردها آن طور که به دنبال دگمه ی سردست گمشده شان زیر رادیاتور شوفاژ اتاقشان می گردند ، به دنبال خوشبختی و خوشحالی واقعی بگردند . برای مردها خوشحالی و خوشبختی واقعی به خودی خود یک هدف نیست که مدام در عطش آن بسوزند . مردها فقط موقعی می فهمند خوشحال و خوشبخت بوده اند که زندگی بیست و چهار ساعته ی هر روزشان ، ساعت هایی پر از کار و زحمت و گرفتاری باشد .

از انجمن تنکاسیتی
هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم

• گروه مدیریت
  • تعداد ارسال: 4.095
  • ایجاد موضوع : 644
  • رای برای مدیریت : 81
  • متحد ایران متا
  • توان محتوا سازی: +1075
  • سمت: مدیرمالی
پاسخ : احساسات مردها
« پاسخ #1 : نوامبر 29, 2010, 15:51:39 »
0
عجب موجوداتی هستند این مردها.
با کارهات خدارو دلخورنکن

• سرپرست آزمایشی
« پاسخ #2 : نوامبر 29, 2010, 16:29:27 »
0
نفرمایید جناب احسانی، آقایون دوست دارند تلاش کنند همونطور که در پایان مطلب نوشته شده : "مردها فقط موقعی می فهمند خوشحال و خوشبخت بوده اند که زندگی بیست و چهار ساعته ی هر روزشان ، ساعت هایی پر از کار و زحمت و گرفتاری باشد . "

• گروه مدیریت
  • متحد ایران متا
« پاسخ #3 : نوامبر 29, 2010, 16:50:50 »
0
هرچند که خانم دلفان حقیقت است اما حقیقتی تلخ است.البته این مربوط به مردان قدیم بود حالا که مردها خونه نشین هستند و حال کار کردن هم ندارند.
با کارهات خدارو دلخورنکن

« پاسخ #4 : نوامبر 29, 2010, 23:14:17 »
0
مردها
احساس؟
عجب.
وازه ای است به شدت عجیب در اینجا...
سخاوت ، زیباست آن زمان که دست نیازی به سویتان گشوده آید ، اما زیباترآن ایثار که نیازمند طلب نباشد و از افق های تفحص و ادراک برآید .

• گروه مدیریت
  • متحد ایران متا
« پاسخ #5 : نوامبر 30, 2010, 10:59:32 »
0
سلام

الهه جان اتفاقا" مردها تنها و فقط در یک زمینه احساسی عمل میکنند و زنها درست برعکس فقط در یک زمینه احساسی عمل نمیکنند آن هم عشق است.
با کارهات خدارو دلخورنکن

• سرپرست آزمایشی
« پاسخ #6 : نوامبر 30, 2010, 11:43:17 »
0
سلام

الهه جان اتفاقا" مردها تنها و فقط در یک زمینه احساسی عمل میکنند و زنها درست برعکس فقط در یک زمینه احساسی عمل نمیکنند آن هم عشق است.

جناب احسانی کم لطفی نفرمایید، زنها که در احساس زبانزدن و بیشترین ضربه ای که می خورند و بزرگترین علتی که در جامعه طرد میشن همین خصلتشونه، من هم قبول دارم که هم خانومهای خیلی خوب و هم آقایون خیلی خوب داریم و همینطور برعکس، و هیچ موقع کلی نمیشه گفت.

و این رو هم قبول دارم که آقایون اگه عاشق باشند واقعا با وفا و از خود گذشته هستند، اما خانومها هم این خصلت رو دارند.

• گروه مدیریت
  • متحد ایران متا
« پاسخ #7 : نوامبر 30, 2010, 12:17:32 »
0
سلام

خانم دلفان منظور من این نبود.احساسی بودن که چیز خوبی نیست.دقیقا" مشکل آقایون همین نکته است که واقعیت امر آقایون عاشق صورت و ظاهر میشن(عمدتا") .وقتی در شرایط قرار میگیرن خیلی زود عاشق میشن و به هیچ موضوعی در رابطه با دختر هم توجهی نمی کنند و فقط به رسیدن فکر میکنند.ولی منظورم این بود وقتی کسی قصد دارد وارد قلب یک خانم بشه به این سادگی نیست و یک خانم نگاهش دور دوراست یعنی زندگی و آینده و کمتر احساسی با این مسئله برخورد میکنه.
یک خانم توانائی و اخلاق و تقوای همسرش معیار اولیه برای اوست ولی برای آقایون فقط ظاهر امر مهم است.
با کارهات خدارو دلخورنکن

• سرپرست آزمایشی
« پاسخ #8 : نوامبر 30, 2010, 12:30:14 »
0
حق باشماست، اما یه نکته می مونه و اینه که خانوما دیر عاشق میشن و دیر هم فراموش می کنند، وقتی خانومی عاشق مردی میشه وفاداریش خیلی بیشتر از آقایونه.

مرد و زن مکمله همند و هر کدوم خصلت هایی دارند  که در دیگری نیست و این زوج رو زیبا می کنه.

• گروه مدیریت
  • متحد ایران متا
« پاسخ #9 : نوامبر 30, 2010, 12:39:45 »
0
البته با یک کلیشه ثابت نمیشه نگاه کرد چون کلا" انسان موجود پیچیده ای است و تمام نظرات خیلی کلیه. خیلی مواقع هم پیش اومده که دختر خانمی خواستگار خیلی خوب داشته به عشقش جواب رد هم داده و برعکس.خیلی وقتها انسان توی زندگی با دیگران معامله میکنه .
البته منظور آقایون هم هست و هیچ فرقی بین این دو جنسیت وجود نداره و میزان ایمان و تربیت خانوادگی نقش زیادی در این چنین موضوعات خواهند داشت.
با کارهات خدارو دلخورنکن

• کاربر نیمه فعال
  • **
  • تعداد ارسال: 55
  • ایجاد موضوع : 18
  • رای برای مدیریت : 5
  • بدون مرز و محدوده وطن یعنی همه دنیا...
  • توان محتوا سازی: +25
« پاسخ #10 : اكتبر 27, 2011, 00:13:26 »
+2
با سلام...
به نظر من آقایون از احساسات بالایی برخوردار هستند و همیشه مظلوم واقع شدند و متهم به بی احساسی و ظاهر بین و ظاهر گرا . البته هم در آقایون و هم در خانومها چنین افرادی هستند ولی در آقایون بیشتر به چشم اومده. و واقعا اون مطلب سرکار خانوم دلفان راجع به احساسات مردها رو تایید میکنم.لا اقل بنده چنین حسی دارم. اما به نظر من وفاداری و ماندگاری و پایداری در عشق از یک دید وسیع و یک ارزش وجودی نشات میگیره.یک ارزش وجودی که خود عشق هم از اون به وجود اومده.همون حقیقت .همون شکوه و عظمت عشق که خالق عشق درش قرار داده و هر فردی که ذره ای از اون عشق رو درک  کرده و چشیده باشه وفادارتر خواهد موند.و اشخاصی وفادارترند که از اون باده ی حقیقی وجود والای انسانی بیشتر جرعه نوشی کرده باشند.
جان کلام به عقیده ی بنده احساس عمیق و عشق و دوست داشتن از ایمان قلبی قوی تر به خالق عشق نشات میگیره.و کسانی عاشقتر و وفادار ترند که با ایمان تر باشند.
ضمنا عاشق بودن و وفادار بودن هیچوقت نباید منتی باشه بر طرف مقابل.عاشق کاملا بی توقع و منت بار معشوقشه.
در پناه پروردگار عاشق باشید.
غم قفس به کنار،آنچه عقاب را می آزارد پرواز زاغ بی سر و پاست...

http://irmeta.com/meta/index.php/topic,9052.150.html

موضوعاتی که ممکن است عنوان یا محتوای آن با این موضوع در یکی از تالارهای متا مرتبط باشد

موضوع / نویسنده پاسخ ها آخرين ارسال
19 پاسخ ها
954 مشاهده
آخرين ارسال اوت 20, 2011, 14:14:40
توسط اورش
0 پاسخ ها
163 مشاهده
آخرين ارسال نوامبر 23, 2010, 11:56:06
توسط اکبرزاده
0 پاسخ ها
254 مشاهده
آخرين ارسال نوامبر 24, 2010, 01:01:36