***براساس اطلاعات اتحادیه مجازی متا شما عضو هیچ یک از گروههای سازمانی متا نیستید *** لطفا در صورت تمایل برای مشارکت و استفاده بهتر از امکانات متا ، فرم عضویت را پرنمایید*** برای این کار برروی همین نوار یا کلمه عضویت کلیک نمایید ...***

بخشهاي فعال

آخرين ارسالهاي هر بخش در همان بخش وجود دارد براي سهولت دسترسي به آخرين مباحث مورد علاقه ، از آخرين ارسالهاي همان بخش استفاده نماييد

بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس
بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس

نویسنده موضوع: ثبت هاي روش دائمي  (دفعات بازدید: 1434 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال دیدن موضوع.

ثبت هاي روش دائمي
« : اكتبر 20, 2010, 00:59:50 »
+2
با سلام
لطفا نظرتون رو در مورد سند هاي زير و همچنين نحوه محاسبه قيمت تمام شده كه بر اساس روش دائمي سند زده ام بفرماييد :
موجودي هاي اول دوره :                                               صفر
سربار پيش بيني شده سال 89  :                             000 000 10
هزينه حقوق پيش بيني شده سال 89 :                       000 000 9
تعداد توليد پيش بيني شده  :                                      000 10
مبناي جذب سربار : تعداد توليد
روش هزينه يابي : نرمال
مواد لازم براي توليد 1 كيلو محصول الف :                 1 كيلو مواد

نرخ جذب سربار :  000 1 = 000 10 / 000 000 10
نرخ جذب دستمزد : 900 = 000 10 / 000 000 9

عمليات فروردين ماه:

14/1/89 : خريد 1000 كيلو مواد هر كيلو 1000 ريال
كنترل مواد  1000000
        بستانكاران        1000000       

15/1/89 : خريد 1000 كيلو مواد هر كيلو 1200 ريال
كنترل مواد  1200000
        بستانكاران        1200000       

18/1/89 : ارسال400 كيلو مواد به خط توليد
كالاي در جريان ساخت - مواد   440000           ..........................        روش ميانگين
                      كنترل مواد                 440000

19/1/89 : خريد 2000 كيلو مواد هر كيلو 1400 ريال
كنترل مواد  2800000
        بستانكاران        2800000       

20/1/89 : ارسال100 كيلو مواد به خط توليد
كالاي در جريان ساخت - مواد      126600           ..........................        روش ميانگين
                      كنترل مواد                 126600

21/1/89 : توليد 300 كيلو محصول الف
كالاي در جريان ساخت – دستمزد       270000                        900*300
كالاي در جريان ساخت – سربار      300000                      1000*300
                       كنترل دستمزد                 270000             
                       كنترل سربار                 300000

موجودي محصولات                       900000
              كالاي در جريان ساخت - مواد          330000 ؟؟
              كالاي در جريان ساخت – دستمزد       270000
              كالاي در جريان ساخت – سربار      300000

23/1/89 : فروش 15 كيلو محصول الف هر كيلو 3500 (به همراه ثبت بهاي تمام شده كالاي فروش رفته)
بدهكاران                                      52500                                                     3500*15
قيمت تمام شده كالاي فروش رفته        45000                                                 15*300/900000
                         فروش                                            52500                          3500*15
                         قيمت تمام شده كالاي ساخته شده            45000                     15*300/900000

31/1/89 :
حقوق واقعي فروردين :  000 300
سربار واقعي فروردين :  000 400

كنترل دستمزد 300000
كنترل سربار  400000
            حقوق پرداختني  300000
     ساير حسابعهاي پرداختني 400000

مانده حسابهاي كنترل سربار و كنترل دستمزد نيز بيانگر اضافه و كسر جذب سربار و دستمزد هستند .(در صورتي كه ماهانه حساب شود).

اگه دوستان لطف كنند و اشكالات بنده رو بيان كنند ممنون ميشم.
با تشكر ...

گروه حرفه ای مدیران مالی

• کاربر فعال
  • تعداد ارسال: 226
  • ایجاد موضوع : 3
  • رای برای مدیریت : 4
  • حسابداری یعنی آخر عشقه یک حسابدار
  • توان محتوا سازی: +28
  • تخصص: حسابداری ، حسابرسی ، نظام مالیاتی
  • سمت: مدیر مالی
پاسخ : ثبت هاي روش دائمي
« پاسخ #1 : فوریه 01, 2012, 21:43:40 »
0
سلام دوستان

نمی دونم چرا هوس کردم یه سوال تاریخ مصرف گذشته رو بررسی کنم !

خوب یکی دوتا اشکال داره این سوال
البته حتما تا الان این اشکالات این دوستمون حل شده من فقط تفننی رفتم سراغ این سوال

اول اینکه در هزینه یابی نرمال دستمزد جذب نمیشه ! فقط سربار جذب میشه
دوم اینکه در زمان تکمیل محصول ثبت اشتباه زده شده ! مواد به همون میزان که مصرف شده باید از حساب کار در جریان خارج بشه
سوم اینکه در همین ثبت ساخت محصول دستمزدهم اشتباه زده شده چون گفتم نباید جذب بشه و باید واقعی حساب بشه
چهارم اینکه اضافه یا کسر جذب سربار هم باید بین موجودی کالای در جریان ساخت و ساخته شده و بهای تمام شده سرشکن بشه

شاد شاد شاد باشید

« پاسخ #2 : فوریه 02, 2012, 23:10:08 »
0
واقعا ممنونم جناب محمدي عزيز
اتفاقا هنوز توجيح نشده بودم ولي خوشبختانه شما اين موضوع رو باز كرديد.
نقل قول
اول اینکه در هزینه یابی نرمال دستمزد جذب نمیشه ! فقط سربار جذب میشه
در كدوم نوع هزينه يابي هم دستمزد و هم سربار جذب ميشه و مواد واقعي ثبت ميشه ؟

نقل قول
دوم اینکه در زمان تکمیل محصول ثبت اشتباه زده شده ! مواد به همون میزان که مصرف شده باید از حساب کار در جریان خارج بشه
من هم به فرض اينكه براي توليد 300 كيلو محصول 300 كيلو مواد مصرف شده باشه قيمت مواد رو ثبت كردم.
جمع ورودي به خط توليد 500 كيلو به قيمت متوسط 1133 ريال بوده كه خروجي ميشه 340000 ريال.
نقل قول
سوم اینکه در همین ثبت ساخت محصول دستمزدهم اشتباه زده شده چون گفتم نباید جذب بشه و باید واقعی حساب بشه
اگه بخوايم قيمت تمام شده رو روزانه داشته باشيم وقتي كالا وسط ماه توليد ميشه كه ما دستمزد واقعي اون ماه رو نداريم . پس چطور دستمزد واقعي رو ثبت كنيم؟ به همين دليل از نرخ جذب استفاده كردم .

نقل قول
چهارم اینکه اضافه یا کسر جذب سربار هم باید بین موجودی کالای در جریان ساخت و ساخته شده و بهای تمام شده سرشکن بشه
به فرض اينكه بخوايم فقط به قيمت تمام شده كالاي فروش رفته سر شكن بشه علاوه بر ثبت زير كاردكس رو هم بايد به يه طريقي اصلاح كنم ديگه درسته ؟
كنترل سربار (به ميزان اضافه جذب)             000 000 5
          قيمت تمام شده كالاي فروش رفته                000 000 5
با اين ثبت حسابداريم درست ميشه ولي جمع قيمت تمام شده كاردكس با حسابداري نمي خونه چون از قيمت تمام شده كاردكس هنوز چيزي كم نكرديم .
حالا فرض كنيم 100 نوع محصول داشته باشيم بايد اين 000 000 5 ريال رو به يه نسبتي از قيمت تمام شده خروجي هاي اين 100 نوع كالا كسر كنم ؟
اميدوارم متوجه منظورم شده باشيد .
با تشكر ...

• کاربر فعال
« پاسخ #3 : فوریه 03, 2012, 11:58:52 »
0
واقعا ممنونم جناب محمدي عزيز
اتفاقا هنوز توجيح نشده بودم ولي خوشبختانه شما اين موضوع رو باز كرديد.
1-در كدوم نوع هزينه يابي هم دستمزد و هم سربار جذب ميشه و مواد واقعي ثبت ميشه ؟
2-من هم به فرض اينكه براي توليد 300 كيلو محصول 300 كيلو مواد مصرف شده باشه قيمت مواد رو ثبت كردم.
جمع ورودي به خط توليد 500 كيلو به قيمت متوسط 1133 ريال بوده كه خروجي ميشه 340000 ريال.
3-اگه بخوايم قيمت تمام شده رو روزانه داشته باشيم وقتي كالا وسط ماه توليد ميشه كه ما دستمزد واقعي اون ماه رو نداريم . پس چطور دستمزد واقعي رو ثبت كنيم؟ به همين دليل از نرخ جذب استفاده كردم .
4-به فرض اينكه بخوايم فقط به قيمت تمام شده كالاي فروش رفته سر شكن بشه علاوه بر ثبت زير كاردكس رو هم بايد به يه طريقي اصلاح كنم ديگه درسته ؟
كنترل سربار (به ميزان اضافه جذب)             000 000 5
          قيمت تمام شده كالاي فروش رفته                000 000 5
با اين ثبت حسابداريم درست ميشه ولي جمع قيمت تمام شده كاردكس با حسابداري نمي خونه چون از قيمت تمام شده كاردكس هنوز چيزي كم نكرديم .
حالا فرض كنيم 100 نوع محصول داشته باشيم بايد اين 000 000 5 ريال رو به يه نسبتي از قيمت تمام شده خروجي هاي اين 100 نوع كالا كسر كنم ؟
اميدوارم متوجه منظورم شده باشيد .
با تشكر ...
خواهش می کنم دوست عزیزم قابلی نداشت
1- در هیچ کدوم !!
در هزینه یابی واقعی تمام موارد براساس واقعی ثبت می گردند
در هزینه یابی نرمال تنها در مورد سربار ، از نرخ جذب استفاده می کنیم
در هزینه یابی استاندارد همه موارد به صورت استاندراد و به نوعی با نرخ جذبی که از قبل تعیین می گردد ثبت می گردند و انحرافات رو شناسایی می کنیم

2-این کار شما در هزینه یابی استاندارد استفاده می شود اون هم در زمان مصرف مواد نه در زمان تولید کالا!

3- اصولا در مورد سربار چون اطلاعات کاملی نداری چنین ثبتی انجاکم میشه و لی دستمزد در طی هر روز از ماه قابل محاسبه است و میتونیم از میزان واقعی آن اطلاع داشته باشیم . اینطور فکر نمی کنید ؟

4- در مورد ثبتتون به نظ من بهتره سربار جذب شده رو بدهکار نمایید نه سربار واقعی رو !
همچنین نیازی به اصلاح کاردکس شما نیست چون کالا فروش رفته و یه هزینه اتفاق افتاده فقط کافی است این هزینه رو اعمال نمایید در ضمن این تفاوت خودش نشان دهنده یکی از مزایای این سیستم می باشد و واسه تصمیم گیری  های داخلی مفید می باشد

شاد شاد شاد باشید

« پاسخ #4 : فوریه 03, 2012, 13:31:01 »
0
با تشكر مجدد از جناب محمدي عزيز
نقل قول
2-من هم به فرض اينكه براي توليد 300 كيلو محصول 300 كيلو مواد مصرف شده باشه قيمت مواد رو ثبت كردم.
2-این کار شما در هزینه یابی استاندارد استفاده می شود اون هم در زمان مصرف مواد نه در زمان تولید کالا!
در هزينه يابي واقعي يا نرمال وقتي مواد از انبار خارج ميشه كه ثبتش مشخصه ولي وقتي محصول توليد ميشه خب بايد معلوم بشه در اين محصول چقدر مواد استفاده شده كه از موادمون خارج كنيم . به نظر شما اينطور نيست ؟

نقل قول
اون هم در زمان مصرف مواد نه در زمان تولید کالا
وقتي مواد رو به خط توليد ميفرستيم در هزينه يابي استاندارد مشخصه اين مواد براي توليد چه تعداد محصول كافيه ولي همون موقع نميشه ثبت توليد رو زد تا كالا تكميل بشه و اون موقع وقتي مثلا 50 واحد كالا ساخته شد به نسبتهاي استاندارد از موادمون خارج كنيم . نظر شما چيه ؟
در هزينه يابي استاندارد وقتي مواد به خط توليد فرستاده ميشه چه ثبتي زده ميشه ؟ آيا اصلا ثبتي زده ميشه يا نه ؟ آيا تعداد بر اساس واقعي و نرخ استاندارد خارج ميشه و يا نه هم تعداد و هم نرخ بر اساس استاندارد خارج ميشه ؟

نقل قول
3- اصولا در مورد سربار چون اطلاعات کاملی نداری چنین ثبتی انجاکم میشه و لی دستمزد در طی هر روز از ماه قابل محاسبه است و میتونیم از میزان واقعی آن اطلاع داشته باشیم . اینطور فکر نمی کنید ؟
به نظر من خيلي سخته كه هر وقت يه كالايي ساخته ميشه براي محاسبه سهم دستمزدي كه بايد به قيمت تمام شده اضافه بشه براي هر كدوم از كاركناني كه روي اون محصول كار مي كنند بيايم و دستمزد واقعي رو محاسبه كنيم . به نظر من بهتره يه متوسط حقوق ماهيانه اي از ماههاي قبل و يا بر اساس ساير عوامل در نظر گرفته بشه كه البته به واقعيت هم خيلي نزديك خواهد بود چون بسياري از عوامل متغير سربار رو نداره و ميشه با تقريب بالاي 90 درصد محاسبه بشه و به كالاهاي ساخته شده سرشكن بشه ولي نميشه گفت دقيقا با واقعيت مطابقت داره بنابراين به نظر من ميشه براي دستمزد هم از نرخ جذب استفاده كرد .
خوشحال ميشم در اين مورد هم اشكالات من رو اصلاح كنيد .
نقل قول
4- در مورد ثبتتون به نظ من بهتره سربار جذب شده رو بدهکار نمایید نه سربار واقعی رو !
منظور من حساب كسر و اضافه جذب سربار است كه در واقع ميشه تفاوت سربار جذب شده و واقعي .
نقل قول
همچنین نیازی به اصلاح کاردکس شما نیست چون کالا فروش رفته و یه هزینه اتفاق افتاده فقط کافی است این هزینه رو اعمال نمایید در ضمن این تفاوت خودش نشان دهنده یکی از مزایای این سیستم می باشد و واسه تصمیم گیری  های داخلی مفید می باشد
ولي در نهايت مگه نبايد موارد موجود در كاردكس و انبار با حسابداري برابر باشد ؟
فرض كنيد من از يك كالايي در انبار به تعداد  100 واحد به قيمت هر واحد 1000 ريال معادل 000 100 ريال موجودي دارم.
موجودي كالا در سيستم حسابداري من هم 000 100 ريال خواهد بود.
با فروش اين 100 واحد مثلا به قيمت 200 1 ريال :
بدهكاران                                       000 120
قيمت تمام شده كالاي فروش رفته        000 100
                         فروش                                            000 120                     
                         موجودي محصولات                             000 100
اگه اضافه جذب سربار من 1000 ريال باشد در حسابداري اين ثبت زده مي شود :
اضافه جذب سربار                       1000
   قيمت تمام شده كالاي فروش رفته             1000
با اين ثبت سرجمع قيمت تمام شده كالاي فروش رفته من در حسابداري 000 99 ريال ميباشد ولي در كاردكس 000 100 است . براي اصلاح كاردكس به چه شكل بايد عمل كرد ؟

• کاربر فعال
« پاسخ #5 : فوریه 03, 2012, 16:19:04 »
0
جناب موسوی عزیز

نظر شما کاملا محترم و ارزشمند هست ولی بهتون پیشنهاد می کنم قبلا از اینکه بخوایم بحث رو ادامه بدیم یه سری به کتاب صنعتی 2 سازمان حسابرسی بزنید بعد در خدمتتون خواهم بود

موفق و برقرار باشید

« پاسخ #6 : فوریه 03, 2012, 19:52:46 »
0
با سلام خدمت جناب محمدي عزيز
به نظر من كتابها راه رو نشون ميدن ولي چاله هاي توي راه رو نه.از لحاظ تئوريك بله براي ثبت حسابداري هزينه يابي استاندارد 3 روش يگانه و ناقص و مختلط داريم ... .مثلا توي روش كامل هم تعداد و هم نرخ  ، استانداد به توليد منتقل ميشن . فرض كنيد در عمل  در يك روز خط توليد از شما درخواست مواد مختلف با نسبت هاي مختلف ميكنه. آيا شما همون لحظه ميايد ميگيد خب اين مواد قراره چند تا محصول بده ؟؟
به نظر من اگه قراره هزينه يابي استاندارد باشه بايد وقتي كالا تكميل شد بگيم خب براي توليد اين محصول طبق نسبتهاي استاندارد چقدر بايد از عوامل توليد بهش اختصاص بديم نه زمان خروج مواد از انبار .

در اين مورد اگه شما جناب محمدي عزيز و بقيه دوستان هم نظرات ديگه دارند بنده رو راهنمايي كنيد
با تشكر مجدد ...

• کاربر فعال
  • تعداد ارسال: 192
  • ایجاد موضوع : 29
  • رای برای مدیریت : 13
  • متحد متا
  • توان محتوا سازی: +84
  • تخصص: حسابداري
  • سمت: كارآموز
« پاسخ #7 : فوریه 04, 2012, 10:13:37 »
0
با سلام
در تكميل فرمايش آقاي محمدي يه ياداوري بد نيست

سيستم بهايابي از لحاظ ماهيت اجزا :

1- تاريخي واقعي ( مواد = واقعي ---  دستمزد = واقعي  ---- سربار = واقعي )

2- تاريخي نرمال  ( مواد = واقعي  --- دستمزد = واقعي  ----- سربار = جذبي )

3- استاندارد      ( مواد = استاندارد ---- دستمزد = استاندارد ----  سربار = استاندارد (جذبي) )

اگه بخوايم قيمت تمام شده رو روزانه داشته باشيم وقتي كالا وسط ماه توليد ميشه كه ما دستمزد واقعي اون ماه رو نداريم . پس چطور دستمزد واقعي رو ثبت كنيم؟ به همين دليل از نرخ جذب استفاده كردم .

دوست عزيز تا حالا جايي بهاي تمام شده رااجرا كردي ؟ روزانه !!!!!!!!!!  به ماه برسي شانس آوردي

اگرهم اونقدر ميخواي دقيق باشي برو سراغ روش استاندارد (دردسر بودجه بندي فراموش نشود چون تو اين روش هم سربارت رو بايد از اين طريق بدست بياري )

موفق باشيد

• کاربر فعال
  • تعداد ارسال: 192
  • ایجاد موضوع : 29
  • رای برای مدیریت : 13
  • متحد متا
  • توان محتوا سازی: +84
  • تخصص: حسابداري
  • سمت: كارآموز
« پاسخ #8 : فوریه 04, 2012, 10:37:02 »
0
به نظر من كتابها راه رو نشون ميدن ولي چاله هاي توي راه رو نه.از لحاظ تئوريك بله براي ثبت حسابداري هزينه يابي استاندارد 3 روش يگانه و ناقص و مختلط داريم ... .مثلا توي روش كامل هم تعداد و هم نرخ  ، استانداد به توليد منتقل ميشن . فرض كنيد در عمل  در يك روز خط توليد از شما درخواست مواد مختلف با نسبت هاي مختلف ميكنه. آيا شما همون لحظه ميايد ميگيد خب اين مواد قراره چند تا محصول بده ؟؟
به نظر من اگه قراره هزينه يابي استاندارد باشه بايد وقتي كالا تكميل شد بگيم خب براي توليد اين محصول طبق نسبتهاي استاندارد چقدر بايد از عوامل توليد بهش اختصاص بديم نه زمان خروج مواد از انبار .

در اين مورد اگه شما جناب محمدي عزيز و بقيه دوستان هم نظرات ديگه دارند بنده رو راهنمايي كنيد
با تشكر مجدد ...

دوست عزيز از اعداد و ارقامي كه مثال زديد معلومه كه اين مثال رو از يك كتاب آوردين كه اينقدر رونده .

بعدشم يه چيز رو بدونيد حسابداري صنعتي تو مسايل كتاب خيلي باحاله و در واقعيت نه

مثلا اون عددي كه شما براي سربار جذب شده گذاشتين ميدونيين راه حل بدست آوردنش چيه .

بذاريد تو اين تالار بيشتر مبحثها بره به اين سمت .مثلا وقتي به راحتي ميگين نرخ جذب سربار n ريال بريم علت و چگونگي

بدست آمدن اين n رو بررسي كنيم وگرنه تموم اين ثبتها وقتي درس ميخونديم تو برگه هاي امتحاني زديم رفته چه غلط چه درست

حالا يه سوال

برآورد هزينه هاي سربارتو چطور انجام دادين كه به اين اعداد رسيدي ؟

« پاسخ #9 : فوریه 04, 2012, 13:59:32 »
0
با تشكر از آقا رضاي عزيز
بحث من در مورد فعلا سر كلياته نه اينكه چطور سربار رو پيش بيني كنيم.
پيش بيني و بودجه بندي خودش يه هنره و كار هر كسي هم نيست و بنده ازش بي نصيبم.
درسته كه من اين بحث رو با ثبت حسابداري شروع كردم ولي بحث اصلي من ثبت حسابداري نيست .مثلا همين سوال آخر در مورد تسهيم كسر و اضافه جذب سرباره كه من هنوز جوابمو نگرفتم كه چطور بايد بين كالاها تسهيم بشه و كاردكس اصلاح بشه ؟
آيا شما هم با نظر آقاي محمدي موافقيد كه نبايد كاردكس با حسابداري همخواني داشته باشه ؟؟؟؟
با تشكر مجدد ...

• کاربر فعال
« پاسخ #10 : فوریه 04, 2012, 22:09:17 »
0
از لحاظ تئوريك بله براي ثبت حسابداري هزينه يابي استاندارد 3 روش يگانه و ناقص و مختلط داريم

سلام دوست من

شب خوش

میشه در مورد این سه تا روش یه کوچولو توضیح بدی ! می خوام ببینیم ذهنیتتون راجع به این سه تا روش چیه

ممنونم

شاد شاد شاد باشید

« پاسخ #11 : فوریه 05, 2012, 00:29:59 »
0
با سلام و تشكر از جناب محمدي بخاطر صبر و حوصله تون.

الف – طرح کامل (طرح یگانه)
در این طرح ، حساب کالای در جریان ساخت با هزینه های استاندارد بدهکار ، و با هزینه های استاندارد بستانکار می شود .
مواد : نرخ استاندراد × مقدار استاندارد
دستمزد : نرخ استاندارد × ساعات استاندارد
سربار ساخت : نرخ استاندارد × ساعات استاندارد
در این طرح انحرافات مواد ، دستمزد و سربار هنگام تخصیص هزینه های تولید به حساب کالای در جریان ساخت (يعني طبق فرمايشات شما در زمان مصرف مواد) محاسبه و ثبت می شود .

با فرض اعداد زير :
موجودي مواد 100 في 1000 مبلغ 000 100
نرخ مصرف استاندارد مواد 800 دستمزد 600 سربار 400 براي توليد هر واحد محصول 1.2 واحد مواد اوليه و 1 ساعت كار مستقيم و 1 ساعت سربار لازم است.
هنگام ارسال 20 كيلو مواد به خط توليد :
كالاي در جريان ساخت - مواد      ؟؟
انحراف نرخ مواد                       ؟؟
انحراف مصرف مواد                   ؟؟
                   موجودي مواد اوليه             000 20

مشكل من همين جاست . طبق تعريف روش بالا كالاي در جريان ساخت بايد با هزینه های استاندارد بدهکار شود. يعني تعداد و نرخ استاندارد. شما اگه بخوايد سمت راست رو تكميل كنيد به چه شكل عمل مي كنيد . (اگه اعداد و اطلاعات كافي نيست لطفا اضافه كنيد ).
بازم ممنون ...

« پاسخ #12 : فوریه 06, 2012, 21:44:20 »
0
آيا كسي هست مرا ياري كند ...

• کاربر فعال
« پاسخ #13 : فوریه 06, 2012, 22:42:23 »
0
موسوی جان
یه خورد من سرم این روزها شلوغه
شما هم اطلاعاتتون در این مورد به نظر من در حد مطلوبی نیست
پیشنهاد می کنم منبعی رو که معرفی کردم مطالعه بفرمایید انشاءالله چند روز دیگه (تقریبا دو هفته بعد ) روی این موضوع اساسی بحث می کنیم اصلا اینکه روش هزینه یابی با تکنیک هزینه یابی و سیستم های هزینه یابی چه فرقی می کنه شروع می کنیم و همشون رو بررسی می کنیم

موفق باشید

موضوعاتی که ممکن است عنوان یا محتوای آن با این موضوع در یکی از تالارهای متا مرتبط باشد

موضوع / نویسنده پاسخ ها آخرين ارسال
0 پاسخ ها
1365 مشاهده
آخرين ارسال اكتبر 10, 2010, 00:13:42
توسط میرزاخانی