***براساس اطلاعات اتحادیه مجازی متا شما عضو هیچ یک از گروههای سازمانی متا نیستید *** لطفا در صورت تمایل برای مشارکت و استفاده بهتر از امکانات متا ، فرم عضویت را پرنمایید*** برای این کار برروی همین نوار یا کلمه عضویت کلیک نمایید ...***

بخشهاي فعال

آخرين ارسالهاي هر بخش در همان بخش وجود دارد براي سهولت دسترسي به آخرين مباحث مورد علاقه ، از آخرين ارسالهاي همان بخش استفاده نماييد

بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس
بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس

نویسنده موضوع: مهم این است که استاد راهنمای شما چه کسی است...  (دفعات بازدید: 447 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال دیدن موضوع.

پایان نامه خرگوش

یک روز آفتابی ، خرگوشی ، خارج از لانه ی خود ، به جدیت هرچه تمامتر با " لپ تاپش " در حال تایپ بود . در همین حین ، یک روباه او را دید .
روباه: خرگوش ! داری چیکار میکنی ؟
خرگوش: دارم پایان نامه می نویسم
روباه: جالبه ؛ حالا موضوع پایان نامت چی هست ؟
خرگوش: من در مورد این که یک خرگوش چطور میتونه یه روباه رو بخوره !!
روباه: احمقانه اس ! هرکسی میدونه که خرگوش ها ، روباه نمیخورن .
خرگوش: مطمئن باش میتونن ، من میتونم این رو بهت ثابت کنم . دنبال من بیا .
خرگوش و روباه با هم داخل لانه ی خرگوش شدند و بعد از مدتی خرگوش به تنهایی از لانه خارج شد و مجددا به نوشتن خود ادامه داد .

در همین حال گرگی از آنجا رد میشد .
گرگ: خرگوش ! این چیه داری می نویسی ؟
خرگوش: من دارم روی پایان نامه ام با موضوع این که چطور یه خرگوش میتونه یه گرگ رو بخوره کار میکنم .
گرگ: تو که تصمیم نداری این مزخرفات رو چاپ کنی ؟ خودتم میدونی که چنین چیزی امکان نداره !
خرگوش: مسئله ای نیست ، میخوای بهت ثابت کنم ؟
بعد گرگ و خرگوش وارد لانه ی خرگوش شدند و خرگوش بعد از مدتی به تنهایی برگشت و به کار خود ادامه داد .
حال ببینیم در لانه ی خرگوش چه خبر است ؟
در لانه ی خرگوش در یک گوشه موها و استخوانهای روباه بیچاره و در گوشه ی دیگر موها و استخوانهای گرگ فلک زده ریخته بود ...

و در گوشه دیگر لانه ...
شیری قوی هیکل در حال تمیز کردن دندانهایش بود !!!!

[size=12pt]نتیجه [/size] :
هیچ مهم نیست که موضوع پایان نامه ی شما چه باشد
هیچ مهم نیست که شما اطلاعات به درد بخوری در مورد پایان نامه تان داشته باشید
آن چیزی که مهم است این است که استاد "راهنمای شما" چه کسی است !!!!

سخاوت ، زیباست آن زمان که دست نیازی به سویتان گشوده آید ، اما زیباترآن ایثار که نیازمند طلب نباشد و از افق های تفحص و ادراک برآید .

الهه جون  داستانتون زیبا بود ، اما نتیجه به نظر من زیبا نبود . استاد راهنما خیلی مهمه ، ولی مهمتر از همه اینه که اطلاعات من در پایان نامه به درد بخوره ، استاد راهنما باید متناسب با پایان نامه باشه ، موضوع پایان نامه باید یک موضوع در خور و شایسته برای نوشتن  و مورد علاقه و متناسب با استعداد و توانایی ما باشه. استاد راهنما فقط راهنمایی می کنه و اشکالات رو بر طرف می کنه ، اما این ما هستیم که باید یک طرح خوب و منظم از نوشته هایمان ایجاد کنیم. باید بتوانیم از نوشته هایمان یک نتیجه زیبا و کامل بگیریم واین ما هستیم....
استاد راهنما خیلی مهمه ، اما تلاش و کوشش ما و اطلاعات پایان نامه ما از هر چیزی مهمتر است.

و اگر چه  ما یک استاد راهنمای خبره و توانا هم داشته باشیم ، بدون تلاش و اطلاعات و موضوع مناسب به نتیجه دلخواه نمی رسیم

موفق و پیروز باشید
ستایشگر استادی هستم که اندیشیدن را به من بیاموزد نه اندیشه ها را!
www.irmeta.com | www.payaonline.ir | www.modiranemali.ir | www.iranmeta.org/v1 | www.irmeta.net | www.daftartelefon.com | www.iranmeta.net |

فیلوسوفیای عزیز
درسته که نمی شه ره صد ساله رو یک شبه رفت، اما وجود یا آدم خبره و ماهر میتونه خیلی موثر باشه،
من هم تا حدودی با نظر شما موافق هستم دوست عزیز
سخاوت ، زیباست آن زمان که دست نیازی به سویتان گشوده آید ، اما زیباترآن ایثار که نیازمند طلب نباشد و از افق های تفحص و ادراک برآید .

• سرپرست آزمایشی
  • تعداد ارسال: 1.847
  • ایجاد موضوع : 365
  • رای برای مدیریت : 21
  • يکي باش براي يک نفر،نه تصويري مبهم در خاطر صد نفر.
  • تخصص: حسابداری
  • سمت: حسابدار
واقعیت تلخیه که خیلی قابل ملموسه.
هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم

موضوعاتی که ممکن است عنوان یا محتوای آن با این موضوع در یکی از تالارهای متا مرتبط باشد

موضوع / نویسنده پاسخ ها آخرين ارسال
10 پاسخ ها
762 مشاهده
آخرين ارسال اكتبر 18, 2010, 12:14:58
توسط اکبرزاده
0 پاسخ ها
307 مشاهده
آخرين ارسال نوامبر 02, 2010, 11:07:51
توسط اکبرزاده
0 پاسخ ها
191 مشاهده
آخرين ارسال نوامبر 20, 2010, 23:50:21