***براساس اطلاعات اتحادیه مجازی متا شما عضو هیچ یک از گروههای سازمانی متا نیستید *** لطفا در صورت تمایل برای مشارکت و استفاده بهتر از امکانات متا ، فرم عضویت را پرنمایید*** برای این کار برروی همین نوار یا کلمه عضویت کلیک نمایید ...***

بخشهاي فعال

آخرين ارسالهاي هر بخش در همان بخش وجود دارد براي سهولت دسترسي به آخرين مباحث مورد علاقه ، از آخرين ارسالهاي همان بخش استفاده نماييد

بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس
بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس

نویسنده موضوع: بحث حق بیمه پیمان (سوال یکی از کاربران)  (دفعات بازدید: 1744 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال دیدن موضوع.

• گروه مدیریت
  • تعداد ارسال: 4.089
  • ایجاد موضوع : 644
  • رای برای مدیریت : 81
  • متحد ایران متا
  • توان محتوا سازی: +1054
  • تخصص: حسابداری
  • سمت: مدیرمالی
پاسخ : بحث حق بیمه پیمان (سوال یکی از کاربران)
« پاسخ #15 : ژانویه 15, 2012, 20:12:41 »
0
سلام

اعضاء هیئت مدیره جزء کارفرما محسوب میشوند و لزومی ندارد که حضور داشته باشند و هنگام بازرسی به بازرس بفرمائید که خارج از شرکت جهت ماموریت در جلسه ای هستند. البته بازرس دفاتر و اسناد حسابداری شما را خواهند دید درصورتی که دفاتر شما را رویت کنند حضور ایشان در لیست بلامانع خواهد بود.
بازنشستگی ایشان بر اساس میزان حقوق 2 سال اخر خدمت است  البته اگر رقم بالا باشد تا 5 سال قبل نیز بررسی میشود که یکدفعه حقوق بالا نرفته باشد.
با کارهات خدارو دلخورنکن

گروه حرفه ای مدیران مالی

« پاسخ #16 : ژانویه 20, 2012, 14:16:12 »
+1
از بلاگ زیر دیدن فرمائید شاید به شما کمک کند:
http://hesabrasitamin.blogfa.com/

« پاسخ #17 : ژانویه 22, 2012, 19:55:32 »
0
متشکر از اینکه وقت گذاشتید و پاسخ دادید.

سوال من بصورت خاص اینه که آیا رئیس هیات مدیره که اسمش در لیست بیمه دفتر مرکزی رد میشه، شاملِ بازرسی میشند یا نه. یعنی در هنگامی که بازرس بیمه به دفتر شرکت مراجعه میکنه الزاما" باید رئیس هیات مدیره در شرکت حضور داشته باشه یا اینکه رئیس هیات مدیره شامل بازرسی نمیشه.

« پاسخ #18 : ژانویه 22, 2012, 20:02:08 »
0
اینکه فرد بازنشسته بیمش در دو سال قبل روی پیمان و بصورت پروژه ای رد شده باشه مشکلی نیست؟ بعنوان مثال اگر فرد اسمش در لیست پروژه بوده باشه بیمه بیکاری شاملش نمیشه و در صورتی که بخواد بیمه بیکاریبگیره میبایست الزاما" نام او بصورت نیرویثابت و خارج از لیستِ پیمانها رد شده باشه. ایا در خصوصِ بازنشستگی هم چنین محدودیتی وجود داره؟

مرسی از اینکه برای حل مشکلات دیگران(من!) وقت میگذارید.

• گروه مدیریت
  • تعداد ارسال: 4.089
  • ایجاد موضوع : 644
  • رای برای مدیریت : 81
  • متحد ایران متا
  • توان محتوا سازی: +1054
  • تخصص: حسابداری
  • سمت: مدیرمالی
« پاسخ #19 : ژانویه 22, 2012, 20:12:09 »
0
سلام

سوال شما اصلا" واضح نیست. این فرد بازنشسته کی بازنشسته شده و منظور شما این است بعد از بازنشستگی براش حق بیمه رد شده؟ مابقی سوالات رو دقیقتر بیان کنید لطفا"
با کارهات خدارو دلخورنکن

« پاسخ #20 : ژانویه 23, 2012, 21:47:49 »
0
مرسی از اینکه وقت میگذارید.
اجازه بدید من سوالم رو خیلی شفاف بپرسم.

جریان از این قراره:
مادر من به عنوان رییس هیات مدیره در شرکت من منصوب میشه.ایشان تا امروز کارمند دانشگاه آزاد اسلامی بوده(23 سال سابقه بیمه داره) و قراره که از این به بعد رئیس هیات مدیره شرکت من باشه.
من میخوام مادرم در شرکت من بیمه باشه و در سال 1393 بازنشسته بشه. حال2 تا سوال مطرحه:
1)من میتونم مادرم رو در لیست بیمه پیمانها بیمه کنم یا الزاما" باید در لیست بیمه دفتر مرکزی بیمه بشه تا بتونه در سال 93 از حق بازنشستگی استفاده کنه؟
2) اگر در لیست دفتر مرکزی بیمه بشه، آیا در زمان بازرسی از دفتر میبایست الزاما" در دفتر حضور داشته باشه؟ (لازم به ذکره که کارکنان شرکت که در دفتر مرکزی بیمه میشن ، در هر زمان که بازرس بیمه مراجعه کنه می بایست در دفتر حاضر باشند، حالا رئیس هیات مدیره هم شامل این قانون میشه؟)
در مورد 2 سووال بالا و نیز بطور کلی در این خصوص اگر اطلاعاتی دارید در اختیار من بگذارید لطفا"
با تقدیم گل!

+1
با سلام شما مشخص نكرده ايد نوع شركت پيمانكاري شما چيست ؟ آيا نوع فعاليت شما طوري هست كه يك زن بتواند در آن اشتغال يابد؟ از ديد تامين اجتماعي اين اهميت دارد دوم در بخش پيمان يكي از اعضا هيات مديره بعنوان مدير پروژه مي تواند ليست ارسال نمايد درغير اينصورت از طريق دفتر به عنوان هيات مديره موظف اقدام به ارسال ليست نمائيد و حضور فيزيكي در زمان مراجعه بازرس هم ضروري است موفق باشيد

موضوعاتی که ممکن است عنوان یا محتوای آن با این موضوع در یکی از تالارهای متا مرتبط باشد

موضوع / نویسنده پاسخ ها آخرين ارسال
7 پاسخ ها
467 مشاهده
آخرين ارسال نوامبر 29, 2010, 14:55:33
توسط DELFAN
6 پاسخ ها
1525 مشاهده
آخرين ارسال مه 14, 2012, 19:37:52
توسط A.Ehsani
14 پاسخ ها
5886 مشاهده
آخرين ارسال مارس 27, 2012, 13:26:47