***براساس اطلاعات اتحادیه مجازی متا شما عضو هیچ یک از گروههای سازمانی متا نیستید *** لطفا در صورت تمایل برای مشارکت و استفاده بهتر از امکانات متا ، فرم عضویت را پرنمایید*** برای این کار برروی همین نوار یا کلمه عضویت کلیک نمایید ...***

بخشهاي فعال

آخرين ارسالهاي هر بخش در همان بخش وجود دارد براي سهولت دسترسي به آخرين مباحث مورد علاقه ، از آخرين ارسالهاي همان بخش استفاده نماييد

بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس
بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس

نویسنده موضوع: علم یا هنر مسئله این است .  (دفعات بازدید: 1454 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

پاسخ : علم یا هنر مسئله این است .
« پاسخ #15 : ژوئن 17, 2010, 03:21:08 »
تو فلسفه ، منطق ، ریاضی ، مهندسی و هر چیز دیگری ، همیشه این نکته رو یادتان باشه برای پیشرفت دو حالت وجود داره .

شرط لازم و کافی : مثل علم در زندگی ، مثل مهندس عمران در ساختمان
شرط اضافی : مثل هنر ، مثل معمار در ساختمان

بدونش رط اضافی ساختمان فرو نمی ریزه ولی بدون شرط کافی هیچ چیز نیست .

• سرپرست آزمایشی
  • تعداد ارسال: 1.847
  • ایجاد موضوع : 365
  • رای برای مدیریت : 21
  • يکي باش براي يک نفر،نه تصويري مبهم در خاطر صد نفر.
  • تخصص: حسابداری
  • سمت: حسابدار
« پاسخ #16 : ژوئن 18, 2010, 10:24:42 »
این شرط اضافی یکی از ارکانه ساختمونه و بدون اون ساختمون ظاهره ناپسندی داره.

حرف شما رو قبول دارم که بدون اون میشه زندگی کرد ام کمبودش احساس میشه.

مثل ساختمان بدن، فرض کنید که خدا جسم انسان رو بدون قالب ظاهریش و بدون زیبایی های ظاهرش ایجاد می کرد و اسکلت و اعضاء واجب بدن رو قرار می داد بدن این روکش یکدست و زیبای پوست و مو و ...، بدون اونها هم میشه زندگی کرد اما ناقص و ناپسند.

سعی کنیم تعادل رو در همه چیز رعایت کنیم.
هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم

« پاسخ #17 : ژوئن 20, 2010, 04:15:39 »
ببینید من قبلا هم گفتم این چیزی که شما بهش می گین هنر شرط اضافیه . الان استیون هاوکینگ رئیس کرسی ریاضی دانشگاه آکسفورد (جانشین دانشمند بزرگ آیزاک نیوتن) حتی نمی تونه خودش رو تکان بده ، حرف هاش هم مفهوم نیست و باید ترجمه بشه . پس این ظاهر زیبا اون جا بی معنیه ، اما همین شخص با نظریه سیاه چاله خودش ، یکی از یحران های نظریه نسبیت که خمیدگی فضا - زمان و سفر در زمان بود رو پاسخ داد .

حالا دیدید ممکنه زیبایی وجود نداشته باشه ولی علم باشه .

من فیلم آواتار رو به ناچار در خانه یکی از بستگان دیدم ( مثالم رو هم از این افیون سینما می زنم تا شما درست متوجه بشید ) اون جانورها که اسمشون رو یادم نیست به نظر خودشان زیبا بودند و انسان ها هم به نظر خودشان . این زیبایی که شما می فرمایید یک واژه کاملا نسبیه ، دقیقا مثل تمام رشته های هنری . ما اون چیزی رو که ذهن ما دوست داره رو زیبایی می نامیم و این زایده به نام هنر هم از این رده خارج نیست .

در مورد عقاید مطرح شده در این فیلم و ربط اون به نظریه انتخاب طبیعی داروین ، مذهیب کابالاییسم و ... هم اگه دوست داشتین می تونیم با هم بحث کنیم .

• سرپرست آزمایشی
« پاسخ #18 : ژوئن 20, 2010, 15:17:11 »
با سلام و احترام

جناب سویلار فکر می کنم بهتر باشه هر کی افکارش رو واسه خودش نگه داره.

شما نسبت به خیلی چیزای مخالفت شدید می کنید و قاطعانه نظرتون رو می گید، باید اعتراف کنم که این باعث قشنگی مباحث تالار میشه و همیشه در مباحث وجود یک مخالف بحث رو به نتیجه ی بهتری می رسونه و اگه همه با هم موافق باشن و همدیگه رو تائید کنن مبحث یک طرفه میشه.

« پاسخ #19 : ژوئن 21, 2010, 07:26:36 »
ببینید مبارزه برای عقیده بزرگترین هدفه .

مگه به امام حسین (ع) نمی گفتند که نرو و با یزید کنار بیا .

امام حسین رفت (ع) و بزرگترین مکتب مبارزاتی تاریخ رو بنا کرد .

الان هم من همین وضع رو دارم (حالا در مقیاس کوچک تر) من برای عقایدم می جنگم . اگر هم کسی منطقی بهتر از منطق خودم ارایه کنه حرفش رو قبول می کنم .

در مورد زیبایی انسان ، ما که با این فلسفه پست مدرن روز به روز به حیوان نزدیک تر می شیم و در خیلی از مراحل مرز حیوان رو هم شکستیم و از اون جلو زدیم ، زیبایی انسان برامون معنی پیدا کرده  ، چیزی که حیوانات هم با ما هم عقیده هستند .

انسان بی نهایتی است محصور شده در کالبد فیزیکی خود . این جسم زیبا باشد یا نباشد مهم نیست چون که طبق بدیهیات ریاضی هر عددی در مقابل بی نهایت کوچک است .

• سرپرست آزمایشی
« پاسخ #20 : ژوئن 21, 2010, 12:17:58 »
شما به خاطر اعتقادی که به افکارتون دارید تقریبا افکارتون رو برای هر نوع تغییر بستین و هر کسی هر نظری بده شما به فکر پاسخی هستید که باید به ایشون بدید نه بررسی نظرش.

« پاسخ #21 : ژوئن 21, 2010, 17:45:23 »
نظر شما نظری تکراری بوده و من چیز جدیدی ازش نگرفتم . پس من چیزی که به خاطر همون نظریات به این تئوری رسیدم رو چه طور قبول کنم . ضمنا با حمله به طرز فکر من شما نمی تونید فکر منو عوض کنید .

همیشه جدیدترین ها برای اکثر مردم رد شده اند و فقط پیش اندیشان آن را می فهمند .

قرار نیست وقتی که کسی از لحاظ منطق پاسخ گو نیست ، به شخصیت مقابل حمله کنه . مطمئن باشید توانایی من تو این امر بی نهایت زیاده ولی این کار رو به دلیل مسایل اخلاقی انجام نمی دم .

• سرپرست آزمایشی
« پاسخ #22 : ژوئن 22, 2010, 11:25:13 »
نظر شما نظری تکراری بوده و من چیز جدیدی ازش نگرفتم . پس من چیزی که به خاطر همون نظریات به این تئوری رسیدم رو چه طور قبول کنم . ضمنا با حمله به طرز فکر من شما نمی تونید فکر منو عوض کنید .

همیشه جدیدترین ها برای اکثر مردم رد شده اند و فقط پیش اندیشان آن را می فهمند .

قرار نیست وقتی که کسی از لحاظ منطق پاسخ گو نیست ، به شخصیت مقابل حمله کنه . مطمئن باشید توانایی من تو این امر بی نهایت زیاده ولی این کار رو به دلیل مسایل اخلاقی انجام نمی دم .

جناب سویلار بنده اصلا قصد جسارت یا توهینی به عقاید و افکارتون رو نداشتم و اگه از حرفام این برداشت شد من واقعا متاسفم و از شما معذرت می خوام.

موفق و پاینده باشید.

« پاسخ #23 : ژوئن 22, 2010, 12:05:10 »
با سلام خدمت دوستان
راستش نمی خواستم توی این بحث شرکت کنم چون حوصله بحث کردن ندارم
ولی یه جورایی از بعضی هنرمندها (مثلا هنرمند) حسابی دلم گرفته ، چقدر با احساسات مردم بازی می کنند و منت سر مردم میزارن که مثلا هنرمندن  :P
چند وقت پیش برنامه ای می دیدم که طرف بازیگر ادعا می کرد که شغل بازیگری از سخت تریم مشاغل دنیا است  :P
و ادعا می کرد حتی از کارگری در معدن هم سخت تر است  ;) :D، یکی نیست از این بازیگر که به اصصلاح هنرمند :P بپرس
آخه مرد حسابی ، تو کل عمرت 2 ساعت کارگری کردی تا بفهمی کدام کار سختتره
به نظر من دید منفی آقا مهندس ما بیشتر بخاطر حرفها و مواضع خنده دار و بعضی مواقع شرم آور برخی هنرمندان است که فکر می کنن سطحشون خیلی بالاست در حالی که هیچ ارزشی ندارن جز اتلاف وقت مردم با کارهای بی ارزش به اصصلاح هنری

متاسفانه جو جامعه بگونه ای است که اگر فلان بازیگر را ببینند همه غش می کنن و می خوان ازش امضا بگیرن ولی اگر نیوتن زنده بشه و بیاد هیچ کس تحویلش نمی گیره ،
خوب همین مسایل باعث میشه که برخی دوستان مثل همین مهندس عزیز ما موضع بگیرن ،
به نظر من هنر و هنر مندی 2 مقوله جدا گانه هستند ، برخی هنرمندها ظاهری ، بدرد هیچ نمی خورن ولی برخی هنرمند عالم هستند که به نظر من قابل احترام و تقدیرند نمونه آن حافظ شیراز و سعدی و هنرمندان دیگر ، اما همه آنها در کنار هنرشان علم هم داشتند .
فراگیری علم لازمه هر چیزی است ، که متاسفانه در جامعه ما مورد غفلت واقع شده .
یک سوال چرا اخیرا اکثرا می گویند سینما به سمت ابتذال کشیده شده ؟ جواب مشخص است چون برخی هنرمندنما  :P بدون هیچ علم و دانشی صرفا فقط برای کسب پول ادعای هنری می کنن که واقعا جای تاسف دارد

در کلام آخر ، هنر خوب است ، خدا زیباست و زیبایی را دوست دارد اما زیبایی عالمانه نه زیبایی .............
هنر خوب است اما باید با علم باشد نه از روی جهل

در پناه حق باشید
ما عاشق فهم و ادب ومعرفتیم،
ما خاک قدوم هر چه زیبا صفتیم،
http://alaasabzpoush.blogsky.com/

« پاسخ #24 : ژوئن 22, 2010, 12:51:13 »
نقل قول
هنر خوب است اما باید با علم باشد نه از روی جهل

«من با این قسمت از  کلام آقای سبز پوش کامـــلا" موافقـــــم.»
ستایشگر استادی هستم که اندیشیدن را به من بیاموزد نه اندیشه ها را!
www.irmeta.com | www.payaonline.ir | www.modiranemali.ir | www.iranmeta.org/v1 | www.irmeta.net | www.daftartelefon.com | www.iranmeta.net |

« پاسخ #25 : ژوئن 23, 2010, 02:40:27 »
آقا سید خیلی ممنون از مشارکت شما ولی بازیگران خیلی خارتر از اون هستند که بخواهند در نظریات من اثر بذارند .

اگه هنر رو خوب تعریف کنیم تنها معنی اون علمه نه نقاشی ، سینما ، تئاتر ، گرافیک ، معماری و هزاران رشته بی ارزش دیگر .

این نکته رو هم مشخص کنم ، که من همیشه می گم هدف هنر نیست و هدف بی نهایته که تنها راه دسترسی بهش علمه . اصلی ترین شعار پیامبر اسلام به نقل از پروفسور هانری کربن هم همین بود .

همین چیزی که هنر نامیده می شه تنها فایده اش برای کسانی که هدف خلقت خود را درک نکرده اند جلوه دهی به علمه .

چرا علم دنیا تو دوره مدرنیسم که زایدات هنری کمتر جلوه می کرد ، منفجر شد . به خاطر جدایی از زایده ای به نام هنر .

شعار اساسی اینه : هنر در خدمت علم نه علم در خدمت هنر . این شعر هم فرزند هنر باش نه فرزند پدر رو نمی دانم کی گفته یا خیلی تخیلی گفته یا شاید قرص اکس چندین سال پیش کشف شده . تقریبا همه متفق القول هستند که منظور حافظ از هنر در ابیاتش این هنر نیست .

بعد این چیزی که شما بهش می گین هنر ، بشمرین ببینم چند تا قایده برای بشریت داشته ؟ باز هم میگم اگه پاسکال که پدر علوم مهندسیه هنرمند می شد برای بشریت این قدر ارزش داشت ؟ شما ارزش بیشتری برای هاوکینگ قائلید یا پیکاسو ؟ سقراط مهم تر بود یا همه هنرمندان تاریخ ؟ بازیگران هم که به حرفه مقدس دلقکی نوین مشغولند و بگذارید حالش رو ببرند و جناب آقای استاد شجریان هم در این فکر باشند که موسیقی بدون ایشان نابود خواهد شد ؟ آیا ایشان می توانند نت های موسیقی رو تبدیل به فرمول ریاضی کنند ؟ شیخ الرئیس با تعابیر امروزی هنرمند نبود اما موسیقی را تبدیل به ریاضی کرد .

من از این مفصل این نکته مجملی گفتم
تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل

رشته مهندسی عمران به من یاد داده که شرط لازم ، شرط کافی و شرط اضافی وجود داره . این شروط برای همه لحظات زندگی پا بر جا هستند و هنر شرط اضافیه .

آقای دلفان عزیز مطمئن باشید من از روز اول که وارد این انجمن شدم ، همیشه سعی در به چالش کشیدن خرافات بوده ام . از معماری شروع کردم به سینما رسیدم و حالا به اصل اون چیزی که کایه بدبختی بشریته حمله کردم . همیشه سعی کردم با خرافاتی مثل هنر بجنگم . در دنیای فیزیکی تعابیر متافیزیک در واقع مربوط به ندانسته های ما از علمه نه چیزهای دست نیافتنی .

باز هم ممنون که شما هم در این بحث شرکت می کنید . در این چهارراه بدون چراغ قرمز تفکرها ممکنه ظاهرا تصادفی رخ بده اما این تصادف ها امیدوارم باعث دلخوری کسی نشه و کروکی صحیحی باشه برای ادامه دادن .

خیلی ممنون

موضوعاتی که ممکن است عنوان یا محتوای آن با این موضوع در یکی از تالارهای متا مرتبط باشد

موضوع / نویسنده پاسخ ها آخرين ارسال
0 پاسخ ها
226 مشاهده
آخرين ارسال سپتامبر 08, 2010, 12:35:55
توسط A.Ehsani
0 پاسخ ها
865 مشاهده
آخرين ارسال نوامبر 10, 2010, 19:15:31
توسط اجاقی معز
0 پاسخ ها
214 مشاهده
آخرين ارسال نوامبر 22, 2010, 12:41:11