با سلام خدمت دوستان
راستش نمی خواستم توی این بحث شرکت کنم چون حوصله بحث کردن ندارم
ولی یه جورایی از بعضی هنرمندها (مثلا هنرمند) حسابی دلم گرفته ، چقدر با احساسات مردم بازی می کنند و منت سر مردم میزارن که مثلا هنرمندن :P
چند وقت پیش برنامه ای می دیدم که طرف بازیگر ادعا می کرد که شغل بازیگری از سخت تریم مشاغل دنیا است :P
و ادعا می کرد حتی از کارگری در معدن هم سخت تر است

:D، یکی نیست از این بازیگر که به اصصلاح هنرمند :P بپرس
آخه مرد حسابی ، تو کل عمرت 2 ساعت کارگری کردی تا بفهمی کدام کار سختتره
به نظر من دید منفی آقا مهندس ما بیشتر بخاطر حرفها و مواضع خنده دار و بعضی مواقع شرم آور برخی هنرمندان است که فکر می کنن سطحشون خیلی بالاست در حالی که هیچ ارزشی ندارن جز اتلاف وقت مردم با کارهای بی ارزش به اصصلاح هنری
متاسفانه جو جامعه بگونه ای است که اگر فلان بازیگر را ببینند همه غش می کنن و می خوان ازش امضا بگیرن ولی اگر نیوتن زنده بشه و بیاد هیچ کس تحویلش نمی گیره ،
خوب همین مسایل باعث میشه که برخی دوستان مثل همین مهندس عزیز ما موضع بگیرن ،
به نظر من هنر و هنر مندی 2 مقوله جدا گانه هستند ، برخی هنرمندها ظاهری ، بدرد هیچ نمی خورن ولی برخی هنرمند عالم هستند که به نظر من قابل احترام و تقدیرند نمونه آن حافظ شیراز و سعدی و هنرمندان دیگر ، اما همه آنها در کنار هنرشان علم هم داشتند .
فراگیری علم لازمه هر چیزی است ، که متاسفانه در جامعه ما مورد غفلت واقع شده .
یک سوال چرا اخیرا اکثرا می گویند سینما به سمت ابتذال کشیده شده ؟ جواب مشخص است چون برخی هنرمندنما :P بدون هیچ علم و دانشی صرفا فقط برای کسب پول ادعای هنری می کنن که واقعا جای تاسف دارد
در کلام آخر ، هنر خوب است ، خدا زیباست و زیبایی را دوست دارد اما زیبایی عالمانه نه زیبایی .............
هنر خوب است اما باید با علم باشد نه از روی جهل
در پناه حق باشید