***براساس اطلاعات اتحادیه مجازی متا شما عضو هیچ یک از گروههای سازمانی متا نیستید *** لطفا در صورت تمایل برای مشارکت و استفاده بهتر از امکانات متا ، فرم عضویت را پرنمایید*** برای این کار برروی همین نوار یا کلمه عضویت کلیک نمایید ...***

بخشهاي فعال

آخرين ارسالهاي هر بخش در همان بخش وجود دارد براي سهولت دسترسي به آخرين مباحث مورد علاقه ، از آخرين ارسالهاي همان بخش استفاده نماييد

بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس
بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس

نویسنده موضوع: سلام امروز چهارشنبه 12خردادماه 1389  (دفعات بازدید: 1277 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال دیدن موضوع.

پاسخ : سلام امروز چهارشنبه 12خردادماه 1389
« پاسخ #15 : ژوئن 02, 2010, 21:33:42 »
سلام

شما نسبت به بنده خیلی لطف دارید وراستش تصمیم دارم مسیر متا بسیار متفاوت باشد و برنامه من جذب مدیران مالی و اساتید و تحلیل گران است.
فکر میکنم بهتر است موضوعات دانشجوئی وسوالات پیش پا افتاده جائی در این سایت نداشته باشد و ما باید تحلیل گران راجذب کنیم تا بتوانیم منتشر کننده ایده وفکر باشیم.

با احترام
با کارهات خدارو دلخورنکن

• گروه مدیریت
  • تعداد ارسال: 1.671
  • ایجاد موضوع : 576
  • رای برای مدیریت : 55
  • انسان شکست نمي خورد بلکه دست از تلاش بر ميدارد
  • تخصص: Information Is Power
« پاسخ #16 : ژوئن 02, 2010, 21:40:48 »
با سلام مجدد

سرکار خانم نوذری و همسرایشان نیز دارای روابط گسترده با افرادی در مپنا ، ایران خودرو و... هستند و اظهار فرمودند در اطراف ایشان فراوان افرادی که به زبان و سایر تخصصها مسلطند  هستند و برای انجام کار اعلام آمادگی صددرصد نمودند.

پیشنهاد ایشان تشکیل جلسه با حضور دوستان بعنوان هیات موسس بود تا بتوانیم برنامه ها رو بشکافیم و افراد نخبه را برای بخشیدن قدرت بیشتر به حرکت جذب کنیم .

یقینا وجود بیشتری از افراد نخبه باعث ایجاد سطح بالاتری در زندگی کاری در متا خواهد شد.

با احترام

از ارسال مواردی که قابل طرح به صورت عمومی هستند در پیام خصوصی خودداری بفرمایید!
آموخته ام که به هر چه یقین داشنه باشی محقق خواهد شد و این همان ایمان من است
www.irmeta.com | www.payaonline.ir | www.modiranemali.ir | www.iranmeta.org/v1 | www.irmeta.net | www.daftartelefon.com | www.iranmeta.net |

« پاسخ #17 : ژوئن 02, 2010, 23:40:59 »
بنده هم خدمت همه یک شب به خیر گرم و صمیمی عرض می نمایم . هر چند هنوز تقریبا هیچ یک از دوستان را نمی شناسم ولی در کل همه موفق باشند .

• گروه مدیریت
  • تعداد ارسال: 1.671
  • ایجاد موضوع : 576
  • رای برای مدیریت : 55
  • انسان شکست نمي خورد بلکه دست از تلاش بر ميدارد
  • تخصص: Information Is Power
« پاسخ #18 : ژوئن 03, 2010, 00:01:40 »
بنده هم خدمت همه یک شب به خیر گرم و صمیمی عرض می نمایم . هر چند هنوز تقریبا هیچ یک از دوستان را نمی شناسم ولی در کل همه موفق باشند .

دوست عزیز civilar از اولین همراهان این سایت است .بسیاری از ورودیهای سایت طبق اطلاعات وب گذر از ارسالهای دوست عزیزمان است که در گوگل سرچ شده و موجب بازدید سایت شده که بواسطه همین بهانه از ایشان قدردانی می شود.

جناب civilar  دست شما درد نکند
از ارسال مواردی که قابل طرح به صورت عمومی هستند در پیام خصوصی خودداری بفرمایید!
آموخته ام که به هر چه یقین داشنه باشی محقق خواهد شد و این همان ایمان من است
www.irmeta.com | www.payaonline.ir | www.modiranemali.ir | www.iranmeta.org/v1 | www.irmeta.net | www.daftartelefon.com | www.iranmeta.net |

« پاسخ #19 : ژوئن 03, 2010, 00:29:26 »

دوست عزیز civilar از اولین همراهان این سایت است .بسیاری از ورودیهای سایت طبق اطلاعات وب گذر از ارسالهای دوست عزیزمان است که در گوگل سرچ شده و موجب بازدید سایت شده که بواسطه همین بهانه از ایشان قدردانی می شود.

جناب civilar  دست شما درد نکند

با سلام خدمت تمام دوستان ,جا داره بنده ام از  جناب civilar تشکر ویژه کنم و از زحماتش در این سایت قدر دانی کنم........

« پاسخ #20 : ژوئن 03, 2010, 17:35:05 »
 با سلام خدمت همه دوستان
ببخشید آقای احسانی گفتید اساتید ، و مدیران و تحلیلگران
ما که نه استادیم نه تحلیلگر و نه مدیر ، کلا سواد تعطیل ، چکار کنیم

:'( :'( :'(
ما عاشق فهم و ادب ومعرفتیم،
ما خاک قدوم هر چه زیبا صفتیم،
http://alaasabzpoush.blogsky.com/

« پاسخ #21 : ژوئن 03, 2010, 21:45:45 »
سلام

سید شما در مبحث تخصص خودت استاد کاملی هستی وخیلی جالب هست که علاقه مند به حسابداری هستی.
با کارهات خدارو دلخورنکن

« پاسخ #22 : نوامبر 27, 2011, 10:47:11 »
سلام

شما نسبت به بنده خیلی لطف دارید وراستش تصمیم دارم مسیر متا بسیار متفاوت باشد و برنامه من جذب مدیران مالی و اساتید و تحلیل گران است.
فکر میکنم بهتر است موضوعات دانشجوئی وسوالات پیش پا افتاده جائی در این سایت نداشته باشد و ما باید تحلیل گران راجذب کنیم تا بتوانیم منتشر کننده ایده وفکر باشیم.

با احترام
سلام ما تازه اومدیم شاگردی بکنیم. پس خواهشا اجازه بدید ما لااقل شنونده باشیم.

« پاسخ #23 : نوامبر 27, 2011, 12:38:18 »
سلام خدمت شماقصد بدي نداشتم .به شما وتمامي عزيزان خيرمقدم عرض ميکنم.اينجا متعلق به شماست وراحت باشيد.
با کارهات خدارو دلخورنکن

« پاسخ #24 : آوریل 22, 2012, 12:41:03 »
سلام دوستان
وقتتون بخیر
واستا دنیا میخوام پیاده شم!

« پاسخ #25 : آوریل 22, 2012, 20:13:18 »
سلام خدمت شما ما رو به یاد خاطرات گذشته انداختید.
با کارهات خدارو دلخورنکن

موضوعاتی که ممکن است عنوان یا محتوای آن با این موضوع در یکی از تالارهای متا مرتبط باشد

موضوع / نویسنده پاسخ ها آخرين ارسال
5 پاسخ ها
769 مشاهده
آخرين ارسال دسامبر 05, 2011, 23:55:02
توسط hanieh_88
0 پاسخ ها
447 مشاهده
آخرين ارسال فوریه 04, 2011, 14:13:21
توسط حمید رستمی
8299 پاسخ ها
152829 مشاهده
آخرين ارسال مارس 28, 2012, 13:38:20