***براساس اطلاعات اتحادیه مجازی متا شما عضو هیچ یک از گروههای سازمانی متا نیستید *** لطفا در صورت تمایل برای مشارکت و استفاده بهتر از امکانات متا ، فرم عضویت را پرنمایید*** برای این کار برروی همین نوار یا کلمه عضویت کلیک نمایید ...***

بخشهاي فعال

آخرين ارسالهاي هر بخش در همان بخش وجود دارد براي سهولت دسترسي به آخرين مباحث مورد علاقه ، از آخرين ارسالهاي همان بخش استفاده نماييد

بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس
بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس

نویسنده موضوع: ؟؟روش حفظ کردن مطالب؟؟؟  (دفعات بازدید: 1103 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال دیدن موضوع.

؟؟روش حفظ کردن مطالب؟؟؟
« : مه 30, 2010, 19:12:18 »
+2
 با سلام وخسته نباشید خدمت همه اساتید و دوستان گرامی

با توجه به نزدیک شدن امتحانات و آماده شدن برای مطالعه و مرور درسها یکی از مشکلاتی که برای برخی  افراد

وجود دارد ، حفظ کردن و بخاطر سپردن مطالب در دروس حفظی علاوه بر فهمیدن آن میباشد ، البته با سرعت بالاتر.

حال از شما دوستان گرامی خواهشمندم تجربیات خود را در این زمینه بیان نمائید .تا دانشجویان عزیز بتوانند از آنها

استفاده نمایند.

باتشکر و درود فراوان
ستایشگر استادی هستم که اندیشیدن را به من بیاموزد نه اندیشه ها را!
www.irmeta.com | www.payaonline.ir | www.modiranemali.ir | www.iranmeta.org/v1 | www.irmeta.net | www.daftartelefon.com | www.iranmeta.net |

پاسخ : ؟؟روش حفظ کردن مطالب؟؟؟
« پاسخ #1 : ژوئن 08, 2010, 11:43:43 »
0
از پاسخ دوستان کمال تشکر را دارم.
ستایشگر استادی هستم که اندیشیدن را به من بیاموزد نه اندیشه ها را!
www.irmeta.com | www.payaonline.ir | www.modiranemali.ir | www.iranmeta.org/v1 | www.irmeta.net | www.daftartelefon.com | www.iranmeta.net |

• سرپرست آزمایشی
  • تعداد ارسال: 1.847
  • ایجاد موضوع : 365
  • رای برای مدیریت : 21
  • يکي باش براي يک نفر،نه تصويري مبهم در خاطر صد نفر.
  • توان محتوا سازی: +456
  • تخصص: حسابداری
  • سمت: حسابدار
« پاسخ #2 : ژوئن 08, 2010, 12:30:45 »
0
با سلام

برای ماندگارتر شدن مطالب باید در طی ترم هم مطالعه داشته باشید و سعی کنید مطالب رو اول مفهومی بخونید و بعد از درک کردن و لمس کردن موضوع راحت تر حفظ میشه و ماندگارتره، البته بستگی به درس هم داره.
هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم

• گروه مدیریت
  • تعداد ارسال: 4.089
  • ایجاد موضوع : 644
  • رای برای مدیریت : 81
  • متحد ایران متا
  • توان محتوا سازی: +1054
  • تخصص: حسابداری
  • سمت: مدیرمالی
« پاسخ #3 : ژوئن 08, 2010, 13:06:28 »
+1
سلام

من در درس خوندن روشهای تجربی خاص خودم رو داشتم و راستش توی دوره ما از این کلاسهای چطور مطالعه کنیم و کتابهای این چنینی نبود من فقط تجربه خودم رو عرض میکنم:

-مهمترین شرط اساسی دور کردن استرس از خود است چون علاوه بر اینکه کمکی نمی کند بلکه باعث تخلیه انرژی و تضعیف حافظه خواهد شد.
-شرط دوم خواب کم ولی کافی و این بستگی به نوع شخصیت شما دارد خود شما ببینید که کجا بهینه خواهید شد.
-نکته بعدی فرض کنید شما 1000کیلومتر باید سفر کنید همش به 1000کیلومتر فکر نکنید و آلان قصد کنید 2 ساعت باید رانندگی کنید پس فقط به 180 کیلومتر راه فکر کنید و برنامه ریزی نمائید و بعد از رسیدن به آن نقطه برنامه را بازنگری کنید.
-وقتی کتابهای حفظی و نیز متنی را میخواندم نکات کلیدی را فهرست وار روی کاغذ می نوشتم و دیگر کتاب رو دور دوم نمیخواندم بلکه همان موارد کلیدی را چند بار تکرار میکردم انگار کتاب را چندین بار خواندم فقط باید با سلیقه مطالب مهم را جداکنیم.
-از مطالبی که چندین بخش دارند کلید واژه درست کنیم که شامل کلمات اول هر بخش است.
صبح زود بیدار شوید در حد 5 دقیقه ازمنزل بیرون بروید کمی پیاده روی کنید سپس برگردید صبحانه مقداری عسل با کنجد کمی شیر بخورید و درس را شروع کنید و هر 3 ساعت 15 دقیقه استراحت و یک نوشیدنی یا میوه بخورید.
-از غذاهای چرب و اسیدی خودداری کنید و سعی کنید غذا قلیائی و نشاط آور باشد باشد.

موفق باشید
با کارهات خدارو دلخورنکن

موضوعاتی که ممکن است عنوان یا محتوای آن با این موضوع در یکی از تالارهای متا مرتبط باشد

موضوع / نویسنده پاسخ ها آخرين ارسال
2 پاسخ ها
1615 مشاهده
آخرين ارسال دسامبر 25, 2010, 12:51:14
توسط DELFAN
0 پاسخ ها
369 مشاهده
آخرين ارسال نوامبر 16, 2010, 09:56:09
توسط اکبرزاده
4 پاسخ ها
599 مشاهده
آخرين ارسال دسامبر 11, 2011, 17:01:39