مقدمه :
همه ی ما با پخش کننده ها آشتا هستیم . کمتر کس یا شاید کسی نباشد که تاکنون فایل چند رسانه ای را اجرا نکرده باشد . به همین علت دیم شاید بد نباشد چند تا از محبوب ترین های آنها را معرفی کنم . علت این که سایر برنامه ها در این فهرست نیست ، کم کاربرد بودن آن هاست . تعداد پخش کننده های چند رسانه ای بسیار است .
Nero Showtime , Real Player , Apple Quicktime Player , Cyberlink Power DVD , Cown Jet Audio , ...
این ها تنها تعدادی از این نرم افزار ها بود .اما اگر درست بنگریم ورود کره ای ها باعث ایجاد انقلابی در پخش کننده ها شد ، جایی که KMPlayer با ورود خود و ارایه ی امکانات بی نظیر شروع گر این راه بود . هر چند شرکتیبسیاربا سابقه تر هم چون Cowon در این رشته وجود داشت اما KMPlayer چیز دیگری بود . امکاناتی که برای داشتن آن ها باید چند برنامه وجود داشت ، اکنون تنها با یک برنامه قابل اجرا بود . برنامه ای رایگان سبک و بسیار زیبا .
هر چند بسیاری باز هم از نرم افزاری مانند Cyberlink Power DVD استفاده می کنند ، اما به نظر من عمر این نرم افزارها با این روش ساخت است .
بعد از این مقدمه منتظر توضیحات من باشید .
قدم اول من توضیح در مورد نرم افزار فوق محبوب یا ناچارا محبوب مایکروسافت است . Windows Media Player 12 که همراه با ویندوز 7 و فقط برای ویندوز 7 ارایه شد .
ادامه دارد ...