***براساس اطلاعات اتحادیه مجازی متا شما عضو هیچ یک از گروههای سازمانی متا نیستید *** لطفا در صورت تمایل برای مشارکت و استفاده بهتر از امکانات متا ، فرم عضویت را پرنمایید*** برای این کار برروی همین نوار یا کلمه عضویت کلیک نمایید ...***

بخشهاي فعال

آخرين ارسالهاي هر بخش در همان بخش وجود دارد براي سهولت دسترسي به آخرين مباحث مورد علاقه ، از آخرين ارسالهاي همان بخش استفاده نماييد

بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس
بخش آزاد اعتياد حسابداري عمران فلسفه کامپيوتر مديريت خانواده روانشناسي زبان خارجه آمار بورس

نویسنده موضوع: بهترین نرم افزار های پخش کننده ی چند رسانه ای  (دفعات بازدید: 269 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

در این پست قراره در مورد نرم سه نرم افزار فوق العاده صحبت کنم :

Windows Media Player 12
KMPlayer
SPlayer

شما هم اگه برنامه لی رو مد نظر دارین ، ارایه بدین ما هم استفاده کنیم .

اطفا بهد از کامل شدن توضیحات من در مورد برنامه ها نظر خودتان هم در مورد آن ها بگین .

فروشگاه پایا آنلاین

مقدمه :

همه ی ما با پخش کننده ها آشتا هستیم . کمتر کس یا شاید کسی نباشد که تاکنون فایل چند رسانه ای را اجرا نکرده باشد . به همین علت دیم شاید بد نباشد چند تا از محبوب ترین های آنها را معرفی کنم . علت این که سایر برنامه ها در این فهرست نیست ، کم کاربرد بودن آن هاست .  تعداد پخش کننده های چند رسانه ای بسیار است .
Nero Showtime , Real Player , Apple Quicktime Player , Cyberlink Power DVD , Cown Jet Audio  , ...
این ها تنها تعدادی از این نرم افزار ها بود .اما اگر درست بنگریم ورود کره ای ها باعث ایجاد انقلابی در پخش کننده ها شد ، جایی که KMPlayer با ورود خود و ارایه ی امکانات بی نظیر شروع گر این راه بود . هر چند شرکتیبسیاربا سابقه تر هم چون Cowon  در این رشته وجود داشت اما KMPlayer چیز دیگری بود . امکاناتی که برای داشتن آن ها باید چند برنامه وجود داشت ، اکنون تنها با یک برنامه قابل اجرا بود . برنامه ای رایگان سبک و بسیار زیبا .

هر چند بسیاری باز هم از نرم افزاری مانند Cyberlink Power DVD استفاده می کنند ، اما به نظر من عمر این نرم افزارها با این روش ساخت است .

بعد از این مقدمه منتظر توضیحات من باشید .

قدم اول من توضیح در مورد نرم افزار فوق محبوب یا ناچارا محبوب مایکروسافت است . Windows Media Player 12 که همراه با ویندوز 7 و فقط برای ویندوز 7 ارایه شد .

ادامه دارد ...

• گروه مدیریت
  • تعداد ارسال: 1.669
  • ایجاد موضوع : 575
  • رای برای مدیریت : 55
  • انسان شکست نمي خورد بلکه دست از تلاش بر ميدارد
  • توان محتوا سازی: +360
  • تخصص: Information Is Power
با سلام وتشکر
به نظر می رسه 3 عامل برای برنامه پلیر قابل بررسی است

1- توانایی آنها در پخش انواع فرمتهای صوتی وتصویری

2- توانایی پلیرها در پخش حداکثر کیفیت فرمتهای مختلف

3- امکانات ومختلف پلیرها

در خصوص مدیا پلیر ویندوز مورد اول (کدک ها codec) قابل بررسی است
شما با نصب کدک که عموما دارای حجم کمی می باشد و می توانید توانایی مدیا پلیر جهت پخش انواع فرمتها را به حداکثر برسانید و دیگر به کوییک تایم وسایر نرم افزارها نیاز نباشد

با درود
از ارسال مواردی که قابل طرح به صورت عمومی هستند در پیام خصوصی خودداری بفرمایید!
آموخته ام که به هر چه یقین داشنه باشی محقق خواهد شد و این همان ایمان من است
www.irmeta.com | www.payaonline.ir | www.modiranemali.ir | www.iranmeta.org/v1 | www.irmeta.net | www.daftartelefon.com | www.iranmeta.net |

اما عوامل بسیاری از جمله رابط کاربری ، زیبایی و بسیاری پارامترها در یک پخش کننده اثر گذار است

موضوعاتی که ممکن است عنوان یا محتوای آن با این موضوع در یکی از تالارهای متا مرتبط باشد

موضوع / نویسنده پاسخ ها آخرين ارسال
1 پاسخ ها
869 مشاهده
آخرين ارسال آوریل 05, 2010, 11:52:47
توسط امیر شهباززاده
2 پاسخ ها
391 مشاهده
آخرين ارسال مارس 05, 2010, 00:45:26
توسط امیر شهباززاده
0 پاسخ ها
518 مشاهده
آخرين ارسال مارس 28, 2010, 02:59:21