• linkedin

تالار تخصصی حسابداری در تلگرام


گروه تالار تخصصی حسابداری در تلگرام فعال است و همکاران در محیطی صمیمانه و تخصصی در کنار هم هستند

می توانید در قسمت جستجوی تلگرام
accmeta
را سرچ کرده و یا از لینک زیر وارد شوید

گروه
https://t.me/accmeta/

وارد شوید.


telegram_128-min - معافیت مالیاتی ماده 139 قانون مالیاتهای مستقیم - متا

این گروه جهت تبادل نظر و انتقال تجربه در بین همکاران حسابدار ایجاد شده است.

حضورتان را ارج می نهیم

Google


normal_post - معافیت مالیاتی ماده 139 قانون مالیاتهای مستقیم - متا نویسنده موضوع: معافیت مالیاتی ماده 139 قانون مالیاتهای مستقیم  (دفعات بازدید: 8969 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین tadbir

xx - معافیت مالیاتی ماده 139 قانون مالیاتهای مستقیم - متا
معافیت مالیاتی ماده 139 قانون مالیاتهای مستقیم
« : ۲۵ فروردین ۱۳۸۹ - ۲۰:۴۱:۱۰ »
با سلاوم یک سئوال دارم حسابدار یک انجمن هستم که طبق بند ی ماده 139 قانون مالیاتهای مستقیم مشمول معافیت مالیاتی می باشم طبق قانون ناظر مالیاتی دارم و مالیاتهای تکلیفی خود را هر ماه محاسبه و پرداخت می نمایم اخیرا ممیز جهت رسیدگی به محل مراجعه نموده و ضمین بررسی به این نکات اشاره نموده تعداد چهار فقره مالیات تکلیفی را ایراد گرفته که در یک مورد کسر مالیات تکلیفی را باید به جای 5% با نرخ 10% محاسبه نمایم و در سه مورد بعدی به نظر خودش باید مالیات تکلیفی کسر می کردم مثلا کرایه حمل و باستناد این مطلب بیان داشته قانون اعلام کرده در صورتیکه مالیات تکلیفی پرداخت و یا کمتر پرداخت گردد سال مربوطه مشمول معافیت مالیاتی نمی باشد در کتاب قانون چنین مطلبی را ندیدم چنانچه ماده قانونی و یا بخشنامه ای در این زمینه وجود دارد اینجانب را راهنمائی فرمایند و دیگر اینکه این انجمن ها که مشمول معافیت می باشند در صورت عدم رعایت چه مواردی در سال مربوطه ار شمول معافیت خارج می باشند با تشکر و احترام فراوا

Linkback: https://irmeta.com/meta/b275/t1012/

بنر قبل از دومین ارسال در مرجع مالیات مستقیم

آفلاین DELFAN

  • کاربر متایی
  • ******
  • index - معافیت مالیاتی ماده 139 قانون مالیاتهای مستقیم - متا
  • تعداد ارسال: 1.834
  • متا امتیاز 18141 تومان
  • لیست کدهای من
  • تشکر و اهداء امتیاز به DELFAN
  • رای برای مدیریت : 21
  • يکي باش براي يک نفر،نه تصويري مبهم در خاطر صد نفر.
  • تخصص: حسابداری
  • سمت: حسابدار
  • سپاس شده از ایشان: 29
  • سپاس کرده از دیگران: 4
با سلام


 فکر می کنم که فعالیتهایی که مربوط و مستقیم راجع به حدود مشحص شده انجمن باشه معاف از مالیات و فعالیتهایی غیر مربوط و متفرقه مشمول مالیات هست.

با احترام
هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم

آفلاین A.Ehsani

با عرض سلام


توجه داشته باشید که شرط استفاده از معافیت مالیاتی پذیرفته شدن اسناد  و مدارک شماست لذا در صورت رد دفاتر معافیت از شما سلب میشود.

اما نکته ای که شما اشاره داشتید ربطی به معافیت مالیاتی شما ندارد و این موضوعات مربوط به مبحث رعایت پرداخت مالیات تکلیفی است که دولت شما را به عنوان نماینده خود تلقی نموده که بر اساس قانون شما بجای دولت از درآمدهای اشخاص مالیات را کسر و به حساب دولت واریز نمائید.
در مورد 10 درصد چون از نظر ممیزی دستمزد تشخیص داده شده است که البته میتوانید اعتراض کنید با کسر معافیت دستمزدی مازاده آن را پرداخت کنید.
در مورد هزینه حمل خدمت شما عرض کنم بجز هزینه حمل صادراتی و شرکت حمل کننده اگر دولت و نهادهای دولتی باشد سایر موارد مشمول مالیات به نرخ 5% موضوع ماده 104 قانون مالیاتهای مستقیم میباشد.

لذا چونکه شما مسئولیت تضامنی دارید عدم کسر و ایصال مالیات از اشخاص بر عهده شما خواهد بود.

آفلاین Afraei

طبق قانون ناظر مالیاتی دارم

ببخشین منظور شما از ناظر مالیاتی چیه ؟

1 - در مورد 10 درصد چون از نظر ممیزی دستمزد تشخیص داده شده است که البته میتوانید اعتراض کنید با کسر معافیت دستمزدی مازاده آن را پرداخت کنید.
2 - در مورد هزینه حمل خدمت شما عرض کنم بجز هزینه حمل صادراتی و شرکت حمل کننده اگر دولت و نهادهای دولتی باشد سایر موارد مشمول مالیات به نرخ 5% موضوع ماده 104 قانون مالیاتهای مستقیم میباشد.

1 - اگه دستمزد پرداخت شده بر اساس تبصره ماده 86 باشه امکان کسر معافیت وجود نداره

2 - خدمات حمل اگه به موجب قرارداد ارائه نشده باشه ، کرایه حمل های پرداختی مشمول کسر مالیات تکلیفی نیستن

آفلاین A.Ehsani

سلام

در مورد پاسخ ١ شما چطور ميتوان تشخيص داد ماده ٨٦ است يا ١٣١؟

درمورد بند ٢ اگر اينچنين باشد که شما ميفرمائيد پس هيچ شرکت حملي قرارداد نمي بندد ضمنا ماده ١٠٤ بدون اشاره به قرارداد براي شما کسر ماليات را تکليف نموده ضمنا" حالا شما رفرنس ارائه دهيد.

آفلاین Afraei

1 - در مورد پاسخ ١ شما چطور ميتوان تشخيص داد ماده ٨٦ است يا ١٣١؟

2 - درمورد بند ٢ اگر اينچنين باشد که شما ميفرمائيد پس هيچ شرکت حملي قرارداد نمي بندد ضمنا ماده ١٠٤ بدون اشاره به قرارداد براي شما کسر ماليات را تکليف نموده ضمنا" حالا شما رفرنس ارائه دهيد.

1 - فرض کنین که کارگری برای شما بصورت پاره وقت کار می کنه و حقوق ماهیانه ای که بهش پرداخت می کنین مثلاً نصف حقوق عادی و حداقل حقوق وزارت کاره . این مسئله بوضوح نشون می ده که شما به عنوان پرداخت کننده اصلي حقوق نیستین و به نوعی کارفرمای دست دوم این کارگر هستین و فرض بر این گذاشته می شه که این کارگر از کارفرمای دیگه ای هم حقوق دریافت می کنه . در این شرایط کارفرمای دوم نمی تونه معافیت حقوق رو از مبلغ پرداختی کسر کنه بلکه بدون در نظر گرفتن معافیت مالیات رو باید از حقوق کارگر کسر کنه .

مادة 86 ـ پرداخت‌کنندگان حقوق هنگام هر پرداخت يا تخصيص آن مکلف اند ماليات متعلق را طبق مقررات مادة (85) اين ‌قانون محاسبه و کسر و ظرف سي روز ضمن تسليم  فهرستي ‌متضمن نام و نشاني دريافت‌کنندگان حقوق و ميزان آن به ادارة امور مالياتي محل پرداخت و در ماه‌هاي بعد فقط تغييرات را صورت‌ دهند.
تبصره ـ پرداخت هايي که از طرف غير از پرداخت کنندگان ‌مقرري مزد و حقوق اصلي به عمل مي‌آيد پرداخت کنندگان اين‌قبيل وجوه مکلف اند هنگام هر پرداخت ماليات متعلق را بدون ‌رعايت معافيت موضوع مادة (84) اين قانون به نرخ‌هاي مقرر در مادة (85) اين قانون محاسبه و کسر و ظرف 30 روز با صورتي ‌حاوي نام و نشاني دريافت کنندگان و ميزان آن به اداره امور مالياتي‌ محل پرداخت کنند.

ضمناً من نگفتم که مشمول ماده 131 نمی شه بلکه مشمول ماده 131 هست اما بدون اعمال معافیت سالانه حقوق .

2 - بله من مطلبی که عرض می کنم رو سعی می کنم مستند باشه و بر اساس میل و سلیقه اظهار نظر نکنم و اگه یک زمانی بر اساس نظر شخصی  مطلبی رو عرض کنم حتماً سعی می کنم به شخصی بودن اون نظر تأکید کنم :

به موجب ماده 8 قانون ابزارهاونهادهای مالی جدید به منظور تسهیل اجرای سیاستهای کلی اصل چهل و چهارم قانون اساسی مصوب 25/9/1388 ، کلمه "قرارداد " قبل از عبارت حمل و نقل در ماده 104 قانون مالیات ها اضافه شده است و از تاریخ 15/11/1388 لازم الاجرا میباشد.لذا صرفا هزینه های حمل و نقل که بابت آن قرارداد تنظیم شده است از تاریخ 15/11/1388 مشمول کسر 5 درصد مالیات تکلیفی می باشد.

با عرض سلام و تشکر ازجناب سید آبادی عزیز.

مستحضرید که قبلاً رفرنسش به شما ارائه شده و تشکر هم کردین ولی خوب این روزها چون سر همه شلوغه ممکنه بعضی موارد رو آدم از یاد ببره حتی موضوعات تخصصی که مستقیماً با حرفه ارتباط داره !!

بنر بعد از آخرین ارسال در مرجع مالیات مستقیم


اشتراک گذاری از طریق facebook اشتراک گذاری از طریق linkedin اشتراک گذاری از طریق twitter

xx
شرح معافیت مربوط به تبصره1 ماده 190 قانون مالیاتهای مستقیم

نویسنده سعدی مومیوند

21 پاسخ ها
14310 مشاهده
آخرين ارسال ۲ مهر ۱۳۹۰ - ۲۲:۳۲:۵۰
توسط اورش
xx
ماده 86 قانون مالیاتهای مستقیم

نویسنده tadbir

0 پاسخ ها
5168 مشاهده
آخرين ارسال ۲۵ فروردین ۱۳۸۹ - ۱۷:۵۶:۵۰
توسط tadbir
xx
اصلاحیات ماده 104 قانون مالیاتهای مستقیم

نویسنده آزاده پرتو

0 پاسخ ها
2994 مشاهده
آخرين ارسال ۱۳ شهریور ۱۳۹۱ - ۰۸:۵۱:۰۳
توسط آزاده پرتو
xx
توضیح در مورد ماده 84 قانون مالیاتهای مستقیم

نویسنده سعدی مومیوند

6 پاسخ ها
15933 مشاهده
آخرين ارسال ۲ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۹:۳۳:۲۶
توسط Afraei
xx
جرای تبصره ۲ ماده ۱۰۴ قانون مالیاتهای مستقیم

نویسنده محمد ابراهیم کلوب

0 پاسخ ها
675 مشاهده
آخرين ارسال ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۴:۰۳
توسط محمد ابراهیم کلوب
xx
شرح ماده 189 قانون مالیاتهای مستقیم مربوط به تشویقات و معافیتها

نویسنده سعدی مومیوند

1 پاسخ ها
3149 مشاهده
آخرين ارسال ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۲:۳۴:۰۴
توسط A.Ehsani
 


anything