• linkedin
خوش آمدید , مهمان - ورود اینجا ثبت نام اینجا . فعال سازی حساب کاربری

Google


normal_post - نحوه ي یافتن و دانلود درایور قطعات لپ تاپ های Sony - متا نویسنده موضوع: نحوه ي یافتن و دانلود درایور قطعات لپ تاپ های Sony  (دفعات بازدید: 16188 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین وحيد زارعي

گام 1:

وارد بخش پشتیبانی سایت Sony به آدرس http://esupport.sony.com بشوید. این مقاله  بر مبنای مرورگر اینترنت اکسپلورر نوشته شده است. در سمت چپ بالای صفحه فهرست بازشوی Region (به معنی منطقه) قرار دارد. سایت سونی دات کام با توجه به کشوری که بازدید کننده ی سایت از آن وارد می شود، سایت های منطقه ای نیز دارد که به طور خودکار آن را نمایش می دهد. از طریق همین فهرست که گفتیم، کشور محل اقامت خود را می توانید انتخاب نمایید. برخی مدل ها و محصولات کمپانی سونی برای قاره ها یا کشور های خاص تولید می شوند. از این رو ممکن است مدل مورد نظر شما به صورت پیش فرض از طریق سایت سونی در دسترس قرار نگیرد.


در پانل سمت چپ وسط صفحه آیکن هایی قرار دارند که برخی از آن ها عبارت اند از:

    * Software Drivers: راه انداز ها و نرم افزار های اختصاصی سونی
    * FAQ Solutions: پرسش و پاسخ کاربران (FAQ سرنام سه واژه ی Frequently Asked Questions یعنی پرسش های متداول است)
    * Manuals-Specs-Warranty: راهنما و مشخصات محصولات، ضمانت
    * News, Alerts: اخبار و آگهی ها راجع به محصولات سونی
    * Automated Tutorials: ویدئو های آموزشی
    * Register Product: ثبت مشخصات محصول توسط خریدار

در پانل میانی صفحه نیز یک جعبه متن با عنوان Model Number هست که می توانید با وارد کردن مدل دستگاه تان و کلیک روی دکمه ی Continue مستقیما به صفحه ی مربوط به آن وارد شوید.

اگر دکمه ی Computers & Peripherals را (در این تصویر ردیف بالا سمت چپ) کلیک کنید، یک منو باز می شود. شما می توانید محصول مورد نظر خود را انتخاب کرده، به صفحه ی بعدی هدایت بشوید. ما در این جا گزینه ی VAIO ® Notebooks را انتخاب می نماییم.


در صفحه ی جدید که باز می شود بخش های مختلفی هست. هر کدام از گزینه های ستون سمت چپ را که کلیک کنید وارد صفحه ای می شوید که در آن باید مدل دستگاه تان را انتخاب نمایید.


روش دیگر آن است که ابتدا در پانل سمت راست پایین همین صفحه مدل دستگاه تان را انتخاب نمایید و وارد صفحه پشتیبانی دستگاه تان بشوید. در آن صفحه تمام اطلاعات و دانلود ها و پرسش و پاسخ های مربوط به دستگاه شما از طریق لینک های ستون سمت چپ در دسترس خواهد بود.


در بخش Get Support By Model سه روش برای تعیین مدل دستگاه تان هست.

روش نخست – Auto Detect (تشخیص خودکار): برای زمانی مناسب است که شما از طریق لپ تاپ (یا کامپیوتر شخصی) سونی خودتان وارد سایت شده اید و می خواهید برای همین مدل اطلاعات و دانلود ها را دسترسی داشته باشید. البته حداقل لازمه ی این کار شناسایی کارت شبکه توسط سیستم عامل (یا از طریق نصب راه انداز) و اتصال به اینترنت به وسیله ی کارت شبکه است.

در این حال یک کنترل نرم افزاری ابتدا روی سیتسم از طریق مرورگر نصب می شود و سپس با بررسی دستگاه شما مدل آن را تشخیص می دهد. لازم است که به پرسش ها و اخطار های احتمالی که از طرف مرورگر تان اعلام می شود پاسخ مناسب بدهید تا مجوز نصب آن برنامه توسط شما به سایت سونی داده شود.


یک پیغام اخطار در Information Bar نمایش داده می شود. روی آن راست کلیک کرده، گزینه ی Install This Add-on for All Users on This Computer را انتخاب نمایید. (شکل زیر)


سپس یک اخطار امنیتی نمایش داده می شود که برای نصب نرم افزار تشخیص مدل سونی از شما اجازه می خواهد. گزینه ی Install را انتخاب کنید. (شکل زیر)


پس از نصب نرم افزار مورد بحث، مدل کامپیوتر پی سی یا لپ تاپ سونی شما توسط آن تشخیص داده می شود.

روش دوم – TYPE IT:
در جعبه متن Model مدل لپ تاپ خودتان را تایپ کنید و دکمه ی Continue را بزنید تا وارد صفحه ی مربوط به دستگاه تان بشوید.

روش سوم – SELECT IT:
در این روش سه فهرست باز شو هست که باید ابتدا
فهرست محصول (Product)را باز کنید و (در این جا) Computers – Notebook
را انتخاب نمایید.
فهرست دلخواه Series برای انتخاب سری محصول به کار می رود که استفاده از آن دلخواه است. و در نهایت از فهرست Model مدل دستگاه تان را می توانید انتخاب کرده، دکمه ی Continue را بزنید.

در این مثال مدلVGNZ890 را انتخاب می کنیم.

گام2:

در شکل زیر می بینید که ما وارد صفحه ی اصلی محصول شده ایم و لینک Model Home & FAQ به طور خودکار انتخاب شده است. علاوه بر دانلود درایور ها آموزش های متنوعی مانند روش تنظیم شبکه ی بی سیم یا استفاده از بلوتوث در این صفحه خواهید دید.

لینک Drivers & Software را کلیک کنید.

در صفحه ی بعدی از فهرست بازشوی Operating System سیستم عامل مورد نظر تان را انتخاب نمایید تا به طور خودکار صفحه جدید باز شود.

در بخش Operating System سیستم عامل خودتان (مانند ویندوز ایکس پی، سون و …) را می توانید به دلخواه تان تغییر دهید.

در بخش Sort Files By Type می توانید از فهرست باز شو آن چه را که می خواهید دانلود کنید، کلیک کنید تا گزینه های مربوط به آن باز شود. استفاده از این بخش اختیاری است.

در پایین صفحه می توانید هر کدام از لینک ها را باز کنید و فایل مورد نظرتان را اعم از درایور یا نرم افزار جانبی (مانند نرم افزار پشتیبان گیری و …) یا به روز رسانی بایوس و … را انتخاب نمایید. با انتخاب هر کدام یک جدول باز می شود که در آن توضیحات فایل، تاریخ انتشار و نگارش و حجم آن نمایش داده شده است.

در ستون پنجم (از چپ) این جدول (Download File Now) یک آیکن هست که می توانید با کلیک روی آن فایل را به صورت جداگانه و تک به تک دانلود کنید.

در ستون آخر جدول می توانید گزینه ی Add To Download Taxi را تیک بزنید. در این حالت می توانید با انتخاب چندین فایل در نهایت آن ها را به طور هم زمان به کمک نرم افزار «سونی دانلود تاکسی» دانلود کنید.

در گوشه ی سمت چپ پایین این صفحه دکمه ی Add To Taxi هست که پیش از رفتن به مرحله ی نهایی دانلود فایل ها باید این دکمه را بزنید تا فایل ها به «دانلود تاکسی» اضافه شوند.

گزینه ی View Taxi Contents برای مشاهده ی فایل های انتخاب شده برای دانلود استفاده می شود.

توجه داشته باشید که شما می توانید در این صفحه فایل ها را یک به یک دانلود کنید و فقط در صورتی که بخواهید همزمان چندین فایل را دانلود کنید باید با استفاده از «دانلود تاکسی» به صفحه ی بعدی بروید.

پس از کلیک روی Add To Taxi صفحه ی جدید باز می شود که در آن فهرست نهایی فایل های انتخاب شده نمایش داده می شود. برای تأیید نهایی روی دکمه ی Add To Taxi پایین جدول فهرست کلیک کنید.

پس از زدن دکمه ی Add To Taxi صفحه ی جدید باز می شود. در اینجا فهرست فایل ها را می بینید که باز هم می توانید برخی را تیک بزنید و با استفاده از دکمه ی Remove Selected آن ها را از فهرست دانلود نهایی حذف کنید.

یا با زدن دکمه ی Continue Browsing دوباره به صفحه ی انتخاب فایل ها برگردید.

در نهایت اگر این فهرست مورد تأیید تان باشد می توانید دکمه ی Start Download را بزنید و وارد مرحله ی دانلود شوید.

توجه: گاهی اوقات با این که قطعه ی سخت افزاری از ابتدای نصب سیستم عامل توسط آن شناسایی می گردد بهتر است که درایور اصلی کمپانی را دانلود نمایید. چون ممکن است درایور پیش فرض، امکانات کمتری از سخت افزار مورد بحث را در اختیار شما قرار دهد. مثلا امکانات ضبط صدای کارت صوتی محدود شود و فقط با میکروفون ضبط کند.

در این مرحله از شما پرسیده می شود که آیا نرم افزار Sony Download Taxi را پیش از این روی کامپیوتر تان نصب کرده اید یا خیر. اگر نصب نکرده اید روی گزینه ی NO کلیک کنید.


پیغام تأییدیه دانلود نرم افزار نصب کننده ی Sony Download Taxi نمایش داده می شود. گزینه ی Save یا Run را انتخاب کنید تا برنامه دانلود شود. پس از دانلود، آن را اجرا کنید تا Sony Download Taxi نصب شود.


پس از نصب برنامه، به طور خودکار اجرای آن آغاز می شود و در ابتدا برای اجرای آن از شما مجوز دسترسی خواسته می شود. روی دکمه ی Allow کلیک کنید.

پس از چند لحظه پنجره ی برنامه ی «دانلود تاکسی» نمایش داده می شود.


در نهایت فهرست فایل های انتخاب شده نمایش داده می شود و شما با کلیک روی دکمه ی Start Download می توانید دانلود فایل ها را آغاز نمایید.

در شکل زیر برنامه ی تاکسی را در حال دانلود فایل ها می بینید.


حین دانلود می توانید با استفاده از دکمه ی Pause دانلود را به طور موقت متوقف نمایید. یا این که دانلود را به زمان دیگری مؤکول کنید.

اگر به هر دلیل دانلود فایل ها قبل از تکمیل، متوقف شود بار دیگری که برنامه ی «دانلود تاکسی» را اجرا کنید، پنجره ای مانند زیر نمایش داده می شود.


با زدن دکمه ی Process Pending Download می توانید دانلود ها را از مرحله ای که متوقف مانده بود ادامه دهید.

اگر دکمه ی Delete Session را بزنید فهرست دانلود حذف می شود و باید برای استفاده از نرم افزار دوباره مراحل انتخاب مدل و فایل ها را از طریق وب سایت سونی انجام دهید.

در صورتی که دانلود نیمه کاره نداشته باشید، برنامه ی «دانلود تاکسی» به شکل زیر اجرا می شود.


با زدن دکمه ی Browse previous download sessions می توانید فایل های قبلی را ببنید. (شکل بعد)


یک برنامه ی کمکی به نام Sony Download Taxi Helper همراه برنامه ی اصلی هست که می توانید تنظیمات مربوط به شبکه، گزارش دانلود ها یا محل فایل های ذخیره شده را ببینید.


برنامه ی دیگری به نام Sony Download Taxi Network Detection Wizard به شما کمک می کند تا تنظیمات شبکه را تعیین نمایید. به طور پیش فرض نیازی به این برنامه پیدا نمی کنید لیکن اگر از مرورگر دیگری استفاده می کنید یا برای اینترنت تان پروکسی تنظیم کرده اید، می توانید از این برنامه استفاده نمایید.


[spoiler]
مــــؤلف: مهدي عبدالهي
منبـــــع: www.m0911.wordpress.com
[/spoiler]

Linkback: https://irmeta.com/meta/b622/t6685/
پیروزی یعنی :
توانایی رفتن از یک شکست ، به شکستی دیگر
بدون از دست دادن اشتیاق . . .


اشتراک گذاری از طریق facebook اشتراک گذاری از طریق linkedin اشتراک گذاری از طریق twitter

xx
آموزش دانلود درایور لپ تاپ های Acer

نویسنده وحيد زارعي

2 پاسخ ها
9733 مشاهده
آخرين ارسال ۱ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۲:۳۵
توسط jafar shad
xx
نحوه قرار دادن برای دانلود؟؟؟؟؟؟

نویسنده DELFAN

3 پاسخ ها
2722 مشاهده
آخرين ارسال ۱۶ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۴:۱۳:۳۳
توسط اجـاقـی
xx
ظرفیت درایور

نویسنده hanieh_88

3 پاسخ ها
1710 مشاهده
آخرين ارسال ۲۹ آذر ۱۳۹۰ - ۱۸:۰۸:۵۶
توسط A.Ehsani
xx
نصب درایور USB ( مودمadsl ) همراه با عکس

نویسنده امیر شهباززاده

0 پاسخ ها
6392 مشاهده
آخرين ارسال ۲۴ آبان ۱۳۸۹ - ۱۱:۵۹:۱۲
توسط امیر شهباززاده
xx
درایور driver hp pavilion dv4

نویسنده کـوکـبـی

0 پاسخ ها
2138 مشاهده
آخرين ارسال ۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۰۴:۳۱:۰۵
توسط کـوکـبـی
xx
درایور پرینتر Hp 1020

نویسنده کـوکـبـی

1 پاسخ ها
10247 مشاهده
آخرين ارسال ۷ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۳:۲۵:۵۸
توسط کـوکـبـی