• linkedin
خوش آمدید , مهمان - ورود اینجا ثبت نام اینجا . فعال سازی حساب کاربری

Google


normal_post - adsl چیست؟(متا لاین  meta line) - متا نویسنده موضوع: adsl چیست؟(متا لاین meta line)  (دفعات بازدید: 3607 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین امیر شهباززاده

xx - adsl چیست؟(متا لاین  meta line) - متا
adsl چیست؟(متا لاین meta line)
« : ۱۰ اسفند ۱۳۸۸ - ۲۲:۴۶:۰۹ »

فن‌آوری ADSL
در اختیار داشتن سرعت همان چیزی است که همیشه در پی آن هستیم. فن‌آوری ADSL پاسخی است به آنها که به سرعت احتیاج دارند تا با استفاده از آن زودتر به هدف برسند، و از دیگر روشهای دسترسی با استفاده از مودم‌ها و خط‌های تلفن به ستوه آمده‌اند و در پی آن هستند تا با استفاده از این راهکار و با سرعت مطلوب به پاسخ خود برسند. ADSL تکنولوژی جدیدی است که بر بستر کابل تلفن قدیمی و آشنای خودمان عمل می‌کند. نصب یک سیستم ویژه در داخل پست مخابراتی هر منطقه، مشترکین تلفن آن منطقه را به سادگی و بدون نیاز به هر نوع دخل و تصرف سخت‌افزاری و یا نرم‌افزاری، از این سرویس بهره‌مند می‌نماید.

از این ساده‌تر ممکن نیست
این تکنولوژی بهترین و بیشترین سرعت را بدون نیاز به تدارک زیرساختهای جدید ممکن ساخته است. استفاده از سیم‌کشی‌های موجود تلفن بدون نیاز به اتصال به دستگاه‌های حجیم و پیچیده، کار مصرف‌کننده را بسیار راحت می‌نماید. برای داشتن یک اتصال ADSL در محل مصرف‌کننده تنها نیاز به یک مودم ویژه است. پس از برقراری ارتباط، تنها هزینه ثابت خط ADSL به شکل ماهانه و با توجه به پهنای باند دریافتی به عنوان هزینه دریافت می‌شود. در حالیکه از ارتباط ADSL استفاده می‌کنید ارتباط تلفنی شما همیشه آزاد و در دسترس است. هزینه تلفن تنها در صورت استفاده از تلفن محاسبه می‌شود و ربطی به استفاده از خط ADSL ندارد.


adsl - adsl چیست؟(متا لاین  meta line) - متا
[blink]DSL چیست؟[/blink]
محبوب‌ترین تکنولوژی باند پهن در جهان یعنی DSL بیش از 30 میلیون مشترک تا پایان بهار 2004 به کاربران اینترنت افزوده و تعداد بهره‌مندان جهانی را به 78 میلیون در کل رسانده که این رشد بیش از دو برابر دیگر روش‌های متکی بر پهنای باند بوده است. تکنولوژی DSL یکی از انواع انتقال پرسرعت بوده است که با تلفن معمولی شما را قادر می‌سازد تا ضمن دسترسی به اینترنت پرسرعت از امکان دریافت صدا و تصویر با کیفیت بالا استفاده کنید. نوع دیگر همین تکنولوژی ADSL است که یکی از انواع فن آوری DSL است، که در این روش سیستمهای سخت‌افزاری ویژه (DSLAM) باید در پستهای مراکز مخابراتی نصب گردند. پس از نصب این سیستمها و با استفاده از کابل‌های تلفن، سرویس قابل راه‌اندازی می‌شود، بدین لحاظ از نظر هزینه برای دولت و مصرف‌کننده بسیار قابل قبول است. زیرا هزینه کابل‌کشی مجدد به هیچیک از طرفین تحمیل نمی‌شود. مصرف‌‌کننده این سرویس تنها به یک مودم ADSL احتیاج دارد.
DSL چگونه کار می‌کند
با استفاده از زوج سیمهای مخابرات برای تلفن خانگی ما تنها از یک پانصدم امکانات بالقوه این سیمها استفاده می‌کنیم و مابقی بلااستفاده می‌ماند. ADSL پهنای باند 1.1 مگاهرتزی خطوط مسی را به کانال های 4 کيلوهرتزی تقسيم می کند و آخرين کانال را جهت ارسال صدا و فاکس معمولی تخصيص می دهد و 256 کانال ديگر را برای انتقال دو طرفه اطلاعات استفاده می کند; به اين ترتيب که 64 کانال را برای خط ارسال اطلاعات و 128 کانال ديگر را جهت دريافت اطلاعات استفاده می کند. در بهترين حالت اگر 192 کانال 4 کيلو هرتزی موجود را استفاده کند، در تئوری سرعت بايد به حدود 9 مگابيت در ثانيه برسد.
در حال حاضر سرعت خطوط ADSL در بهترين حالت 2 مگابيت در ثانيه می باشد.در عمل، اين خطوط اطلاعات زنجيره وار ديجيتال را به اطلاعات پارالل در دو سر انتقال اطلاع تبديل می کنند. دقيقا مشابه کاری که در مودم های خطوط عادی انجام می شود.
سرعت انتقال اطلاعات در محدوده ذکر شده به عواملی از جمله فاصله ارتباطی و نوع سيم استفاده شده بستگی دارد.حال با استفاده از سخت‌افزارهایی که بتوانند داده‌ها را فشرده‌سازی، ارسال و دریافت نمایند می‌توانیم این قابلیت بلااستفاده را هم به کار بگیریم. یکی از این سخت‌افزارها در پست مخابرات نصب و دیگری در محل استفاده‌کننده نصب می‌شود. ارتباط از طریق سیم تلفن قبلی شما برقرار می‌شود بدون اینکه اختلالی در ارتباطات تلفنی بوجود آید. حالا به شرط اینکه مودم همیشه به خط وصل و روشن باشد ارتباط شما با اینترنت همیشه برقرار خواهد بود در عین حال اینکار برای مکالمات تلفنی مشکلی پیش نمی‌آورد.
برتری‌های فنی DSL
اتصال دائم و بی‌وقفه و مطمئن به شبکه مخابرات و شبکه جهانی اینترنت برقرار است – هزینه ثابت ماهانه بدون هزینه نصب (کمتر از 100000 ریال برای 512Kbps– فاصله زمان درخواست تا تحویل سیستم کوتاه می‌شود – از حداقل تجهیزات در محل کار یا خانه استفاده می‌شود – سرعت سیستم به قدری بالا خواهد بود که سرویس‌های دیگر اینترنت نیز مانند صوت و تصویر متحرک، برای استفاده در دسترس خواهند بود – نیاز به کابل‌کشی مجدد نیست – می توان بیش از یک نفر از هر اتصال استفاده نمود- در شرایط ایده‌آل (نبود نویز بر روی سیمها، فاصله کم تا مرکز مخابراتی) حداکثر سرعت دریافت 8Mbps و سرعت ارسال 1Mbps خواهد بود – اداره و کنترل کارهای چنین اتصالی نیز به سادگی همان کاری است که با تلفن منزل انجام می‌دهیم _ به علت سرعت بالا (دریافت و ارسال) امکان برقراری جلسات و سمینارهای مجازی با سهولت میسر است – بازشدن راه برای انجام پروژه‌هایی مانند دولت الکترونیک، پزشکی الکترونیک، آموزش سمعی بصری الکترونیک، شبکه اختصاصی الکترونیک و مجموعه وسیعی از دیگر کاربردهای الکترونیک – مسافت 8/1 کیلومتری تحت پوشش شبکه برای تامین سرعت 8 Mbps – ارائه انواع سرویس‌های مختلف براساس بستر شبکه DSL مانند VODSL، Video on demand، VOIPو..... و..... هزاران مزیت دیگه...
__________________

Linkback: https://irmeta.com/meta/b622/t317/

آفلاین امیر شهباززاده

xx - adsl چیست؟(متا لاین  meta line) - متا
تعریف adsl از نگاهی دیگر....
« پاسخ #1 : ۹ آبان ۱۳۸۹ - ۱۱:۰۸:۰۴ »


    ADSL  یکی از خانواده‌های ( Digital Subscriber Line DSL )یا همان  خطوط دیجیتال استیجاری می باشد. تکنولوژی DSL تکنولوژی انتقال پرسرعت داده است که براي دسترسی به اینترنت و همینطور پخش ویدئویی مطرح شد. برای راه اندازی یک سیستم DSL سیستمهای سخت افزاری ویژه (DSLAM) باید در پستهای مراکز مخابراتی نصب گردند.
   خانواده DSL معمولاً به صورت xDSL نامگذاری می‌شوند . این خطوط از تمامی پهنای موجود در خطوط مسی دوطرفه استفاده می‌کنند تا بالاترین سرعت ممکن در ثانیه را بر خلاف خطوط معمول ارائه دهند
    به طور کلی ADSL تکنولوژی انتقال با سرعت بالا است و می تواند انتقال داده ، تصویر و فاکس را با سرعت بالاو هم زمان فراهم کند،که تمام اینها بدون قطع سرویس تلفن همیشگی (عادی) روی همان خط انجام میشود.

ADSL      از راه تقسیم خط تلفن به دو دامنه فرکانسی کار خود را انجام می‌دهد.فرکانسهای زیر 4Khz برای ارسال صدا کنار گذاشته میشود و فرکانسهای بالای آن نیز برای انتقال اطلاعات بکار میروند.از این طریق استفاده همزمان از اینترنت و تلفن میسرمی شود و بدین جهت است که چنین روشی را نا متقارن می نامند و دلیل انهم اینست که برای دریافت اطلاعات ؛ پهنای باند بیشتری نسبت به ارسال آن بکار گرفته می شود.

 تكنولوژي ADSL برقراري ارتباط پرسرعت با اينترنت را مهيا نموده بطوريكه با استفاده از خط تلفن موجود در محل كار يا منزل (بدون اينكه خط تلفن مزبور اشغال گردد) امكان ارتباط دائم و پر سرعت دلخواه را به شما ارائه مي‌كند. خط تلفن موجود نه تنها براي استفاده امور تلفني عادي، بلكه بطور همزمان براي استفاده از برقراري ارتباط اينترنت بطور دائم و پر سرعت نيز (بدون هزينه پالس تلفن) استفاده مي شود

با استفاده از تكنولوژي Asymmetric Digital Subscriber Line - ADSL (خط ديجيتال غير متقارن مشترك) ميتوان از خطوط معمولي تلفن موجود بطور همزمان براي انتقال داده نيز استفاده كرد. با اين تمهيد نه تنها خط تلفن يا فكس به طور عادي به كار خود ادامه مي دهد بلكه انتقال داده با سرعت بالا نيز امكان‌پذير مي‌شود.
اگر سيم مسي تلفن معمولي را به صورت يك لوله مجسم كنيم مكالمات صوتي تنها قسمت اندكي از فضاي لوله را اشغال مي كنند: 



حال به سادگي ميتوان از فضاي استفاده نشده در سيمها داده ها را با سرعت بالا به طور همزمان همراه اطلاعات صوتي همچون تصوير زير منتقل كرد:


تنها تجهيزات مورد نياز در محل مشترك يك دستكاه مودم (ADSL Modem) و يك دستگاه تفكيك كننده ((Splitter ميباشد.
در حال حاضر تكنولوژي ADSL امكان دريافت داده با سرعت تا حد 8 Mbps و ارسال تا حد 1 Mbps را فراهم مي آورد .


اشتراک گذاری از طریق facebook اشتراک گذاری از طریق linkedin اشتراک گذاری از طریق twitter

xx
>>> DSL چیست؟<<<Digital Sub Scriber Line>>>>

نویسنده امیر شهباززاده

0 پاسخ ها
2573 مشاهده
آخرين ارسال ۵ مهر ۱۳۸۹ - ۰۲:۱۲:۱۳
توسط امیر شهباززاده
xx
ADSL مخفف چه کلمه ای است ؟

نویسنده ronak

1 پاسخ ها
5185 مشاهده
آخرين ارسال ۲ آذر ۱۳۸۹ - ۰۹:۳۱:۰۳
توسط امیر شهباززاده
xx
وصل کردن کابل های adsl

نویسنده امیر شهباززاده

1 پاسخ ها
4418 مشاهده
آخرين ارسال ۱۰ آبان ۱۳۸۹ - ۱۲:۳۹:۲۸
توسط امیر شهباززاده
xx
راهنمای خرید مودم ADSL

نویسنده وحيد زارعي

0 پاسخ ها
3215 مشاهده
آخرين ارسال ۹ آذر ۱۳۸۹ - ۱۶:۳۷:۲۷
توسط وحيد زارعي
xx
شبکه کردن 2 کامپیوتر و اشتراک گذاری adsl

نویسنده صادق کوکبی

7 پاسخ ها
9174 مشاهده
آخرين ارسال ۱۷ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۰:۳۲:۴۷
توسط امیر شهباززاده
xx
اشتراک گذاشتن adsl در شبکه برای دو کامپیوتر

نویسنده saheleaj

15 پاسخ ها
7020 مشاهده
آخرين ارسال ۱۶ مهر ۱۳۹۱ - ۲۱:۴۴:۲۴
توسط صادق کوکبی