Google


normal_post - روح آدمی دارای والاترین مراتب ارتقای شخصیتی. - متا نویسنده موضوع: روح آدمی دارای والاترین مراتب ارتقای شخصیتی.  (دفعات بازدید: 3266 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین Moshashaei

چهار همسر

روزگاری پادشاه ثروتمندي بود که چهار همسر داشت.اوهمسر چهارم خود را بسیار دوست میداشت و او را با گرانبهاترین جامه ها می آراست و با لذیذترین غذاها از او پذیرائی میکرداین همسر ازهر چیزی بهترین را داشت .
 
پادشاه همچنین همسر سوم خود را بسیار دوست میداشت و او را کنار خود قرار میداد اما همیشه از این بیم داشت که مبادا این همسر او را به خاطر دیگری ترک نمائد.
 
پادشاه به زن دوم هم علاقه داشت او محرم اسرار شاه بود و همیشه با پادشاه مهربان و صبور و شکیبا بود هر گاه پادشاه با مشکلی روبرو میشد به او متوسل میشد تا آنرا مرتفع نمائد .
  همسر اول پادشاه شریک بسیار وفاداری بود و در حفظ و نگهداری تاج و تخت شاه بسیار مشارکت میکرد.اما پادشاه این همسر را دوست نمی داشت وبرعکس این همسر شاه را عمیقا؛ دوست داشت ولی شاه به سختی به او توجه میکرد .
 
روزی از این روزها شاه بیمار شد و دانست که فاصله زیادی با مرگ ندارد.
 
سراغ از همسر چهارم خود که خیلی مورد توجه او بود رفت گفت من تو را بسیار دوست داشتم بهترین جامه ها را بر تن تو پوشانده ام و بیشترین مراقبتها را از تو بعمل آورده ام اکنون که من دارم میمیرم آیا تو مرا همراهی خواهی کرد ؟
گفت:بهیچ وجه !! و بدون کلامی از آنجا دور شد این جواب همانند شمشیر تیزی بود که بر قلب پادشاه وارد شد .
 
پادشاه غمگین و ناراحت از همسر سوم خود پرسید من در تمام عمرم تو را دوست داشته ام هم اکنون رو به احتضارم آیا تو مرا همراهی خواهی کرد و با من خواهی آمد ؟
گفت نه هرگز !! زندگی بسیار زیباست اگر تو بمیری من مجددا ازدواج خواهم کرد و از زندگی لذت میبرم !
 
پادشاه نا امید سراغ  همسر دوم خود رفت و از او پرسید من همیشه درمشکلاتم از توکمک جسته ام و تو مرا یاری کردی من در حال مردنم آیا تو با من خواهی بود ؟
گفت نه متاءسفم من در این مورد نمیتوانم کمکی انجام دهم من در بهترین حالت فقط میتوانم تو را داخل قبرت بگذارم ! این پاسخ مانند صدای غرش رعد و برقی بود که پادشاه را دگرگون کرد !
 
در این هنگام صدائی او را بطرف خود خواند و گفت من با تو خواهم بود تو را همراهی خواهم کرد !
هر کجا که تو قصد رفتن نمائی!
شاه نگاهی انداخت همسر اول خود را دید ! او از سوء تغذیه لاغر و رنجور شده بود شاه با صدائی بسیار اندوهناک و شرمساری گفت :
من در زمانی که فرصت داشتم باید بیشتر از تو مراقبت بعمل می‌آوردم من در حق تو قصور کردم ...
 
در حقیقت همه ما دارای چهار همسر یعنی همفکر در زندگی خود هستیم  همسر چهارم :همان جسم ماست مهم نیست که چه میزان سعی و تلاش برای فربه شدن و آراستگی آن کردیم وقتی ما بمیریم او ما را ترک خواهد کرد .
 
همسر سوم : دارائیها موقعیت و سرمایه ماست زمانی که ما بمیریم آنها نصیب دیگران میشوند .
همسر دوم :خانواده و دوستانمان هستند مهم نیست که چقدر با ما بوده اند حداکثر جائی که میتوانند باما بمانند همراهی  تا مزاز ماست .
 
همسر اول : روح ماست که اغلب در هیاهوی دست  یافتن به ثروت و قدرت و لذایذ فراموش میشود . در حالیکه روح ما تنها چیزی است که هر جا برویم ما را همراهی میکند .
 
پس از آن مراقبت کن او را تقویت کن و به او رسیدگی کن که این بزرگترین هدیه هستی برای توست و آن دارای والاترین مراتب ارتقای شخصیتی انسانهاست و موجب کمال...

در پناه  پروردگار عاشق موفق باشید...

Linkback: https://irmeta.com/meta/b378/t8629/
یاحق به من بفهمان که بی تو چه خواهم شد؛اما نشانم نده...آمین

آفلاین اجـاقـی

xx - روح آدمی دارای والاترین مراتب ارتقای شخصیتی. - متا
پاسخ : روح آدمی دارای والاترین مراتب ارتقای شخصیتی.
« پاسخ #1 : ۱۰ آبان ۱۳۹۰ - ۱۸:۲۴:۳۳ »

سلام خدمت شما دوست گرامی. قبل از هر چیز ورود شما رو به جمع متا تبریک عرض می کنم؛ و همچنین از مطالب خوب شما سپاسگزارم. از داستان زیبا و عبرت آموزی که قرار دادید هم سپاسگزارم. این داستان را که توسط یکی از دوستان هم ارسال شده بود قبلا خوانده بودم.
اما این بار برایم جالب بود و میخواستم ببینم شما با چه دیدگاه و از چه بُعدی به این داستان نگریستید که آن را در زیر شاخه روان شناسی شخصیت قرار دادید؟ اگر امکان دارد کمی بیشتر در مورد دیدگاهتون از این داستان توضیح بفرمایید.   
                                                  با سپاس - موفق باشید
mahak2 - روح آدمی دارای والاترین مراتب ارتقای شخصیتی. - متا
دفتر تلفن مشاغل سامانه پیام کوتاه ویژه اعضای دفتر تلفن مشاغل

آفلاین Moshashaei

xx - روح آدمی دارای والاترین مراتب ارتقای شخصیتی. - متا
پاسخ : روح آدمی دارای والاترین مراتب ارتقای شخصیتی.
« پاسخ #2 : ۱۰ آبان ۱۳۹۰ - ۱۹:۱۶:۵۳ »
با سلام
ممنونم از لطفتون.حقیقتا نمیدونستم این مطلب قبلا تو این سایت بوده،اما خب تاثیر گذار و جالب به نظرم رسید و از بعد خاصی و یا عقیده ی متفاوتی نسبت به این داستان ندارم و از اینکه چرا تو این بخش قرار دادم.چون جدیدن دارم تو این سایت فعالیت میکنم بیشتر قبل از گذاشتن هر مطلبی با مطالب دیگه ای که تو اون بخش قرار داده شده مقایسه میکنم.اما اگه به نظر شما و یا سایرین اشتباه گذاشته شده خب تغییرش میدیم....
اما بنده نطرم بر اینه که روح آدمی اون جاییه که بیشترین ابعاد شخصیتیه یک فرد رو شکل میده.
هر چی روح صیقل داده شده و با صفا تر و قویتر باشه موجب کرامت نفس میشه و احساسات شخص رو به اون کمال انسانی سوق میده.البته قابل تغییره.
روح دارای والاترین مراتب ارتقای شخصیتی انسانهاست.یعنی نقش بالایی در کمال شخصیتی داره.
امیدوارم تونسته باشم برسونم.
منظورم همین بوده.
یاحق به من بفهمان که بی تو چه خواهم شد؛اما نشانم نده...آمین

آفلاین کـوکـبـی

  • هیات موسس
  • *****
  • index - روح آدمی دارای والاترین مراتب ارتقای شخصیتی. - متا
  • تعداد ارسال: 2.931
  • متا امتیاز 2257983 تومان
  • لیست کدهای من
  • تشکر و اهداء امتیاز به کـوکـبـی
  • رای برای مدیریت : 61
  • انسان شکست نمی خورد بلکه دست از تلاش بر می دارد
  • تخصص: کارآفرین
  • استان / شهر: البرز
  • سپاس شده از ایشان: 410
  • سپاس کرده از دیگران: 588
xx - روح آدمی دارای والاترین مراتب ارتقای شخصیتی. - متا
پاسخ : روح آدمی دارای والاترین مراتب ارتقای شخصیتی.
« پاسخ #3 : ۱۰ آبان ۱۳۹۰ - ۲۲:۰۸:۰۵ »
سلام

آقای مشعشعی مهر شما به دل حقیر نشسته است به این دلیل در ارسال شما وارد شدم.
موجب سپاس است اگر مطلبی داریم نگارش خودمان باشد یا مطلبی از منبعی موثق که برروی آن از دیدگاهی مشخص ، بحث شود که ماشاءا... حضرت عالی نثر خوبی دارید.

امروز بایک دوست قدیمی که در یوگا استخوان خرد کرده هم صحبت شده بودیم ایشان مطرح کردند که چرا توصیه به یادگیری شنا و سوارکاری و تیراندازی شده ؟ :
و بیان داشتند چون مانند اینکه در آب شناور هستیم باید در دنیا شناور باشیم یا سوار و درجریان و اهداف را نشانه رویم و توکل کنیم مهارتمان را بیشتر نماییم .
این یک تجربه شخصی است و بخشی از روانشناسی شخصیت به تجربه افراد و درک آنها از موضوعات بر می گردد .

با سلام
هر چی روح صیقل داده شده و با صفا تر و قویتر باشه موجب کرامت نفس میشه و احساسات شخص رو به اون کمال انسانی سوق میده.البته قابل تغییره.
روح دارای والاترین مراتب ارتقای شخصیتی انسانهاست.یعنی نقش بالایی در کمال شخصیتی داره.
امیدوارم تونسته باشم برسونم.
منظورم همین بوده.
شما فرمودید کمال انسانی به روح بستگی داره حقیر عرض می کنم
روح شما برآیند ارزشهای درونی شماست .
ارزشهای درونی تابع نگرش شماست که در صورت تغییر در نگرشها ارزشها تغییر می کند و کمال دیگری برای شخص ، مقصود خواهد شد !!!

خوشحال می شوم نظر دوستان رو هم بدونم .

                                                             لبخند هدیه خداوند است
از قوانین ساده من:
قبل از هر اقدام، یک تصویر سازی مثبت در ذهن، معجزه گر است.
نمی خواهم در مورد هیچ کس قضاوتی بکنم و آنرا در این دنیا به قضات و در آن دنیا به خدا وا می گذارم.

آموخته ام که به هر چه یقین داشته باشی واقع خواهد شد و این همان ایمان من است ... و ...
And slowly, you come to realize... It's all as it should be...

نردبان این جهان ما و منیست....عاقبت این نردبان افتادنیست لاجرم هر کس که بالاتر نشست....استخوانش سخت تر خواهد شکست (مولانا)

دفتر تلفن مشاغل سامانه پیام کوتاه ویژه اعضای دفتر تلفن مشاغل

آفلاین Moshashaei

xx - روح آدمی دارای والاترین مراتب ارتقای شخصیتی. - متا
پاسخ : روح آدمی دارای والاترین مراتب ارتقای شخصیتی.
« پاسخ #4 : ۱۱ آبان ۱۳۹۰ - ۱۰:۳۶:۴۴ »
با عرض سلام...
خواهش میکنم.شما لطف دارید جناب کوکبی.این نشانه ی همون روح بلند و تفکرات ارزشمند شماست.بدون تملق عرض میکنم،حق هم شاهده چند روزیه که در  جمع دوستان و عزیزانی که هستیم و به صحبت و تبادل نظر و...مشغول میشیم.اون پاسخ شما تو بخش (زن بودن)که اون جمله ی زیبا رو بکار برده بودید که ...چراغی بیافروزیم...رو مرتب مطرح میکنم و راجع بهش بحث میکنیم.
پس دل به دل راه داره...
اما راجع به این مطلب هم زیبا فرمودن اون دوستتون.واقعا همینطوره اصلا در دستگاه خلقت و خصوصا اسلام ناب ، جزیی نیست که دلایل منطقی و علمی و موجه ای براش ذکر نشده باشه و بنده یقین دارم اگر جایی هم ابهاماتی در میان هست هنوز اون قوه ی تجزیه و تحلیل بشری به اون حد نرسیده.
این نظرتون هم راجع به اینکه روح برآیند ارزش درونی و ارزشها هم تابعی از نگرش ما هستند جالبه و موجه.حق با شماست ممکنه اشخاصی با طرز تفکرات دیگه و نگرشهای متفاوت هدف و منظورشون از کمال چیز دیگه ای باشه.بنده هم عرض کردم که قابل تغییره.
ولی منظور بنده اون کمال انسانی ای بود که مورد توجه ادیان آسمانی بوده و از همین رو الان که فکر میکنم مقصودم از مراقبت از روح هم همون داشتن نگرش زیبا و معنوی و ارزشمند نسبت به پیرامون خودمونه که نتونستم کاملا توضیح بدم.
بله در این دقت نداشتم روح برآیند ارزشهای درونی ماست و ارزشها هم تابعی از نگرش ما.ولی خب چه نگرشی؟؟؟
حالا به نظر شما چه نوع نگرشی به پیرامون اون نگرش مطلوبه؟این نگرش رو کجا باید پیدا کرد؟چطور متوجه بشیم که چی درسته و چی ما رو از کمال دور میکنه و اصلا کمال واقعی انسانی کجاست؟
این هم معروفه که :
جنگ هفتاد و دو ملت همه را عذر بنه....چون ندیدند حقیقت ره افسانه زدند.
حقیقت کجاست؟
آیا همه ی ما این توان رو داریم که مطلوب را از نامطلوب تمییز بدیم؟قطعا همه میتونن چون قوه ی تعقل موهبت و نعمتیه که حق تنها به انسان کرم فرموده...
ولی دانستن مطلوب و نا مطلوب کار عقل تنهاست؟؟؟هر عقلی؟حتی عقلی که انقدر مسموم شده که آفرینش رو هم زیر سوال میبره و خلقت رو بی صاحب فرض میکنه؟
به نظر شخصی بنده:
میگیم خداوند جان و خرد...
براین عقیده ایم که  نگرش ما نسبت به پیرامونمون ارزشها رو میسازه و ارزشهای درونی ما هستند که روی روح تاثیر دارند و حالا این فرضیه ی بنده رو هم اضافه کنیم که روح شخصیت رو شکل میده و شخصیت هر فرد هم تاثیر بر جامعه و ...الی آخر.
اما نگرش تنها با خرد؟خردی که بله کرات دور دست رو هم فتح میکنه اما برای تبلیغات مادی خودش و تعلقات دنیویش برای مثال بگیم از کرامت و ارزش و اون لطافت و جذابیتی که به زنها عطا شده بهره میبره.و هزاران ضد ارزش هایی که به صور مختلف همین عقل برای منفعت خودش و رسیدن ولذت بردن از همون همسران پادشاه که جسم و داراییها و خانواده و...باشند،خلق میکنه و دهن کجی به همه ی ارزشها؟؟...این مطلوبه؟پس خرد تنها پاش لنگه.
جانه که باید به کمک بیاد.چون خود حق تعالی جان و خرد رو مکمل هم قرار داده.جان میتونه خرد رو کنترل کنه.جان هم فقط عشقه.عشق.عشقی که عشق باشه نه اشغ...
عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست...
عشق به خالق...خالقی که اون خودش بیشتر عاشق توئه...خالقی که در وجودته حالا با هر دین و هر زبان و هر تفکر و هر عقیده ای توفیری نداره فقط راه فرق میکنه که خوب راه ها هم دور و نزدیک دارند و همه بر راه خودشون اصرار دارند تا بالاخره روزی بیاد که مشخص بشه چه راهی نزدیکتر و موفق تره.
اما فقط باشه عشق که باشه ،اون جانی که  عاشقه خرد رو ادب میکنه،گوش خرد رو میکشه،و نمیذاره بدمستی کنه و سرکشی.
حالا این که جان و خرد دست به دست هم بدن و اون نگرش مطلوبی رو که مورد نیازه شکل بدن چیزیه که از اول خلقت حق با 124000 فرستادش در صدد بوده به بشر بفهمونه.و حالا چقدر موفق بوده بحثیه جدا...
اما با توجه به این عقیده ی شما بنده اون نگرش مطلوب رو نگرشی میدونم که  توام با تعقل و عشق باشه.تعقلی بر پایه ی عشق شاید غیر ممکن به نظر بیاد آخه میگن عاشق اصلا عقل رو نمیشناسه.
یا اینکه خیلی دشواره.خب همینه که میبینیم انگشت شمار هستند اونهایی که از اون باده های الستی و تکامل جرعه نوشی کردند.

این رو از شخصیت بزرگ و عزیزی نقل میکنم که در جمعی فرمودند:
عقل و عشق دو بال مکمل پرواز به سوی کمال هستند.


امیدوارم به در گاه پر لطف و کرم پروردگار عاشق که به همه ی جویندگان راه حقیقت و کمال و معرفت انسانی و همه ی نفوسی که آرزوی جامعه ای آرمانی و مرفه و پویا رو دارن و تلاش در تحقق این آمال رو نصب العین خود قرار دادند،ثابت قدمی کرم فرموده و اون آرزوها رو به تحقق برسانه.آمین.
تا چه قبول افتد و چه در نظر آید...
ممنون میشم نظرات عزیزان رو بشنوم.
این تفکرات موافق و مخالفه که مثل جریان مثبت و منفی برق  اتصال ایجاد میکنه و جرقه ای زده میشه و بقول آقای کوکبی چراغی افروخته میشه که راهی رو روشن کنه...ممنون.
یاحق به من بفهمان که بی تو چه خواهم شد؛اما نشانم نده...آمین

آفلاین کـوکـبـی

  • هیات موسس
  • *****
  • index - روح آدمی دارای والاترین مراتب ارتقای شخصیتی. - متا
  • تعداد ارسال: 2.931
  • متا امتیاز 2257983 تومان
  • لیست کدهای من
  • تشکر و اهداء امتیاز به کـوکـبـی
  • رای برای مدیریت : 61
  • انسان شکست نمی خورد بلکه دست از تلاش بر می دارد
  • تخصص: کارآفرین
  • استان / شهر: البرز
  • سپاس شده از ایشان: 410
  • سپاس کرده از دیگران: 588
xx - روح آدمی دارای والاترین مراتب ارتقای شخصیتی. - متا
پاسخ : روح آدمی دارای والاترین مراتب ارتقای شخصیتی.
« پاسخ #5 : ۱۵ آبان ۱۳۹۰ - ۱۵:۰۹:۰۶ »
درود
نقل قول
بله در این دقت نداشتم روح برآیند ارزشهای درونی ماست و ارزشها هم تابعی از نگرش ما.ولی خب چه نگرشی؟؟؟

(فرصت از دست رفته + بهای مطلوبیت )/ مطلوبیت درونیارزش درونی

نقل قول
آیا همه ی ما این توان رو داریم که مطلوب را از نامطلوب تمییز بدیم؟قطعا همه میتونن چون قوه ی تعقل موهبت و نعمتیه که حق تنها به انسان کرم فرموده...
مطلبوبیت از یک نیاز شروع می شود و به خواسته ای که برطرف کننده آن نیاز است کشیده می شود حال برآورده شدن این خواسته مطلوبیت را در بر دارد
نقل قول
دهن کجی به همه ی ارزشها؟؟...این مطلوبه؟

همانطور که در فرمول بالا در مورد ارزش درونی و ارتباط آن با مطلوبیت بیان شد هر چه امری با توجه به خواسته ها که نشات گرفته از نیازهاست مطلوبتر باشد برای آن شخص، ارزش محسوب می شود. بنابراین به نظر حقیر ، فرمایش شما صحیح نیست وقتی چیزی مطلوبست پس ارزش هم هست و بر اساس نگرش شخص دارای این مطبوبیت ، دهن کجی به ارزشهایش نخواهد بود.

نقل قول
پس خرد تنها پاش لنگه.جانه که باید به کمک بیاد.چون خود حق تعالی جان و خرد رو مکمل هم قرار داده.جان میتونه خرد رو کنترل کنه.جان هم فقط عشقه.عشق.عشقی که عشق باشه نه اشغ...

جناب مشعشعی عزیز هیچ وقت عقل به تنهایی محرک بشر تا ذریه توان وجودش نخواهد بود و اگر هر جا حرکتی دیدید بدانید غیر از عقل چیزهایی دیگری هم هستند چون عقل مادی گرا نمی تواند انگیزشی داشته باشد (مادی گرا می گوید حرکت برای چه ؟ و نمی تواند خود را برای تلاش به هیجان آورد )

پس لزوما کسی که در دنیای علمیست (چه غرب و چه شرق ) از معنویات بدور نیست چه بر عکس آن ممکن است و این همان برتری علم است و هم آن است که پروردگار از وجود آن در انسان به فرشتگان فخر فروخت وگرنه فرشتگان بسیار در کمالند

                                             شاد باشید و مهربان




از قوانین ساده من:
قبل از هر اقدام، یک تصویر سازی مثبت در ذهن، معجزه گر است.
نمی خواهم در مورد هیچ کس قضاوتی بکنم و آنرا در این دنیا به قضات و در آن دنیا به خدا وا می گذارم.

آموخته ام که به هر چه یقین داشته باشی واقع خواهد شد و این همان ایمان من است ... و ...
And slowly, you come to realize... It's all as it should be...

نردبان این جهان ما و منیست....عاقبت این نردبان افتادنیست لاجرم هر کس که بالاتر نشست....استخوانش سخت تر خواهد شکست (مولانا)

دفتر تلفن مشاغل سامانه پیام کوتاه ویژه اعضای دفتر تلفن مشاغل

آفلاین Moshashaei

با عرض سلام و عرض ارادت خدمت استاد گرام جناب کوکبی.
حقیقتا مدتی نبودم.مدتی هم وقتم کم بود و یه مشغله ی فکری اساسی.
مدتی هم منتظر بودم شاید دیگران هم شرکت کنند و چیزی بگن.اما خب نشد.
بعضی جاها باهاتون موافق نیستم.میخام با تمرکز بنویسم و جواب بدم.جوابی که در حد شما باشه.
حق رو شاهد میگیرم بدون اغراق و چاپلوسی میگم.به زودی خدمت میرسم. یاحق.
یاحق به من بفهمان که بی تو چه خواهم شد؛اما نشانم نده...آمین

آفلاین کـوکـبـی

  • هیات موسس
  • *****
  • index - روح آدمی دارای والاترین مراتب ارتقای شخصیتی. - متا
  • تعداد ارسال: 2.931
  • متا امتیاز 2257983 تومان
  • لیست کدهای من
  • تشکر و اهداء امتیاز به کـوکـبـی
  • رای برای مدیریت : 61
  • انسان شکست نمی خورد بلکه دست از تلاش بر می دارد
  • تخصص: کارآفرین
  • استان / شهر: البرز
  • سپاس شده از ایشان: 410
  • سپاس کرده از دیگران: 588
بعضی جاها باهاتون موافق نیستم.
حق رو شاهد میگیرم بدون اغراق و چاپلوسی میگم.به زودی خدمت میرسم. یاحق.
درود
بنابراین به نظر حقیر
                                                                    شاد باشید و مهربان

سلام و درود
جناب مشعشعی گرامی، گفتار حقیر بر پایه و تکیه بر عبارت به نظر حقیر بنا شده و قصد جسارت ندارم اما بنده نیز عرایض دیگری دارم که منتظر پاسخ حضرت عالی یا دوستان هستم
شما محبت دارید امیدوارم وجود بی قابل ما شایسته گردد.
                                                           سرمست باشید
از قوانین ساده من:
قبل از هر اقدام، یک تصویر سازی مثبت در ذهن، معجزه گر است.
نمی خواهم در مورد هیچ کس قضاوتی بکنم و آنرا در این دنیا به قضات و در آن دنیا به خدا وا می گذارم.

آموخته ام که به هر چه یقین داشته باشی واقع خواهد شد و این همان ایمان من است ... و ...
And slowly, you come to realize... It's all as it should be...

نردبان این جهان ما و منیست....عاقبت این نردبان افتادنیست لاجرم هر کس که بالاتر نشست....استخوانش سخت تر خواهد شکست (مولانا)

دفتر تلفن مشاغل سامانه پیام کوتاه ویژه اعضای دفتر تلفن مشاغل

آفلاین Moshashaei

سلام و صبح بخير خدمت استاد محترم...
علي الظاهر كسي نظري نداده.درست نيست بيشتر از اين معطل بگذاريم.
ولي بيايد اين رو حسابي دنبال كنيم البته اگر مقدوره.و پله پله.
اول در مورد اون فرمول:(فرصت از دست رفته  + بهای مطلوبیت )/ مطلوبیت درونی =  ارزش درونی
 فكرميكنم تعريف بنده در پاسخهام از ارزش با شما متفاوت بوده.
منظورم از ارزش يا ارزش دروني كه بهش دهن كجي ميشه...اون ارزشي كه يك شخص براي خودش داشته نبوده.بلكه اون ارزش انساني مورد نظر اديان آسماني كه به تكامل و سعادت بشر اشاره كردند.
يعني شخص براي رسيدن به اون رفع نياز شخصيش حاضره به حقوق ديگران متجاوز بشه و يا اينكه با همكاري ساير همفكرهاش اون ارزشهاي انساني رو زير سوال ببرن كه همون مثال سو استفاده از زنان در تبليغات براي منفعت بيشتر.
فرموديد كه:
مطلبوبیت از یک نیاز شروع می شود و به خواسته ای که برطرف کننده آن نیاز است کشیده می شود حال برآورده شدن این خواسته مطلوبیت را در بر دارد.
منظورم از مطلوب اينه كه فرض كنيد نياز دروني اون اشخاص با خواسته هايي مثل شهرت و سودآوري و لذت بردن رفع ميشه.و نهايتا رسيدن به اين خواسته براشون مطلوب خواهد بود.فكر ميكنيد اگر هركس به فكر رفع نياز و دستيابي به خواسته هاي خودش بدون هيج منعي باشه چي پيش خواهد اومد؟تعريف بنده از مطلوب اون مطلوبيه كه نفع جمعي هم درش در نظر گرفته بشه.
اينجا هم گفتيد كه:
هیچ وقت عقل به تنهایی محرک بشر تا ذریه توان وجودش نخواهد بود و اگر هر جا حرکتی دیدید بدانید غیر از عقل چیزهایی دیگری هم هستند چون عقل مادی گرا نمی تواند انگیزشی داشته باشد (مادی گرا می گوید حرکت برای چه ؟ و نمی تواند خود را برای تلاش به هیجان آورد ).
خب مگه عقل نيست كه بمب اتم ميسازه؟حركت علمي از اين بالاتر؟چه پيامدهايي داره؟
غير از عقل چيزهاي ديگر چيه به نظر شما؟
بنده عرض كردم اون عقلي كه تا اينجا پيش ميره وقتي توام با عشق باشه.اونم عشق واقعي كه يا نشات گرفته از عشق به خالقه و يا در راه عشق به خالق،به خودش اجازه ي ساخت بمب اتم يا سو استفاده از ديگران و آسيب رسوندن به منفعت جمعي رو نخواهد داد.
در مورد اين فرمودتون هم:
لزوما کسی که در دنیای علمیست (چه غرب و چه شرق ) از معنویات بدور نیست چه بر عکس آن ممکن است و این همان برتری علم است

كاملا موافقم و اصلا تو بحثم چنين منظوري نداشتم...اين همه علما و دانشمندان از ابو علي سينا گرفته كه عارف بي نهايت والايي بودند تا همين انيشتين و خيلي هاي ديگه....
در اين مورد هم:
 آن است که پروردگار از وجود آن در انسان به فرشتگان فخر فروخت وگرنه فرشتگان بسیار در کمالند.
موافقم اما:
عقل تنها نبوده بيشتر برتري انسان نفس بوده كه فرشتگان ندارند و انسان با داشتن نفسي كه در وجودش هست و عقلي كه بهش عطا شده در كنترل در مياره و گاهي ميبينيم در صورت عدم اين كنترل از حيوانات هم پست تر ميشه...

نهايت عرضم اينه كه عقل و عشق مكمل هم هستند و هركدام بدون اون يكي لنگ.
و عقل بدن عشق و معنويات بسيار خطر ناكه و زيانبار.
اون حركت رو هم به نظر بنده عقل براي بيشتر لذت بردن عقلاني انجام ميده و شوق لذت بردن از جسم و لذليذ مادي هيجان كه هيجانه به شعف و شادماني هم مياردش... 
ممنون ميشم يكي يكي بريم جلو.
ميخوام نهايت بهره رو از اين استدلال شما ببرم.
سرمست باشيدتون هم باصفاست.خودتون سرمست باشيد.
یاحق به من بفهمان که بی تو چه خواهم شد؛اما نشانم نده...آمین

آفلاین کـوکـبـی

  • هیات موسس
  • *****
  • index - روح آدمی دارای والاترین مراتب ارتقای شخصیتی. - متا
  • تعداد ارسال: 2.931
  • متا امتیاز 2257983 تومان
  • لیست کدهای من
  • تشکر و اهداء امتیاز به کـوکـبـی
  • رای برای مدیریت : 61
  • انسان شکست نمی خورد بلکه دست از تلاش بر می دارد
  • تخصص: کارآفرین
  • استان / شهر: البرز
  • سپاس شده از ایشان: 410
  • سپاس کرده از دیگران: 588
سلام

سلام و صبح بخير
ولي بيايد اين رو حسابي دنبال كنيم البته اگر مقدوره.و پله پله.
اول در مورد اون فرمول:(فرصت از دست رفته  + بهای مطلوبیت )/ مطلوبیت درونی =  ارزش درونی
 فكرميكنم تعريف بنده در پاسخهام از ارزش با شما متفاوت بوده.
منظورم از ارزش يا ارزش دروني كه بهش دهن كجي ميشه...اون ارزشي كه يك شخص براي خودش داشته نبوده.بلكه اون ارزش انساني مورد نظر اديان آسماني كه به تكامل و سعادت بشر اشاره كردند.
مدتی در زمینه تعالی سازمانها مطالعه می کردم و خیلی علاقه مند بودم بعد از مطالعاتی که در زمینه EFQM داشتم در مورد مدل PRINC2 مطالبی را برای فارسی زبانان فراهم کنم
http://irmeta.com/meta/index.php/board,2064.0.html

عموما در مدلهای تعالی دو نگرش مورد توجه است
1- تعالی از راس هرم به کف
2- تعالی از کف به راس

موردی که شما فرمودید (ارزش انسانی مورد نظر ادیان ) مصداق مورد 1 است و آنکه حقیر عرض کردم مصداق مورد 2

اما در مورد ادیان(مورد 1 )، چنانچه راهنمای رشد و تعالی به شکلی ساده و شکل یافته ، عنوان نشود (مورد 2 ) آن دین، دین و مدلی جهت تعالی نخواهد بود.


فرموديد كه:
مطلبوبیت از یک نیاز شروع می شود و به خواسته ای که برطرف کننده آن نیاز است کشیده می شود حال برآورده شدن این خواسته مطلوبیت را در بر دارد.
منظورم از مطلوب اينه كه فرض كنيد نياز دروني اون اشخاص با خواسته هايي مثل شهرت و سودآوري و لذت بردن رفع ميشه.و نهايتا رسيدن به اين خواسته براشون مطلوب خواهد بود.فكر ميكنيد اگر هركس به فكر رفع نياز و دستيابي به خواسته هاي خودش بدون هيج منعي باشه چي پيش خواهد اومد؟تعريف بنده از مطلوب اون مطلوبيه كه نفع جمعي هم درش در نظر گرفته بشه.
اينجا هم گفتيد كه:

انسان، به میزان برخوردهایی که در زندگی دارد، انسان نیست. بلکه درست به اندازه نیازهایی که در خویش احساس می کند، انسان است. هرکس به میزانی انسانتر است، که نیازهای کامل تر، متعالی تر و متکامل تر دارد.آنان که غنی ترند،محتاج ترند   (کتاب اشارات دکترشریعتی)

تمام انسانهای بزرگ بواسطه یک دلخوری عظیم  نیاز خودرا شناختند و محال است زندگی یک بزرگ را در تمام اعصار تاریخ مطالعه نمایید و در زندگی او یک گمشده ، ترس و دلخوری نیابید .

و نمی توانید بگویید کسی که نیازمند شهرت و سودآوری و لذت است دنبال یک تعالی شایسته است
انسان نیازی دارد و پاسخ نیازش مطلوب است ، بواسطه دنبال کردن هر مطلوبیتی، برگهایی از فرصتهای زندگیش می سوزد اگر در حساب و کتابش به این نتیجه رسید که اشکالی ندارد و برآورده کردن همان نیاز را مطلوب دانست پس قطعا آن موضوع برایش ارزشمند بوده
 

هر انسان هم بر اساس نیازهای درونیش، مذهب ، مسلک ، مکتب و دینی را مطلوب می داند زیرا با توجه به از دست دادن بزرگترین موهبتش یعنی فرصت زندگی، به ارزش هایش می رسد .

این همان جهان بینی و ایدئولوژیست که ثمره اندیشه است و هر وقت در هر زمان از تاریخ خونی ریخته شد از اینجا نشات گرفت.


                                                                      پیروز باشید
از قوانین ساده من:
قبل از هر اقدام، یک تصویر سازی مثبت در ذهن، معجزه گر است.
نمی خواهم در مورد هیچ کس قضاوتی بکنم و آنرا در این دنیا به قضات و در آن دنیا به خدا وا می گذارم.

آموخته ام که به هر چه یقین داشته باشی واقع خواهد شد و این همان ایمان من است ... و ...
And slowly, you come to realize... It's all as it should be...

نردبان این جهان ما و منیست....عاقبت این نردبان افتادنیست لاجرم هر کس که بالاتر نشست....استخوانش سخت تر خواهد شکست (مولانا)

دفتر تلفن مشاغل سامانه پیام کوتاه ویژه اعضای دفتر تلفن مشاغل

آفلاین Moshashaei

وقت بخیر....
ممنون جناب کوکبی....میخام بیشتر مطالعه کنم و دوست دارم بادقت بیشتری بخونم و تجزیه و تحلیل کنم.
با سپاس.
یاحق به من بفهمان که بی تو چه خواهم شد؛اما نشانم نده...آمین


اشتراک گذاری از طریق facebook اشتراک گذاری از طریق linkedin اشتراک گذاری از طریق twitter

xx
راه برای ارتقای زبان جسمانی

نویسنده اکبرزاده

0 پاسخ ها
1288 مشاهده
آخرين ارسال ۲۱ آذر ۱۳۸۹ - ۰۸:۴۶:۴۹
توسط اکبرزاده
xx
فواید رشد شخصیتی

نویسنده کـوکـبـی

0 پاسخ ها
1161 مشاهده
آخرين ارسال ۷ اسفند ۱۳۸۸ - ۲۰:۲۳:۳۴
توسط کـوکـبـی
 

anything