• linkedin

تالار تخصصی حسابداری در تلگرام


گروه تالار تخصصی حسابداری در تلگرام فعال است و همکاران در محیطی صمیمانه و تخصصی در کنار هم هستند

می توانید در قسمت جستجوی تلگرام
accmeta
را سرچ کرده و یا از لینک زیر وارد شوید

گروه
https://t.me/accmeta/

وارد شوید.


telegram_128-min - opc و نفر ساعت در بهای تمام شده؟ - متا

این گروه جهت تبادل نظر و انتقال تجربه در بین همکاران حسابدار ایجاد شده است.

حضورتان را ارج می نهیم

Google

* برد سرپرست مرجع حسابداری صنعتی

بورد تالار صنعتی

normal_post - opc و نفر ساعت در بهای تمام شده؟ - متا نویسنده موضوع: opc و نفر ساعت در بهای تمام شده؟  (دفعات بازدید: 7968 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین امین90

xx - opc و نفر ساعت در بهای تمام شده؟ - متا
opc و نفر ساعت در بهای تمام شده؟
« : ۱۹ آذر ۱۳۹۳ - ۲۳:۵۱:۵۸ »
با سلام و روز خوش
یه توضیحی در مورد opc و نفر ساعت و کاربرد آن در بهای تمام شده می خواستم. اینکه اطلاعات پایه اش از کجا تهیه میشه و در کدام پروسه بهای تمام شده کارایی داره و چطور استفاده میشه. با تشکر از شما

Linkback: https://irmeta.com/meta/b283/t18911/

آفلاین علیرضا محمدی

xx - opc و نفر ساعت در بهای تمام شده؟ - متا
پاسخ : opc و نفر ساعت در بهای تمام شده؟
« پاسخ #1 : ۲۷ آذر ۱۳۹۳ - ۲۱:۴۲:۲۰ »
دوست عزیز سلام
علیرضا محمدی هستم
سرپرست حسابداری قیمت تمام شده و حسابداری مدیریت و مشاور مالی - عملیاتی مدیران صنایع
امیدوارم پاسخ ارائه شده در ذیل مفید باشه

دوست عزیز:
opc مخفف operation process chart هستش که در حقیقت اشاره به سندی از مستندات سازمانی داره که بیانگر معرفی مراحل تولید یه محصول در سازمانه.به طور دقیق تر در این سند سازمانی که وظیفه تهیه اون بر عهده واحد طراحی مهندسی هستش به صورت نمودار درختی بیان میشه که هریک از محصولات سازمان از چه اجزائی تشکیل شده و هر جزء از چه مواد اولیه و قطعاتی و نهایتا هر جز برای تولید دقیقا چه مراحلی رو پشت سر میگذاره.به طور کلی چنین اصطلاحی در مباحث مربوط به ارزیابی کار و زمان واحد مهندسی صنایع هم مطرح میشه.اما معمولا همونطور که عنوان شد این فرم توسط واحد مهندسی تهیه میشه و رئیس حسابداری قیمت تمام شده بعد از تائید و مشاهده عینی اون با کمک کارشناس حسابداری صنعتی از اون در موارد گوناگونی مثل تعریف فرمول های ساخت محصولات در سیستم حسابداری صنعتی نرم افزارها استفاده میکنه.همچنین واحد حسابداری مدیریت از این فرم برای تهیه آنالیز قیمت فروش محصولات استفاده میکنه.

و اما در مورد نفر ساعت:
منظور از نفر ساعت و یا ماشین ساعت تولید یک محصول مجموع زمانیه که برای تولید اون محصول توسط نفر یا ماشین صرف میشه.به عنوان مثال اگر بیان میشه که تولید محصولی 20 نفر ساعت زمان میبره این به این معناست که در هر حال 20 ساعت کار توسط اپراتور مستقیم تولید برای تولید اون محصول زمان نیازه حال اگر 2 کارگر داشته باشیم و هرکدوم 10 ساعت زمان بذارن باز هم مجموع نفر ساعت تولید اون محصول همون 20 ساعته.این که مجموع نفر ساعت مورد نیاز برای تولید محصولی چقدر باشه و این زمان چطور و بین چه تعداد کارگر مستقیم تقسیم بشه از وظائف واحد مهندسی صنایعه.و نهایتا این 2 اصطلاح در بسیاری از گزاشات حسابداری قیمت تمام شده و حسابداری مدیریت کاربرد داره:
مثال:             تهیه آنالیز قیمت فروش محصولات
                    در ثبت گزارشات تولید روزانه کارخانجات
                    در تهیه کارت استاندارد تولید محصولات و ...

موفق باشید.

وبلاگ مشاوره علیرضا محمدی:                                               https://sites.google.com/site/smairteh


آفلاین امین90

xx - opc و نفر ساعت در بهای تمام شده؟ - متا
پاسخ : opc و نفر ساعت در بهای تمام شده؟
« پاسخ #2 : ۱۷ دی ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۴:۱۱ »
با سلام و روز خوش
یه مشکلی پیدا کردم و حسابی گیج شدم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
فرض کنید که در سال قرار است ما 1 میلیون قطعه تولید می نماییم.
حال فرض کنید که opc تولید هر قطعه 300 ثانیه است.
حال اگر بخواهیم کل زمان مصرفی برای ماشین آلات خود را بدست آورم می شود:
1.000.000*300 = 300.000.000 
یعنی 300 میلیون ثانیه در کل سال احتیاج دایم که 1 میلیون واحد کالا تولید کنیم.
حال اگر فرض نماییم که در طول روز 8 ساعت ماشین آلات ما کار می کنند و روزهای کاری ما 290 روز باشد با این تفسیر:
8*290 = 2.320 ساعت کارکرد ماشین آلات
2.320 * 3.600 = 8.352.000 ثانیه کارکرد سالانه ماشین آلات
حال در صورتی که ما برای تولید محصولات خود 300 میلیون ثانیه کار احتیاج داریم. که این دو عدد (300 میلیون و 8 میلیون) اصلا هیچ تناسبی با هم ندارند. یکجای کار اشتباه هستش. ممنون میشم راهنمایی کنید.
راستی اینم بگم بر اساس نظر تولید هر واحد کالای ما 5 دقیقه معدل 300 ثانیه زمان پروسه تولید دارد.
با تشکر منتظر راهنمایی سریع دوستان هستم

آفلاین علیرضا محمدی

xx - opc و نفر ساعت در بهای تمام شده؟ - متا
پاسخ : opc و نفر ساعت در بهای تمام شده؟
« پاسخ #3 : ۱۸ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۵:۰۳ »
دوست عزیزم سلام
حقیقت اینجاست که سئوال شما تا حد زیادی تئوری هستش و در واقعیت روال کار به این روشی که شما میفرمائید صورت نمیگیره به همین دلیل نمیشه با 2 عمل ضرب و مقایسه ساده بشه این اختلاف رو منطقی تشریح کرد.تا حد امکان قسمت های مختلف سئوال شما رو با هم بررسی میکنیم...

فرض کنید که در سال قرار است ما 1 میلیون قطعه تولید نماییم.

دوست خوبم
چنین سبک جمله ای در گام های اجرائی یک پروژه به سادگی تعیین نمیشه.مسلما اگر ما بدون هیچگونه اطلاعاتی پیرامون ظرفیت تولید خطوط بگیم که قرار است 1 میلیون قطعه در سال تولید کنیم و بعدا تازه بریم و با ابتدائی روش های ممکن ظرفیت رو بررسی کنیم مسلما دچار سردرگمی میشیم.در واقعیت در گام اول کلیه خطوط و ایستگاه های کاری یک سازمان مورد عملیات ظرفیت سنجی قرار میگیره که توضیح پیرامون تکنیک های ظرفیت سنجی در حوصله بحث ما نیست.پس از ظرفیت سنجی و تعیین ظرفیت های گوناگون تولید خطوط ، در صورتی که سازمانی مشکلی در فروش محصولات نداشته باشه به تحلیل تقاضای بازار و حاشیه سود محصولات و تعیین سبد محصولات سازمانی میپردازه و  برنامه ریزی جامعی در مورد تخصیص ظرفیت سنجیده شده به تولید محصولات گوناگون انجام میده و بر این اساس بودجه ترکیب فروش و تولید و نهایتا نقدینگی و بودجه جامع سازمانی رو تشکیل میده.در چنین شرایطی معمولا با در نظر گرفتن نیاز بازار و تطبیق اون با ظرفیت انتخابی برای تولید ، میزان تولید محصولات بودجه و بودجه مذکور به واحد ها ابلاغ میشه.


حال فرض کنید که opc تولید هر قطعه 300 ثانیه است.

در این مورد باید بگم که همونطور که قطعا مستحضر هستید opc مخفف operation process chart هست و اشاره به یکی از مستندات سازمانی داره که عموما توسط واحد فنی مهندسی با همکاری واحد مهندسی صنایع تهیه میشه و به صورت نمودار درختی بیان میشه که هریک از محصولات سازمان از چه اجزائی تشکیل شده و هر جزء از چه مواد اولیه و قطعاتی و نهایتا هر جز برای تولید دقیقا چه مراحلی رو پشت سر میگذاره.بنابراین عبارت opc تولید هر قطعه 300 ثانیه است نمیتونه عبارت صحیحی باشه.در این شرایط از مستندات زمان سنجی واحد مهندسی صنایع استفاده میشه.که صحبت در مورد تکنیک های زمان سنجی هم در بحث فعلی ما نمیگنجه چرا که زمان سنجی تکنیک های گوناگونی داره و برای کاربردهای مختلف ازش استفاده میشه فقط در این حد خدمتتون عرض کنم که عموما زمان سنجی به تفکیک ایستگاه های کاری تولید یک محصول صورت میگیره.به عنوان مثال اگر محصولی برای تولید از 4 ایستگاه کاری عبور میکنه و زمان سنجی ایستگاه ها به تفکیک صورت میگیره در واقعیت تولید انبوه  ، با گذر کالای در حال ساخت از هر ایستگاه کالای دیگری وارد همون ایستگاه میشه بنابراین نمیشه به سادگی گفت یک محصول 5 دقیقه تولیدش زمان میبره و اون رو با ظرفیت سالیانه مقایسه کنیم چرا که در عمل زمان های تولید در هم ادغام میشه یعنی دقیقا در زمان عبور نیمه ساخته الف از ایستگاه 1 ، نیمه ساخته دیگری وارد ایستگاه 1 میشه.البته این شکل بسیار ساده شده هستش و در عمل کار کمی حرفه ای تر باید انجام بشه.
امیدوارم راهنمائی صورت گرفته مفید باشه

وبلاگ تخصصی علیرضا محمدی:                                          https://sites.google.com/site/smairteh

آفلاین امین90

xx - opc و نفر ساعت در بهای تمام شده؟ - متا
پاسخ : opc و نفر ساعت در بهای تمام شده؟
« پاسخ #4 : ۱۹ دی ۱۳۹۳ - ۱۹:۳۷:۲۱ »
با سلام و روز خوش
آقای محمدی بازم تشکر
توضیحاتتون مثل همیشه خوب و جالب بود
خب من تجربه و تخصص شما و دیگر دوستان رو ندارم به خاطر همین شاید کمی سوال هایم کلی و مبهم باشه.
ولی من یه ابهام کلی رو مطرح کردم. که اگر ما انقدر محصول تولید کنیم و انقدر نیاز به نفر ساعت یا ماشین ساعت داریم. خب با فرض آنکه ماشین های خط تولید روزانه برای مثال 10 ساعت کار کنند نهایتا میشه این تعداد محصول رو تولید کرد. ابهام من در این زمینه هستش که طبعا با این تعداد ماشین ساعت میشه انقدر محصول تولید کرد یا خیر.
نمی دونم منظور رو خوب تونستم بیان کنم یا نه.
راستی در سوال قبلی من فکر می کنم یه خطایی کردم که باید بهش اشاره کنم. تعداد ماشین آلات رو در نظر نگرفتم. در صورتیکه من فقط کارکرد یه ماشین رو در نظر گرفتم.
 برای مثال اگر تعداد ماشین 17 دستگاه باشه باید کارکرد سالانه یا روزانه رو در 17 ظرب کنم. درسته؟ درست اشاره کردم یا نه.
با تشکر

آفلاین علیرضا محمدی

xx - opc و نفر ساعت در بهای تمام شده؟ - متا
پاسخ : opc و نفر ساعت در بهای تمام شده؟
« پاسخ #5 : ۲۰ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۶:۳۶ »
مجددا سلام
دوست خوبم
اینکه شما در کار اجرا تجربه کمی دارید هیچ ایرادی نداره من هم 13 سال پیش در وضعیت شما بودم.ان شا الله همونطور که خداوند ناظر ، دیگران رو واسطه آموزش به من قرار داد ، من هم بر حسب وظیفه و اشتیاق بتونم اونچه که شما دوستان نیاز دارید رو فراهم کنم تا فرا رسیدن روزی که شما و امثال شما هم در تولید این کشور سهمی داشته باشید و واسطه ای باشید برای روزی رسانی به کارگران عزیز و خانواده هاشون. بنابراین اگر من اشاره به برخی از قسمت های سئوال شما میکنم هدف زیر سئوال بردن نیست که هدف کمک به درک این مطلبه که ما یاد بگیریم که همیشه به سرعت به سراغ جواب پیدا کردن نریم.بلکه در برخی مواقع اصلاح سئوال باعث صرفه جوئی در منابع میشه.بنابر این هر سئوال دیگری هم داشتید بفرمائید.

اما جواب سئوال شما.
در یک نگاه کلی ، گفته شما صحیح و منطقیه.بالاخره باید بین توان و ظرفیت تولید و تقاضای بازار به شیوه ای همخوانی ایجاد کرد.اما در عمل بسته به وضعیت سرمایه گذاری شما در تولید حالت های مختلفی پیش میاد.
حالت اول اینه که شما در نتیجه امکان سنجی بازار  (که توضیح چگونگی تهیه اون موضوع بحث ما نیست) تصمیم به تولید و فروش محصولی خاص به طور جدی کنید.در نتیجه امکان سنجی صورت گرفته ، بازار هدف رو تحلیل کردید و به طور مثال یک بازه زمانی مشخص برای دستیابی به سهم مورد نظرتون در بازار تعیین کردید.به زبان خیلی ساده تصمیم میگیرید در بازه زمانی 10 سال 50% سهم بازار رو مال خود کنید.در فاز اول به اتکا برنامه فروش جامعی که باید تهیه کرده باشید سهمی از بازار هدف رو که قصد دست یابی به اون رو دارید تعیین میکنید(بخشی از اون 50% هدف).در اینجا ما معمولا بسته به شرایط مدیر و فرصت های سرمایه گذاری موازی که در اختیار داره و نیز با در نظر گرفتن وضعیت تورمی اقتصاد پیشنهاد میدیم که به چه میزان ماشین آلات خریداری و خط تجهیز بشه.اگر فرض بر این باشه که مدیر فرصت سرمایه گذاری جایگزین نداشته باشه و نوع فرآیند تولید اجازه بده ، ما کل خط رو برای دستیابی به 50% سهم بازار نهائی تجهیز میکنیم اما به مبزان فروش فاز اول ، تولید رو استارت میزنیم و از طرق مختلف مثل تقبل امور پیمانکاری از سایر بخش های خط که ظرفیت خالی نام داره استفاده میکنیم تا برنامه فروش بالاتر بره.پس در این شرایط ابتدا مقدار فروش متناسب با استراتژی و بودجه سازمانی تعیین میشه و سپس متناسب با اون ظرفیت خاصی از ماشین آلات طی تنها یک شیفت کاری شروع به فعالیت میکنه.

اما حالت دوم شرایطیه که ما به عنوان تیم مشاوره وارد سازمانی میشیم که راه اندازی خط رو از قبل انجام داده.اینبار ما با کمک تکنیک های ظرفیت سنجی ابتدا توان تولید رو برآورد میکنیم و سپس متناسب با شرایط برای تولید و فروش هدف گذاری میکنیم.

و در نهایت اونچه که در متناسب سازی ظرفیت تولید با فروش مد نظر قرار میگیره موارد زیره که البته شما به یکی از اونها اشاره کردید.

تهیه کارت ظرفیت تولید هر ماشین:       اسمی - عادی - واقعی مورد انتظار و ...
تعیین تعداد ماشین آلات و تجهیزات
تعیین شیفت مناسب کاری:       تک شیفت کار - دو شیفت کار - سه شیفت کار - لانگ شیفت کاری و ...
ادغام کردن زمان های تولید (یعنی دقیقا در زمان عبور نیمه ساخته الف از ایستگاه 1 ، نیمه ساخته دیگری وارد ایستگاه 1 میشه)
امکان برون سپاری برخی از op های بد قلق و آزاد سازی اونها برای بالا بردن تولید سایر op ها و مواردی دیگه که بسته به مورد از سوی ما به مدیر پیشنهاد میشه.

موفق باشی دوست من

وبلاگ تخصصی علیرضا محمدی:                                                https://sites.google.com/site/smairteh




آفلاین امین90

xx - opc و نفر ساعت در بهای تمام شده؟ - متا
پاسخ : opc و نفر ساعت در بهای تمام شده؟
« پاسخ #6 : ۲۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۲:۵۴ »
مجددا سلام
دوست خوبم
اینکه شما در کار اجرا تجربه کمی دارید هیچ ایرادی نداره من هم 13 سال پیش در وضعیت شما بودم.ان شا الله همونطور که خداوند ناظر ، دیگران رو واسطه آموزش به من قرار داد ، من هم بر حسب وظیفه و اشتیاق بتونم اونچه که شما دوستان نیاز دارید رو فراهم کنم تا فرا رسیدن روزی که شما و امثال شما هم در تولید این کشور سهمی داشته باشید و واسطه ای باشید برای روزی رسانی به کارگران عزیز و خانواده هاشون. بنابراین اگر من اشاره به برخی از قسمت های سئوال شما میکنم هدف زیر سئوال بردن نیست که هدف کمک به درک این مطلبه که ما یاد بگیریم که همیشه به سرعت به سراغ جواب پیدا کردن نریم.بلکه در برخی مواقع اصلاح سئوال باعث صرفه جوئی در منابع میشه.بنابر این هر سئوال دیگری هم داشتید بفرمائید.

سلام و روز خوش
قبل از خواندن کامل پاسخ شما لازمه در جواب بند بالا خدمتتون بگم واقعا شما لطف دارید. نه شما بلکه مابقی دوستان این لطف رو داشتند و امیدوارم بازهم داشته باشند.
ضمن اینکه من اصلا از ایرادهای شما و بقیه دوستان نسبت به نظرات یا جواب ها و یا نقل اشتباهات بنده اصلا ناراحت نمیشم بلکه خوشحال هم میشم. این یک تعارف نیست بلکه یک واقعیته. من خودم به شخصه اومدم اینجا تا از اطلاعات و تجربیات همه عزیزان استفاده کنم نه اینکه کماکان اشتباهاتمو با خودم جلوتر ببرم. اگر هم بتونم کمکی کنم که خب بهتر. پس هر جا اشتباه میگم و یا می تونه راهکارام بهبود داده بشه ممنون میشم حتی با صراحت تمام و بدون تعارف بیان کنید.
هدف از عذرخواهی من نه کم تجربگی بلکه از این موضوع هستش که ممکنه با برخی سوالات و ابهامات وقت شما رو بگیرم و باعث گیج شدن دوستان بشم. همین. چون واقعا دوست دارم اگرابهامی برام پیش میاد بتونم پیدا کنم.
با تشکر

آفلاین امین90

xx - opc و نفر ساعت در بهای تمام شده؟ - متا
پاسخ : opc و نفر ساعت در بهای تمام شده؟
« پاسخ #7 : ۲۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۲:۵۰ »
با سلام دوباره
ممنون از پاسختون و اطلاعاتی که دادید. به خصوص بخش دوم که جای ابهام بنده بود. اما هنوز ابهاماتی برام هست.
چون آشنایی زیادی با این opc نداشتم. البته الان با توجه به راهنمایی های شما و کمی پی گیری های خودم نسبت به قبل اطلاعاتی بهتر دارم.
یک از این ابهامات این هستش که آیا در زمان سنجی opc فقط باید کارکرد ماشین آلات رو سنجید یا کارکرد دستی کارکنان تولید رو نیز در این محاسبات آورد. در نظر ساده و کلی میشه گفت که فرآیندی که یک محصول برای تولید طی می کنه. پس میشه کار دست پرسنل رو هم در این مجموعه آورد ولی مگر نمیگن ماشین ساعت. پس باید فقط کارکرد ماشین آلات ملاک باشه.
راستی اگر در این زمینه نمونه فایل یا کاربرگی دارید ممنون میشم ارائه بدید تا اطلاعات بهترو عملی تری فراهم بشه.
با تشکر از شما

آفلاین علیرضا محمدی

xx - opc و نفر ساعت در بهای تمام شده؟ - متا
پاسخ : opc و نفر ساعت در بهای تمام شده؟
« پاسخ #8 : ۲۲ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۷:۵۰ »
سلام مجدد خدمت شما دوست عزیز
دوست خوبم؛
بحث پیرامون مبانی و اصول زمانسنجی زیاده و واقعا در بحث فعلی ما نمیگنجه.اما نکته جامعی که وجود داره اینه که بسته به هدفی که ما از زمان سنجی دنبال میکنیم تعیین کننده تکنیکیه که ما باید از اون برای زمان سنجی استفاده کنیم.پس بسته به اینکه ما به دنبال محاسبات مربوط به مصرف کدوم یک از منابع سازمانی هستیم ، تکنیک های زمانسنجی متفاوت میشه.از جمله منابع سازمانی هم میشه به فرآیندهای دستی (نفر ساعت) ، فرآیندهای ماشینی (ماشین ساعت) و ... اشاره کرد.حالا گاهی زمانسنجی برای فعالیت های یک ایستگاه کاریه ، گاهی برای مجموع مراحل تولید یک محصوله و یا گاهی زمانسنجی فرآیندهای سازمانی مد نظر مدیر قرار میگیره.بسته به اینکه در هریک از موارد فوق کدوم منابع سازمانی صرف میشن زمانسنجی هم بر همون اساس به کار گرفته میشه.به عنوان آخرین مثال:
در حال حاضر ما در بسیاری از پروژه ها که در اون برای سازمانها سیستم بهایابی بر مبنای فعالیت زمان محور رو طراحی و پیاده سازی میکنیم زمانسنجی فعالیت رو انجام میدیم.

موفق باشید و سرفراز

وبلاگ تخصصی علیرضا محمدی:                                           https://sites.google.com/site/smairteh

آفلاین امین90

xx - opc و نفر ساعت در بهای تمام شده؟ - متا
پاسخ : opc و نفر ساعت در بهای تمام شده؟
« پاسخ #9 : ۲۲ دی ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۳:۱۳ »
با سلام و روز خوش
تشکر آقای محمدی
در حالت کلی میشه منابع یا مطالبی رو برای یادگیری و فهم کاربردی این موضوع معرفی کرد؟ برای نمونه می خواهیم اقدام به زمان سنجی برای تولید محصولات اعم از نفر ساعت و ماشین ساعت تولید آن محصول انجام بدهیم. درک مطالب شما از نظر تئوری و کلی راحت هستش ولی چون در عمل تجربه آنچنان محسوسی ندارم نمی تونم اون رو در اجرا خوب درک کنم. به همین دلیل خواستم نمونه ای از زمان سنجی ها و امور مرتبط با فرآیند تولید رو اگر صلاح می دونید بزارید تا کمی قابل درک تر باشه. بازم از حسن توجه شما ممنونم.

آفلاین علیرضا محمدی

xx - opc و نفر ساعت در بهای تمام شده؟ - متا
پاسخ : opc و نفر ساعت در بهای تمام شده؟
« پاسخ #10 : ۲۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۶:۱۷ »
دوست عزیز سلام بر شما
یکی از مهم ترین منابعی که بنده در طول سابقه کار حرفه ای خودم مورد استفاده عملی قرار دادم و در حال حاضر سورس اصلی من برای زمان سنجی فعالیت سازمان هاست در وبلاگ من قرار داده شده که میتونی ببینی و از کتابفروشی های خیابان انقلاب تهیه اش کنی و اگر مشکلی پیرامون فهم مطالبش داشتی هر سئوالی بود بپرسی.

موفق باشی

وبلاگ تخصصی علیرضا محمدی:                            https://sites.google.com/site/smairteh

آفلاین امین90

xx - opc و نفر ساعت در بهای تمام شده؟ - متا
پاسخ : opc و نفر ساعت در بهای تمام شده؟
« پاسخ #11 : ۲۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۹:۰۷ »
با سلام دوباره
ممنونم جناب محمدی
شما و دیگر دوستان که راهنمایی می فرمایید لطف دارید. وقتی شما اعلام آمادگی می کنید مایه لطفتون هستش و حتما استفاده می کنیم از شما.
با تشکر

آفلاین amir maleki

xx - opc و نفر ساعت در بهای تمام شده؟ - متا
پاسخ : opc و نفر ساعت در بهای تمام شده؟
« پاسخ #12 : ۲۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۹:۳۹:۰۷ »
با سلام دوباره
ممنونم جناب محمدی
شما و دیگر دوستان که راهنمایی می فرمایید لطف دارید. وقتی شما اعلام آمادگی می کنید مایه لطفتون هستش و حتما استفاده می کنیم از شما.
با تشکر
با سلام و خسته نباشید از موضوع ایجاد شده مفید این تالار

خیلی برام جالب بود بحث opc یک سوال داشتم از استاد خوبمان آقای محمدی آیا در محیط های کارگاهی هم که به صورت سفارشی مثلا ساخت مخزن تحت فشار این opc را اجرا کرد؟


آفلاین علیرضا محمدی

xx - opc و نفر ساعت در بهای تمام شده؟ - متا
پاسخ : opc و نفر ساعت در بهای تمام شده؟
« پاسخ #13 : ۲۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۲:۳۶ »
عرض سلام خدمت جناب ملکی عزیز
عذر خواهی میکنم اما من متوجه سئوال شما نشدم.
تنها در حد برداشت اولیه خودم پاسخ میدم:

دوست خوبم،
تهیه opc در هر کارگاهی و در رابطه با هر محصولی و با هر میزان پیچیدگی امکان پذیره.به عنوان مثال ما در حال حاضر در شرکت های قطعه ساز بر اساس opc تهیه شده بسیاری از قطعات خودرو رو تولید میکنیم و در عین حال در شرکتی دیگه اقدام به تولید لوله و بست های داربست ساختمانی بر اساس opc های تهیه شده میکنیم.پس opc معمولا از سوی واحد فنی مهندسی سازمان تهیه و ارائه میشه و اینکه شما چه محصولی رو تولید میکنید تفاوتی در اون ایجاد نمیکنه.جالبه بدونید مادر حال حاضر برای یکی از رستوران های زنجیره ای فست فود هم در حال تهیه opc هستیم!!چرا که موضوع بها در این رستوران ها ، هر پرس غذاست و هر پرس غذا هم طی مراحل مختلف و در نتیجه ترکیب مواد مختلف و طی زمان های خاصی تولید و عرضه میشه.

موفق باشی دوست من

آفلاین amir maleki

xx - opc و نفر ساعت در بهای تمام شده؟ - متا
پاسخ : opc و نفر ساعت در بهای تمام شده؟
« پاسخ #14 : ۲۶ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۷:۵۵ »
عرض سلام خدمت جناب ملکی عزیز
عذر خواهی میکنم اما من متوجه سئوال شما نشدم.
تنها در حد برداشت اولیه خودم پاسخ میدم:

دوست خوبم،
تهیه opc در هر کارگاهی و در رابطه با هر محصولی و با هر میزان پیچیدگی امکان پذیره.به عنوان مثال ما در حال حاضر در شرکت های قطعه ساز بر اساس opc تهیه شده بسیاری از قطعات خودرو رو تولید میکنیم و در عین حال در شرکتی دیگه اقدام به تولید لوله و بست های داربست ساختمانی بر اساس opc های تهیه شده میکنیم.پس opc معمولا از سوی واحد فنی مهندسی سازمان تهیه و ارائه میشه و اینکه شما چه محصولی رو تولید میکنید تفاوتی در اون ایجاد نمیکنه.جالبه بدونید مادر حال حاضر برای یکی از رستوران های زنجیره ای فست فود هم در حال تهیه opc هستیم!!چرا که موضوع بها در این رستوران ها ، هر پرس غذاست و هر پرس غذا هم طی مراحل مختلف و در نتیجه ترکیب مواد مختلف و طی زمان های خاصی تولید و عرضه میشه.

موفق باشی دوست من
سلام آقای محمدی عزیز و ممنونم که پیگیر مسائل مطرح شده هستید.

به عنوان مثال یک کارگر 10 دقیقه روی یک محصول(مخازن 900 لیتری)(دایره جوشکاری) کار می کند و بعد از اتمام 10 دقیقه می رود روی محصول دیگه (مخازن1200 لیتری)(دایره مونتاژ)30 دقیقه کار میکند و بعداز اتمام کار همان فرد 40 دقیقه روی محصول دیگه(مخازن1000لیتری)(دایره تراشکاری) کار می کند آیا سخت نیست opc این فرد و اگر سخت نیست باید چه کرد؟

باید برای هر فرد یک کارت اوقات کار در روز تهیه کنم که در آن تمام دوایر قید شده باشد؟

ا



اشتراک گذاری از طریق facebook اشتراک گذاری از طریق linkedin اشتراک گذاری از طریق twitter

xx
بهای تمام شده

نویسنده مریم خرسند

1 پاسخ ها
777 مشاهده
آخرين ارسال ۲۱ دی ۱۳۹۵ - ۱۷:۳۶:۰۶
توسط فريدون مظفرنژاد
xx
تولید و بهای تمام شده

نویسنده آیلان

24 پاسخ ها
7467 مشاهده
آخرين ارسال ۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۸:۲۴:۱۰
توسط فريدون مظفرنژاد
xx
ثبت بهای تمام شده در روش ادواری

نویسنده شریفیان1234

5 پاسخ ها
1731 مشاهده
آخرين ارسال ۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۴:۰۹
توسط علیرضا محمدی
xx
bom در بهای تمام شده کالای ساخته شده

نویسنده محمد ابراهیم کلوب

7 پاسخ ها
9436 مشاهده
آخرين ارسال ۱۰ اسفند ۱۳۹۲ - ۲۰:۲۷:۳۳
توسط keyvan
xx
آیتمهای مهم یک نرم افزار خوب بهای تمام شده؟

نویسنده محمد ابراهیم کلوب

1 پاسخ ها
672 مشاهده
آخرين ارسال ۲۲ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۲:۵۴
توسط حسابیار
xx
هزینه های که در بهای تمام شده محاسبه نمی شود

نویسنده محسن جمالی

11 پاسخ ها
10630 مشاهده
آخرين ارسال ۱ شهریور ۱۳۹۱ - ۱۵:۲۴:۳۹
توسط محمد ذبیح منش