• linkedin

تالار تخصصی حسابداری در تلگرام


گروه تالار تخصصی حسابداری در تلگرام فعال است و همکاران در محیطی صمیمانه و تخصصی در کنار هم هستند

می توانید در قسمت جستجوی تلگرام
accmeta
را سرچ کرده و یا از لینک زیر وارد شوید

گروه
https://t.me/accmeta/

وارد شوید.


telegram_128-min - اختلاف مبلغ اصلی سفارش با مبلغ برگه سبز - متا

این گروه جهت تبادل نظر و انتقال تجربه در بین همکاران حسابدار ایجاد شده است.

حضورتان را ارج می نهیم

Google



normal_post - اختلاف مبلغ اصلی سفارش با مبلغ برگه سبز - متا نویسنده موضوع: اختلاف مبلغ اصلی سفارش با مبلغ برگه سبز  (دفعات بازدید: 1847 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین محمد ابراهیم کلوب

xx - اختلاف مبلغ اصلی سفارش با مبلغ برگه سبز - متا
اختلاف مبلغ اصلی سفارش با مبلغ برگه سبز
« : ۹ بهمن ۱۳۹۱ - ۰۹:۱۹:۱۶ »
باسلام و احترام

مبلغ اعتبار اسنادی نقدی که به صورت 20%  پیش پرداخت و 80% با تحویل اسناد می باشد به خاطر نوسانات نرخ ارز جمع مبلغ 20% و 80% با مبلغ برگ سبز اختلاف دارد. با توجه به این نکته که اعتبار نقدی هست و نمی شود سود و زیان تسعیر ارز شناسایی کرد.مبلغ اختلاف از نظر حسابرس و دارایی مشکل ندارد؟



Linkback: https://irmeta.com/meta/b277/t13509/
تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش
خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید . . .

بنر قبل از دومین ارسال در مرجع مالی

آفلاین مرتضی رئیسی

xx - اختلاف مبلغ اصلی سفارش با مبلغ برگه سبز - متا
پاسخ : اختلاف مبلغ اصلی سفارش با مبلغ برگه سبز
« پاسخ #1 : ۹ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۱:۰۰:۰۷ »
سلام
در اعتبار اسنادی اصل بر این است زمانیکه گشایش اعتبار میشود با هر شرایطی 100%نقد یا دیفرپیمنت یا ات ساین و یا هر طریق دیگر بانک عامل موظف است که ارز مورد نظر را از بانک مرکزی خریداری کند و نزد خود نگه دارد تا زمان پرداخت پس نباید تغییر قیمت ارز در اینجا منشا اثر باشد.ولی متاسفانه بانکهای ایرانی به علت سیاست گذاریهای غلط بانک مرکزی اقدام به دریافت وجه اعتبار اسنادی با نرخ روز اقدام میکنند که این امر خلاف قوانین و مقررات است.در خصوص برگ سبز همیشه اختلاف ریالی پیش میاید چون در گمرکات بر اساس نرخ مرجع 12260ریال حقوق و عوارض اخذ میگردید ولی ارز شما گرانتر بوده است حالا هم که نرخ را اتاق مبادلات قرارداده اند و بطور کلی چون همیشه بین نرخ ارز مرجع و حواله تفاوت است این اختلاف همیشه است.بنابراین شما سود وزیان تسعیر درخصوص برگ سبز در نظر نگیرید.

آفلاین mohammad133

xx - اختلاف مبلغ اصلی سفارش با مبلغ برگه سبز - متا
پاسخ : اختلاف مبلغ اصلی سفارش با مبلغ برگه سبز
« پاسخ #2 : ۱۵ آبان ۱۳۹۲ - ۰۲:۲۸:۴۷ »
 اعتبار اسنادی تعهدی از بانک است که  به خریدار و فروشنده داده می شود.
 
تعهد می شود که میزان پرداختی خریدار به فروشنده بموقع و با مبلغ صحیح به دست فروشنده خواهد رسید.هرگاه که خریدار قادر به پرداخت مبلغ خرید نباشد، بانک موظف است باقیمانده یا تمام مبلغ خرید را بپردازد.اعتبارات اسنادی اغلب در معاملات بین المللی به منظور اطمینان از دریافت مبالغ پرداختی مورد استفاده قرار می گیرد
 
بدلیل ماهیت معاملات بین المللی که شامل عواملی همچون مسافت و تفاوت قوانین کشورهاو ...، اعتبارات اسنادی یک جنبه بسیار مهم در تجارت بین المللی شده است. بانک همچنین به نیابت از خریدار که نگهدارنده اعتبارات اسنادی است تا زمان در یافت تائیدیه که کالاهای خریداری شده حمل شده اند وجه را پرداخت نخواهد کرد.
 
مزايای اعتبارات اسنادی:
۱- اطمينان فروشنده از اينکه پس از ارايه اسناد حمل وجه اعتبار را مطابق شرايط اعتبار از بانک کارگزار يا تاييد کننده دريافت ميکند.
۲-امکان کنترل تاريخ حمل و تحويل نهايی کالا.
۳-تحصيل اسناد حمل مطابق با مفاد موافقت اوليه تحت شرايط قرارداد ميان طرفين
۴-اطمينان از اينکه پرداخت وجه اعتبار به فروشنده فقط بعد از انتقال و فک مالکيت کالا از وی صورت ميگيرد .
۵-امکان کسب تسهيلات بيشتر برای فروشنده در مقابل اعتبار گشايش يافته برای تهيه کالای سفارش شده
۶- تعهد بانک برای پرداخت بها در معاملات بجای فرد فروشنده
در مورد اعتبارات اسنادی از جهات مختلف، تقسيماتی وجود دارد که مهمترين آنها به شرح زير ميباشد:
در رابطه با اعتبارات اسنادی در ايران بايد خاطر نشان کرد که به دليل محدوديتهاي وضع شده توسط بانک مرکزی انواعی از اين اعتبارات غير قابل استفاده در ايران ميباشد و يا احتياج به مجوز بانک مرکزی دارد.

انواع اعتبار اسنادی

۱- اعتبار اسنادی وارداتی يا صادراتی:
به اعتباری که خريدار برای واردات به کشور خود گشايش مي کند اعتبار وارداتی و اين اعتبار از لحاظ فروشنده کالا که در کشور ديگر قرار دارد اعتبار صادراتی ميباشد.

۲- اعتبارات اسنادی قابل برگشت: Revocable L/C
در اين نوع اعتبار ، خريدار و يا بانک گشايش کننده اعتبار ميتواند بدون اطلاع ذينفع ، هرگونه تغيير يا اصلاحی در شرايط اعتبار بوجود آورد(بدون اجازه فروشنده)
واضح است از اين نوع اعتبار استفاده چندانی نميشود زيرا فروشنده اطمينان لازم را نسبت به پايدار ماندن اعتبار و انجام تعهدات خريدار ندارد.
با کمال تعجب اگر خريدار ايرانی بخواهد اعتبار قابل برگشت گشايش نمايد سيستم بانکی از وی مجوز خاص بانک مرکزی را مطالبه مينمايد در حاليکه اعتبار غير قابل برگشت احتياجی به مجوز ندارد.

۳- اعتبار اسنادی غير قابل برگشت:Irrevocable L/C
در اعتبار اسنادی غير قابل برگشت هرگونه تغيير شرايط اعتبار از جانب خريدار يا بانک گشايش کننده اعتبار موکول به موافقت و رضايت فروشنده بوده. فروشندگان معمولا از اين گونه اعتبار استقبال بيشتری ميکنند.
براساس آخرین مقررات اتاق بازرگانی بین الملل در صورت عدم تصريح و سکوت در اعتبار اسنادی مبنی بر قابل برگشت يا غير قابل برگشت بودن آن ، اعتبار غير قابل برگشت خواهد بود.

۴- اعتبار اسنادی تاييد شده: Confirmed L/C
اعتباری است که خريدار ملزم ميشود تا اعتبار صادره از سوی بانک خود را به تاييد هر بانک معتبر ديگر کخ مورد نظر فروشنده است، برساند .اين نوع اعتبار اسنادی حاکی از اطمينان نداشتن به حيثيت اعتباری بانک صادر کننده و يا وضعيت متزلزل سياسي يا اقتصادی کشور خريدار است.
هم اکنون بسياری از فروشندگان خارجی تقاضای اعتبارات تاييد شده از خريداران ايرانی ميکنند که اين مسئله به دو دليل ميباشد اولا وضعيت سياسی و اقتصادی متزلزل ثانيا در سالهای پس از جنگ ايران و عراق بدليل کمبود ارز در سيستم بانکی کشور ، بانک مرکزی خريداران را به به گشايش اعتبارات يوزانس (نسيه) ترغيب کرد در حاليکه بانک مرکزی در زمان سررسيد اعتبارات توانايی پرداخت مبلغ اعتبار را نداشت که باعث تاخيرهای بلند مدت در پرداخت مبلغ اعتبارات به فروشندگان شد که باعث بی اعتمادی فروشندگان به بانکهای ايرانی شد.

۵- اعتبار اسنادی تاييد نشده :Unconfirmed L/C
اين نوع اعتبار در شرايط متعارف و بدون نياز به تاييد بانک ديگری گشايش می يابد. اگر در شرايط اعتبار کلمه Confirmedذکر نشود آن اعتبار تاييد نشده تلقی ميشود

۶- اعتبار اسنادی قابل انتقال:Tranferable L/C
به اعتباری گفته ميشود که طبق آن، ذينفع اصلی حق دارد همه يا بخشی از اعتبار گشايش شده را به شخص يا اشخاص انتقال دهد. در واقع اين نوع اعتبار يک امتياز برای فروشنده محسوب ميشود

۷- اعتبار اسنادی غير قابل انتقال: Untransferable L/C
به اعتباری گفته ميشود که ذينفع حق واگذاری کل يا بخشی از آن را به ديگری ندارد. در تجارت بين الملل عرف بر غير قابل انتقال بودن اعتبار است و همچنين در ايران برای گشايش اعتبار قابل انتقال نياز به مجوز بانک مرکزی ميباشد.

۸- اعتبار اسنادی نسيه يا مدت دار(يوزانس): Usance L/C
اعتباری است که وجه اعتبار بلافاصله پس ز اايه اسناد از سوی ذينفع ، پرداخت نميشود بلکه پرداخت وجه آن، بعد از مدت تعيين شده صورت ميگيرد.در واقع فروشنده به خريدار مهلت ميدهد که بهای کالا را پس از دريافت و فروش آن بپردازد. معامله يوزانس معمولا در کشورهايی انجام ميگيرد که کمبود ارز دارند.

۹- اعتبار اسنادی ديداری: At Sight L/Cاعتباری است که طبق آن بانک ابلاغ کننده پس از رويت اسناد حمل ارايه شده از طرف ذينفع (فروشنده)، در صورت رعايت تمامی شريط اعتبار از سوی وی ، بلافاصله وجه آن را پرداخت ميکند.
۱۰- اعتبار اسنادی پشت به پشت(اتکايی): Back to Back L/C
اين نوع اعتبار اسنادی متشکل از دو اعتبار جدا از هم است. اعتبار اول به نفع ذينفع گشايش مي يابد که خود به هر دليلی قادر به تهيه و ارسال کالا نيست. به همين جهت با اتکا بر اعتباری که به نفع وی گشايش يافته است اعتبار ديگری برای فروشنده دوم (ذينفع دوم) که ميتواند کالا را تهيه و ارسال کند ، از طرف ذينفع اول گشايش مي يابد.

۱۱- اعتبار اسنادی ماده قرمز: Red Clause L/C
در اين نوع اعتبار فروشنده ميتواند قبل از ارسال کالا، وجوهی را بصورت پيش پرداخت از بانک ابلاغ کننده يا تاييد کننده دريافت کند.
علت اين نام گذاری آن است که اولين بار که اين اعتبار گشايش يافت بانک بازکننده اعتبار برای جلب توجه بانک ابلاغ کننده شرايط اعتبار را که به مقداری از وجه اعتبار را به عنوان پيش پرداخت به ذينفع پرداخت ميکند را با جوهر قرمز نوشت که از آن به بعد به اعتبار ماده قرمز معروف شد.

12-اعتبار اسنادی گردان: Revolving L/C
اعتباری است که پس از هر بار استفاده ذينفع از اعتبار، همان مبلغ اسناد تا سطح اعتبار اوليه افزايش می يابد در واقع بدون احتياج به افتتاح يا اصلاح اعتبار جديد ، اعتبار موجود خود به خود تجديد ميشود.


 دوست عزیز با سلام در خصوص انواع اعتبارات این مطلب مفیدی هست . و انواع اعتبارات رو نوشته البته من از اینترنت برداشتم.ات ساین صحیح نیست.
خوشتر آنکس که در این محنت گاه
خاطری را سبب تسکین است

آفلاین sasan haddadi

xx - اختلاف مبلغ اصلی سفارش با مبلغ برگه سبز - متا
پاسخ : اختلاف مبلغ اصلی سفارش با مبلغ برگه سبز
« پاسخ #3 : ۱۵ آبان ۱۳۹۲ - ۰۸:۲۱:۰۴ »
باسلام و احترام

مبلغ اعتبار اسنادی نقدی که به صورت 20%  پیش پرداخت و 80% با تحویل اسناد می باشد به خاطر نوسانات نرخ ارز جمع مبلغ 20% و 80% با مبلغ برگ سبز اختلاف دارد. با توجه به این نکته که اعتبار نقدی هست و نمی شود سود و زیان تسعیر ارز شناسایی کرد.مبلغ اختلاف از نظر حسابرس و دارایی مشکل ندارد؟
با سلام
در برگ سبز گمرکی دو نوع مبلغ وجود دارد
1 مبلغ ارزی
2 مبلغ ارزش گمرکی کالا
حال شما در مبلغ ارزی نباید تفاوتی داشته باشید و ربطی به 20 یا 80 ردصد ندارد این درصد ها مربوط به اعتبار شما هستند و ارزش گمرکی کالا هم بر مبنای ارز مبادله ای میباشد که به طور حتم تفاوت دارد پس مبنا مبلغ ارزی میباشد
خوب گوش کنیم اگر ضرورت داشت جواب بدهیم !

بنر بعد از آخرین ارسال در مرجع مالی


اشتراک گذاری از طریق facebook اشتراک گذاری از طریق linkedin اشتراک گذاری از طریق twitter

xx
اختلاف مبلغ برگ سبزگمرگ با برداشت بانک

نویسنده امیرمهدی

3 پاسخ ها
1142 مشاهده
آخرين ارسال ۱۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۰:۵۵
توسط فريدون مظفرنژاد
xx
اصلاح فاکتور فروشی - مبلغ کل به جای مبلغ واحد

نویسنده raya851

2 پاسخ ها
2081 مشاهده
آخرين ارسال ۸ شهریور ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۷:۲۸
توسط raya851
xx
مبلغ هر قسط

نویسنده hamedhesabdar

3 پاسخ ها
1153 مشاهده
آخرين ارسال ۷ آذر ۱۳۹۰ - ۲۱:۴۲:۱۵
توسط مرضیه زهری
xx
مبلغ سفته

نویسنده hamedhesabdar

7 پاسخ ها
3574 مشاهده
آخرين ارسال ۷ آذر ۱۳۹۰ - ۲۱:۳۲:۳۶
توسط A.Ehsani
xx
مبلغ وتاریخ قرارداد

نویسنده علیرضاقنبرپور

2 پاسخ ها
719 مشاهده
آخرين ارسال ۲۶ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۹:۰۹:۴۴
توسط حسابدارمالی
xx
مبلغ سپرده در پایان سال

نویسنده alinaalina

0 پاسخ ها
717 مشاهده
آخرين ارسال ۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۸:۰۰
توسط alinaalina
 


anything