• linkedin

تالار تخصصی حسابداری در تلگرام


گروه تالار تخصصی حسابداری در تلگرام فعال است و همکاران در محیطی صمیمانه و تخصصی در کنار هم هستند

می توانید در قسمت جستجوی تلگرام
accmeta
را سرچ کرده و یا از لینک زیر وارد شوید

گروه
https://t.me/accmeta/

وارد شوید.


telegram_128-min - زيان سنواتي پي در پي و اعلام ورشكستگي - متا

این گروه جهت تبادل نظر و انتقال تجربه در بین همکاران حسابدار ایجاد شده است.

حضورتان را ارج می نهیم

Google



normal_post - زيان سنواتي پي در پي و اعلام ورشكستگي - متا نویسنده موضوع: زيان سنواتي پي در پي و اعلام ورشكستگي  (دفعات بازدید: 2150 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین pari_a

xx - زيان سنواتي پي در پي و اعلام ورشكستگي - متا
زيان سنواتي پي در پي و اعلام ورشكستگي
« : ۹ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۵:۰۴:۳۳ »
با سلام
مي خواستم بدونم يك شركت تا چند سال مي تونه پي در پي زيان سنواتي داشته باشه ؟ تعداد سال مشخصي داره ؟ برا اعلام ورشكستگي حتما بايد خود شركت اقدام كنه ؟ يا بعد از چند سال زيان دادن شركت رو مجبور به اعلام ورشكستگي مي كنن ؟؟؟؟
ممنون مي شم راهنماييم كنين .

Linkback: https://irmeta.com/meta/b277/t10389/

بنر قبل از دومین ارسال در مرجع مالی

آفلاین A.Ehsani

xx - زيان سنواتي پي در پي و اعلام ورشكستگي - متا
پاسخ : زيان سنواتي پي در پي و اعلام ورشكستگي
« پاسخ #1 : ۹ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۷:۲۴:۳۹ »
سلام

ارتباطی به تعداد سال ندارد یک شرکت میتواند در یک لحظه به دلایل متنوعی ورشکسته اعلام شود که یکی از این دلایل زیان است و زیان شرکت اگر بالای 50% سرمایه شد باید مجمع تشکیل و تصمیم گیری کنند نسبت به پوشش زیان یا انحلال.

نقل قول
متن کامل ماده ۱۴۱ قانون تجارت عبارتست از:
اگربراثر زیانهای وارده حداقل نصف سرمایه شرکت ازمیان برود هیئت مدیره مکلف است بلافاصله مجمع عمومی فوق العاده صاحبان سهام را دعوت نماید تا موضوع انحلال یا بقاء شرکت، مورد شورو رای واقع شود. هرگاه مجمع مزبور رای به شرکت ندهد باید درهمان جلسه وبا رعایت مقررات ماده 6 این قانون سرمایه شرکت را به مبلغ سرمایه موجودکاهش دهد. درصورتی که هیئت مدیره برخلاف این ماده به دعوت مجمع عمومی فوق العاده مبادرت ننماید و یا مجمعی که دعوت می شود نتواند مطابق مقررات قانونی منعقد گردد هر ذینفعی می تواند انحلال شرکت را از دادگاه صلاحیتدار درخواست کند.

آفلاین haniyeh

xx - زيان سنواتي پي در پي و اعلام ورشكستگي - متا
پاسخ : زيان سنواتي پي در پي و اعلام ورشكستگي
« پاسخ #2 : ۹ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۲۳:۰۱:۵۵ »
سلام ،

ورشکستگی را می‌توان  به عادی،به تقصیر و به تقلب تقسیم نمود.

    الف - ورشکستگی عادی

برابر مواد ۴۱۲ و ۴۱۳ ق.ت. کسی ورشکسته عادی محسوب می‌شود که تاجر یا شرکت تجارتی بوده و از پرداخت وجوهی که برعهده دارد متوقف گردد و ظرف ۳ روز از تاریخ وقفه که در ادای قروض یاسایر تعهدات نقدی او حاصل شده باشد توقف خود را به دفتر دادگاه عمومی محل اقامت خود،اظهار نموده و صورت حساب دارائی و کلیه دفاتر تجارتی خود را به دفتر دادگاه مزبور تسلیم نماید. صورت حساب موصوف باید مورخ بوده و به امضا تاجر رسیده و تعداد و تقویم کلیه اموال منقول و غیر منقول تاجر متوقف بطور مشروح وصورت کلیه قروض و مطالبات و نیز صورت نفع و ضرر و صورت مخارج شخصی در آن مندرج گردد. بنابراین اگر تاجر یا شرکت تجارتی بدهکار ظرف مهلت مقرر توقف از تادیه دیون خود را به دادگاه صلاحیتدار به انضمام مدارک موردنظر اعلام کرد ورشکستگی عادی محسوب می‌شود.

    ب - ورشکستگی به تقصیر

الف - موارد چهارگانه الزامی صدور حکم ورشستگی به تقصیر (ماده ۵۴۱ ق.ت). ۱- مخارج شخصی یامخارج افراد تحت تکفل تاجر در ایام عادی به نسبت عایدی او فوق العاده شود. ۲- تاجر مبالغ زیادی از سرمایه خود را صرف معاملاتی کند که در عرف تجارتی موهوم بوده و یا سودآوری معاملات مذکور منوط به اتفاق محض باشد. ۳- تاجر به منظور به تاخیر انداختن ورشکستگی خود خریدی گران‌تر یا فروشی ارزان‌تر از قیمت روز کند و برای بدست آوردن وجه نقد به روش دور از صرفه متوسل شود مثل استقراض  ۴- تاجر پس از تاریخ توقف از ادای دیون و قروضی که بر عهده دارد یکی از طلبکاران خود را بر سایرین ترجیح داده و طلب او را بپردازد.
دوم - موارد سه گانه اختیاری صدور حکم ورشکستگی به تقصیر (ماده ۵۴۲ ق.ت.) ۱- تاجر به حساب دیگری و بدون آنکه عوضی دریافت نماید تعهداتی کرده باشد که نظر به وضعیت مالی او انجام تعهدات مزبور فوق العاده باشد. ۲- عملیات تجارتی او متوقف شده و مطابق ماده ۴۱۳ قانون تجارت رفتار نکرده باشد. ۳- تاجر دفاتر نداشته یا دفاتر او ناقص یا بی ترتیب بوده یا در صورت دارائی وضعیت واقعی خود را اعم از قروض و مطالبات بطور صریح معین نکند مشروط بر آنکه مورد اخیر الذکر تقلبی نکرده باشد. سوم - تعقیب جزائی و مجازات تاجر ورشکسته به تقصیر تعقیب تاجر ورشکسته به تقصیر بنا به تقاضای هر یک از طلبکاران یا دادستان و یا مدیر تصفیه پس از تصویب اکثریت بستانکاران به عمل می‌آید (مواد ۵۴۴ و ۵۴۷ ق.ت.) اگر تعقیب تاجر ورشکسته به تقصیر از طرف دادستان به عمل آمده باشد هزینه دادرسی آن به هیچ وجه به عهده هیئت طلبکاران نمی‌باشد. اگر مدیر تصفیه ورشکسته به تقصیر را به نام بستانکاران تعقیب نماید در صورت برائت ورشکسته موصوف هزینه تعقیب به عهده بستانکاران می‌باشد و چنانچه تعقیب از طرف یکی از طلبکاران به عمل آمده باشد و ورشکسته برائت حاصل نماید هزینه دادرسی به عهده طلبکار است اما د رصورت محکومیت ورشکسته مزبور هزینه دادرسی به عهده دولت خواهد بود.

مجازات تاجر ورشکسته به تقصیر از ۶ ماه تا ۲ سال حبس می‌باشد (ماده ۶۷۱ قانون مجازات اسلامی (تعزیرات)).

    ج - ورشکستگی به تقلب

مطابق ماده ۵۴۹ ق.ت. اگر تاجر دفاتر تجارتی خود را از روی عمد و سونیت مفقود نماید یا قسمتی از دارائی خود را مخفی کند و یا به طریق معاملات صوری آن را از بین ببرد و بالاخره اگر به وسیله اسنادسازی  به طور تقلب به میزانی که در واقع مدیون نمی‌باشد خود را مدیون قلمداد نماید ورشکسته به تقلب محسوب می‌شود. تعقیب جزائی و مجازات تاجر ورشکسته به تقلب تعقیب جزائی تاجر ورشکسته به تقلب همانند تعقب جزائی ورشکسته به تقصیر می‌باشد و مجازات کسانی که به عنوان ورشکسته به تقلب محکوم می‌شوند از ۱ تا ۵ سال حبس می‌باشد (ماده ۶۷۰ قانون مجازات اسلامی (تعزیرات)).

آفلاین davod.dashti

xx - زيان سنواتي پي در پي و اعلام ورشكستگي - متا
پاسخ : زيان سنواتي پي در پي و اعلام ورشكستگي
« پاسخ #3 : ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۰۹:۱۴:۱۱ »
با سلام خدمت دوستان عزیز
لطفا بفرمایید برداشتم از متن صحیح میباشد یا نه : اگر شرکت 50% سرمایه اش را بدهکار باشد و قروض خود را نپردازد میتوانیم شکایت به ورشکستگی با تقلب کنیم؟
انسان شکست نمي خورد بلکه دست از تلاش بر ميدارد

آفلاین A.Ehsani

xx - زيان سنواتي پي در پي و اعلام ورشكستگي - متا
پاسخ : زيان سنواتي پي در پي و اعلام ورشكستگي
« پاسخ #4 : ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۰۹:۱۹:۱۸ »
سلام

اگر شما ذینفع هستید یعنی اینکه طلبکار یا سهامدار یا تسهیلاتی به شرکت داده اید در صورتی که متوجه شدید بالای 50% سرمایه شرکت زیان کرده است میتوانید از دادگاه تقاضای انحلال شرکت را بکنید.

بنر بعد از آخرین ارسال در مرجع مالی


اشتراک گذاری از طریق facebook اشتراک گذاری از طریق linkedin اشتراک گذاری از طریق twitter

xx
تعديلات سنواتي چيست

نویسنده محسن جمالی

12 پاسخ ها
21044 مشاهده
آخرين ارسال ۱۱ آذر ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۰:۴۷
توسط مبارز
clip
تأثير تعديلات سنواتي بر هزينه حقوق صاحبان سهام عادي

نویسنده محمد ابراهیم کلوب

0 پاسخ ها
858 مشاهده
آخرين ارسال ۱۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۲۲:۲۲:۱۰
توسط محمد ابراهیم کلوب
xx
زيان سالهاي قبل

نویسنده behnam5

1 پاسخ ها
892 مشاهده
آخرين ارسال ۱۰ مهر ۱۳۹۱ - ۲۳:۰۰:۱۰
توسط ok30n
xx
حسابداري مشاغل سخت و زيان آور

نویسنده keyvan

1 پاسخ ها
360 مشاهده
آخرين ارسال ۱۶ دی ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۳:۵۴
توسط ok30n
xx
صورت گردش حساب سود (زيان) انباشته

نویسنده میرزاخانی

0 پاسخ ها
9394 مشاهده
آخرين ارسال ۱۷ مهر ۱۳۸۹ - ۱۹:۲۳:۲۸
توسط میرزاخانی
xx
نشان دادن زيان در صورتحساب سود و زياد

نویسنده عمار كلايي

0 پاسخ ها
212 مشاهده
آخرين ارسال ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۸:۱۹
توسط عمار كلايي