• linkedin

تالار تخصصی حسابداری در تلگرام


گروه تالار تخصصی حسابداری در تلگرام فعال است و همکاران در محیطی صمیمانه و تخصصی در کنار هم هستند

می توانید در قسمت جستجوی تلگرام
accmeta
را سرچ کرده و یا از لینک زیر وارد شوید

گروه
https://t.me/accmeta/

وارد شوید.


telegram_128-min - شرح ماده 189 قانون مالیاتهای مستقیم مربوط به تشویقات و معافیتها - متا

این گروه جهت تبادل نظر و انتقال تجربه در بین همکاران حسابدار ایجاد شده است.

حضورتان را ارج می نهیم

Google


normal_post - شرح ماده 189 قانون مالیاتهای مستقیم مربوط به تشویقات و معافیتها - متا نویسنده موضوع: شرح ماده 189 قانون مالیاتهای مستقیم مربوط به تشویقات و معافیتها  (دفعات بازدید: 3148 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین سعدی مومیوند

با سلام و درود
با توجه به متن ماده 189 قانون مالیاتهای مستقیم آیا اگر در سالهای قبل تعدادی از اسناد درآمدی و تعدادی از اسناد هزینه از طرف ممیز مورد قبول واقع نشده باشد و مالیات بر اساس مبلغی مغایر با اظهار نامه محاسبه و پرداخت شود ، می توان از معافیت این ماده استفاده نمود؟

با تشکر


ماده 189– اشخاص حقوقی وهمچنین اشخاص حقیقی موضوع بندهای الف و ب ماده 95 این قانون چنانچه طی سه سال متوالی ترازنامه و حساب سود وزیان و دفاتر ومدارک آنان مورد قبول قرار گرفته باشد ومالیات هر سال را در سال تسلیم اظهارنامه بدون مراجعه به هیأت های حل اختلاف مالیاتی پرداخت کرده باشند معادل 5 درصد اصل مالیات سه سال مذکور علاوه براستفاده از مزایای مقرر در ماده 190 این قانون به عنوان جایزه خوش حسابی از محل وصولی های جاری پرداخت یا در حساب سنوات بعد آنان منظور خواهدشد. جایزه مربوط از پرداخت مالیات معاف خواهد بود.


Linkback: https://irmeta.com/meta/b275/t7738/
***کسی که به من می آموزد ،از کسی که مرا دوست دارد با ارزش تر است***

بنر قبل از دومین ارسال در مرجع مالیات مستقیم

آفلاین A.Ehsani

سلام

جناب مومیوند مورد قبول به این معنا نیست که مالیات ابرازی مورد قبول واقع شود بلکه منظور این است که حسابهای شما بر اساس ماده 97 قانون مالیاتها علی الراس تشخیص داده نشود .

ماده 97 : در موارد زير درآمد مشمول ماليات مودي از طريق علي الرأس تشخيص خواهد شد :
1: درصورتي كه تا موعد مقرر ترازنامه و حساب سودوزيان و ياحساب درآمد وهزينه و حساب سودوزيان , حسب مورد , تسليم نشده باشد .
2: درصورتي كه مودي به درخواست كتبي اداره امورمالياتي مربوط ازارائه دفاتر و يا مدارك حساب در محل كار خود خودداري نمايد ( منظور از محل کاردرمورد اشخاص حقوقي نيز همان اقامتگاه قانوني آنها مي باشد مگر اين كه مودي قبلا مركز عمليات خود را براي ارائه دفاتر و اسناد و مدارك كتبا به اداره امور مالياتي مربوط اعلام نموده باشد . )
در اجراي اين بند هرگاه مودي از ارائه قسمتي از مدارك حساب خودداري نمايد چنانچه مربوط به هزينه باشد از احتساب آن جزء هزينه هاي قابل قبول خودداري مي شود و در صورتي كه مربوط به درآمد باشد درآمد مشمول ماليات اين قسمت از طريق علي الرأس تعيين خواهد شد .
3: درصورتي كه دفاترواسنادو مدارك ابرازي براي محاسبه درآمد مشمول ماليات به نظر اداره امور مالياتي غيرقابل رسيدگي تشخيص شود و يا به علت عدم رعايت موازين قانوني و آيين نامه مربوط مورد قبول واقع نشود كه در اين صورت مراتب بايد با ذكر دلايل كافي كتبا به مودي ابلاغ و پرونده براي رسيدگي به هيأتي متشكل از سه نفر حسابرس منتخب رئيس كل سازمان امور مالياتي كشور احاله گردد . مودي مي تواند ظرف يك ماه از تاريخ ابلاغ با مراجعه به هيأت مزبور نسبت به رفع اشكال رسيدگي و اداي توضيح كتبي در مورد نحوه رعايت موازين قانوني و آئين نامه حسب مورد اقدام نمايد و در هر حال هيأت مكلف است ظرف ده روز پس از انقضاي يك ماه فوق نظر خود را با توجيهات و دلايل لازم و كافي به اداره امور مالياتي اعلام نمايد تا براساس آن اقدام گردد . نظر هيأت با اكثريت مناط اعتبار است و نظر عضوي كه در اقليت قرار گيرد بايد در صورت جلسه درج گردد . در مواردي كه هيأت نظر اداره امور مالياتي را در مورد غيرقابل رسيدگي بودن دفاتر مودي مردود اعلام مي كند بايد مراتب را به دادستاني انتظامي مالياتي نيز اعلام نمايد .

بنر بعد از آخرین ارسال در مرجع مالیات مستقیم


اشتراک گذاری از طریق facebook اشتراک گذاری از طریق linkedin اشتراک گذاری از طریق twitter

xx
شرح معافیت مربوط به تبصره1 ماده 190 قانون مالیاتهای مستقیم

نویسنده سعدی مومیوند

21 پاسخ ها
14309 مشاهده
آخرين ارسال ۲ مهر ۱۳۹۰ - ۲۲:۳۲:۵۰
توسط اورش
xx
ماده 86 قانون مالیاتهای مستقیم

نویسنده tadbir

0 پاسخ ها
5167 مشاهده
آخرين ارسال ۲۵ فروردین ۱۳۸۹ - ۱۷:۵۶:۵۰
توسط tadbir
xx
اصلاحیات ماده 104 قانون مالیاتهای مستقیم

نویسنده آزاده پرتو

0 پاسخ ها
2993 مشاهده
آخرين ارسال ۱۳ شهریور ۱۳۹۱ - ۰۸:۵۱:۰۳
توسط آزاده پرتو
xx
معافیت مالیاتی ماده 139 قانون مالیاتهای مستقیم

نویسنده tadbir

5 پاسخ ها
8968 مشاهده
آخرين ارسال ۲ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۸:۰۹:۳۱
توسط Afraei
xx
جرای تبصره ۲ ماده ۱۰۴ قانون مالیاتهای مستقیم

نویسنده محمد ابراهیم کلوب

0 پاسخ ها
675 مشاهده
آخرين ارسال ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۴:۰۳
توسط محمد ابراهیم کلوب
xx
توضیح در مورد ماده 84 قانون مالیاتهای مستقیم

نویسنده سعدی مومیوند

6 پاسخ ها
15933 مشاهده
آخرين ارسال ۲ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۹:۳۳:۲۶
توسط Afraei
 


anything