• linkedin

تالار تخصصی حسابداری در تلگرام


گروه تالار تخصصی حسابداری در تلگرام فعال است و همکاران در محیطی صمیمانه و تخصصی در کنار هم هستند

می توانید در قسمت جستجوی تلگرام
accmeta
را سرچ کرده و یا از لینک زیر وارد شوید

گروه
https://t.me/accmeta/

وارد شوید.


telegram_128-min - مشکل با فاکتورهای غیر رسمی صادر شده قبل از تشکیل پرونده مالیاتی - متا

این گروه جهت تبادل نظر و انتقال تجربه در بین همکاران حسابدار ایجاد شده است.

حضورتان را ارج می نهیم

Google


normal_post - مشکل با فاکتورهای غیر رسمی صادر شده قبل از تشکیل پرونده مالیاتی - متا نویسنده موضوع: مشکل با فاکتورهای غیر رسمی صادر شده قبل از تشکیل پرونده مالیاتی  (دفعات بازدید: 7138 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین Hossein Hajizadeh

با سلام خدمت اساتید محترم

شرکت ما قبل از تشکیل پرونده مالیاتی تعدادی قطعات کامپیوتر به  چند دانشگاه فروخته است. برای این قطعات فاکتور غیر رسمی بدون شماره ثبت و مهر اصلی شرکت صادر شده است. از طرفی این قطعات با فاکتور غیر رسمی (بدون شماره ثبت) خریداری شده اند.
حالا سوال بنده این است که آیا نیازی است که این فروش های غیر رسمی گزارش شود؟
در صورتی که گزارش شود کل مبلغ فاکتور به عنوان سود شرکت در نظر گرفته می شود؟؟؟؟ (با توجه به نبود فاکتور رسمی برای خرید) 
در صورتی که این فروش ها گزارش نشود و دارایی با استفاده از همان فاکتورهای غیر رسمی متوجه فروش آنها توسط شرکت شود! میزان جریمه شرکت چقدر خواهد بود؟

پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگزارم

Linkback: https://irmeta.com/meta/b275/t19263/

بنر قبل از دومین ارسال در مرجع مالیات مستقیم

آفلاین فريدون مظفرنژاد

با سلام

آیا دانشگاه این خرید را گزارش نکرده اند ؟

همچنین بهتر است دستور العمل ذیل را دقبقا مطالعه کنید .

دستورالعمل اجرائی موضوع ماده۱۶۹مکرر قانون مالیاتهای مستقیم

بنا به اختیار حاصل از مفاد ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیاتهای مستقیم اصلاحی مصوب ۲۷/۱۱/۱۳۸۰ کلیه اشخاص حقیقی وحقوقی موظفند نسبت به ثبت نام جهت دریافت کارت اقتصادی اقدام و بر اساس موارد زیر برای انجام معاملات خود، صورتحساب صادر و شماره اقتصادی مربوط به خود و طرف معامله را در صورت حسابها و فرم ها و اوراق مربوط درج نموده و همچنین فهرست معاملات خود را به اداره امور مالیاتی مربوطه تسلیم نمایند.
هـدف : اجـرای مـاده ۱۶۹ مـکـرر قـانـون مـالـیـاتـهـای مـسـتـقـیـم از تـاریخ ۰۱/۰۱/۱۳۹۱٫

دامنه کاربرد : کلیه اشخاص حقیقی که به انجام معاملات و هر نوع فـعالیت اقـتصادی مبـادرت مـی نمایند و کلیه اشخاص حقوقی که در دامـنه شــمول قـانون مـالیاتهــای مسـتقیـم و قانون مالیات بر ارزش افزوده قرار می گیرند.
تعاریف :
 کارت اقتصادی : کارتی است حداقل شامل نام و شماره اقتصادی که در اجرای مفاد ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیاتهای مستقیم از طرف سازمان امور مالیاتی کشور صادر و حسب مورد در اختیار اشخاص حقیقی وحقوقی قرار داده میشود.
شماره اقتصادی : شماره منحصر به فردی است که توسط سازمان امور مالیاتی کشور، حسب مورد به اشخاص حقیقی و حقوقی اختصاص داده می شود.
 صورت حـساب : مـنظور صـورتحـساب نمـونه اعلام شدهدر اجرای ماده ۱۶۹ قانون مالیاتهای مستقیم و ماده ۱۹ قانون مالیات بر ارزش افزوده می باشد.
اشخاص حقیقی : منظور از اشخاص حقیقی در این دستور العمل کلیه اشخاص حقیقی موضوع قانون مالیاتهای مستقیم و قانون مالیات بر ارزش افزوده می باشندکه حسب مورد به انجام هر نوع معامله و فعالیت اقتصادی مبادرت می نمایند.
اشخاص حقوقی : منظور از اشخاص حقوقی در این دستورالعمل کلیه اشخاص حقوقی موضوع قانون مالیاتهای مستقیم و قانون مالیات بر ارزش افزوده می باشد.
مصرف کننده نهایـی : منـظور از مـصرف کـننده نـهایی، شخص حقیقی است که کالا یا خدمات را متناسب با نیاز خود برای مصارف شخصی خریداری نموده و از آن برای عرضه کالا و خدمات به دیگران استفاده نمی نماید.
 ۱- اشخاص مکلف به ثبت نام و اخذ کارت اقتصادی:
۱-۱- کلیه اشخاص حقوقی و حقیقی موضوع این دستورالمعل.
۱-۲- در مورد اشخاص حقیقی که از لحاظ مالیاتی واحدهای شغلی متعدد و مستقلی دارند، طبق مقررات این دستورالعمل مکلفند برای هر محل شغلی، شماره اقتصادی دریافت نمایند.
۱-۳- در اجرای ماده ۱۰۷ قانون برنامه پنج ساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران برای شرکای شرکت مدنی موضوع تبصره ۳ ماده ۱۰۰ و یا مشارکت های موضوع تبصره ماده ۱۰۱ قانون مالیاتهای مستقیم، یک شماره اقتصادی صادر می شود.
۲- نحوه ثبت نام و درخواست کارت اقتصادی:
۲-۱- اشخاص حقیقی و حقوقی مکلفند به ترتیبی که سازمان امور مالیاتی کشور اعلام می نماید به سامانه ثبت نام مؤدیان و تخصیص شماره اقتصادی به نشانیwww.tax.gov.ir مراجعه و نسبت به ثبت نام و درخواست شماره اقتصادی اقدام نمایند.
۲-۲- اشخاص حقیقی وحقوقی که به موجب این دستورالعمل ملزم به اخذ کارت اقتصادی گردیده اند مکلفند هر گونه تغییرات از جمله انحلال ، تغییر نام،تغییر شغل، تغییر نشانی و یا سایر موارد را حسب مورد حداکثر ظرف مدت یک ماه از تاریخ تغییرات مذکور، از طریق درگاه به سازمان امورمالیاتی مربوط اعلام نمایند. در غیر اینصورت هر گونه مسئولیت ناشی از آن به عهده دارنده کارت می باشد.
۲-۳- اشخاص حقیقی وحقوقی تا پایان زمان مهلت تعیین شده توسط سازمان امور مالیاتی کشور برای دریافت و به کارگیری شماره اقتصادی بایستی حسب مورد از شماره ملی به عنوان شماره اقتصادی استفاده نمایند.
۳- تکالیف دارندگان کارت اقتصادی:
۳-۱- اشخاص حقوقی وحقیقی موضوع بندهای الف و ب ماده ۹۵ قانون مالیاتهای مستقیم مکلفند از تاریخ ۱/۱/۱۳۹۱ برای عرضه و فروش کالا و خدمات از صورتحساب فروش کالا به شرح فرم نمونه موضوع ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیاتهای مستقیم(پیوست شماره ۱) استفاده نمایند و در صورت حسابهای صادره شماره اقتصادی خود را چاپ و شماره اقتصادی خریدار را درج نمایند. درج شماره اقتصادی فروشنده با استفاده از سیستمهای نرم افزاری یا صندوقهای فروش در صورتحساب فروش صادره به منزله چاپ تلقی می شود.
تبصره- اشخاص حقیقی وحقوقی موضوع این دستورالعمل مکلفند مادامی که برای آنها شماره اقتصادی صادر نشده، از شماره ملی برای اشخاص حقیقی و شناسه ملی برای اشخاص حقوقی به جای شماره اقتصادی استفاده نمایند.
۳-۲- اشخاص حقیقی وحقوقی موضوع این دستورالعمل مکلفند هنگام خرید کالا و یا خدمات، شماره اقتصادی خود را جهت درج در صورتحساب به فروشنده ارائه ودر مواردی که خریدار از ارائه شماره اقتصادی خودداری کند چنانچه فروشنده،مشخصات خریدار و موضوع مورد معامله را ظرف مهلت یک ماه از زمان انجام معامله به شرح فرم نمونه (پیوست۲) به اداره امورمالیاتی اعلام نماید، مشمول جریمه تخلف از این بابت نخواهد بود، در غیر این صورت طرفین معامله متضامناً مسئول خواهند بود.
۳-۳- در صورت فروش کالا و یا خدمات به مصرف کننده نهائی،درج شماره اقتصادی خریدار الزامی نمی باشد. (حذف شد.)
۳-۳- درج شماره اقتصادی در قراردادها، اسناد و مدارک فروش، هنگام فروش کالا یا خدمات و صدور صورتحساب از سوی فروشنده صورت خواهد گرفت و در صورت عدم درج شماره اقتصادی خریدار، در اجرای ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیاتهای مستقیم و تبصره ۲ آن، متضامناًمشمول خواهند بود.
۳-۴- کلیه اشخاص حقیقی وحقوقی مشمول این دستورالعمل اعم از وزارتخانه ها، مؤسسات دولتی، بانکها، شهرداریها،مؤسسات وابسته به دولت و شهرداریها و سایر اشخاص حقیقی وحقوقی اعم از انتفاعی و غیر انتفاعی مکلفند درکلیه قراردادها، اوراق و فرمهای مورد استفاده جهت انجام معاملات خود و اعطای تسهیلات بانکی اعم از ارزی و ریالی و بیمه نامه و غیره نسبت به درج شماره اقتصادی طرفین معامله اقدام نمایند.
۴- تکالیف اشخاص ثالث:
۴-۱- گمرک ایران مکلف به درج شماره اقتصادی کلیه واردکنندگان، صادرکنندگان، حق العملکاران در اظهارنامه های گمرکی می باشد.
۴-۲- ذیحسابها و یا مدیران کل امور مالی مکلفند فهرست معاملات خود را طبق فرم نمونه(پیوست ۳ و۴) و همچنین فهرست قراردادهای خدماتی و پیمانکاری را طبق فرم نمونه (پیوست شماره ۵) تا یک ماه پس از پایان هر فصل به صورت الکترونیکی از طریق پورتال سازمان و یا در محیط رایانه ای به اداره امور مالیاتی ذیربط ارائه نمایند.
۴-۳- بانکها مکلفند شماره اقتصادی اشخاص حقیقی و حقوقی موضوع این دستورالعمل را در قراردادهای اعطای تسهیلات یا هر نوع معاملات بانکی اعم از ارزی و ریالی درج نمایند.
۴-۴- وزارت بازرگانی مکلف است در فرم های مربوط به ثبت سفارش اشخاص حقیقی و حقوقی موضوع این دستورالعمل شماره اقتصادی آنها را درج ارائه نمایند.
۵- نحوه ارائه فهرست معاملات اشخاص حقیقی و حقوقی به اداره امور مالیاتی:
۵-۱- کلیه اشخاص حقوقی و حقیقی موضوع بندهای الف و ب ماده ۹۵ قانون مالیاتهای مستقیم مکلفند از تاریخ ۱/۱/۱۳۹۱ فهرست معاملات خود را به صورت فصلی(بر اساس سال شمسی)، تا یک ماه پس از پایان هر فصل به صورت الکترونیکی از طریق پورتال سازمان یا در محیط رایانه ای، طبق فرم نمونه(پیوست شماره ۳و۴و ۵)به اداره امور مالیاتی ذیربط ارائه نمایند.
تبصره- چنانچه انتهای سال مالی اشخاص حقوقی در خلال یکی از فـصلهای سال شمسی باشد،برای فصل شمسی مذکور دو فهرست معـامله تنـظیم و ارسال می نمایند، به گونه ای که از ابتدای فصل شـمسی تا پایان سال مـالی خـود یـک فهرست و همچنین از ابتدای سال مالی تا پایان فصل شمسی مذکور نیز یک فهرست جداگانه تسلیم می نمایند.
۵-۲- فروشندگان مکلفند کارت اقتصادی طرف معامله را رویت نموده یا از طریق پورتال سازمان امور مالیاتی کشور نسبت به سنجش اعتبار شماره اقتصادی ارائه شده اقدام نمایند.
۵-۳- کلیه اشخاص حقوقی و صاحبان مشاغل موضوع بندهای الف و ب ماده ۹۵ قانون مالیاتهای مستقیم مصوب ۲۷/۱۱/۱۳۸۰ مکلف به نگهداری صورتحسابهای مربوط به خریدهای خود در سال عملکرد و سال بعد از آن می باشند و در صورت درخواست مأموران مالیاتی باید به آنان ارائه دهند.
۶- تخلفات و جرائم موضوع ماده ۱۶۹ مکرر و تبصره های ذیل آن:
۶-۱- عدم صدور صورتحساب یا عدم درج شماره اقتصادی خود و طرف معامله حسب مورد یا استفاده از شماره اقتصادی خود برای معاملات دیگران یا استفاده از شماره اقتصادی دیگران برای معاملات خود، مشمول جریمه ای معادل ۱۰% مبلغ مورد معامله ای که بدون رعایت ضوابط این دستورالعمل انجام شده است.
۶-۲- عدم ارائه فهرست معاملات، مشمول جریمه ای معادل ۱% مبلغ معاملاتی که فهرست آنها ارائه نشده خواهد بود.
۶-۳- استفاده کنندگان از شماره اقتصادی دیگران نسبت به مالیات بر درآمد و همچنین جرائم موضوع این ماده با اشخاصی که شماره اقتصادی آنان مورد استفاده قرار گرفته است مسئولیت تضامنی خواهند داشت.
۶-۴- در مواردی که خریدار از ارائه شماره اقتصادی خودداری و فروشنده نسبت به اجرای تکلیف موضوع بند(۲- ۲) این دستورالعمل اقدام نماید خریدار با توجه به مسئولیت تضامنی مشمول جریمه ای معادل ۱۰% مبلغ مورد معامله خواهد بود.
۶-۵- عدم ارائه صورتحسابهای مربوط به خریدهای اشخاص حقوقی و صاحبان مشاغل موضوع بندهای الف و ب ماده ۹۵ قانون مالیاتهای مستقیم در سال عملکرد و سال بعد از آن که مورد درخواست مأموران مالیاتی قرار گیرد مشمول جریمه ای معادل ۱۰% مبلغ صورتحسابهای ارائه نشده خواهد بود.
۶-۶- در صـورت تـعدد جـرائـم بـرای یـک معـامـله حداکثر جربمه قابل مطالبه ۱۰% مبلغ مورد معامله خواهد بود و جرائم موضوع هر یک از تخلفات مذکور در بند فوق قابل جمع نخواهد بود.
۶-۷- هرگونه جعل، تقلب، معاملات غیر واقعی، سوء استفاده و تبانی اشخاص موضوع این دستورالعمل در ارتباط با صدور صورتحساب و شماره اقتصادی خلاف مقررات بوده و ضمن مسئولیت تضامن، مطابق با قانون مبارزه با پولشویی، قانون ارتقاء سلامت نظام اداری مصوب مجمع تشخیص مصلحت نظام و سایر قوانین و مقررات مربوط اقدام خواهد گردید.
۷- نحوه رسیدگی و مطالبه جرائم توسط ادارات امور مالیاتی:
۷-۱- ادارات امور مالیاتی مربوط، مکلفند فهرست معاملات و هرگونه اسناد و مدارک مرتبط با شماره اقتصادی را مورد بررسی قرار دهند و نیز بر اساس اختیارات قانونی وفق مفاد این دستورالعمل و رعایت سایر مقررات قانونی ضمن اعمال نظارت دوره ای و کنترل مستمر بر جریان فعالیتهای اقتصادی مؤدیان، بررسیهای لازم را در طول دوره های فصلی و سالانه از اشخاص مشمول این دستورالعمل به عمل آورند.
چنانچه ماموران مالیاتی در بررسیهای دوره ای و یا رسیدگی های به عمل آمده با تخلفات مندرج درماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیاتهای مستقیم ۱۳۸۰ و این دستورالعمل مواجه شدند، ضمن تنظیم گزارش تخلفات ، جرائم متعلق را با رعایت مهلت مقرر در ماده ۱۵۷ قانون مالیاتهای مستقیم مطالبه نمایند.
۷-۲- مؤدی مکلف است ظرف سی روز از تاریخ ابلاغ برگ مطالبه نسبت به پرداخت آن اقدام کند.در غیر این صورت معترض شناخته شده و موضوع جهت رسیدگی و صدور رأی به هیأت حل اختلاف مالیاتی ارجاع خواهد شد. رأی هیأت مزبور قطعی و لازم الاجرا است.جریمه مذکور غیر قابل بخشش است و از طریق مقررات اجرائی موضوع قانون مالیاتهای مستقیم قابل وصول خواهد بود.
۷-۳- چنانچه ادارات امور مالیاتی ذیربط موقع رسیدگی، به موارد تخلفی مانند جعل، تقلب، معاملات غیر واقعی و تبانی و سوء استفاده راجع به صورتحساب وشماره اقتصادی برخورد نمایند، موظفند از طریق اداره کل ذیربط به دادستانی انتظامی مالیاتی گزارش نمایند تا عندالاقتضاء متخلفین تحت پیگرد قضائی قرار گیرند. اقدام به تعقیب قضائی، مانع مطالبه و وصول جرائم مالیاتی موضوع ماده ۱۶۹ مکرر نخواهد بود.
۸- موارد ابطال کارت اقتصادی:
در موارد ذیل کارت و شماره اقتصادی باطل میگردد:
۸-۱- فوت اشخاص حقیقی
۸-۲- در صورت اعلام اشخاص حقیقی مبنی بر خاتمه فعالیت اقتصادی
۸-۳- انحلال اشخاص حقوقی ثبت شده پس از اتمام عملیات تصفیه و سایر اشخاص حقوقی پس از لغو مجوز ذیربط
۸-۴- صدور حکم مراجع قضایی مبنی بر ابطال کارت اقتصادی
تذکر۱: دارنده کارت اقتصادی یا قائم مقام قانونی آن در موارد فوق موظفند به نزدیکترین اداره امور مالیاتی مراجعه و نسبت به تحویل و ابطال کارت اقدام نمایند.
تذکر۲: استفاده از کارت اقتصادی بعد از باطل شدن، در حکم سوء استفاده از شماره اقتصادی بوده و دارنده کارت و استفاده کننده از آن نسبت به مالیات بر درآمد وجرائم متعلقه مسئولیت تضامنی خواهند داشت.
تذکر۳: صدور کارت المثنی دارای محدودیت های قانونی بوده و سوءاستفاده احتمالی از کارت مزبور رافع مسئولیت صاحب کارت نخواهد بود مگر آنکه خلاف آن از سوی مراجع قضائی اعلام گردد.
در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین d_arabdoost

با سلام خدمت اساتید محترم

شرکت ما قبل از تشکیل پرونده مالیاتی تعدادی قطعات کامپیوتر به  چند دانشگاه فروخته است. برای این قطعات فاکتور غیر رسمی بدون شماره ثبت و مهر اصلی شرکت صادر شده است. از طرفی این قطعات با فاکتور غیر رسمی (بدون شماره ثبت) خریداری شده اند.
حالا سوال بنده این است که آیا نیازی است که این فروش های غیر رسمی گزارش شود؟
در صورتی که گزارش شود کل مبلغ فاکتور به عنوان سود شرکت در نظر گرفته می شود؟؟؟؟ (با توجه به نبود فاکتور رسمی برای خرید) 
در صورتی که این فروش ها گزارش نشود و دارایی با استفاده از همان فاکتورهای غیر رسمی متوجه فروش آنها توسط شرکت شود! میزان جریمه شرکت چقدر خواهد بود؟

پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگزارم
سلام
در تکمیل عرایض آقای مظفرنژاد اینکه آیا در فاکتورهای فروش غیر رسمی شما اسمی از شرکت درج شده است یا نه
اگر نام شرکت درج شده باشد شما برای احتیاط هم شده فاکتورهای فوق را شناسایی و ثبت کنید
ولی اگر نامی از شرکت در فاکتور درج نشده باشد فقط یک فاکتور فروش معمولی بدون نام و نشان باشد ثبت کردن فاکتور لزومی ندارد
در ضمن اگر فاکتور فروش را ثبت کنید باید فکری برای تهیه فاکتور خرید کرده و آنرا نیز ثبت کنید
موفق باشید

آفلاین Hossein Hajizadeh

سلام
در تکمیل عرایض آقای مظفرنژاد اینکه آیا در فاکتورهای فروش غیر رسمی شما اسمی از شرکت درج شده است یا نه
اگر نام شرکت درج شده باشد شما برای احتیاط هم شده فاکتورهای فوق را شناسایی و ثبت کنید
ولی اگر نامی از شرکت در فاکتور درج نشده باشد فقط یک فاکتور فروش معمولی بدون نام و نشان باشد ثبت کردن فاکتور لزومی ندارد
در ضمن اگر فاکتور فروش را ثبت کنید باید فکری برای تهیه فاکتور خرید کرده و آنرا نیز ثبت کنید
موفق باشید

ممنون از راهنمایتون

اسم کامل شرکت در فاکتور زده نشده (تنها دو کلمه از سه کلمه) با این حال شماره تلفن شرکت در فاکتور موجود است. نکته دیگه اینکه فاکتور برای دانشگاهی در یک استان دیگه صادر شده!!! و مبلغ اون زیر 12 میلیون تومان است. با این شرایط آیا قابل پیگیری است؟

آفلاین Hossein Hajizadeh

آقای مظفرنژاد از توجه شما ممنونم. پستی که گذاشتید اطلاعات بسیار مفیدی داشت.
خوب من مطمئن نیستم که دانشگاه  خرید رو گزارش کرده!!! با توجه به اینکه دانشگاهه به احتمال زیاد گزارش شده!

آفلاین d_arabdoost

ممنون از راهنمایتون

اسم کامل شرکت در فاکتور زده نشده (تنها دو کلمه از سه کلمه) با این حال شماره تلفن شرکت در فاکتور موجود است. نکته دیگه اینکه فاکتور برای دانشگاهی در یک استان دیگه صادر شده!!! و مبلغ اون زیر 12 میلیون تومان است. با این شرایط آیا قابل پیگیری است؟
فرق نمیکنه فاکتور به کجا و کدام شهر صادر شده
به نظر من اگر فاکتور رو ثبت کنید بهتر است چون شماره تلفن شرکت شما روی فاکتور درج شده اگر شماره تلفن درج نمیشدو نام شرکت با پسوند یا ناقص و یا کلمه ای بیشتر یا کمتر درج میشد مشکلی نبود ولی بخاطر یک اشتباه امکان ریسک رد دفاتر و علی الراس شدن رو بخاطر یک فاکتور بجان نخرید.

آفلاین امیر عباس علوی

دوستان با حدس و گمان جواب ندهید ادم بیشتر سردر گم میشود
اگر در روال این معامله اثبات رد پای شما میسر باشد مثلا شماره حساب بانکی شما یا مهر و امضا کارپرداز شما و امثالهم بدین روش امکان رد یابی شما می باشد.مسئله مهم تر این است که به چه استنادی شما کل این فروش را مشمول 100%سود میدانید؟

آفلاین Hossein Hajizadeh

دوستان با حدس و گمان جواب ندهید ادم بیشتر سردر گم میشود
اگر در روال این معامله اثبات رد پای شما میسر باشد مثلا شماره حساب بانکی شما یا مهر و امضا کارپرداز شما و امثالهم بدین روش امکان رد یابی شما می باشد.مسئله مهم تر این است که به چه استنادی شما کل این فروش را مشمول 100%سود میدانید؟
به غیر از شماره تلفن شرکت که در فاکتور درج شده هیچ رد پایی از شرکت وجود ندارد. خوب با توجه به اینکه قطعات خریداره شده بدون فاکتور معتبر هستند بنده گمان کردم کل فروش به عنوان سود در نظر گرفته می شود. ولی ظاهر نداشتن فاکتور خرید خودش یک جرم دیگه محسوب میشه!!! :(

آفلاین الهام ریاحی

به غیر از شماره تلفن شرکت که در فاکتور درج شده هیچ رد پایی از شرکت وجود ندارد. خوب با توجه به اینکه قطعات خریداره شده بدون فاکتور معتبر هستند بنده گمان کردم کل فروش به عنوان سود در نظر گرفته می شود. ولی ظاهر نداشتن فاکتور خرید خودش یک جرم دیگه محسوب میشه!!! :(

سلام
من پیشنهاد میکنم با دانشگاه مربوطه صحبت کنید و ببینید اونها در صورت خرید شون نام شمارو ارائه دادن یا خیر برای سال 93 مبالغ زیر 12 میلیون ریال نیاز به اطلاعات نیست اگر بیشتر از این مبالغ فروشهای شما بوده باشه نیاز به کداقتصادی یا شناسه ملی شما داشتن  که شما این موارد رو هنوز دریافت نکرده بودید.با احترام
http://irmeta.com/meta/index.php?action=sgroups;sa=view;gid=50
موج مثبت
خدایا
به اندازه چشم برهم زدنی مرا به خودم وامگذار....

آفلاین d_arabdoost

سلام
من پیشنهاد میکنم با دانشگاه مربوطه صحبت کنید و ببینید اونها در صورت خرید شون نام شمارو ارائه دادن یا خیر برای سال 93 مبالغ زیر 12 میلیون ریال نیاز به اطلاعات نیست اگر بیشتر از این مبالغ فروشهای شما بوده باشه نیاز به کداقتصادی یا شناسه ملی شما داشتن  که شما این موارد رو هنوز دریافت نکرده بودید.با احترام
سلام
راه کار دیگری که به نظر من می رسد اینست که یک صورت حساب از کارکرد خودتان از همان دانشگاه بخواهید اگر فاکتوردر صورتحسابی به نام شما ثبت شده، امکان ارایه فاکتور از طرف دانشگاه به دارایی امکان دارد در غیر این صورت از شناسایی این فاکتور امتناع کنید موفق باشید

بنر بعد از آخرین ارسال در مرجع مالیات مستقیم


اشتراک گذاری از طریق facebook اشتراک گذاری از طریق linkedin اشتراک گذاری از طریق twitter

xx
تغییر آدرس،تشکیل پرونده مالیاتی و شروع فعالیت

نویسنده احمد شکری

1 پاسخ ها
2348 مشاهده
آخرين ارسال ۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۷:۵۵
توسط امیر عباس علوی
xx
عدم فعالیت شرکت، عدم تشکیل پرونده دارایی و عدم فرستادن اظهار نامه مالیاتی

نویسنده light-blue

18 پاسخ ها
29273 مشاهده
آخرين ارسال ۱۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۹:۳۷
توسط فريدون مظفرنژاد
xx
جریمه عدم تشکیل پرونده

نویسنده medhii

3 پاسخ ها
1075 مشاهده
آخرين ارسال ۳۰ شهریور ۱۳۹۴ - ۲۰:۰۵:۵۲
توسط سعید خطیبی
xx
تشکیل پرونده دارایی برای مجموعه وابسته

نویسنده امین90

8 پاسخ ها
2019 مشاهده
آخرين ارسال ۱۳ دی ۱۳۹۲ - ۲۲:۳۵:۵۲
توسط امین90
xx
لزوم تشکیل پرونده و پر کردن اظهارنامه اجاره موجر؟

نویسنده فائزه حیدری

12 پاسخ ها
3386 مشاهده
آخرين ارسال ۲۱ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۲:۵۸
توسط مرتضایی
xx
تشکیل پرونده دارایی - آدرس مورد قبول دارایی میباشد؟

نویسنده yousef

4 پاسخ ها
1331 مشاهده
آخرين ارسال ۱۱ دی ۱۳۹۴ - ۱۸:۳۸:۳۲
توسط سعید خطیبی
 


anything