Google


normal_post - آموزش سبک آشی هارا - متا نویسنده موضوع: آموزش سبک آشی هارا  (دفعات بازدید: 7411 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین ataashihara

xx - آموزش سبک آشی هارا - متا
آموزش سبک آشی هارا
« : ۱۵ اسفند ۱۳۸۸ - ۲۱:۵۲:۱۷ »
مراتب اشی هارا:

Kancho    کانچو
 
Kaichoکایچو 

Shihan شیهان

Sensei سنسی
 
Senpai سنپای 

کمربند مشکی
 
کمربند قهوه ای
 
کمربند سبز

کمربند زرد

کمربند آبی

کمربند سفید
این پنج نکته اهمیتی فراوان در تمرینات شما دارند :


 

1-      تعادل و فرم

2-      سرعت

3-      قدرت

4-      تکنیک

5-      روح (جرات)

 

حصول پیشرفت فرد، او را به مبارزه اصلاح همه آنچه را که وی به دنبال انجام دادن آن می باشد دعوت می کند . خودت را به مبارزه بطلب!

نقاط A , B در کمیته یا مبارزه شما مهم هستند . شما در سمبل در نقطه 5 قرار دارید . حریف شما از سمت بالای سمبل به شما حمله می کند .



A -  شما به سمت جلو به راست یا چپ حریف در واکنش به نیروی او حرکت می کنید .

 

B -  در حالتیکه نیروی حریفتان بسیار قوی یا سریع می باشد ، شما اندکی به عقب به راست یا چپ در واکنش به نیروی او حرکت می کنید .

 

در نشان ، قرمز رنگ شجاعت ، بی ریایی و عشق است ؛ آبی برای بیکرانی و عظمت فضا ؛ سفید برای پاکی ، درستی و آشتی است ؛ و سیاه رنگ استواری و ثابت قدمی می باشد . گوی موجود در دایره میانی منظور کره زمین می باشد و نشانگر گسترش کاراته آشیهارا به تمام اقصی نقاط عالم می باشد ؛ و مشت نشاندهنده شما ، شاگرد می باشد .
وجه تمایز اشی هارا با دیگر سبک ها:

 

 آنچه که کاراته آشیهارا را در مقایسه با سایر سبکهای رزمی متعدد موجود ، متمایز می سازد وجود ساباکی است . در کلیه سبک ها مبارزه بین دو فرد ، به صورتی رو در رو انجام می گیرد اما آنچه که ما از تحلیل ساباکی در این سبک بدست می آوریم این است که نفوذ به موقعیت برتر ، نقطه کور یا همان موقعیت ساباکی ، اهمیتی فوق العاده در مبارزه دارد و به بیانی ساده تر ، کاراته آشیهارا کاراته ای رو در رو نیست بلکه فرار از موقعیت رو در رویی ، فرار از آسیب پذیری و در معرض حملات حریف قرار گرفتن و ... به موقعیتی برتر با تسلطی کامل بر حریف می باشد و این مهمترین نکته ای است که در این سبک در مقایسه با سایر سبکها ، نخستین بار به اهمیت «موقعیت» ، بها داده شده است و این فلسفه و عقلانیتی می باشد که هیدایوکی آشیهارا در نتیجه سالها تمرین ، تجربه و تحقیق ، به فلسفه معنوی سبک قدرتمند کیوکوشین افزوده است .

 ساباکی در برابر هر نوع حمله یک مهاجم چه بدون سلاح یا با سلاح ، در صورتها و ترکیباتی مختلف ، قابل اجراست . شاید اجرای ساباکی ابتدا در نگاه ، ساده و در عمل دشوار به نظر آید اما هیچ دشواری پس از تلاش و تمرین ، دیگر دشوار نخواهد بود و هر غیرممکنی در برابر اراده آدمی ممکن خواهد شد .
 

***

 

در تصویر سه ساباکی صورت گرفته دیگر در برابر حملات مختلفی چون گرفتن یقه ( ستون A )، ضربه مشت مستقیم ( زوکی ) ( ستونB ) و ضربه پای مستقیم ( مائی گری ) اما اینبار در صورتی دیگر ( ستونC ) را شاهد هستیم .
6a00e398b4906d000300e398d659170002-320pi - آموزش سبک آشی هارا - متا
نگاهی به یک ساباکی

 
Sabaki


در تصاویر فوق شما به راحتی می توانید مفهوم «ساباکی» را دریابید . این ساباکی بر روی تکنیک مائی گری اجرا شده است :

 

A - حریف سفیدپوش در برابر تکنیک ضربه پای مائی گری حریف ، با اجرای تکنیک دفاع سوتو اوکی دست چپ بر روی پای حریف ، حمله حریف را خنثی می نماید (تصاویر 1 ، 2 و 3)

 

B - سپس به سرعت به پشت حریف سیاهپوش نفوذ می کند یا به عبارتی خود را در نقطه کور حریف قرار می دهد . در این ساباکی حریف سفیدپوش ، همسو با حریف سیاهپوش قرار می گیرد ، منظور از همسویی این است که هر دو حریف به یک سمت نگاه می کنند . (تصاویر3 و4)

 

C – حریف سفیدپوش با دست جلویی خود (اینجا دست چپ) دست جلویی حریف (اینجا دست راست) را از قسمت آرنج می گیرد (تصویر 4) و با دست دیگر خود گردن حریف را نیز در اختیار می گیرد . (تصاویر 4 و5)

 

 

D – حریف سفیدپوش با در اختیار داشتن دست و گردن حریف ، حرکتی نیم دایره ای (180 درجه) با قدرت و سرعتی مناسب بر حول حریف ، با حرکت به سمت پشت حریف ، تعادل حریف سیاهپوش را برهم زده و وی را نقش بر زمین می کند . (تصاویر 6 تا 12)

 

* دقت کنید که شما این حرکت نیم دایره ای را به مرکزیت پای جلویی خود طی می کنید .

 

تحلیل ساباکی با چهار موقعیت اساسی :

با توجه به چهار موقعیت اساسی ساباکی ، شما در اجرای این ساباکی ابتدا به موقعیت 1 ساباکی نفوذ می کنید ؛ نفوذ به این موقعیت می تواند همراه با دفاع باشد یعنی حریف سفیدپوش در حین اینکه دفاع خود را انجام می دهد به موقعیت ساباکی 1 نیز نفوذ می کند و این دو عمل را توام با یکدیگر و در یک زمان انجام می دهد و اگر او خیلی سریع باشد نیازی به دفاع دست سوتو اوکی در مقابل حمله مائی گری حریف ندارد و تنها خود را در موقعیت 1 قرار می دهد و این فرار از حمله و نفوذ به موقعیت ساباکی 1 ، خود دفاعی ارزشمند می باشد. پس از آنکه حریف سفیدپوش خود را در موقعیت 1 ساباکی قرار داد ، می تواند هرگونه تکنیک دلخواه خود را بر روی حریف به دام افتاده در تله ساباکی ، اجرا کند که در اینجا وی حرکت دورانی و پیچشی را که موجب به هم خوردن تعادل حریف می شود را انتخاب و اجرا نموده است و بدین طریق به موقعیت 2 ساباکی تغییر مکان می دهد .

 

* آنچه که در ساباکی اهمیتی فراوان دارد ، نفوذ به موقعیت اجرای ساباکی یا موقعیت نقطه کور می باشد ؛ چرا که در غیر این صورت ، آزادی اجرای تکنیک های دلخواه ، دیگر سلب خواهد شد و طبیعی است که این عمل نفوذ ، وابسته به سرعت عکس العمل بالای ذهنی و بدنی یک آشیهاراکا می باشد .

 
ساباکی چیست؟

ساباکی طریقه و متدی بی مانند با ترکیبی از دفاع و حمله در برخورد و واکنش به حمله یک فرد می باشد .
ساباکی در پاسخ به کنش و حمله یک مهاجم ، یکی از چهار حرکات دایره وار اصلی را بکار می گیرد . این حرکات ، مدافع را به خارج از حمله مهاجم ، به راست یا چپ حریف با اندک حرکتی به جلو یا عقب می برد .

در هر حالت مدافع به سمت پهلو و پشت مهاجم حرکت می کند . این ، مدافع را در معرض حمله مستقیم قرار گرفتن ، محدود می سازد . بعلاوه اینکه به مدافع در ایجاد یک « نقطه کور » برای موقعیت مهاجم کمک می کند .
وقتی که مدافع این نقطه کور را ایجاد کرده است او با وارد شدن به این نقطه کور ، برتری استراتژیکی این موقعیت را بدست می گیرد و با ترکیبی متنوع از ضربات دست و پا ، به طور موثری بر حریف خود غالب می شود . 

 فاصله از لحاظ کوتاه ، متوسط یا بلند بودن اهمیتی ندارد بلکه این استراتژی حرکت به خارج و نقطه کور حریف ، حائز اهمیت می باشد .

در کاراته آشیهارا ، شاگرد سه نوع فاصله و ساباکی مربوط به هر یک را یاد می گیرد .


Linkback: https://irmeta.com/meta/b248/t473/

آفلاین ataashihara

xx - آموزش سبک آشی هارا - متا
پاسخ : آموزش سبک آشی هارا
« پاسخ #1 : ۱۵ اسفند ۱۳۸۸ - ۲۱:۵۶:۴۸ »
6a00e398b4906d000300e398d183f00002-320pi - آموزش سبک آشی هارا - متا
معنی ساباکی چیست؟

«ساباکی» مفهومی مشکل در ترجمه از زبان ژاپنی می باشد . در تکلم عامه ، ساباکی اغلب به حرکتی توام با کنترل منسوب می شود و بعضی اوقات دلالت بر آماده سازی برای حرکت بعدی می باشد . برای مثال ساباکی می تواند در پایه تعلیم یک اسب بکار رود . سوارکار در تلاش برای کنترل حیوان ، حرکاتی معین را انجام می دهد ؛ به قصد اینکه حیوان را به انجام رفتار و حرکت دلخواه خود مجبور سازد .
کانچو هیدیوکی آشیهارا کلمه «ساباکی» را برای تجسم ماهیت و اساس این سبک از کاراته اتخاذ کرده است . در کاراته آشیهارا ، ساباکی ، حرکت یک مدافع در گریز از مسیر حمله ، به موقعیتی برای اقدام به حمله متقابل را توصیف می نماید . این حرکت کنترل شده در آماده سازی برای پیش روی بعدی ، پایه و اساس استراتژی کاراته آشیهارا است . ترکیبی از دفاع و حمله بر روی فرد...ساباکی!

و ادامه دارد.....

آفلاین ataashihara

xx - آموزش سبک آشی هارا - متا
معرفی آشی هارا کاراته
« پاسخ #2 : ۲۱ خرداد ۱۳۸۹ - ۱۸:۱۵:۱۴ »
آشی هارا سبکی مشتق شده از سبک کیو کوشین می باشد که اندکی تغییر ات توسط کانچو آشی هارا شاگرد ارشد سوسای اویاما تاسیس شده است.آشی هارا سبک آزاد کاراته که  به معنی نهایت قدرت سرعت استقامت  افتادگی می باشد کاراته در کل بمعنی مبارزه با دست خالی می باشد. آشی هارا با فنون قوی و دفا عهای کاربردی توانسته خود را از دیگر رشته های رزمی متمایز کند و فرد می تواند در مدت کوتاهی قدرت جسم و ذهن خود را بالا ببرد

آفلاین م.تقی لو

xx - آموزش سبک آشی هارا - متا
پاسخ : آموزش سبک آشی هارا
« پاسخ #3 : ۲۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۲:۴۳:۱۹ »
با سلام
دوست دارم اطلاعاتم رو در مورد کاراته و آشیهارا کاراته در رابطه با کاتا و کیهون های مخصوص سبک با دوستان به اشتراک بذارم و از اطلاعاتشون استفاده کنم متقابلا اما متاسفانه این تالار خلوته و من هم تازه وارد و نا آشنا به اینگونه تالارها حالا نمیدونم چی میشه

آفلاین m.amiri

xx - آموزش سبک آشی هارا - متا
پاسخ : آموزش سبک آشی هارا
« پاسخ #4 : ۲۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۸:۲۷:۰۸ »
پگاه خوش..
بسیار جالب بود.
یک نکته ای که در همگی ورزشهای رزمی هست.اخلاق و منش ورزشکارانه.
برخلاف فوتبال که بیشتر ورزشکاراش مغرور و خودشیفته هستند.
ورزشکاران رزمی در هر سبک و رشته ای .انسانهای افتاده و فرهیخته ای هستند.
پاینده باشید.
ز روز گذر کردن اندیشه کن.

آفلاین م.تقی لو

xx - آموزش سبک آشی هارا - متا
پاسخ : آموزش سبک آشی هارا
« پاسخ #5 : ۷ فروردین ۱۳۹۴ - ۰۰:۴۹:۳۳ »
پگاه خوش..
بسیار جالب بود.
یک نکته ای که در همگی ورزشهای رزمی هست.اخلاق و منش ورزشکارانه.
برخلاف فوتبال که بیشتر ورزشکاراش مغرور و خودشیفته هستند.
ورزشکاران رزمی در هر سبک و رشته ای .انسانهای افتاده و فرهیخته ای هستند.
پاینده باشید.

با عرض سلام
متشکرم که به پست بنده نظر دادید ممنون
نظر شما درباره رزمی کاران متین است اما این روزا تو هر جمعی انسانهای مغرور پیدا میشود،که تو جمع رزمیکارها متاسفانه چنین افرادی هستند و فکر میکنن اطلاعات خودشون درباره هنرهای رزمی یا سبک خودشون کامله و اما به ضرر خودشونه چون هرکس که فکر کند همه چیز را میداند نادان است زیرا یادگیری در او به پایان رسیده است(فک کنم کنفسیوس)
بازم تشکر
osu

آفلاین م.تقی لو

xx - آموزش سبک آشی هارا - متا
پاسخ : معرفی آشی هارا کاراته
« پاسخ #6 : ۷ فروردین ۱۳۹۴ - ۰۱:۲۵:۰۰ »
آشی هارا سبکی مشتق شده از سبک کیو کوشین می باشد که اندکی تغییر ات توسط کانچو آشی هارا شاگرد ارشد سوسای اویاما تاسیس شده است.آشی هارا سبک آزاد کاراته که  به معنی نهایت قدرت سرعت استقامت  افتادگی می باشد کاراته در کل بمعنی مبارزه با دست خالی می باشد. آشی هارا با فنون قوی و دفا عهای کاربردی توانسته خود را از دیگر رشته های رزمی متمایز کند و فرد می تواند در مدت کوتاهی قدرت جسم و ذهن خود را بالا ببرد
سلام
آشیهارا سبکی مشتق شده از کیوکوشین هست درست و با همکاری و حمایت سوسای اویاما ،کانچو آشیهارا سازمان آشیهارا را بنیانگذاری کردند صحیح ،اما، تغییرات فراوان وکلی در سبک داد اندک نبود اعم از تغییر در کاتاها که بهتر بگم ایجاد کاتاهایی جدید و کاربردی با پشتوانه فکری قوی که در کاراته چنین کاتاهی بی سابقه بود که متاثر از چنین کاتاها کیهون های جدید ایجاد کردند ایشون
شعار آشیهارا کاراته مشت بزن بدون آنکه مشت بخوری)
شاید شکل  مبارزه شبیه باشد اما روش فرق میکند
با گفتن این جمله که آشیهارا کاراته تفاوت اندکی با کیوکوشین دارد آشیهارا کاراته را زیر سوال میبریم و نبوغ کانچو آشیهارا را....
شما در اول فرمایشاتتون فرمودید (با تغییرات اندک )و در ادامه نوشته اید که (آشی هارا با فنون قوی و دفا عهای کاربردی توانسته خود را از دیگر رشته های رزمی متمایز کند ) که تناقض در نوشته های شما دیده میشود
با نهایت احترام
osu


اشتراک گذاری از طریق facebook اشتراک گذاری از طریق linkedin اشتراک گذاری از طریق twitter

xx
آموزش اسب دوانی

نویسنده DELFAN

0 پاسخ ها
3306 مشاهده
آخرين ارسال ۲۵ مهر ۱۳۸۹ - ۱۹:۱۶:۰۲
توسط DELFAN
xx
آموزش اسنوکر

نویسنده امیر شهباززاده

2 پاسخ ها
4823 مشاهده
آخرين ارسال ۲۲ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۵:۱۵:۰۵
توسط امیر شهباززاده
xx
تاریخچه پیدایش ووشو و آموزش ووشو

نویسنده A.Ehsani

5 پاسخ ها
3327 مشاهده
آخرين ارسال ۴ دی ۱۳۹۰ - ۰۸:۳۱:۰۰
توسط m.amiri